2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
deme oyleee
benim kocam su an yanimda olsa da kokusunu icime ceksem keske

yaaaa uzulme okadar canim seni o kadar iyi anliyorum ki bende cok ozluyodum kocami

ne olur yapma boyle kendinide bebegide uzme bu kadar
biraz disari cik gez biseylerle oyalan hep boyle olacak degilsin ya
en iyisi sen on onbes gunde kal uc kocisinin yanina

sizi de bunalttim ama elimde degil
annem de korkuttu bebegine birsye olur uzuntuden kaybedersin Allah korusun diye
iyice geriliyorum ama 15 gun sonra gidemem esim hala tasinmamis olacak ve oraya vizem yok
ustelik havaalni hala acilmadi otobus yolculugu 8 saat beni mafeder istanbula varana kadar
ama dedigin gibi bana deseler bir ay sonra kocanin yanindasin o zaman rahatlarim ama ucu acik
insallah saglikla dogurur olgumuzu kucagimiza aliriz gecer elbet zaman
asker yolu bekliyormusum gibi dusuneyim

kizlar simdi avmye gidicem dayanamiycam heralde sizce sacimi boyasam bi zarari olur mu:44::44::44:bebege
saclarim sari ve dibi baya gelmis
ayni kizildereliler gibi oldum cok cirkin duruyo sizce boya alayim mi:18::18::18::18::18::18:

Merhaba ;
Aranıza bugün katıldım, Allah'ın izniyle mayısta oğlum olacak.Merak ettim alışverişlere başladınız mı her gün birşeyler beğeniyorum ama daha erken deyip almaktan vazgeçiyorum.Birde haraketlerini hissetmeye başladınızmı.Ben dr sorduğumda 20. haftada anca hissetmeye başlarsın demişti siz ne zaman hissettiniz.Tabi hisseden varsa...

Saç boyatmanın bir zararı yokmuş daha doğrusu arkadaşım 20. haftasında dr sorup boyattı kesin bir zararı bilinen yok demiş oda dayanamadı gitti boyattı ama sonuçta kimyasal bir madde ben olsam boyatmazdım.Riske atmaya değmez çünkü.

kizlar simdi avmye gidicem dayanamiycam heralde sizce sacimi boyasam bi zarari olur mu:44::44::44:bebege
ayni kizildereliler gibi oldum cok cirkin duruyo sizce boya alayim mi:18::18::18::18::18::18:

benim de sari
ve dip boyali geziyorum
sorun yapmiyorum
ben boyamaktan yana degilim ama sen bilirsin
dipler uzadikca sarilar asagiya indikce dogal ve guzel goruntu oluyor

işten geldim, geçmişte kaçırdıgım yerlerı okudum ve yemek yapmaya gidiyorum inş.yemekten sonra bakmaya gelecem
hepinizi ayrı ayrı öpüyorumm
benim koca cok acıkmış sabredemiyor

benim de sari
ve dip boyali geziyorum
sorun yapmiyorum
ben boyamaktan yana degilim ama sen bilirsin
dipler uzadikca sarilar asagiya indikce dogal ve guzel goruntu oluyor

saolun kizlar bakalim bende bi cumartesiyi beklesem dr sorsam iyi olur bugun almicam
bu arada smone canim hos geldin aramiza
kizlar ben ciktim uzerimde belki 4 kilo giysi var gelince gorusuruz

canim ne kadar dogal organik deselerde icinde cok sayida kimyasal var ve deriden geciyor.bugun face de de gordum bir kuafor hamile kadinlarin sacini boyamis ama esine boyatmamis 9 ay sen bilirdin yinede ama.zaten yedigimiz ictigimiz soludugumuz seyler kimyasal bebisin bide boyadan etkilenmesin

hosgeldin benim cinsiyet belli olmadigi icin almadim birsey annem almaya basladi:)bende.hissetmiyorum.hic.ic karnim.genis ondan.hissedemiyorum galiba

Çok teşekkürler kızlar Allah hepimizin evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla.Benim 12. haftamda %60 erkek dedi doktor 1 hafta sonra tekrar gittiğimde kesin erkek dedi ama bende eşya almaya cesaret edemiyorum hayırlısı bakalım. Zehrah seninle aynı zamanlarda doğum yapıcaz galiba haftamız aynı

kizlar napiyorsunuz??esimle tartstik biraz oturdum agladim sinirden,ardindan karnim agrimaya basladi,keske dogadaki gibi yasasak,dolleseler ve defolup gitseler basimizdan su erkekler

canım suan kızgın oldugun ıcın boyle dıyorsun sorun ne bılmıyorum ama kavgada tartısmada evlılıgın tuzu bıberı balım

hosgeldın aramıza saglıkla kucagına al İnşallah yavrunu ... benımde oglan olucak erkek cocukları daha cabuk hıssettırıyor dıyorlar hep
artık tekmelerını hıssedıyorum ama kısıden kısıye degısıyor kımı daha gec kımı daha erken hıssedebılıyor
bende bısey almadım sabırla subat mart ayını beklıyorum toplu alıcam herseyı :)

Merhaba kızlar nasılsınız bugün diyetisyene gitim 10 kilo aldım ben

bende cok korkuyorum cok kilo almaktan son hamileligimde gebelik sekeri cikmisti bu sefer cikmaz ins yarin kontrolum va bu haftada kontrol yapiliyo canim tatli istesede yemiyorum tam doymadan kalkiyorum sofradan yinede 7 kilo almisim dr yine kizacak yarin

Merhaba kızlar nasılsınız bugün diyetisyene gitim 10 kilo aldım ben

doktorum cok kılo alırsam dıyetısyene yollıcak benı umarım almam

hastanekorkagı dıyetısyen sana neler tavsıye ettı bızımlede paylaşırmısın umarım faydası olur sana

yönetici olsa sölicem de yönetici yok daha ...demek herkesin başında var böle bi komşu..bakalım uyardık uymazsa kendi bilir cazgırımdır ben

doktorum cok kılo alırsam dıyetısyene yollıcak benı umarım almam

hastanekorkagı dıyetısyen sana neler tavsıye ettı bızımlede paylaşırmısın umarım faydası olur sana

evet dr ban kızdı en fazla 12 kilo ile bitirmen lazımdı sen 5 ayda 10 kilo aldın dahada gidiyorsun dedi

canım diyetisyen bir çizelge verdi ne kaç kalori neyin yerine ne koyabilirim günlük kaç kalori almam gerek gibi burda yazıp yanlış bilgi vermek istemem bana göre ayarladı

2 litre su iç günde 30 -45 dk yürü dedi

zaten ben hamile pilatesi yapıyorum

sağol canım inşallah çok üzülüyorum sonra nasıl toparlanacağım ben 34-36 beden insandım yani

dogalgaz faturam gelmiş gecen ay cokkkkk nadır yakmıştım ve ona ragmen 96tl gelmiş
iyice kış gelince kaç gelecek acep
:18::18::18:

dogalgaz faturam gelmiş gecen ay cokkkkk nadır yakmıştım ve ona ragmen 96tl gelmiş
iyice kış gelince kaç gelecek acep
:18::18::18:

yine iyiymiş sizinki bize 230 geldi
faturayı gördüm şok oldum kocama yakmicam artık battaniyenin altında dururum daha kış değil dediöm
o da saçmalama sen rahat olki bebeğimde rahat olsun hasta olmayın dedi
ama çok içime oturdu geceleri kapatıyorum artık akşam üstüne doğru yakıyorum

bundan 2 sene önce istanbuldayken 250 ödediğimi biliyorum..biz burda rahatız ısınma konusunda..bugün bahar havası vardı mesela:))

Eve gırınce yakıp sabah cıkarken kapatıyorum 40derece de yanıyo toplasam 10gun bıle yakmadım gecen sene tatılde 1 hafta annemler vardı tumgun yanmıstı 235 geldıydı evım guney cehpe tumgun gunes ıcerde altta ve ust katta bebek var onlar zaten fazlasıyla yakıyor ve ben toplamda 3 petek bıle yakmadım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…