- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.701
deme oyleee
benim kocam su an yanimda olsa da kokusunu icime ceksem keske
yaaaa uzulme okadar canim seni o kadar iyi anliyorum ki bende cok ozluyodum kocami
ne olur yapma boyle kendinide bebegide uzme bu kadar
biraz disari cik gez biseylerle oyalan hep boyle olacak degilsin ya
en iyisi sen on onbes gunde kal uc kocisinin yanina
kizlar simdi avmye gidicem dayanamiycam heralde sizce sacimi boyasam bi zarari olur mu:44::44::44:bebege
saclarim sari ve dibi baya gelmis
ayni kizildereliler gibi oldumcok cirkin duruyo sizce boya alayim mi:18::18::18::18::18::18:
benim de sari
ve dip boyali geziyorum
sorun yapmiyorum
ben boyamaktan yana degilim ama sen bilirsin
dipler uzadikca sarilar asagiya indikce dogal ve guzel goruntu oluyor
Saç boyatmanın bir zararı yokmuş daha doğrusu arkadaşım 20. haftasında dr sorup boyattı kesin bir zararı bilinen yok demiş oda dayanamadı gitti boyattı ama sonuçta kimyasal bir madde ben olsam boyatmazdım.Riske atmaya değmez çünkü.
kizlar simdi avmye gidicem dayanamiycam heralde sizce sacimi boyasam bi zarari olur mu:44::44::44:bebege
saclarim sari ve dibi baya gelmis
ayni kizildereliler gibi oldumcok cirkin duruyo sizce boya alayim mi:18::18::18::18::18::18:
Merhaba ;
Aranıza bugün katıldım, Allah'ın izniyle mayısta oğlum olacak.Merak ettim alışverişlere başladınız mı her gün birşeyler beğeniyorum ama daha erken deyip almaktan vazgeçiyorum.Birde haraketlerini hissetmeye başladınızmı.Ben dr sorduğumda 20. haftada anca hissetmeye başlarsın demişti siz ne zaman hissettiniz.Tabi hisseden varsa...
kizlar napiyorsunuz??esimle tartstik biraz oturdum agladim sinirden,ardindan karnim agrimaya basladi,keske dogadaki gibi yasasak,dolleseler ve defolup gitseler basimizdan su erkekler
Merhaba ;
Aranıza bugün katıldım, Allah'ın izniyle mayısta oğlum olacak.Merak ettim alışverişlere başladınız mı her gün birşeyler beğeniyorum ama daha erken deyip almaktan vazgeçiyorum.Birde haraketlerini hissetmeye başladınızmı.Ben dr sorduğumda 20. haftada anca hissetmeye başlarsın demişti siz ne zaman hissettiniz.Tabi hisseden varsa...
Merhaba kızlar nasılsınız bugün diyetisyene gitim 10 kilo aldım ben
Merhaba kızlar nasılsınız bugün diyetisyene gitim 10 kilo aldım ben
bende cok korkuyorum cok kilo almaktan son hamileligimde gebelik sekeri cikmisti bu sefer cikmaz ins yarin kontrolum va bu haftada kontrol yapiliyo canim tatli istesede yemiyorum tam doymadan kalkiyorum sofradan yinede 7 kilo almisim dr yine kizacak yarin
canım ılk gunler zor gelıyor sonra alısıyorsun gunler su gıbı aksın sıze canım ne olru kendını bu kadar uzme
canım bızdede oyle brı vardı sagolsun her hafta 1 gun sırkeleme gunu ben camasır unuttuysam camıma uzun cubukla vurur kaldırırdı
esım gececı ıse cıldırırdı uykusundan kaldırıyor dıyee tasındı gıttı artık o kadın rahatım
normalde sırkeleme haftada 1 gun yapılmalı yonetıce ıle konus canım o gun harıcı oyle kafaya gore sırkeleme olmazkı ..
bende gec uyumya a ve zorla uyanmaya basladım ne guzel gece 12 1 dıyınce uyurdum 3 gundur 3 4 de uyuyorum 10 buuckta alarmı kurup zor kalkıyorum
camış öküz senı pek kıbar gordum cnaım bugun :) cok gecmıs olsun bazen unutabılıyoruz canım normal bu
yavrularımzıa bısey olmasında :)
doktorum cok kılo alırsam dıyetısyene yollıcak benı umarım almam
hastanekorkagı dıyetısyen sana neler tavsıye ettı bızımlede paylaşırmısın umarım faydası olur sana
dogalgaz faturam gelmişgecen ay cokkkkk nadır yakmıştım ve ona ragmen 96tl gelmiş
iyice kış gelince kaç gelecek acep :18::18::18:
dogalgaz faturam gelmişgecen ay cokkkkk nadır yakmıştım ve ona ragmen 96tl gelmiş
iyice kış gelince kaç gelecek acep :18::18::18:
bundan 2 sene önce istanbuldayken 250 ödediğimi biliyorum..biz burda rahatız ısınma konusunda..bugün bahar havası vardı mesela:))
yine iyiymiş sizinki bize 230 geldi
faturayı gördüm şok oldumkocama yakmicam artık battaniyenin altında dururum daha kış değil dediöm
o da saçmalama sen rahat olki bebeğimde rahat olsun hasta olmayın dedi
ama çok içime oturdu geceleri kapatıyorum artık akşam üstüne doğru yakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?