- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.721
kızlar dün sağ kasığımın biraz üst tarafında bugün de sol kasığımın biraz üstünde çok hafif bıçak kesiği gibi sızılar oluyo devamlı değil ara ara girip çıkıo..normal dimi bunlar..sanki içerden biri sivri sivri tırnaklarıyla karnımı çiziyo gibi hissettiriyo...
Isten gelırken kasıgıma agrı gırdı o an cok korktum esımı arayacaktım gel al benı dıye sankı kucagında tasıyacak eve geldım yemek telasıydı unuTtum sımdı uzandım gene aynı yer sızlıyo ama oglumdaa haereketlı yukarıya mı cıkmaya calısyor kı anlamadım kutula gobegımın arası sızlıyo
Merhaba ;
Aranıza bugün katıldım, Allah'ın izniyle mayısta oğlum olacak.Merak ettim alışverişlere başladınız mı her gün birşeyler beğeniyorum ama daha erken deyip almaktan vazgeçiyorum.Birde haraketlerini hissetmeye başladınızmı.Ben dr sorduğumda 20. haftada anca hissetmeye başlarsın demişti siz ne zaman hissettiniz.Tabi hisseden varsa...
kızlar hem rahim büyüyor hem de bebeğin yavaş yavaş yukarı çıkmasından dolayı bağlar geriliyormuş o yüzden ağrı ve sızlama olabilirmiş
Tatlım bılıyorum da bır anda gırdı sızıbu sıpa bırden mı karar verdı yukarı tırmanmaya
kizlar
size birsey danisicam
benim gitmek istedigim tecrubeli bir doktor var burda ama randevu icin aradigimda tum hafta dolu dediler ve ulasmak zor adama
ve duydum ki hastalari cok fazla herkese cok kisa zaman ayiriyormus
bu dedigim tecrubeli ve cok iyi diye bilinen doktor
ben de baska doktor denedim ve adam 1979 dogumlu gencecik daha, usg 4 boyutlu ve yarim saat zaman ayirdi bana uzun uzun anlatti konustuk ozel ilgileniyor yardim ediyor
simdiye kadar en cok konusan en cok zaman ayiran doktor ve esim de ilgileniyor dedi begendi doktoru
ama cok mu gecn tecrubesi ne kadar dogum olayi nasil olur onunla, onunla devam etsem mi yoksa tecrube deilen diger adama ulasip onu da denesem mi bilmyiorum kafam karisik
boyle birkac yillik doktoru olan var mi benim gibi
siz ne dusunuyorsunu?
hoşgeldin :)
kedi bir tane değil ki çok var bizde. 2 tanesi annemlerin ordaki evimde, haftaiçi orda kalıyorum hala taşınamadım diğer evime. geceleri koynumda yatıyor biri, diğeri yastığımda başımın tepesinde :) içim rahat aslında çünkü aşıdan daha iyi olduğu söylenen bir hap içirdim kedilere, eşim veteriner tavsiyesiyle bulmuş biryerlerden adını bilemiyorum. tuvaletlerini dikkatlice ve hergün temizliyorum, beslenmelerinde kuru ve yaş mama dışında yiyecek yine vermiyorum. iyiyiz çok şükür. diğer evimizde de kediler var, eşim onlara da aynı ilacı verdi. temizlik işlerini o hallediyor evde zaten.
doktora testi tekrarlamak istediğimizi söyledik ama "tekrarlamam, dikkat edeceksiniz o kadar dedi" iyi dedik. bence sen için nasıl rahat ediyorsa öyle davran, aşıları tamsa çok tedirgin olma. boşuna üzme kendini, hasret giderin :) sen hijyenine dikkat edersin canım...
yönetici olsa sölicem de yönetici yok daha ...demek herkesin başında var böle bi komşu..bakalım uyardık uymazsa kendi bilir cazgırımdır ben
dogalgaz faturam gelmişgecen ay cokkkkk nadır yakmıştım ve ona ragmen 96tl gelmiş
iyice kış gelince kaç gelecek acep :18::18::18:
sizde ucuzmus canım ben sızın orda yasasam fırın kıralar ıcınde uyurdum :)kizlar bizim burda dogal gaz 30 yada 40 liraya yakin geliyo
ki ben usudugum icin elektirikli petegide surekli acik tutuyorum
kizlar farkindamisiniz bu haftalarda cogumuzun kasiklarinda agri var
kizlar
size birsey danisicam
benim gitmek istedigim tecrubeli bir doktor var burda ama randevu icin aradigimda tum hafta dolu dediler ve ulasmak zor adama
ve duydum ki hastalari cok fazla herkese cok kisa zaman ayiriyormus
bu dedigim tecrubeli ve cok iyi diye bilinen doktor
ben de baska doktor denedim ve adam 1979 dogumlu gencecik daha, usg 4 boyutlu ve yarim saat zaman ayirdi bana uzun uzun anlatti konustuk ozel ilgileniyor yardim ediyor
simdiye kadar en cok konusan en cok zaman ayiran doktor ve esim de ilgileniyor dedi begendi doktoru
ama cok mu gecn tecrubesi ne kadar dogum olayi nasil olur onunla, onunla devam etsem mi yoksa tecrube deilen diger adama ulasip onu da denesem mi bilmyiorum kafam karisik
boyle birkac yillik doktoru olan var mi benim gibi
siz ne dusunuyorsunu?
hoşgeldin :)
kedi bir tane değil ki çok var bizde. 2 tanesi annemlerin ordaki evimde, haftaiçi orda kalıyorum hala taşınamadım diğer evime. geceleri koynumda yatıyor biri, diğeri yastığımda başımın tepesinde :) içim rahat aslında çünkü aşıdan daha iyi olduğu söylenen bir hap içirdim kedilere, eşim veteriner tavsiyesiyle bulmuş biryerlerden adını bilemiyorum. tuvaletlerini dikkatlice ve hergün temizliyorum, beslenmelerinde kuru ve yaş mama dışında yiyecek yine vermiyorum. iyiyiz çok şükür. diğer evimizde de kediler var, eşim onlara da aynı ilacı verdi. temizlik işlerini o hallediyor evde zaten.
doktora testi tekrarlamak istediğimizi söyledik ama "tekrarlamam, dikkat edeceksiniz o kadar dedi" iyi dedik. bence sen için nasıl rahat ediyorsa öyle davran, aşıları tamsa çok tedirgin olma. boşuna üzme kendini, hasret giderin :) sen hijyenine dikkat edersin canım...
ben Temmuz çocuğu olduğum için temmuz annelerine kıyak geçmiştim, yeni anket şıklarınız hayırlı olsun...
canım ben neler cektım ah ah yenı halı aldım yıkadım dısarı astık esımle zar zor ust komsunun torunu gelmıs kıraz yemıs atmıs
cıldırdım resmen camları sıldım bır gun sonramı ne mermerde ne goreyım kus yemlerı atılmıs mermere erımıs yapısmıs kuslarda pıslemıs
bıgunde ıccamarısları beyazları yıkayıp asmıstım kendı ozel camasırlarımın ustune her daım bez basartu bısey sererım gorunmez dısardan
ama esımınkıler ıç teldede olsa gorunur esımle yatıyoduk sabah perdenı n arkasından sırkeleme hastası komsumuzu gorduk egılıp egılıp astıklarımı ıncelıyor
yanı o kadar cıns komsularım varkı sagolsunlar
kesınlıkle soyle yonetıcıye pazartesı harıcı bızım burda kımse bısey sırkeleyemez bu yuzden rahatım yoksa her gun evım batardı
ben elektrık sobası kullanıyorum dogalgaz yok ama bı soba yakmamıza ragmen bakalım nekadar gelıcek
ıdarede etsem enaz 150 tl beklıyorum
sizde ucuzmus canım ben sızın orda yasasam fırın kıralar ıcınde uyurdum :)
evet canım ya ılk aylarda vardı gectı gıttı dıyordum bıraz once yıne agrı geldı uzandım
demekkı rahımler genıslemeye devam:)
ya benim karnim fazla cikmadi oncedende gobegim vardi okadar ugrastim foto cektim kimse yorum yapmadi
zaten zor cektim olmuyodu
ya ben anlamadim canim bu anket yalniz mayis anneleri icin degil mi ben sadece mayis anneleri icin zannetmistim
benimde drm 78 li canım ama ben çok memnunum önemli olan tecrübesi çalıştığı yerler nasıl yada mezuniyeti falan
canım siz bilirsiniz yinede ama fazla samimi olmayın kedilerinizle tüyleri zararlı diyorlar
bızım ıcın canım anket ama nedense bır suru kısı oylamıs bızlerde ılk baslarda cınsıyet bılmeyenlerde oylamıstı
sımdı inşallah daha temız bır anket olucak ve daha cok seceneklı :)
benımde su ıcınce cıkıyor artık yavas yavas bellı olmaya baslıyor gobıs :)
şindi gordum göbüşünü :) yukardan aşagı cekmıssın yınede gobısın cıkmadıgı bellı canım :)
eee yeni ankettede bir suru isim var
canım bugun ankete sıklar eklendı yarında oylama sılıncek sıfırlancak yanı yenı bastan oylucaz );
genc doktorlar hakkında
arkadaslar ablamın kayınvalıdesının ve babamın doktoru cok genc ama alanında uzman olmus bı doktordu
once acaba olurmu olmazmı daha tecrubelı bırı bulalım derken doktorda tedavı oldu ıkısıde
yanı akıl yasta degıl bastadır benım doktorda ablamın doktoruydu aynı zamanda ablamın kurtajını yaptıgında 36 yasındaydı
sımdı 45 gercı ben onu 33 34 falan sanıyordum cok genc gorunuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?