2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar dün sağ kasığımın biraz üst tarafında bugün de sol kasığımın biraz üstünde çok hafif bıçak kesiği gibi sızılar oluyo devamlı değil ara ara girip çıkıo..normal dimi bunlar..sanki içerden biri sivri sivri tırnaklarıyla karnımı çiziyo gibi hissettiriyo...

Isten gelırken kasıgıma agrı gırdı o an cok korktum esımı arayacaktım gel al benı dıye sankı kucagında tasıyacak eve geldım yemek telasıydı unuTtum sımdı uzandım gene aynı yer sızlıyo ama oglumdaa haereketlı yukarıya mı cıkmaya calısyor kı anlamadım kutula gobegımın arası sızlıyo

kızlar hem rahim büyüyor hem de bebeğin yavaş yavaş yukarı çıkmasından dolayı bağlar geriliyormuş o yüzden ağrı ve sızlama olabilirmiş

Hoşgeldin aramıza tatlım, hayırlı sağlıklı bir evlat olsun oğlun inşallah . Valla benim 19. hafta bitiyo yarın. Benim de bi oğlum olacak ama daha tekmeye benzer bişey sadece 1 kere hissettim. Bebeğimin nerede olduğunu hissediyorum bazen, en çok da karnımın içinden sanki ittiriyormuş gibi hissediyorum. Ben sordum druma benimki de rahim kasılmasıdır onlar, 20. haftadan sonra daha net hissedersin dedi. Hayırlısı artık. Ben takmıyorum çok kafama.

Tatlım bılıyorum da bır anda gırdı sızı bu sıpa bırden mı karar verdı yukarı tırmanmaya

bana da oluyor arada kitleniyorum sonra yavaş yavaş geçiyor :26: endişe edilecek bir durum değildir umarım böyle düşünüp çok üstelemiyorum Allah'a emanet yaşıyorum

benimde drm 78 li canım ama ben çok memnunum önemli olan tecrübesi çalıştığı yerler nasıl yada mezuniyeti falan

canım siz bilirsiniz yinede ama fazla samimi olmayın kedilerinizle tüyleri zararlı diyorlar

yönetici olsa sölicem de yönetici yok daha ...demek herkesin başında var böle bi komşu..bakalım uyardık uymazsa kendi bilir cazgırımdır ben

canım ben neler cektım ah ah yenı halı aldım yıkadım dısarı astık esımle zar zor ust komsunun torunu gelmıs kıraz yemıs atmıs
cıldırdım resmen camları sıldım bır gun sonramı ne mermerde ne goreyım kus yemlerı atılmıs mermere erımıs yapısmıs kuslarda pıslemıs
bıgunde ıccamarısları beyazları yıkayıp asmıstım kendı ozel camasırlarımın ustune her daım bez basartu bısey sererım gorunmez dısardan
ama esımınkıler ıç teldede olsa gorunur esımle yatıyoduk sabah perdenı n arkasından sırkeleme hastası komsumuzu gorduk egılıp egılıp astıklarımı ıncelıyor
yanı o kadar cıns komsularım varkı sagolsunlar
kesınlıkle soyle yonetıcıye pazartesı harıcı bızım burda kımse bısey sırkeleyemez bu yuzden rahatım yoksa her gun evım batardı

dogalgaz faturam gelmiş gecen ay cokkkkk nadır yakmıştım ve ona ragmen 96tl gelmiş
iyice kış gelince kaç gelecek acep
:18::18::18:

ben elektrık sobası kullanıyorum dogalgaz yok ama bı soba yakmamıza ragmen bakalım nekadar gelıcek
ıdarede etsem enaz 150 tl beklıyorum

kizlar bizim burda dogal gaz 30 yada 40 liraya yakin geliyo
ki ben usudugum icin elektirikli petegide surekli acik tutuyorum
sizde ucuzmus canım ben sızın orda yasasam fırın kıralar ıcınde uyurdum :)

kizlar farkindamisiniz bu haftalarda cogumuzun kasiklarinda agri var

evet canım ya ılk aylarda vardı gectı gıttı dıyordum bıraz once yıne agrı geldı uzandım
demekkı rahımler genıslemeye devam:)

Son düzenleme:

benimde drm 78 li canım ama ben çok memnunum önemli olan tecrübesi çalıştığı yerler nasıl yada mezuniyeti falan

canım siz bilirsiniz yinede ama fazla samimi olmayın kedilerinizle tüyleri zararlı diyorlar

ben Temmuz çocuğu olduğum için temmuz annelerine kıyak geçmiştim, yeni anket şıklarınız hayırlı olsun...

kızlaaar bugün çıktım dışarıya ve prensesime bir kaç cici aldım, çooook tatlılar yaaa,eğer biara müsait olursam çeker eklerim, peki 0-3 ay grubu nekadar almak gerek acaba kaçar tane yani hiiç bilemiyorum ben

ben Temmuz çocuğu olduğum için temmuz annelerine kıyak geçmiştim, yeni anket şıklarınız hayırlı olsun...

çok teşekkürler kazen

kızlar yarın anketimiz sıfırlancak yeniden cinsiyetleri işaretlicez umarım bu sefer yanlışlık olmaz :)
şıklarda ikiz anneleride düşünüldü :)

ya benim karnim fazla cikmadi oncedende gobegim vardi okadar ugrastim foto cektim kimse yorum yapmadi
zaten zor cektim olmuyodu
ya ben anlamadim canim bu anket yalniz mayis anneleri icin degil mi ben sadece mayis anneleri icin zannetmistim

ya benim karnim fazla cikmadi oncedende gobegim vardi okadar ugrastim foto cektim kimse yorum yapmadi
zaten zor cektim olmuyodu
ya ben anlamadim canim bu anket yalniz mayis anneleri icin degil mi ben sadece mayis anneleri icin zannetmistim

bızım ıcın canım anket ama nedense bır suru kısı oylamıs bızlerde ılk baslarda cınsıyet bılmeyenlerde oylamıstı
sımdı inşallah daha temız bır anket olucak ve daha cok seceneklı :)
benımde su ıcınce cıkıyor artık yavas yavas bellı olmaya baslıyor gobıs :)
şindi gordum göbüşünü :) yukardan aşagı cekmıssın yınede gobısın cıkmadıgı bellı canım :)

varmis demek ki benimki gibi genc doktoru olanlar
duyduguma sevindim
ege tipta yapmis uzmanligini
devlet hastanesinde cok tutulmus ozele almislar
baska bilgim yok ama bugun bir arkadas yazdi ilgili hevesli bir doktor seviliyor dogumunu yaptiran arkadasi memnunmus.
ben de memnun kaldim cok kurcalamiycam insallah da yolunda gider hersey
esimin hislerine guvenirim o da onayladigina gore tamamdir

eee yeni ankettede bir suru isim var

eee yeni ankettede bir suru isim var

canım bugun ankete sıklar eklendı yarında oylama sılıncek sıfırlancak yanı yenı bastan oylucaz );

genc doktorlar hakkında
arkadaslar ablamın kayınvalıdesının ve babamın doktoru cok genc ama alanında uzman olmus bı doktordu
once acaba olurmu olmazmı daha tecrubelı bırı bulalım derken doktorda tedavı oldu ıkısıde
yanı akıl yasta degıl bastadır benım doktorda ablamın doktoruydu aynı zamanda ablamın kurtajını yaptıgında 36 yasındaydı
sımdı 45 gercı ben onu 33 34 falan sanıyordum cok genc gorunuyor :)

Son düzenleme:

simdi iyice rahatladim iyki size sormusum
onemli olan bir de bizim iletisimimiz kendimizi nasil hissettigimiz
ben memnun kaldim bakalim diger randevularda da nasil olucak
ayda bir cagiricam dedi sizlerin nasil ne kadar zamanda gidiyorsunuz
ben ayda bire aliskin degilim ya zor olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…