2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bu gece benden bu kadar yatma vaktı geldı hem kasıklarım cok agrıyor hemde oglum yoruldu artık anası bir totosunun uzerıne yatamadı
everycim inş her şey gonlunce olur canım
şimdiden allah kavustursun
sız bu ayrılıga kendı canınız kanınız oğlunuz ıcın katlanacaksınız :13:
bundan sonra herşeyimiz bu melekler için sen iyi bak kendıne annesi mutlu ol kı yavrunda mutlu olsunn

5 haftada 1 hatta bu sefer yılbasından sonra gel dedı doktorum 6 hafta olucak
dayanmak zor ama dayanıyorum canım asıl 7. aydan sonra sık sık cagırcaklar gıtmekten kacıcan :)

ıcın rahat olsun canım ıcın siniyorsa doktora onemlı olan bu

sagol cnim destegin icinhaklisin

sagol cnim destegin icinhaklisin

canım hıc bellı olmaz belkı 2.cocukta tr ye gelirsiniz ya da rusya da tr ye yakın bır yerler olur o zaman sende gonlunce gıder gelirsin hakıkaten o sogukta durmaktansa surada 5 ay eşinden ayrı kalman daha mantıklı askere gıtmış gibi düşün gidecek ve gelecek hem bu askerliğin sonucu daha guzel bir yavrunuz olacak

merhaba kızlar
arada bir foruma buraya bakıyorum ben de
ben de inşallah mayısta 2. kızımı kucağıma alacağım
2011 şubat annesi idim bir de mayıs annesi olucam:)
kızımla ilgilenmekten çok fırsat bulup giremiyorum internete
ama ilk hamileliğimde her gün buralardaydım:)
inşallah hayırlısıyla herkesin yavrusu sağlıkla gelir

ilk kızımda anca 20. haftadan sonra hareketlerini hissetmeye başlamıştım
şimdi ise yarın 18 hafta bitecek ve hissediyorum:)

istanbulda anadolu yakasında oturuyorum
acıbademdeki acıbademde harika hanıma epidural sezeryanla doğumumu yapmıştım
çok güzel geçmişti
yine ona gidiyorum
yardımcı olabileceğim bir şey olursa özelden msg atabilirsiniz

heeepiniz hoşçakalıınn :)

aranızda hiç bhcg si 0.500 olup negatif denip sonra pozitife dönen varmı acaba.. doktora tahlil verdim kan tahlili sonuç negatif dedi ama bazı yerlerde geç döllenme olabilir diye okudum nolur yardım edin bana olabilirmi gerçekten adetim 6 gün gecikti olabilirmi

merhaba arkadaslar,biz yine öğrenemedik cinsiyetimizi malesef 2 hafta sonraya kaldı.bu arada bide idrar yolu enf. dan kurtulamıyorum bi türlü bugün de idrar kültürü verdim dr antibiyotik baslayacağını söyledi((hiç istemiyorum napcam ya uffff

idrar iltihabı bende de var küçüklüğümde de vardı hala devam eden birşey doktor antibiyotik verdi ama genelde tekrar eden bir durum oluyor

selam yalnız değilsin merak etme bende hissedemyrm henüz doktorum 20.haftadan sonra dedi hatta 24.haftada hissedenler bile oluyormuş o yüzden sıkma canını :)

ay canım saol içimi rahatlattın ya kendi kendime düşünüyorum Allah korusun olumsuz bişey olsa bi belirti falan olur diyorum ağrı kanama v.s. neyse hissedelim de bebişleri geç hissedelim sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…