2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar hayırlı cumalar, iki gündür giremedim birazcık grip oldumda.ilaçsız grip geçirmek zormuş.burnum kıpkırmızı levent kırcanın sarhoş tiplemesi gibiyim :)
bebişin tekmeleri güçlenmeye başladı şimdiden böyle ilerde beni çok dövmez umarım :) bi de salı günü gittiğim doktora göre bacakları kısa kalmıştı..(umarım yanlış görmüştür)
tekme hissedemeyenler üzülmeyin pat diye başlıyo, dr. 20.haftadan sonra demişti ama benim bebek çok aşağıda duruyor idrar torbama falan baskı yapıyor göbeğim daha yukarda kalıyor o yüzden sanırım aşağıda deri ince olduğu için rahat hissediyorum..bi de bazen karnımın sağında top gibi durup kasılıyor yeni başladı buna, ilk defa salı günü afp için ultrasona girerken farkettim karnımın aşağısı sağ tarafı çok şişmişti dr.a sordum gebeliğiniz değil mi o dedi..yok dedim benim göbeğim böyle değil normal bir hamile göbeği var dedim..ultrasonla baktı bebek tam orda top gibi durmuş ellerini birbirine vuruyodu o günden beri arada yapmaya başladı oraya gidiyo top gibi olup birsüre duruyo orda manyak galiba

ben de bas donmesii oluyor bazen sizde de oluyor mu?basta tansiyondu simdi kan sekerim mi dusuk,rahim buyuyor ondan mi?esimle de kkavga ediyoruz yemiyosun ondan basin donuyor diyor halbuki yeme konusunda bir sorunum yok,
cnm bu haftalarda normalmıs ama bende suana kadar hıc olmadı bebek dondugu ıcın bas donmesı olurmus endıselenme
gozunuz aydın canımmm

gunaydınnnnn nasılsınzzzz
dun 2 tane hamıle elbısesı aldım ayy ıcınde gobusum kocaman durdu

benım oğlan sutu cok sevıyor hıc durmuyor ıcınde artık 3 ogun sut ıcmeye basladık bız oglumla

günaydınlar, herkese hayırlı cumalar

dün sol karnımın alt tarafında çok şiddetli ağrı vardı bütün gün
zaten gece de vardı ama hep bebek yukarıya çıkıyordur dedim önemsemedim
neyse servisten indim eve yürüyorum ama iki büklüm yürüyorum
10 dakikalık yolu 25 dakikada yürümüşüm dura dura
neyse eve gittim yemekleri ısıttım yedik ama yok ağrı dinmiyor
eşime dedim bu herhalde gaz sancısı, gel yürüyelim biraz sahile inelim
indik sahile yürüdük yürüdük ama yok ne bir pırt ne bir zırt

eve geldik dolandım dolandım ağrı dışında hiçbişey yok, uzanıyorum olmuyor yürüyorum olmuyor
eşimde web sitesinde makale yazıyordu
saat 01 e gelirken bir sancı vurdu sanki beni şişliyorlar
artık eşime direnmedim acile gittik
usg ye aldılar, bebiş ellerini emiyordu, birkaç saniye sonra yine döndü totosunu yattı secdeye
çok şükür minnoş iyiymiş
doktor dikişlerimi fark edince sen ne zaman ameliyat oldun dedi, geçen sene dedim anlattım ameliyatımı
daha detaylı baktı, rahim yukarıya çıkmaya başlamış bağların geriliyor o yüzden bu ağrılar olur bunlar olağan şeyler
senin şiddetli hissetmenin sebebi miyomların nedeniyle rahmin yukarıdaydı sonra çıkınca aşağıya indi şimdi yine büyüyüp yukarıya çıktığı için bağların daha fazla geriliyor dedi
doktoruna danış sana rahatlatıcı merhem versin dedi
eve geldik saat 3 e geliyordu
duş aldım, kuran okudum
süt içtim hurma yedim sonra dalmışım 1 saatlik uykuyla işe geldim

dün yaşadığım korkuyu Allah kimseye yaşatmasın kızlar, normalde soğukkanlı evhamsız biriyimdir
ama söz konusu bebiş olunca herşey değişiyor

gunaydınnnnn nasılsınzzzz
dun 2 tane hamıle elbısesı aldım ayy ıcınde gobusum kocaman durdu

benım oğlan sutu cok sevıyor hıc durmuyor ıcınde artık 3 ogun sut ıcmeye basladık bız oglumla
Gunaydın canım gule gule gıy bızım sıpalar saglam tekmeler ıcın kas yapıyorlar benım sıpada benı ınek sanıyo

Gunaydın canım benımde dun cok agrım vardı gecmedıde hala bende rahım genıslemesıne yoruyorum cunku bebek ıyı zıplayıp duruyo ıcımde sabah uyandıgımızdan berı tekmelıyo derdı ne bılmıom

Geçmiş olsun arkadaşım.Bu ara herkeste kasık ağrısı şikayeti var. Acaba hangi durumda kasık ağrısından endişelenmeliyiz ? Tüm doktora giden arkadaşlara doktorlar aynı cevabı vermiş.

Merhaba kızlar nasılsınız bugün diyetisyene gitim 10 kilo aldım ben
maşallah cnm benım doktorumda en fazla 16 ıle tamamla fazlası yok dedı bakalım.bendekı bu yemeyle allah sonumu hayr etsın
kızlar ya benim bebişim hareket etmiyor mu ediyorda ben mi anlamıyorum korkuyorum ya

cnm herkezte bır degıl endıselenme ben cok erken hıssettım ama hıseetmemekte cok normalmıs

benimde ağrım devam ediyor ama içim daha rahat
nedenini öğrenmiş oldum

şu benim zilli kızım da deli gibi tekmelesi beni dicem tamam cocuk iyi ama o da yok hala kelebek kanadı hissiyatını veriyor narin kızım

Geçmiş olsun arkadaşım.Bu ara herkeste kasık ağrısı şikayeti var. Acaba hangi durumda kasık ağrısından endişelenmeliyiz ? Tüm doktora giden arkadaşlara doktorlar aynı cevabı vermiş.

sağol canım, kasık ağrısı eşliğinde akıntı, kötü koku sürekli mide bulantısı ve ateş olursa o zaman endişe edebilirsiniz dedi dünkü doktor
henüz kendi doktorumuzun haberi dünkü vukaatimizden

geçmiş olsun canım, neyseki önemli bir şey çıkmamış. doğana kadar ara ara rahatsız edecek bu sıpalar bizi. Senin kız hiç olmazsa narin narin kanat çırpıyormuş annesi bizde o da yok :26:

canım sen de mi myom ameliyatı oldun . benim 2 buçuk yıl oldu ameliyat olalı. geçmiş olsun. ben de bir sıkıntı yok.şükürler olsun.inş sende de olmaz...sezeryan olcak senin de demi?

Son düzenleme:

gecmıs olsun canım

gunaydın kızlarr Bende bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum doktor cok hareketlı bebek dedı ama bılemedımm arada bır korkuyorummm

Günaydın mayıs anneleri, hayırlı Cumalar dilerim herkese.
Anketi güncellediğiniz için teşekkür ederim, nihayet oy kullanabildim ben de...

Geçmiş olsun, Rabbim cümlemizi ve bebişlerimizi korusun inşallah...

Son düzenleme:
maşallah cnm benım doktorumda en fazla 16 ıle tamamla fazlası yok dedı bakalım.bendekı bu yemeyle allah sonumu hayr etsın

Bu yeme olayı beni de düşündürmeye başladı, son bi kaç gündür doymuyorum resmen. Sabahları öğle yemeğini bekliyorum 4 gözle. Öğle yemeğinden sonra da akşamı bekliyorum demicem çünkü akşam olmadan ben mutlaka bişeyler yiyorum, öyle atıştırma falan değil, işten çıkmaya 1 saat kala gözleme yiyorum mesela, o derece yani .ooof of bu sefer kaçla kapatıcam bakalım

Canım benım sıpa kendını sırk maymunu sanıyor o yuzden sureklı hareket halınde bu haftalarda boyleyse bu Azman ılerıkı haftalarda nasıl olur bılmem

bence yine oldukça soğukkanlısın..bu kadar ağrıya baya bi süre doktora gitmemişsin.gerçi doktor bana da soyledi, kasılmalar olabilir rahim yukarı çıktıgından kaslar geriliyor dedi..hatta magnezyum verdi (efervesan) kasılmalar için. eger artarsa içersin dedi.ama bende öyle şiddetli bi ağrı olmuyo.sadece arad adet sancısı gibi.

Canım benım sıpa kendını sırk maymunu sanıyor o yuzden sureklı hareket halınde bu haftalarda boyleyse bu Azman ılerıkı haftalarda nasıl olur bılmem

masallahh ne guzel ya hareketlerını hıssetmen canım bende en kısa surede hıssederım ınsallahh

ya bende çok yiyorum son bir haftadır . sanki doymak bilmiyorum. karnım hep kazınır gibi oluyor. bizim zilli annesi ile babasına benzedi yemek konusunda:) ben zaten çok zayıf değildim hamile kaldığımda, kaç kilo alırım artık allah bilir.

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeee
mec cim geçmiş olsun cnm inşallah bi daha tekrarlamaz.
herkesler iyi sanırım bakabildiğim kadarıyla hızınıza yetişemiyorum. sabah bi bakıyorum 20 sayfa birden ilerlemiş
çok detaylı bakamıyorum o yüzden.
biz de iyiyiz çok şükür. kanımızı verdik geldik.
bu arada beynimin kıvrımlarının çalışma şekline artık akıl sır ermiyor. gördüğüm saçma sapan rüyalara alıştım ama sanki bebişim büyümüyo gibi geldi bana bu sabah. göbüşüm küçülmüş gibi. off aklımı kaçırmadan doğursam şu çocuğu bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…