- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.781
geçmiş olsun canım, neyseki önemli bir şey çıkmamış. doğana kadar ara ara rahatsız edecek bu sıpalar bizi. Senin kız hiç olmazsa narin narin kanat çırpıyormuş annesi bizde o da yok :26:
canım sen de mi myom ameliyatı oldun . benim 2 buçuk yıl oldu ameliyat olalı. geçmiş olsun. ben de bir sıkıntı yok.şükürler olsun.inş sende de olmaz...sezeryan olcak senin de demi?
gecmıs olsun canım
gunaydın kızlarr Bende bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum doktor cok hareketlı bebek dedı ama bılemedımm arada bır korkuyorummm
Canım benım sıpa kendını sırk maymunu sanıyoro yuzden sureklı hareket halınde bu haftalarda boyleyse bu Azman ılerıkı haftalarda nasıl olur bılmem
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeee
mec cim geçmiş olsun cnm inşallah bi daha tekrarlamaz.
herkesler iyi sanırım bakabildiğim kadarıyla hızınıza yetişemiyorum. sabah bi bakıyorum 20 sayfa birden ilerlemiş
çok detaylı bakamıyorum o yüzden.
biz de iyiyiz çok şükür. kanımızı verdik geldik.
bu arada beynimin kıvrımlarının çalışma şekline artık akıl sır ermiyor. gördüğüm saçma sapan rüyalara alıştım ama sanki bebişim büyümüyo gibi geldi bana bu sabah. göbüşüm küçülmüş gibi. off aklımı kaçırmadan doğursam şu çocuğu bari
bence yine oldukça soğukkanlısın..bu kadar ağrıya baya bi süre doktora gitmemişsin.gerçi doktor bana da soyledi, kasılmalar olabilir rahim yukarı çıktıgından kaslar geriliyor dedi..hatta magnezyum verdi (efervesan) kasılmalar için. eger artarsa içersin dedi.ama bende öyle şiddetli bi ağrı olmuyo.sadece arad adet sancısı gibi.
Günaydın hanmlar
ağrılar ve açlık dışında umarım önemli bişiyi olan yoktur
bende akşam süpürge ütü çamaşır derken yatarken ağlama aşamasına gelmiştim :/
veletler şimdiden böyle ise çıkınca ne yapacakalr acaba
buarada akşama detalı ultrasona gidiyoruz
hafta başıda dr umuza ve afp yi yaptırmaya
hadi hayırlısı bakalım
Canım benım sıpa kendını sırk maymunu sanıyoro yuzden sureklı hareket halınde bu haftalarda boyleyse bu Azman ılerıkı haftalarda nasıl olur bılmem
kızlar ya benim bebişim hareket etmiyor mu ediyorda ben mi anlamıyorum korkuyorum ya
canım bir de yere bağdaş kurup oturmayı dene..kimse yok muuuuu
çoookkk geçmiş olsun canım....günaydınlar, herkese hayırlı cumalar
dün sol karnımın alt tarafında çok şiddetli ağrı vardı bütün gün
zaten gece de vardı ama hep bebek yukarıya çıkıyordur dedim önemsemedim
neyse servisten indim eve yürüyorum ama iki büklüm yürüyorum
10 dakikalık yolu 25 dakikada yürümüşüm dura dura
neyse eve gittim yemekleri ısıttım yedik ama yok ağrı dinmiyor
eşime dedim bu herhalde gaz sancısı, gel yürüyelim biraz sahile inelim
indik sahile yürüdük yürüdük ama yok ne bir pırt ne bir zırt
eve geldik dolandım dolandım ağrı dışında hiçbişey yok, uzanıyorum olmuyor yürüyorum olmuyor
eşimde web sitesinde makale yazıyordu
saat 01 e gelirken bir sancı vurdu sanki beni şişliyorlar
artık eşime direnmedim acile gittik
usg ye aldılar, bebiş ellerini emiyordu, birkaç saniye sonra yine döndü totosunu yattı secdeye
çok şükür minnoş iyiymiş
doktor dikişlerimi fark edince sen ne zaman ameliyat oldun dedi, geçen sene dedim anlattım ameliyatımı
daha detaylı baktı, rahim yukarıya çıkmaya başlamış bağların geriliyor o yüzden bu ağrılar olur bunlar olağan şeyler
senin şiddetli hissetmenin sebebi miyomların nedeniyle rahmin yukarıdaydı sonra çıkınca aşağıya indi şimdi yine büyüyüp yukarıya çıktığı için bağların daha fazla geriliyor dedi
doktoruna danış sana rahatlatıcı merhem versin dedi
eve geldik saat 3 e geliyordu
duş aldım, kuran okudum
süt içtim hurma yedim sonra dalmışım 1 saatlik uykuyla işe geldim
dün yaşadığım korkuyu Allah kimseye yaşatmasın kızlar, normalde soğukkanlı evhamsız biriyimdir
ama söz konusu bebiş olunca herşey değişiyor
ben deeeeee......içimde goril vaaarrrrBu yeme olayı beni de düşündürmeye başladı, son bi kaç gündür doymuyorum resmen. Sabahları öğle yemeğini bekliyorum 4 gözle. Öğle yemeğinden sonra da akşamı bekliyorum demicem çünkü akşam olmadan ben mutlaka bişeyler yiyorum, öyle atıştırma falan değil, işten çıkmaya 1 saat kala gözleme yiyorum mesela, o derece yani .ooof of bu sefer kaçla kapatıcam bakalım
kızlar afp testimin sonucu çıkmış birazdan almaya gideceğim..ne olur dua edin..inşallah iyi çıkmıştır sonuç..
günaydın cnm bende istiyorum o tekmelerden bendeeeoğlumla konuşuyorum azcık tekmük at diyorum anneye ama ses yok sanırım bi anda atcak aklımı alcak sabırsızlıkla bekliyorum
bugün sayfa sakin ilerliyor, cuma rehaveti mi çöktü herkese?? Pekbiciciden haber alan oldu mu?? Hala uğramadı merak ettim, bebişi de o da iyidir inşallah
Canım hıc endıselenme yakında hıssedersınmasallahh ne guzel ya hareketlerını hıssetmen canım bende en kısa surede hıssederım ınsallahh
kızlar afp testimin sonucu çıkmış birazdan almaya gideceğim..ne olur dua edin..inşallah iyi çıkmıştır sonuç..
canım daha kasları güçsüz onları çevreleyen onca şey var napsınlar zar zor hissettiriyorlar annesi
daha minnoş onlar kıyamam ya
250 gramlık bişey ne yapabilir ki
evet canım geçen sene geçirdim miyom ameliyatını ve benimki de sezaryan olacak
doktorum eğer herşey yolunda giderse 38. haftada almayı planlıyor
Allah'tan hayırlısı
korkma canım daha kasları o kadar güçlü değil
güçlensin sen o zaman gör tekmeleri
senin şimdiden kaburgalarını güçlendirmeye bak
senin paşanın maşallah'ı var
bugün sayfa sakin ilerliyor, cuma rehaveti mi çöktü herkese?? Pekbiciciden haber alan oldu mu?? Hala uğramadı merak ettim, bebişi de o da iyidir inşallah
pekbicici forumda ama yazmadı daha...ben de merak ettim şimdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?