2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun canım, neyseki önemli bir şey çıkmamış. doğana kadar ara ara rahatsız edecek bu sıpalar bizi. Senin kız hiç olmazsa narin narin kanat çırpıyormuş annesi bizde o da yok :26:

canım daha kasları güçsüz onları çevreleyen onca şey var napsınlar zar zor hissettiriyorlar annesi
daha minnoş onlar kıyamam ya
250 gramlık bişey ne yapabilir ki

canım sen de mi myom ameliyatı oldun . benim 2 buçuk yıl oldu ameliyat olalı. geçmiş olsun. ben de bir sıkıntı yok.şükürler olsun.inş sende de olmaz...sezeryan olcak senin de demi?

evet canım geçen sene geçirdim miyom ameliyatını ve benimki de sezaryan olacak
doktorum eğer herşey yolunda giderse 38. haftada almayı planlıyor
Allah'tan hayırlısı

gecmıs olsun canım

gunaydın kızlarr Bende bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum doktor cok hareketlı bebek dedı ama bılemedımm arada bır korkuyorummm

korkma canım daha kasları o kadar güçlü değil
güçlensin sen o zaman gör tekmeleri

Canım benım sıpa kendını sırk maymunu sanıyor o yuzden sureklı hareket halınde bu haftalarda boyleyse bu Azman ılerıkı haftalarda nasıl olur bılmem

senin şimdiden kaburgalarını güçlendirmeye bak
senin paşanın maşallah'ı var

Günaydın hanmlar
ağrılar ve açlık dışında umarım önemli bişiyi olan yoktur
bende akşam süpürge ütü çamaşır derken yatarken ağlama aşamasına gelmiştim :/
veletler şimdiden böyle ise çıkınca ne yapacakalr acaba
buarada akşama detalı ultrasona gidiyoruz
hafta başıda dr umuza ve afp yi yaptırmaya
hadi hayırlısı bakalım

az once aynisini aklimdan gecirdim gobegim kucucuktu bu sabah :)) gun icinde sisiyor ama
gunaydin canim

canım burda herkes ağrısı olduğunu doktorun normal olduğunu söyleyince bende benimki de normaldir dedim durdum
zaten normalmış baksana

bu arada magnezyumun faydasını görüyormusun? bende magnezyum kullanıyorum epeydir ama geceleri yine ara ara
bacaklarıma kramplar giriyor

Ben cok ozluyorum sizi ya napiyolar diye babalik boyle birsey mi ki askim ( canım esım boyle mesaj atmıs sımdı nasılsa ıcımızde dıye rahatız acaba dogup buyudugunde sokaga cıktıgında ya da bız ısteyken ona evde bırılerı bakarken bız neler hıssedecegız dun aklıma geldı de sut kokan kuzumu bırakıp nasıl ıse donecegımm )

güzel haberlerle gelin Inşallah canım
ne güzel kuzunu görüceksin

ben doktora giderken hep süslenip gidiyorum sevgilimle buluşacakmışım gibi

Canım benım sıpa kendını sırk maymunu sanıyor o yuzden sureklı hareket halınde bu haftalarda boyleyse bu Azman ılerıkı haftalarda nasıl olur bılmem

aman canım maşallah diyelim bebişine hep böylehareketli olsunlar , sonlara doğru hareketleri azalınca ciddi sorun olmaya başlıyor. bir arkadaşım yaşıyor şu anda . o sebeple hep kıpır kıpır olsunlarda bizimde içimiz rahat olsun

günaydın hanimlarr...güzel bir gün geçirelim inşallah....

kızlar ya benim bebişim hareket etmiyor mu ediyorda ben mi anlamıyorum korkuyorum ya

kimse yok muuuuu
canım bir de yere bağdaş kurup oturmayı dene..

çoookkk geçmiş olsun canım....

ben deeeeee......içimde goril vaaarrrr

bugün sayfa sakin ilerliyor, cuma rehaveti mi çöktü herkese?? Pekbiciciden haber alan oldu mu?? Hala uğramadı merak ettim, bebişi de o da iyidir inşallah

Herkese gnaydıııın, şu videoyu izledim moralim bozuldu çünkü birkaç gündür çok sinirliyim cnm sıkkın çatacak biri arıyorum, halbuki ne kadar mutluydum polyanna gibi olmuştum, eski halimi geri istiyorum yaaaa

Günaydınn güzel anneler

Kasık ağrısı çekenlere çok geçmiş olsun diliyorum zor gerçekten
Bide konu bebek olunca gerisi teferruat oluyor cidden,
Gaz sancısı, rahim büyüyor sancısı ve bu gibi sancılar hep farklı; insan anlayabiliyor doktorluk ağrı olduğunda...
Biz dün doktora gittik konuyu anlattım, sancılarımın geçmediğini söyledim, henüz hareketleri hissetmediğim içinde korktum dedim
Hemen 18. haftadasınn acele etmee 20. haftadan önce tekme bekleme dedi
Sonra usgye aldı,baya baya yarım saat-40 dakika usgde tuttu benii
Buarada bukadar sık usg zararlı olur mu dedim doktora, kesinlikle hiç bir zararı yok radyasyon değil ki dedii, düşünün ki tehlikeli gebeliklerde her gün usgye yapıyoruz veya son aylarda haftada 1-2 kere yapıyoruz, sadece pimpirikli anneleri azcık ötelemek amacıyla bebeğe zararlı rivayeti var dedi
Acil kadın doğumcuydu taş çatlasın 30 yaşlarında biri, yaa toy olmasından yada riske atmamak istememesinden kaynaklı ekranın içine gire gire konuşuyorduu
Genç doktorlar uzun tutuyor anladım ama bunu
Baktıı baktııı bide ekranı kendine çevirdi bizim toyy
Eeeee dedimm nolduu? Yaa bebek iyi iyide eşin etrafında bir beyazlık görüyorum ve bu hoşuma gitmedi,beğenmedim dedii
Benim gözler açıldı hemen! nasıl beyazlık? ne demek beyazlık diye?
Beyazlık kan demekmiş ama yoğun gözükmüyor belki travmadan kaynaklı zedelenme olabilir dedi
Allahım oturduğum yerde direk kalp oldum güüm güüüm atıyorumm
Eeee ne olacak?
Dinleneceksin,ağrıların çok şiddetlenirse, ufacık minnacık bir kan görürsen wcde, karnın yukarıya çıkar ve taş gibi kaskatı kesilirse mutlaka zaman kaybetmeden geleceksin dedi...
Peki dedim oldu ki kanama olmadı bu demek mi herşey yolunda diye? %90 yolunda diyebiliriz dedi, eğer ki içe kanama yapmazsa, buda 48 saat içinde belli olur dedii elim ayağım boşaldı zaten
Peki öyle durumda nasıl bir müdale olabilir dedim bende, hastane yatışı ve ilaç, gebeliğin yeni olduğu için kendini cabuk yenilermiş doku çünkü bebek hızla büyüdüğü için hücrelerde çok hızlı çalışır dedii
Velhasıll benim Malkoçoğlulukk hamilelikte yapılmaması gerekiyormuşş, ani hareketler kesinlikle yasak dün ayakkabımı cıkarmak için bile eğilmem yasaktı, eğilme hakkımı dün sabah kullanmışım...

Ama milyonlarca şükürler olsun benim sıpa iyiydi oynuyordu, doktorda zaten büyük bir sıkıntı olsa direk bebeğin hareketlerine yansıyor dedi, hareket etmiyor dedi ama şuan kıpır kıpır maşallah dedi... Cinsiyeti biliyormusunuz dedi bide hasbaam gerçi beni yumuşatmak için oda elinden geleni yaptıı hakkını yemeğim, bende biliyoruz ama sizde söyleyin dedim bende merak ettim bakacağım dedi evirdi çevirdi, o kordonu, şu bacağı, yaa bişey görüyorumdaa yokk yokk ben söylemeyim şimdi alışveriş yaparsınız dedi bende FatmaNur Hanım söyledi bize %100 tahminle dedim doktorda heee Fatma abla! dediyse doğrudur dedi:)) Düşünün ki doktorum en fazla 35-40 yaşında, bu cocuk kaç yaşında merak ettim:44:

Birde sadece omurilik mi bacak mı ne onun görüntüsünü verdi, grmıda söyleyim dedi dee aaa onu yapmamışım yok dedi Neysee

masallahh ne guzel ya hareketlerını hıssetmen canım bende en kısa surede hıssederım ınsallahh
Canım hıc endıselenme yakında hıssedersın
kızlar afp testimin sonucu çıkmış birazdan almaya gideceğim..ne olur dua edin..inşallah iyi çıkmıştır sonuç..

Canım ıns guzel cıkacak sonucun ıcını ferah tut

hayırlısı olsun canım.inşallah herşeyin hayırlısı olsun hepimize...

bugün sayfa sakin ilerliyor, cuma rehaveti mi çöktü herkese?? Pekbiciciden haber alan oldu mu?? Hala uğramadı merak ettim, bebişi de o da iyidir inşallah

pekbicici forumda ama yazmadı daha...ben de merak ettim şimdi....

Soran sormayan Merak eden herkese teşekkürler canlarımm
Şuanlık hafifde olsa ağrım var ama sanırım bu gaz sancısı
Bebeğim iyimişş şükürler olsunn, doktorumda arıyacakmış beni (acil raporunu görünce mutlaka geri dönüyorlarmış bunu sevdim)
onlada konusurum, görüntüde var elinde zaten, beyazlık için o ne diyecek merak ediyorum...
Şuan işteyim doktorum yok git yat derse biz analı oğullu dinlemeye gider 3 gün paşa gibi yatarız
mec sanada geçmiş olsun canım

günaydınlar...sabah sabah minibüste emzikli çokkkkk şeker bir bebiş gördüm annesinin kucağında...çok güzeldi ya,,hasta olmuş sanırım,annesi doktora götürüyordu..bebek özlemişim,biran önce alsaydım karakuzumu kucağıma..bide cuma günü bugün,yaşasın yaaaaaa,ne güzel bir gün bu böyle :) yarın için planlar yapmaya başladım bile..eşim aradı butikbebeden siparişler gelmiş dedi,sakın açma ben gelene kadar dedim..oğlum çok sevinmiş kardeşimin eşyaları gelmiş diye..bide bugün ayıptır söylemesi maaşımı da alıyorum,,oğluşuma ne alsam sevinir ki????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…