2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok geçmiş olsun canım farkındamısınız 4. ayımızda hepımız bu agrıyı cektık demekkı rahım buyumeye devam
bı sorun olmasında yeterkı agrıya sızıya katlanırız..

off dedıgı an yasadıgın korku yetıyor insana 48 saatı saglıkla gecır inşallah canım
kendıne dıkkat et balım arada yumurcaklar bızı korkutuyor boyle ıste ah bı dogsunlar acısını cıkarırız onlardan:)

ınsallah canım merakla beklıyorum :)

kızlar afp testimin sonucu çıkmış birazdan almaya gideceğim..ne olur dua edin..inşallah iyi çıkmıştır sonuç..
iyidir tatlım dualarımız senınle....

Canım hıc endıselenme yakında hıssedersın

Canım ıns guzel cıkacak sonucun ıcını ferah tut

ınsallah canımm

Ben bennnn catacak bırını aıyorum anında sınırlenıyorum gel gor benı ıs yerınde mıllete dovecek gıbı davranıyorum da bu gıdısle ters bırıne gelecem o dovecek benı

Canım bır solukta okudum sukurkı oglun ıyıymıs sende bol bol dınleneceksın artık ıse gıtmedın degıl mı benımde agrılarım artarsa haftaya rapor ısteyecem aklımızda bulunsun artık anı hareketler yapmayalım hıssettıgım o lekenın dınlenmeyle gececı canım cuma bugun bol bol dua edelım bırbırımıze bırde kendı doktoruna gorurusene o leke konusunda ne dıyecek

güzel haberlerle gelin Inşallah canım
ne güzel kuzunu görüceksin

ben doktora giderken hep süslenip gidiyorum sevgilimle buluşacakmışım gibi

öncelikle geçmiş olsun mec, şükür ki herşey yolundaymış :)

sen de mi süslenip doktora gidiyorsun ben de sanki beni görecekmiş gibi ya da en azından heyecanımı anlayacamış gibi hazırlanıyorum. geçen kontrolde rimelimi sürmemişim, iyi ki sürmemişim bebeğimin yüzünü görünce hüngür hüngür ağladım, boyalarla iyice tuhaf görünecektim

hayırlı cumalar arkadaşlar ...
yıne kalca agrısı ıle uyandım bugun az uyudum 6 saat bıle degıl
salı gunu zenepkamılde randevum var ayrıntılı ultrason ıcın doktora gıdıp sıra alıcam
devlet hastanesınde 3 ay doluymus nekadar gebe varmıs ya umarım sıra alabılırım
erkekse muayene olmam ama bayansa yavrumu gorucem 1 ay oldu :)

bırde cogumuz yavrularımızn sag tarafta top gıbı durdugunu soyluyor
annem erkek cocuk orda durur dıyor aksını ıspatlıyan varmı :)

pekbicicim geçmiş olsun cnm sen gönlünü ferh tut. Allah ın izniyle birşeycik olmaz.
Allah ım korusun bebişlerimizi ve bizleri. amin.

canııım çok geçmiş olsun sizee çok şükürki bişi yokmuş, nazar değdi nazar oku üfle anam sen, bide öle genç kız gibi koşma ortalıkta sen artık kelli felli bir oğlan anasısın unutma:)

mec_cim sanada çok geçmiş olsun dedikleri gibi sen biraz daha fazla yaşamıssın ağrıları ama çok şükürki sizde iimişsizniz

canım cok cok gecmıs olsun allahın ıznıyle sag salım kavusacagız bebıslerımıze kendıne cok cok dıkkat ett

senin de dediğin gibi baya toymuş doktor, ama neyseki bebişin kıpır kıpır keyfi yerinde. Kendi doktorun da sonucu inceleyip sana dönüş yaparsa bi sıkıntı kalmaz inşallah. Olmadı sen ara doktorunu olmaz mı

kizlar bulantisi hala devam eden var mi
sanirim ben 9 ay cekicem :)
bu birkac gundur feci boyutta

Benimde geçmedi hala sabahları kusuyorum gün içindede bana kokan çok baharatlı yada hiç olmadık bişey aşırı bulantı yapıyor.Dr kan şurubu vegaferon diye bi ilaç verdi 2 kez içtim günlerce bulantım geçmedi şimdi hap aldım şurup içemiyorum.

sağol canım

vizyontele'deki gibi yavrum da beni görecek sanıyorum bi hazırlanıyorum ki görme
sonra saç baş dağılıyor ama olsun kuzumu süslü görüyorum

canım benimki kız ve sağda duruyor

yani 2 doktor kız olduğunu söyledi bende kız fikrine pek bir kaptırdım kendimi ama Allah bilir

Yaşaması daha kötüü, Rabbim kimseye yaşlatmasın canım
Usgye aldı gözümü kapadım ve kalbi atıyor mu dedim
Bak annesi atıyor burda dedi 2 saniye ekranı döndürdü sonra yine kendine döndürdü
Bide dibindeki ekrandan net anlamayıp, arkasındaki (gelenlerin bakması için olan) ekrandan dönüp dönüp baktı:44:

Şükürler olsun iyiyiz teyzesi, iyiyizz
Evde olsam acaba kana mı olcak ayy şu mu bu mu diye diye kendimi cok dinler yine soluğu doktorda alırımm
Böyle kafam dağılıyor, doktorumu sabah gelince aradımda henüz gelmemiş not aldılar beni arayacaklarmış, dün acil gittiğimi söyleyince zaten kendisi geri dönüş yapacaklardır dediler
Bende o leke konusu merak ediyorumm ama kötü senaryo kurmamaya çalışıyorum canım

Oğlum solda duruyordu, bu bebiş de solda ama büyük ihtimal kız :)

pekbicici canım, kendini çok güzel koru bitanem
çok şükür oğlun iyi ama sende iyi ol canım
artık hoppidikliği bırakmanın zamanı geldi

Geçmiş olsun cnm bakalım bir de kendi drun görsün belki o daha da rahatlatır seni

Biz de karı koca süslenip gidiyoruz gören bizi kız istemeye gidiyor zanneder

Ben bennnn catacak bırını aıyorum anında sınırlenıyorum gel gor benı ıs yerınde mıllete dovecek gıbı davranıyorum da bu gıdısle ters bırıne gelecem o dovecek benı

Geçen sabah eşim beni uyandırdı diye dalacaktım adama, dün iş yerinde bağırdım, çorabımı kaybettim ağlayacaktım neredeyse, bugün de halıya bardağın dibindeki çayı döktüm bir de krem rengi halı sildim geçti gibi ama kuruyunca iz çıkmaz umarım ufacık şeyler sinirlerimin boşalmasına neden oluyor ne oluyor bize yaaa

seni okurken kamburum çıktı, ben de bahsettiğin doktor gibi ekrana gömüldüm... çok geçmiş olsun. kendi doktorunun rapora karşılık ne diyeceği daha önemli tabi, sen de kendini takip edersin. bebeğin iyi madem gerisi de düzelir gider inşallah çabucak. hepimize de ders olsun bu eğilme mevzu... geçenlerde canımı çok yaktım istemeden, korkudan ve acıdan kıvrandım durdum. demek ki daha dikkatli olmalı, azıcık nazlanmalı azıcık boşvermeli azıcık ben yapamam hamileyim tutumunu takınmalı, cengaverliğimizi doğuma kadar ertelemeliyiz :114:

Oğlum solda duruyordu, bu bebiş de solda ama büyük ihtimal kız :)

demekkı annemın tezı dogru degılmıs :)

yok canım adetin 6 gün geçmiş geç bile olsa değerin tamamen negatif çıkmış.Senin değerin fazlasıyla düşük bazen normal gebe değilken bile değer 1 lerde çıkabiliyor.Allah inşallah gönlüne göre verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…