2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Evet evett çok toydu belli zateen oyüzden onun panikliğinden ben cok panik olamadım ama doktorumuda bekliyorum yinede yorumlarını...
Yani kendi doktorumum en fazla 5 dakika tutuyor bütün ölçümleri tamamlıyor üstüne bak şurası burası diye gösteriyor
Buu düşün peçeteyi bile koyamadı kasıklarımın oraya bana bıraktı
Bide bacak arasını bulamadı bir türlü bebeğin,
Allahtan hemen kalp atışı belli oluyorda gerisi için cok takılmadım ama bu beyaz leke nedir ne değildir öğrensem bi dahada rahatlayacağım

pekbicici canım, kendini çok güzel koru bitanem
çok şükür oğlun iyi ama sende iyi ol canım
artık hoppidikliği bırakmanın zamanı geldi

Koruyozda iştee olması gerekiyorsa engel olamıyoruz canımm
tez kanlı biriyimdir doğruu Hamileliğim zor geçmiyor diyee (Çok şükür) ahhlıı uhhluu kaprisli gebe olmak istemedim hiç
Ama dün yaptığım bilinçsizlikle yapılan anlık bir hareketti
Eşimde biraz söylenmeye çalıştıdaa ben bilerek yaparmıyım sadece insani refleksle eğildim dedimde suratımdan anladı zaten

Çok haklısın canımm
Bende de var o birazz, ayyy ne nazlanacağım hamileyim ben hasta değilim kii mantığıyla işte biraz bilinçsiz hareket ettimm
Buda sonucu kötü olmayan cok şükür kii, iyi bir ders olduu
Bide haftasonu için yok şurayı çeker temizlerim yok şunları çağırıyım yemek yapayım diye düşünüyordumm
Hepsiii iptallll geniiişş geniiişş yatacağımm 2 günn birazda böyle deneyeceğim hamileliği

çok geçimş olsun cnm.allahın izniyle hiçbişi çıkmaz inş..içini ferah tut duA et.emin ol hepinmiz ederiz.benimde haftaya cuma ayrıntılı usg çekimi var hem kontrol.insan evham yapıyor.şeytan dio kurcalama fazla eskiden bişey yokmuş doktor görmemiş annelermiz ama olmuyo işte..şimdiki şartlar başka..

Valla olabilir benimkide erkek ve özellikle akşamları sağ tarafımda top gibi bişey hissediyorum haraketlerini falan değil ama sağ tarafımda oturuyor bişey sanki cinsiyet erkek

benim eşimde ben eğilince hemen başlıyor söylenmeye
bravo aferin laftan anlamazsın ki, hadi ben beni ana babanı tınlamıyosun bari doktoru dinle
yok sen mi anne olucan, şöyle böyle
ama dediğin gibi insan isteyerek yapmıyor tamamen bilinçsizce yapılan hareketler bizim canımızı onların tahmin ettiğinden daha fazla yakıyor çünkü o canlı bizim içimizde ve Allah korusun biz ona zarar verebiliriz

Sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım Inşallah kızlar
evimizi şenlendirsinler bizi uykusuz bıraksınlar ama hep bizimle olsunlar

Ozaman yokmuş kii insanlar sonuna kadar hiç takılmadan rahat rahat gebelik geçiriyormuş canım
Şimdi tüm imkanlar var, anneler bilinçlendi ve araştırır oldu
Buda aslında iyi gibi olsada değill
Çünkü hamilelik doğal bir süreç Rabbimin en ince ayrıntısına kadar tasarlayıp kadına bahşettiği harika bir hediye
Sen neden şüphe duyupta incık cıncık yapıyorsun dimii
Ama iştee ozamankiler doğal hava, doğal besin, çalışan anne stresi sıkıntısı çok azmış
Sende güzel güzel haberlerle gel inşAllah canımm
Cumanın yüzü suyu hürmeti niyetinee hepimiz evlatlarımıza sağsalim sağlıkla kavuşmak nasip etsin Rabbim ,
Bugünde iş yerine dilenci geldii hemen sadaka verdim, yavrumun başı gözü niyetine diyerek...

pekbicici canım çokk geçmiş olsun,,valla kalbim güm güm okudum yazzdıklarını,allah seni be bebeğini korusun,içini ferah tut..dikkat et kendine

Teşekkür ederim canım
Geçti gitti inşAllahh
Ama dünki sancımdan iyi kide şüphelenip gitmişim
Şuan rahatım ve çok şükür ferahım

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA BENDE RAHATIM DİYE HİÇ DiKKAT ETMİYORUM , AMAN AKLIMDA OLSUN ARTIK DİKKATLİ OLAYIM ALLAH ESİRGESİN HERKESİN BEBİŞİNİ

Çok geçmiş olsun okuyunca üzüldüm arkadaşımda şimdi 25 haftalık hamile 20. haftasında onunda çocuğun eşinde kanama olmuş ama onun hiç haberi olmamış kontrole gittiğinde dr söylemiş kanama olmuş ama geçmiş önemli değil dikkat et demiş.Şimdi çok iyi maşallah Allah sağlıkla hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin.

pekbicici arkadaşımız :)çook geçmiş olsun canım.kalp atışını duydun ya boşver diğerlerini.dr genç olduğu için tam anlamamıştır beyazlığı falan.baksana dediğine göre baya toymuş :):)insanın dryi teselli edeceği geliyor :)))))))inşl kendi drende iyi şeyler söyler.
mec canım sanada geçmiş olsun .kasık ağrısı hepimizde var.sanırım bebekler göbeklere tırmanıyor aşağıya iniyor çalışmalrı yoğun onjn için ağrımız oluyor gibi.hepimizde olması hayra alamet ama :)))))))

Arkadaslar dun basimdan kotu bir Olay gecti, aksam uzeri saat 4 te hafif bir akintim geldi, Ic camasirimi degistirirken idar gibi kendiliginden bir sivi bacaklarimdan akti gitti, hemen doktoru aradim onemli olabilir suyun gelmis olabilir erken dogum belirtisi olabilir dedi ve atladik hastaneye gittik. Ultrasonla bakti dogum kanallari kapali dedi kacak igne basi gibi kucukse ultrasonda gorunmeyebilir dediler ve 3-4 gun kesin istirihat Verdi, simdi sadece Karin doyurmak ve tuvalet icin kalkiyorum. Pekbicici arkadasim sanada cok gecmis olsun. Gecmisi cok okuyamadim AMA varsa sorunu olan ki insallah yoktur gecmis olsun.

Teşekkür ederim canım
Geçti gitti inşAllahh
Ama dünki sancımdan iyi kide şüphelenip gitmişim
Şuan rahatım ve çok şükür ferahım [/QUOTE]

PEKBİCİCİ Benimde eski doktorum ultrasonda gördüğü karartıyı kanama diye yorumlayıp bana kıpırdamayı yasaklamıştı nerdeyse hastaneye yatacaktım.sonra ben onunla kalmayıp başka bir hastaneye ardında tecrübeli bir doktora baktırdım kanama dye yorumlanan çizgi bebekle annenin kan alışverişiymiş dopllerle bana tek tek gösterdi plasenta çevresinde bi devir daim olayı var. usg cihazları yanıltabiliyor eski bir makineyse kaldıki doktorda tecrübesizmiş yanlışta yorumlamış olabilir içini ferah tut

Valla olabilir benimkide erkek ve özellikle akşamları sağ tarafımda top gibi bişey hissediyorum haraketlerini falan değil ama sağ tarafımda oturuyor bişey sanki cinsiyet erkek

tutmadı canım bu teorıde malesef kız annelrıde sagda hıssedıyormus:)

kizlar saglik ocagina kayit olucam ogleden sonra
ne yapiliyor ilk gittigimde biraz onbilgi verseniz bana

canım doktora gorunuyorsun hamıleyım dıyorsun sonra hemsıre hanım senı ayrı odaya alıyor
kılı boy olcumu bılgıler alıyor telefon numarası bırakıyorsun kan testı falan ıstıyorsan yaptırıyorsun bu kadar canım ..

Canım benımkı soldan basıyo tekmeyı tek tarafta durmuyorsa da sagdadır dıye dusunuyorum

Benımde ılk haftalarda rahımde lekem vardı canım zamanla gecer dedı sukur kı gectı ıns sende de oyle olur canım her vucut farklı tepkıler verıyor bızde bılemıyoruz kı dıkkat edersın sen zaten

walla canım ben daha hiç kullanmadım.kramp giriyor mu die sordu bikaç kere girmişti uykumda. ben yazıyım dedi gerekirse kullanırsın.ama bi daha hiç girmedi.. duydugum kadarıyla kullananlar faydasını görüyormuş..

cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne allah bebişini sana bağışlasın

ya bendekı kalca agrısı gıtmıyor kızlar dun tüm evı temızle spor yap yemek yap derken cok yorulmusum bugunde esım ızınlı nıhayet
ama yıne geceye gıdıcekmıs 1 gunumuz var onada yegenını cagırmak ıstıyor off hıc yemek hazırlayasım mısafır agırlayasım yok yatıya gelıcek
pazarada cıkıcam bugun bol bol sebze marul alıcam :)

yarınkı semınere kımler gelıyor tekrardan yazayımm huuu tanısırız semınerde
esımde gelıcek inşallah tabı mısafırımız sabah kalkıp gıderse

kizlar saglik ocagina kayit olucam ogleden sonra
ne yapiliyor ilk gittigimde biraz onbilgi verseniz bana

Sen geç bile kalmışsın canım ya ay beni sağlık ocağından 7. hafta bir aramaya başladılar kontrole gelin diye 4 gün boyunca sabah akşam hem eşimi hem beni aradılar.Artık onlar için yasal zorunlulukmuş ben ilaçlarımı falan sağlık ocağına yazdırıyorum orda bir ebe hemşire oluyor o ilgileniyor senle form dolduyor kilona tansiyonuna bakıyor birde istersen ordaki doplerle kalp atışını dinleyebilirsin.Sen 20. haftanda olduğun için tetenoz aşının ilk dozu vurulacak 1 ay sonrada 2. dozu vurulacak gidince sana bir kağıt veriyorlar ne zaman ne için gelmeni.Orda kilo konrrolünü falan yapıyorlar valla benim hemşirem çok iyi bu hafta izinliymiş ama seviyorum güleryüzlü

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA BENDE RAHATIM DİYE HİÇ DiKKAT ETMİYORUM , AMAN AKLIMDA OLSUN ARTIK DİKKATLİ OLAYIM ALLAH ESİRGESİN HERKESİN BEBİŞİNİ

Teşekkür ederim canım
Bazen dikkatli olmak gerekiyorr, ee artık hamileyiz bizz

Arkadaşınada cok geçmiş olsun canımm
Evet eş daha cabuk zedeleniyormuş ama buda işte bebeği koruma maksatlıymışş
Bebek daha zırhlı ve sağlammışş
Amin inş. hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim canım

pekbicici cok gecmis olsun tatlim
ben de korkarak okudum
neyseki oglus iyiymis
kisa zamanda gecer umarim bu bahsettigin durum da

Korkma korkmaa canımm
İyiyiz çok şükürr
Azcık üstüne yatmamam gerekiyormuş onu öğrendim

Teşekkür ederim canım
Kendi doktorum arasın inşAllah güzel haberleri söyleyeceğim

İnşAllah canımm
Onlarda kendileri taşımadığı için korkuyorlar iştee
Eşimde 100 kere yazacaksın diyor hamileyim ben hamileyim ben diyee aklına anca girecek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…