2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok geçmiş olsun canım hıc yataktan kalma yat dınlen Rabbım saglıkla yavrunu kucagına almanı nasıp etsın

biz dr dan geldik her sey yolundaymis seker kontrolumu sadece parmak ucundan alinan kanla bakti iyi dedi eee sekere boylemi bakiyosunuz dedim yok dedi daha erken ama bunun iyi cikmasi iyi dedi 3 hafta sonraya randevu verdi gel o zaman seker icin detayli bakacakmis ben son hamileligimde gebelik sekeri olmstum ins bunda olmam bebegim kipir kipirdi cuma namazini kiliyodu simdiye dek 6 kilo almisim ama dikkat ediyorum ona ragmen 6 kilo neyse cok uzattim sonuna kadar hersey iyi olur hepimiz icin hayirli cumalar

Cok gecmıs olsun canım

canım ben kayıt yaptırdım yanında götürmen gereken ultrason fotoların bide ilk kan tahlili sonucunu istiyorlar sonra tansiyonunu ölçüyorlar kayıt yapıyorlar hepsi bu

tesekkur ederim kizlar cok yardimci oldunuz
ben dosyami alip gideyim oyleyse
yavas yavas hazirlanayim 1 bucukta giderim
yeni geldim ya yurt disindan o yuzden yeni kayit olucam smone
baya faydalari olacak oyleyse onlarin
bugun asimizi vururlar belki yaptiranlar var mi kizlar?
kalp atisini da dinletirlerse super olur :)

Günaydınlar herkese,

nazar değmiş foruma sanki. Pekbicici, mec, Baskent sıkıntı yaşamışsınız. Aman kızlar kendinize dikkat edin, hareketlerimize, ruh halimize çok dikkat etmemiz gerekiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun. İçinizi ferah tutmaya çalışın, Kur'an okuyun, dua edin, film filan izleyip aklınızı dağıtın.

inanın hepimize dua ediyorum, Allah bir avazda kurtarıp, sağlıklı, hayırlı, güzel çocuklara kavuşmayı nasip etsin diye.

forumda yazdıklarıma kimse cevap vermiyor, iki kere yazıyorum yine sallamıyorsunuz? ben haziran anneleri grubuna mı geçsem ne yapsam? :18: size de alıştım başka yere bakamıyorum. neyse bundan sonra üzmeyin beni olmaz mı?

dün işyerinde toplantı vardı, yönetim kurulu üyeleri filan. ikram olarak ta bişiler sundular. ortaya da iki büyük tabakta başka şeyler sundular. tam masaya konarken bana koktu, canım çekti. basit bişi ama çekti işte. tam da ortada kalkıp ta alamıyorum. neyse zaman geçtikçe karşımdaki tabağı önüne çekip çatur çutur yemeye başladı, o sırada yüzüm kaşındı, kaşıyorum "ayyy diyorum çocuğun orasında iz olacak":18: öyle bir batıl vardır ya. canın bişey çektiğinde nerene dokunursan çocuğun orasında iz olurmuş. neyse, toplantıda bitmiyor bir türlü ben artık kimse görmeden avcumu yalamaya başladım, yok yine olmuyor.en sonunda dayanamayıp, toplantıdan çıkıp, dolapta kalan o şeyin sonuncusunu katur kutur yedim. bi rahatlama, bi ferahlama anlatamam.

hadı gozun aydın canım yavrularımız saglıklı oldugunu duyunca nasıl ferahlıyoruz:)
inşallah gebelik şekerin çıkmaz canım bende merka edıyorum bakalım hepımızın test sonucları ne cıkıcak
gercı enaz 1 ay var daha:)
yavrun ne guzel cumaya gıdemedıgı ıcın anne karnında kılıyor işte yerım ben onuuuu
sanad ahayırlı cumalar canım

geçmiş olsun... çeşit çeşit sorunlar oluyor hep, fakat öğrendim ki hamilelikteki en büyük ilaç istirahat ve iç huzuru. içini ferah tut, inşallah bir sonraki kontrolüne kadar tamamen herşey düzelmiş olur.

Afıyet bal seker olsun annesı

Ne olur bebegını hıssedemeyen anneler kızmasın bana ne cok soyluyorum dıye sıpam bugun bırsey ogrendı soldan vuruyo vurdugu yere bastırıyorum hafıften bu sefer sagdan vuruyor oradan da ıttırıyorum sola gecıyo sırk maymunum sımdıden ıcerde bulmus yolunu

çok hoşsun :) geçenlerde benim canım da birşey istedi yine işyerinde. güzelim mutfağımız uzun süre önce kapatıldığından her öğlen ne yiyeceğim krizi var zaten, açlık tavan yapıyor karar verene kadar. üstüne birşeye çok odaklanıp isteyince sabırsız bir hale geliyorum. neyse canımın istediği şey işyerinde yenecek türden değildi, annemi aradım canım çekti n'apsam yesem kötü olur mu şimdi burda diye onay beklentili akıl danışma durumlarındayım. annem de sen hamilesin madem ofis boş, kimse gelmeden ye dedi. ben de sipariş ettim, yedim. ama malesef tadı hiç beklediğim gibi değildi, yine de "O"nu yemiş olmak hoşuma gitti

ben de hissedemiyorum ama kızmıyorum benim ki tembel biliyorum öyle seviyorum onu zaten. ama korkuyorum nazar değmesin çok söyleme nazar değmesin annesi.sirk maymunun küsmesin sonra.

Canım onlar kalp atışını dinlemek istermisin diye soruyorlar zaten onlar sormasada sende söyleyebilirsin 20. haftadaysan tabiki bugün aşını kesin yaparlar canım inşallah senin hemşirende güleryüzlüdür inşallah o zaman insan daha keyifli oluyor senin sevincini senle paylaşan biri olunca insan mutlu oluyor.

kızlar sonucumu aldım okula geldim..sonuç iyi gibi doktora yarın gösterecem de bi de size yazayım bi yorumlayın ne olur...

afp sonuç:20,70 referans aralığı 17,4-51,7
20,7 IU/mL 0,59 MOM

OSB:1/11700 CUT OFF 1:104(2,56MoMs)
open spina bıfıda screen negative

geçmiş olsun güzelim. Allah korusun ya. bir daha yaşama öyle şeyler. azcık kendini naza çek kız. ne temizliği. hafta sonu dinlen iyice.bizim saltanat 9 ay.bak yarısı bitti bile. o yüzden kendine çok dikat et annesi...

Sonuçların iyi görünüyor canım gözün aydın

selam kızlar,
dün akşam çekirdekli kuru üzüm yiyeyim dedim, yemez olaydım..alt dişimin çeyreğini de yemişim şimdi dilim sürekli dişimde..bu çocuklar iliğimizi kemiğimizi sömürdü..bir üzüm çekirdeğine dişim kırıldı yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…