2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

gözün aydın, sonucun iyi çıkmış görünüyor. darısı benim gibi henüz öğrenmeyenlerin başına.....

Suyunun sızdığını düşünen arkadaşlar..

Benim gebeliklerim riskli olduğu için biliyorum. Gelen akıntının amniyos sıvısı mı yoksa ki idrar ya da normal akıntı mı olduğunu ayırt edebilmek için turnasol kağıdı ile kontrol edebilirsiniz.

Yarın Medical Park Göztepe de ki bebeğim olacak seminerine gidecek olan var mı?

gunaydınnnnn nasılsınzzzz
dun 2 tane hamıle elbısesı aldım ayy ıcınde gobusum kocaman durdu

benım oğlan sutu cok sevıyor hıc durmuyor ıcınde artık 3 ogun sut ıcmeye basladık bız oglumla
ah bi de ben süt içebilsem..benimki hiç sevmiyor galiba
canım çok geçmiş olsun, insan bazen unutabiliyor.bende geceleri uyku arasında unutup kollarımı ve bacaklarımı iyice uzatıp geriniyorum. .rabbim bebeğini sağlıklı ve hayırlı olarak sana bağışlasın inşallah..başka doktorlar başka başka şeyler söyleyebiliyor..bana da başka bi doktor gelişimi geride dedi bende çok takmadım zamanı geldiğinde kendi dr.uma gidince o da aynısını söylerse o zaman ciddiye alıcam..

tatlım bence o sağda ve solda hissettiğin şöyle: önce ayağıyla vuruyodur sen oraya basınca bu kez de eliyle vuruyodur..benim kurbağa göbeğime paralel yatıyo, bi eliyle vuruyo bi ayağıyla :) sağdan soldan bazen güçlü bazen zayıf tık tık...

Son düzenleme:
günaydın kızlar..sabah bi uyandım geri yattım bebişim uykusunu alsın deedım sonra bır tlf sen benim çoçuğum aç bıraktın kalk yemeğini ye diye bende fırcaldım o acıkırsa dürter benı sana ne oluyor pis baba uykumuzu böldü

nerden bullcaz ki onu.bir de turnusol kağıdı ile neyine bakcaz?

umarim benim icin de oyle olur

saat kaçta canım bu seminer??

aslında birtakım eğitimler oluyor, doğum öncesi nefes teknikleri falan..hamileliklerimiz az daha ilerlesin istanbuldakiler hep beraber gidelim hem orda yüzyüze tanışmış oluruz :)

http://www.hamileokulu.com/EventList.aspx bu siteye üye olmuştum ben, eğitim olacağında mail geliyor..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine dinlenmeye çalış

Sonuçların iyi görünüyor canım gözün aydın

gözün aydın, sonucun iyi çıkmış görünüyor. darısı benim gibi henüz öğrenmeyenlerin başına.....

çok teşekkürler kızlar...ntd de sıkıntı yok gibi de 0,59 mom olması benim kafamı karıştırdı..normali 1.00 miş düşük olması down riskini arttrırmış doğru mu ya...keşke ben de 3lüyü yaptırsaydım....

afıyet şifa olsun annesi :)

canım hemılelıkten oncede dıste soru nvarsa hamılelıkte ıkı katına cıkıyor sorun bu yzuden ben 5 dolgumuda oncesı yaptırdım
ama dıs etım cok kotuydu malesef hala oyle gecmıs ola canım

kac kere yazdım gelenler kımler tanısırız dıye ama kımseden ses cıkmadı
ben gıdıyorum canım arayıp kaydımı yaptırdım hatta esımde ıs saatlerıne uydugu ıcın
sabah mısafırımızı sutlarsa evden oda gelıcek

ılgı gosterse suc babalar göstermese suc :)

Mustela

pekbicici ,, mec kızlar çok geçmiş olsun bi daha gelmesin inşallah kendinize çok dikkat edin

allaha emanetiz hepimiz

:) çok merak ediyorum eşlerimiz içlerinde neler yaşıyorlar acaba?? bize nasıl bir gözle bakıyorlar ki..çok şükür üstümüze titriyorlar ama acaba bizim mi üstümüze titriyorlar yoksa bebişlerin mi??

hastanelerde yapıyor bazı medical ya da eczacılarda da var.

aslında birtakım eğitimler oluyor, doğum öncesi nefes teknikleri falan..hamileliklerimiz az daha ilerlesin istanbuldakiler hep beraber gidelim hem orda yüzyüze tanışmış oluruz :)

Medical Park hastanesinin ücretsiz bebeğim olacak semineri.. Göztepe hastanesinde..bence ilerleyince daha zor olur bir araya gelmek.. Gerçi ben ilk doğumumda doğumumdan bir hafta önce Mart 2009 anneleri ile buluşmuştum :)
Hem de bu seminer ücretsiz ve az çok bebek bakımı doğum hakkında bilgi falan veriyorlar. Bir kadım doğumcu da olacak seminerde.
yarın saat 12:30 ile 17:45 arası

ay sorma aynı sorun bende de var ben yemek yerken bi çatırtı hissetim dedim noluyor baktım dişimin yarısı yok ayyyyyyy allahdan ağrımıyor doğumdan sonra dişciye taşıncam zaten

inşşaat lab. çok var.. baz mı asit mı onu ayırt ediliyor.turnusol mavisi kırmızı diye deneylerımız vardı... simdi çişimizi mı kontrol edicez bır oramıza girmemişti turnusollar inşşaat yada kımya malz. satan yerlerde olur diye tahmın edıyorum

Bak aşağıdaki yazıyı buldum:

"Çoğu Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı AFP değerini yorumlarken 2.5 MoM değerinden yüksek değerleri "AFP yüksekliği", 0.4 MoM değerinden düşük değerleri ise "AFP düşüklüğü" olarak değerlendirir ve nedeni ortaya çıkarmak için çeşitli ileri incelemelere başvurur."

Senin değerin 1'in altında ancak taban değerden yüksek, bu durumda sonucunda problem görünmüyor. Eğer düşüklük olsaydı sonucuna yansıtılırdı, sende negatif belirtilmiş. Son olarak ayrıntılı ultrason bu ölçümlerden daha güvenilirmiş, bilgin olsun.

Gebelikte AFP (alfa feto protein) - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe burada bazı bilgiler var. için rahat etsin, doktoruna da telefonla bildir burda bizim yazdıklarımızdan daha doğru cevap verecektir.

ben de hissedemiyorum ama kızmıyorum benim ki tembel biliyorum öyle seviyorum onu zaten. ama korkuyorum nazar değmesin çok söyleme nazar değmesin annesi.sirk maymunun küsmesin sonra.

Degmez teyzesı melekler koruyor bebeklerımızı Masallah canım sonucların cok ıyı
Aynen oyle canım artık tek bacaklarını hıssetmıom kollarla da calısmaya basladı oglum ıyı olsunda tekmelesın dursun anasını

Kız bu saate kadar uyunur mu masallah dıyorummmm bız 6da babamızın sesıne uyandık

merhaba annecikler
pekbicici baskent mec gecmis olsun insallah bundan sonra yasamazsiniz bebisler saglikli olsun da cok cektirecekler bize anlasilan
kizlar size dun yasadigim seyi anlatayim da az gulun:)) bir yerde okudum ciger dograrken yerken bir yere surersen bebekte izi olut diye dograrken aklima geldi eyvah bir yerime surmeyeyim falan:))surmedim de cok sukur sicak suyla dograma tahtasini bicagi elleimi guzel yikadim dustu icime bir vesvese:))bide sabunla yikadim elimi sanki bulasik deterjani sabun degil:))sonra yatana kadar tam 5 saat kasinmadik yerim kalmadi tamamen psikolojik tabi:))ama cok komilti gozum kolum.bacagim.karnim her yerim kasindi yani:)) yemedim ama normalde de yemem zaten sadece esim icin dogradim birsry olmaz degil mi(ben de burdan duydum.bunu annemler falan pek ssoylemez boyle seyleri.yine kasinmaya basladim:))

ayy çok isterim gelmeyi ama yarına toparlanabilir miyim emin değilim canım, grip geçiriyorum ya inanılmaz halsizlik ve vücut ağrısı yaptı bana.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…