2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok çok teşekkür ederim canım..ayrıntılı ultrasona gireceğim zaten doktorumla tarihi belirleyeceğiz...daha sonucu gösteremedim okula gelmek zorunda kaldım..telefonda da rahat olamıyorum oturup karşısına iyice dinlemem lazım..çok takıntılıyım ya..2li sonucum iyi çıktı halbuki down riski çok düşüktü..ama yine de çok takıyorum..bu bebeğimin kalbindeki beyaz leke sanırım çok korkutuyor beni..inşalah senin de sonucun çok çok düşük risk çıkar canım...

canım sıkılıyor kayganam izdivaç programı izliyor üstüne bide yorum yapıyor ve beni sinir ediyor bitmiyor bu hafta yahu bitmiyor

çok teşekkür ederimm canım ama sanırım ben doğuma kadar yok bu risk az mı çok mu yok öle mi böle mi delirecem..keşke bu testler hiç olmasaydı..bende stresten başka bi işe yaramıyo...

daha önceki işyerimde iş arkadaşlarımın görüp anlattığı bir vaka var böyle. bence anne uydurmuş, bebeğin alnı ile bıngıldağının arasında kocaman çilek şeklinde bir iz varmış, yok efendim hamileyken canı çekmiş filan. arkadaşları epey korkutmuş bu hanım. ben kadının anlık popülaritesine bal sürmeyeyim diye bebeği görmeye tenezzül etmedim, yazık bebeğini şebek gibi gösteriyor. belli ki başka birşey olmuş ama hanımın soytarı sesi bulunduğum yerden duyuluyordu, çok kızmıştım.

inanma elbette, olmaz birşey. yoksa hepimizde ne izler olurdu... bence huylanmışsın sen :) boşveeeeer.....

sağol canım. kırmızı çıkınca neymiş, mavi çıkınca neymiş merak ettim...aklımızda olsun

ayy çok isterim gelmeyi ama yarına toparlanabilir miyim emin değilim canım, grip geçiriyorum ya inanılmaz halsizlik ve vücut ağrısı yaptı bana.:2:

kayıt mı yaptırmamız gerekiyor ?

benden haber vermesi.. kayıt yaptırmadan gideceğim ben.. ortalama kişi sayısını tahmin etmek için falan yani.. 4 yıl önceki gittiğimde faydalandığım bilgiler olmuştu.. özellikle bebek bakımı üzerine..
ve doğum yaparken doğru nefes tekniklerini kullanmam da doğumun kolay geçmesine neden oldu :)

canım sıkılıyor kayganam izdivaç programı izliyor üstüne bide yorum yapıyor ve beni sinir ediyor bitmiyor bu hafta yahu bitmiyor
Yarın mı gıdecekler dı canım
çok teşekkür ederimm canım ama sanırım ben doğuma kadar yok bu risk az mı çok mu yok öle mi böle mi delirecem..keşke bu testler hiç olmasaydı..bende stresten başka bi işe yaramıyo...

Ben testlerımı yaptırmıyorum yaptırsaydım sureklı ıyı mı cıktı kotu mu cıkacak yanlıslı var mı yok mu dıye dusunecektım ıcım rahat sımdı de

valla benim eşim hep böyleydi şimdi ıkı kat arttı bu ilgisi.. ama emın ol bende onu öyle çekıyorum mesela işe gidiyorduk ikimizde tabi onun nasıl çalıştıgı belli olmuyor ama sabah işe gideceği zaaman bı saat önce kalkardım kahvalltısını hazırlardım.. yada hale bugün üzerini ben giyindiririm banyosunu ben yaptırırım.. çoraplarını alır gelir uzatır ayaklarını.. bende öyleyım herseyımı o yapar benım şaçalrım unv.3numaraydı surf o istıyor dıye uzattım o tarar kurutur..içinde birşey yaşayamaz içini oyarım onun

bende anlamiyorum bu lekeleri kilif mi uyduruyorlar yoksa gercek mi fikrim yok.annem de 4 cocuk dogurmus hic oyle birseyden bahsetmeddi simdiye kadar inanmakla alakali galiba.degil mi neler neler olurdu:))huylanmisim cok komik ama bide ogrenciyken olurdu boyle stresden kasinirdim:))

sağol canım. kırmızı çıkınca neymiş, mavi çıkınca neymiş merak ettim...aklımızda olsun

kimyaci olarak hatirladigim.kadariyla soyleyeyim mavi turnusol kirmiziya donerse asidik kirmizi turnusol maviye donerse baziktir ama dsde nin kastettigi anlam hakkinda fikrim yok

onlar iki çeşit canım alırsan sen mavi turnusol al..eğer damlayı damlattıktan sonra açık renge turkuaz gb bır renge dönüyorsa bu suyun alkalik oluyor yani bebekten geliyor.. mavi herhangi renk değişkliği olmazsa zaten koyu mavi gb oluyor damlatınca asittir yani çiş. normal akıntıdır ..

ama sabah kalktım 6,30 kahvaltı hazırladım kocişi işe yolladım sonra kuzumla oynastık saat 10gb uyudum hava soğuk kazanda da sorun varmıs geç yaktılar üşüdük napalım yatak ısıttı bizi

aaaa ne sinir oluyon kız bende onu izliyorum gülüyoum tüm kırıklar orda çok eğleniyorum

ben size takılmayı tercih ederim yorumları beni çatlatıyo patlatıyo

genç eevlenmeye gelen bi kadın varsa,,, kim bilir ne yaptında adam boşadı seni diye gelde çıldırma

ben size takılmayı tercih ederim yorumları beni çatlatıyo patlatıyo

genç eevlenmeye gelen bi kadın varsa,,, kim bilir ne yaptında adam boşadı seni diye gelde çıldırma

:) ayyy hiç güleceğim yoktu.. aslında haklı kadın naptı da geldi he edepsizler şaka bır yanda canım sen gel bıze takıl bak burda neler kaynatıyoruz biz kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…