- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #19.881
Bak aşağıdaki yazıyı buldum:
"Çoğu Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı AFP değerini yorumlarken 2.5 MoM değerinden yüksek değerleri "AFP yüksekliği", 0.4 MoM değerinden düşük değerleri ise "AFP düşüklüğü" olarak değerlendirir ve nedeni ortaya çıkarmak için çeşitli ileri incelemelere başvurur."
Senin değerin 1'in altında ancak taban değerden yüksek, bu durumda sonucunda problem görünmüyor. Eğer düşüklük olsaydı sonucuna yansıtılırdı, sende negatif belirtilmiş. Son olarak ayrıntılı ultrason bu ölçümlerden daha güvenilirmiş, bilgin olsun.
Gebelikte AFP (alfa feto protein) - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe burada bazı bilgiler var. için rahat etsin, doktoruna da telefonla bildir burda bizim yazdıklarımızdan daha doğru cevap verecektir.
Degmez teyzesımelekler koruyor bebeklerımızı
Masallah canım sonucların cok ıyı
Aynen oyle canım artık tek bacaklarını hıssetmıom kollarla da calısmaya basladıoglum ıyı olsunda tekmelesın dursun anasını
Kız bu saate kadar uyunur mumasallah dıyorummmm bız 6da babamızın sesıne uyandık
merhaba annecikler
pekbicici baskent mec gecmis olsun insallah bundan sonra yasamazsiniz bebisler saglikli olsun da cok cektirecekler bize anlasilan
kizlar size dun yasadigim seyi anlatayim da az gulun:)) bir yerde okudum ciger dograrken yerken bir yere surersen bebekte izi olut diye dograrken aklima geldi eyvah bir yerime surmeyeyim falan:))surmedim de cok sukur sicak suyla dograma tahtasini bicagi elleimi guzel yikadim dustu icime bir vesvese:))bide sabunla yikadim elimi sanki bulasik deterjani sabun degil:))sonra yatana kadar tam 5 saat kasinmadik yerim kalmadi tamamen psikolojik tabi:))ama cok komilti gozum kolum.bacagim.karnim her yerim kasindi yani:)) yemedim ama normalde de yemem zaten sadece esim icin dogradim birsry olmaz degil mi(ben de burdan duydum.bunu annemler falan pek ssoylemez boyle seyleri.yine kasinmaya basladim:))
inşşaat lab. çok var.. baz mı asit mı onu ayırt ediliyor.turnusol mavisi kırmızı diye deneylerımız vardı... simdi çişimizi mı kontrol edicez bır oramıza girmemişti turnusollarinşşaat yada kımya malz. satan yerlerde olur diye tahmın edıyorum
ayy çok isterim gelmeyi ama yarına toparlanabilir miyim emin değilim canım, grip geçiriyorum ya inanılmaz halsizlik ve vücut ağrısı yaptı bana.:2:
kayıt mı yaptırmamız gerekiyor ?
Yarın mı gıdecekler dı canımcanım sıkılıyor kayganam izdivaç programı izliyorüstüne bide yorum yapıyor ve beni sinir ediyor bitmiyor bu hafta yahu bitmiyor
çok teşekkür ederimm canım ama sanırım ben doğuma kadar yok bu risk az mı çok mu yok öle mi böle mi delirecem..keşke bu testler hiç olmasaydı..bende stresten başka bi işe yaramıyo...
:) çok merak ediyorum eşlerimiz içlerinde neler yaşıyorlar acaba?? bize nasıl bir gözle bakıyorlar ki..çok şükür üstümüze titriyorlar ama acaba bizim mi üstümüze titriyorlar yoksa bebişlerin mi??
daha önceki işyerimde iş arkadaşlarımın görüp anlattığı bir vaka var böyle. bence anne uydurmuş, bebeğin alnı ile bıngıldağının arasında kocaman çilek şeklinde bir iz varmış, yok efendim hamileyken canı çekmiş filan. arkadaşları epey korkutmuş bu hanım. ben kadının anlık popülaritesine bal sürmeyeyim diye bebeği görmeye tenezzül etmedim, yazık bebeğini şebek gibi gösteriyor. belli ki başka birşey olmuş ama hanımın soytarı sesi bulunduğum yerden duyuluyordu, çok kızmıştım.
inanma elbette, olmaz birşey. yoksa hepimizde ne izler olurdu... bence huylanmışsın sen :) boşveeeeer.....
sağol canım. kırmızı çıkınca neymiş, mavi çıkınca neymiş merak ettim...aklımızda olsun
Yarın mı gıdecekler dı canım
Ben testlerımı yaptırmıyorum yaptırsaydım sureklı ıyı mı cıktı kotu mu cıkacak yanlıslı var mı yok mu dıye dusunecektımıcım rahat sımdı de
canım sıkılıyor kayganam izdivaç programı izliyorüstüne bide yorum yapıyor ve beni sinir ediyor bitmiyor bu hafta yahu bitmiyor
kayıt mı yaptırmamız gerekiyor ?
sağol canım. kırmızı çıkınca neymiş, mavi çıkınca neymiş merak ettim...aklımızda olsun
Yarın mı gıdecekler dı canım
Ben testlerımı yaptırmıyorum yaptırsaydım sureklı ıyı mı cıktı kotu mu cıkacak yanlıslı var mı yok mu dıye dusunecektımıcım rahat sımdı de
Degmez teyzesımelekler koruyor bebeklerımızı
Masallah canım sonucların cok ıyı
Aynen oyle canım artık tek bacaklarını hıssetmıom kollarla da calısmaya basladıoglum ıyı olsunda tekmelesın dursun anasını
Kız bu saate kadar uyunur mumasallah dıyorummmm bız 6da babamızın sesıne uyandık
canım sıkılıyor kayganam izdivaç programı izliyorüstüne bide yorum yapıyor ve beni sinir ediyor bitmiyor bu hafta yahu bitmiyor
daha ne kadar kalacak canım sizde
benim kaygana da bu saatlerde açar Mekke TV yi izler durur
aaaa ne sinir oluyon kız bende onu izliyorum gülüyoum tüm kırıklar orda çok eğleniyorum
ben size takılmayı tercih ederimyorumları beni çatlatıyo patlatıyo
genç eevlenmeye gelen bi kadın varsa,,, kim bilir ne yaptında adam boşadı seni diye gelde çıldırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?