2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Bu resmin yarısı nerde ben baseniylen gobegiylen görmek istiyorum.
Kiz minnacik göbeğin ,bende seni kilo kilo deyince iyice buyutmusum aklımda
Memişler gobusler tüm,aradaki mide köprü o derece yani.
Kandırdın beni hıh
O abacurlu oda nereye çıkıyor :18:

arkadaşlar saat 24 itibariyle 26. haftama girdim çok şükür :103::103::103::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

valizimin buyuk cogunlugunu hazirlamanin mutlulugu paha bicilemez..
ama tam ben ohh rahatladim dedim esim geldi Allah'a emanetsiniz ama oralarda erken dogum filan olabilir hazirlikli git demez mi!!! tum enerjimi tuketiverdi.. Allah korusun diyebildim sadece.. sag salim gidelim gittigimiz gibi geri donelim insallah..

bu arada sevgili kaynanami aradim aksam. yarin gelir misin cok utum var yapacak gucum yok dedim. tamam dedi.. sok oldum. hic mirin kirin etmedi.. yarin o bizde olacak,gelmisken her isimi yaptiracam,tum giciklik haklarimi kullanicam..

cnm o kulplardan nettede satılıo tanesi 4-5 tl istersen bi bak derim bende araştırmıştımda ordan biliorum

cnm kocişe kızdın belki ama bencede artık herşeye hazırlıklı olmalıyız sanki bugun olacakmış gibi allah korusun bıcırlarımız erken gekmel isteyebilir ben o yüzden çantamı hazırladım inş buna gerek kalmaz ama tedbirli olmakdada fayda var kaynanan çok güzel bi tavır sergilemiş ben bu halimi ahlaya vahlaya iş yapıorum daha görümcem bana yardım edeceğine geçen çocukları bana bırakıp pazara gitti biliomusun

çok çok geçmiş olsun canım, ama ne güzel operasyona gerek kalmamış çok şükür, inş. en yakın zamanda düşer değerleri de basit bi operasyonla alınır safra kesesi, çok geçmiş olsun tekrar

ev konusu hayırlıysa olsun tatlım. annem babam zaten geliceklerdi ama bu kadar erken beklemiyordum. inşallah hava şartlarıda iyi olur. aman canım kayınvalidemin konuşmadığı bir konu mu var ki? boş boş konuşuyor işte sonrada arayamıyor. 3 haftadır yine görüşmüyoruz. bakalım ne olcak

amin canım. 2 sene sıkışıcaz diyor eşim. bi de belki meslekten ayrılırım diyor. 10 yılı dolduran kendi isteğiyle tazminatsız ayrılabiliyor. o zamana kadar en azından başımızı sokacak bir evimiz olsun diyor. eve sıfırdan girmicez zaten. kiraya verip bir kısmıyla krediyi karşılarız diye düşünüyoruz. biz 3 sene öncede istanbuldan alışveriş merkezinden dükkan almıştık. tapuyu alıp onuda kiraya verirsek sıkıntımız olmaz gibi ama bakalım hayırlısı diyorum.

Canım benim gözün aydın;hem sağlık haberlerine hemde anneciğin ile babacığına kavuşacağına çok sevindim
laternam hoşgeldin canım. sağol bitanem yaa...allah eşine sağlık sıhhat şifa versin. inşallah bir an önce iyileşir.

kıs ne güzel bi haber, bak Allah kalbine göre verdi, Allah sağlık sıhhat versin ailene, kaplıcada ne güzel olur be şimdi, kemikleri ısınır insanın:)
amin canım hepimizin ailesine inşallah. ah bi de kaplıcaya girebilsek. eşimde bende fenalaşmıştık son gidişimizde eve zor geldik valla. bidaha da gitmedik.

Dertsiz ahanda derdin kalmayacak
Gözün Aydın canım , ne mutlu sana
voltajım bende dert bitmez. akşam eşim oğlumun videosunu gönderdi kaynıma. nasıl kıskandım anlatamam. onlar merak etmiyor benim eşim gönderiyor. eşimede sinir oldum. oğlum doğunca napıcam bilmiyorum. daha şimdiden kıskanıyorum.

[
Çinarimizin odasini aldik :)
hayırlı olsun tatlım. güle güle kullansın çınarımız.

pek kimse yokken ekliymde koca göbeğimi
sabah kızlar gelince şok olsunlar he he he
ancak bir cuma sabahı mutluluğu bu görüntüyü unutturabilir
chosycim hiçte şok olmadım valla. maşallah bebişede sana da.

Gulimier nerelerdesin firuzem:26:
canım gulimierin misafirleri geldi ondan girmiyor.

günaydınlaaaarr:)haftanın ilk ve son çalışma günü benim için:)

kızlar 2 aydır öyle bir öksürüyorum ki anlatamam.
afedersiniz öksürdükçe idrarımı tutamıyordum.
halam 1 tatlı kaşığı balla, yarım çay kaşığı karabiberi karıştır.
onu göğsüne sür. çeyrek gazete kağını birkaç yerinden delip göğsüne koy.
üzerinede ütüyle ısıttığın sıcak havluyu koy demişti. her yerim yapış yapış olur diye yapmamıştım.
canıma tak etti artık akşam bir deniyeyim dedim. gazetenin yazıları göğsüme geçmiş ama eskisi gibi öksürmüyorum.
sanırım işe yaradı bu sabah daha az öksürüyorum. duşa girmeden hemen sizede yazayım dedim.

günaydın fıstıklarrr

dertsizim geçmiş olsun anneciğin gelince iyileştirir seni tatlım dert etme

ooooo ofelya hanımlar işe gelmişler... ooooo ooo oo keşke dinleyseydiniz biraz daha :))))

laternem geçmiş olsun.. inşallah diğer rahatsızlıkları da şifa bulur eşinin tez zamanda canım..

hanipekssss tatlım odanız hayırlı uğurlu olsunnnnnn Çınarcık huzurla uyusun sağlıkla büyüsün içinde inşallah :)

bende tüm gece test sürüşündeydim :)) arabamız geldi de :)) fotolarını paylaşıcam... azzzzzzzzzzz sonraaaaaaaaa :)

güle güle kullanın canım arabanızı. ay hadi ben de seni bekliyordum. araba hakkında ne diyeceksin bakalım? ben diğer arabayı iptal ettim. ama kafamın bir köşesinde yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…