- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
pek kimse yokken ekliymde koca göbeğimi
sabah kızlar gelince şok olsunlar he he he
ancak bir cuma sabahı mutluluğu bu görüntüyü unutturabilir
Eki Görüntüle 590043 tamam tamam, hamileyim diye sizi kandırdım, aslında sadece şişmanım
arkadaşlar saat 24 itibariyle 26. haftama girdim çok şükür:103::103::103::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ozaman beraber kutlayalım:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122::122:Bende bende
Tamammm.ozaman beraber kutlayalım:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122::122:
Tesekkur ederim kizlar, ama biraz canim sıkıldı once.
Haftasonu gittigimizde 2300 civari olan takim bugun 2500 civariydi.
Kampanyayi degistirmisler, tepem atti ilk basta. Ayip ama dedim.
Neyse begendik bir kere inat edip de eli bos donmek istemedim.
150 tl sadece kulplari tutuyordu, almadik. Tanesi 10 tl.
Daha ucuza baska yerden bakcaz. Keyfimize gore bulamazsak gidip onlari alcaz.
Aslinda kulplar cok guzel kucuk minyatur hayvanciklar idi. Bakacaz artik.
Ailelere fazla yuk olmak istemedik yine eski fiyatina mal oldu :)
14 ocakta kurulacak, fotosunu o zaman cekebilecegim.
pek kimse yokken ekliymde koca göbeğimi
Eki Görüntüle 590043 tamam tamam, hamileyim diye sizi kandırdım, aslında sadece şişmanım
valizimin buyuk cogunlugunu hazirlamanin mutlulugu paha bicilemez..
ama tam ben ohh rahatladim dedim esim geldi Allah'a emanetsiniz ama oralarda erken dogum filan olabilir hazirlikli git demez mi!!! tum enerjimi tuketiverdi.. Allah korusun diyebildim sadece.. sag salim gidelim gittigimiz gibi geri donelim insallah..
bu arada sevgili kaynanami aradim aksam. yarin gelir misin cok utum var yapacak gucum yok dedim. tamam dedi.. sok oldum. hic mirin kirin etmedi.. yarin o bizde olacak,gelmisken her isimi yaptiracam,tum giciklik haklarimi kullanicam..
kocişimin tıkalı olan kanalı açmak için ercp diye bir operasyon yapılacaktı;Ankarada tahliller-ultrason ve mr tekrarlandı.. dün çıkan mr sonucunda tıkalı olan kanalda ki taşın düştüğü ve operasyona gerek kalmadığı anlaşıldı..
hala iltihap ve sarılık devam ediyor,yavaş yavaş düşüyor değerleri( normale döner dönmez safra kesesi alınacak..
geceleri uyuyamıyor ve yapabileceğim hiç bşy yok(
Allah şifa dileyen tüm kullarına şifa versin inşallah
ev konusu hayırlıysa olsun tatlım. annem babam zaten geliceklerdi ama bu kadar erken beklemiyordum. inşallah hava şartlarıda iyi olur. aman canım kayınvalidemin konuşmadığı bir konu mu var ki? boş boş konuşuyor işte sonrada arayamıyor. 3 haftadır yine görüşmüyoruz. bakalım ne olcakhadi bakalım gönlünüze göre olsun inşallah yeni eviniz. Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme Allah başınızdan eksik etmesin eşini sağlıkla. Annesi ne dedi yine yaaa alla alaaaa.
ohhh haberler ne güzel bugün senden maşallah Allah nazarlardan saklasın gözünüz aydın çok sevindim :) Ne güzel görüşecekmişsin de harika )
amin canım. 2 sene sıkışıcaz diyor eşim. bi de belki meslekten ayrılırım diyor. 10 yılı dolduran kendi isteğiyle tazminatsız ayrılabiliyor. o zamana kadar en azından başımızı sokacak bir evimiz olsun diyor. eve sıfırdan girmicez zaten. kiraya verip bir kısmıyla krediyi karşılarız diye düşünüyoruz. biz 3 sene öncede istanbuldan alışveriş merkezinden dükkan almıştık. tapuyu alıp onuda kiraya verirsek sıkıntımız olmaz gibi ama bakalım hayırlısı diyorum.canım benim ya Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin bizi düşünüyorlar hep. bizde geçen yıl girdik eve. daha ödemesi var eşim de hayat sigortası yaptırmış bana birsey olursa borç ödemekle uğraşma dedi,içim gitti.. Rabbim sağlık ve huzur versin ev için acele etmemek lazımmış ben şu an öyle düşünüyorum boşuna sıkışmayın bebek bi gelsin önünüzü görürsünüz daha net bi şekilde . ben dedim o kadar dinlemedi bizimki.
laternam hoşgeldin canım. sağol bitanem yaa...allah eşine sağlık sıhhat şifa versin. inşallah bir an önce iyileşir.Canım benim gözün aydın;hem sağlık haberlerine hemde anneciğin ile babacığına kavuşacağına çok sevindim
amin canım hepimizin ailesine inşallah. ah bi de kaplıcaya girebilsek. eşimde bende fenalaşmıştık son gidişimizde eve zor geldik valla. bidaha da gitmedik.kıs ne güzel bi haber, bak Allah kalbine göre verdi, Allah sağlık sıhhat versin ailene, kaplıcada ne güzel olur be şimdi, kemikleri ısınır insanın:)
voltajım bende dert bitmez. akşam eşim oğlumun videosunu gönderdi kaynıma. nasıl kıskandım anlatamam. onlar merak etmiyor benim eşim gönderiyor. eşimede sinir oldum. oğlum doğunca napıcam bilmiyorum. daha şimdiden kıskanıyorum.Dertsiz ahanda derdin kalmayacak
Gözün Aydın canım , ne mutlu sana
hayırlı olsun tatlım. güle güle kullansın çınarımız.Çinarimizin odasini aldik :)
chosycim hiçte şok olmadım valla. maşallah bebişede sana da.pek kimse yokken ekliymde koca göbeğimi
canım gulimierin misafirleri geldi ondan girmiyor.Gulimier nerelerdesin firuzem:26:
güle güle kullanın canım arabanızı. ay hadi ben de seni bekliyordum. araba hakkında ne diyeceksin bakalım? ben diğer arabayı iptal ettim. ama kafamın bir köşesinde yine de.günaydın fıstıklarrr
dertsizim geçmiş olsun anneciğin gelince iyileştirir seni tatlım dert etme
ooooo ofelya hanımlar işe gelmişler... ooooo ooo ookeşke dinleyseydiniz biraz daha :))))
laternem geçmiş olsun.. inşallah diğer rahatsızlıkları da şifa bulur eşinin tez zamanda canım..
hanipekssss tatlım odanız hayırlı uğurlu olsunnnnnn Çınarcık huzurla uyusun sağlıkla büyüsün içinde inşallah :)
bende tüm gece test sürüşündeydim :)) arabamız geldi de :)) fotolarını paylaşıcam... azzzzzzzzzzz sonraaaaaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?