Şekerim kocişim her ne kadar nazlı olduğumu düşünsede bende tam tersi.
Biran önce doğurmak istiyorum.Bu eninde sonunda olacak bir şey değil mi?
O yüzden geç olmasında tam zamanında olsun.Karnında olması daha zor.
Göremiyorsun ki,acaba iyimi?Sol tarafa mı yatsam sağ tarafımı yatsam sırt üstümü yatsam rahat eder?
Acaba eziyor muyum?Aman yavaş yürüyimde sıkıntı yaşamiyim?Dikkatli eğiliyim dikkkatli kalkiyim.
Bu otobüs kalabalık binmiyim,ya biri yanlışlıkla dokunursa?Nefes nefese kalma durumları?
Gece terlemeler,bunalmalar,gece hayalet gibi evde dolaşmalar.
Ben dün gece allahım ne olur bana yardım et diye dua ediyorum.
Çünkü kuyruk sokumumun üzerine yatamıyorum.Sağa sola dönerken zorlanıyorum.
Birde üzerine sıcak basmaz mı?Kocişimde üzerimi örtmeye çalışıyor.
Ne olur örtme bunaldım dedim.Kocişde diyorki allahım ne olur yardım er hasta olacak.
bu sefer ikimizde başladık gülmeye.
Biran önce sağlıkla gelsin,ağlamasınada razıyım ben.Yeterki sağlıklı olduğunu gözümle göreyim.
kızlar 2 aydır öyle bir öksürüyorum ki anlatamam.
afedersiniz öksürdükçe idrarımı tutamıyordum.
halam 1 tatlı kaşığı balla, yarım çay kaşığı karabiberi karıştır.
onu göğsüne sür. çeyrek gazete kağını birkaç yerinden delip göğsüne koy.
üzerinede ütüyle ısıttığın sıcak havluyu koy demişti. her yerim yapış yapış olur diye yapmamıştım.
canıma tak etti artık akşam bir deniyeyim dedim. gazetenin yazıları göğsüme geçmiş ama eskisi gibi öksürmüyorum.
sanırım işe yaradı bu sabah daha az öksürüyorum. duşa girmeden hemen sizede yazayım dedim.
Susma kuzucum konuştukça atarsın içindeki korkuyu.
Ne güzel heyecanlar bunlar.Hepimizin içinde aynı korkularda vardır muhakkak.
Ama olacakdan kaçınamayız ki.Allahım bir avazda doğumlar nasip etsin bize.
Doğum hikayesi paylaşmıştın ya benim aklım onda mesela ne kadar rahat olmuş hele son kare.
Annesi ve kızıo anı görmek bile yetti.Yani o kız zor oldu desede o son kare her şeye değerdi değil mi?
canım ben bayıldım arabaya. tam hayal ettiğim gibi etli butlu :))) epeyce fiyakalı bi şey :) kızımla yolların tozunu attıracağız Allahım nasip etsin inşallahhhhhh :))) rengi de çok çok hoşuma gitti zaten bu tonların hastasıyım.
ancakkkkkk almayı düşünenlere uyarılarım olacak:
gerçekten de büyük bir araba. eşim diyo ki bunla çıkınca bizim arabayla çıkmamıza gerek yok :)) araba bizim bagaja sığdı ama aracımızın bagajı gerçekten büyük yoksa sığmazdı. arka tekerleri büyük (gerçekten büyük) katlandığında bile hatırı sayılır bir yer kaplıyor çok pratik değil anlayacagınız. öyle bastonlar gibi katla koy kenara bi durumu yok. tek elle kapanmıyor.
ama inanılmaz sağlam gözüküyor. eşim kalite kontrolü yaptı ve ilk kez benim netten aldığım birseyi pek bir beğendi :)) ana kucagı bize normalden büyük geldi.. heralde 1.5-2 yaşına kadar araç içinde kullanılabilir..
viraj almada başarılı :)) ağır olduğundan yer tutuşu iyi :)
onun dışında puset takılıyken çekeceğim bi foto daha, onda daha bi güzel duruyo böyle yatak haliyle çok göstermemiş kendini.
velhasıl ben pek bi sevdim :) artısı eksisi böyle işte..
Eki Görüntüle 590300
Susma kuzucum konuştukça atarsın içindeki korkuyu.
Ne güzel heyecanlar bunlar.Hepimizin içinde aynı korkularda vardır muhakkak.
Ama olacakdan kaçınamayız ki.Allahım bir avazda doğumlar nasip etsin bize.
Doğum hikayesi paylaşmıştın ya benim aklım onda mesela ne kadar rahat olmuş hele son kare.
Annesi ve kızıo anı görmek bile yetti.Yani o kız zor oldu desede o son kare her şeye değerdi değil mi?
ay valla bunlar da doğru amaaaannnn, sezaryen mi olsam normal mi, bi de bebişler doğunca herkes onlarla ilgilenicek tabi biz dahil, biz kalıcaz yalnız başımıza, gelsin lohusa depresyonu:)
çok güzel yaaaa. çok beğendim... güzel günlerde kullanın inşaallah
ay valla bunlar da doğru amaaaannnn, sezaryen mi olsam normal mi, bi de bebişler doğunca herkes onlarla ilgilenicek tabi biz dahil, biz kalıcaz yalnız başımıza, gelsin lohusa depresyonu:)
ben de çok korkuyorum artıknormal doğumun sonrasından çok korkuyorum özellikle, herşey eskisi gibi olamıycak diye, sancıdan falan korkmuyorum nedense, belki de en fazla korkmam gereken kısım onu da bilmiyorum ya, tabi sezaryen olmak zorunda olursa o da ayrı bi konu zaten
Kızlar sormayın başıma geleni..Akşam size özenip evden de giriş yapayım dedim hem fotolarımı yükleyecektim..tabbi daha önce evden girmediğim için tekrar giriş yapmam gerekiyordu,bir kaç kere şifreyi tutturamayınca,yeni şifre işlemi yaptım o da olmadı mı..uuuffff...şu saaten kadar hep bununla uğraştım,Az kalsın üyeliğim iptal olcaktı..Neyse şükür kavuşturana,yine burdayımmm..:)
evet
kuzenim o depresyonu dibine kadar yaşadı bebek doğduktan sonra her gece acile götürüyorlardı nefes alamıyorum diyordu eve girmek istemiyordu.. eşi de sağolsun biraz anlayışsızdı o süreçte. çok zor atlattı. sürekli ağla krizleri falan. sonra terapiye gitti de öyle kabullendi bebekli halini
tşkler canım daha güzelleri sizlerin olsun efendim
ah o korkuları yokmu hamiş olmasam bende tırmancam düz duvaraslm kızlar bugün yine ne çok kaynatmışsınız.benide yazın kankalar kervanınageçen gün eşime beni beğenmiyo musun niye istemiyosun dedim 'hatun düz duvara tırmanıyorum ama korkuyorum ya bebişe bişey olursa' deyince güldüm yanından kalktım.
kız zapzup ne güzel tarifler paylaşıyorsun aklıma sokma bak gece gece yapmak zorunda bırakma beni
bende de var uyku hali başlardaki uyku yine geldi bebeişler büyüyor tabi bu arada bizi uyutuyorlarben öğlenden beri bulduğum her yerde uyuyorum yaaa.. ne olacak benim bu uykulu halim..
az önce silkindim ve şu zapzupun poğaçayı denemeye karar verdim.. şimdi gidip tepsiye dizme işi kaldı.. inşallah benimmkiler de güzel olur.. kocama hamile kaldığımdan beri hiç yapmıyorum böyle şeyler.. gelince süpriz olcak..
geçmişi okumadım valla.. herkesler iyidir inşallah.. hepinizi öpüyorum
ayy ne güzel güle güle kullanın işallah yarın bakacağız beğenirsek alacağız bizdeÇinarimizin odasini aldik :)
nerde kocaman be minnacık göbüşün bend eçekip ekleyeyim kocaman meme ve göbüş görün göğüsler çok büyüdü benim sizde durum nasıl :92::92::92: sütyenlerden taşar oldu işallah süt olur bol bolpek kimse yokken ekliymde koca göbeğimi
sabah kızlar gelince şok olsunlar he he he
ancak bir cuma sabahı mutluluğu bu görüntüyü unutturabilir
Eki Görüntüle 590043 tamam tamam, hamileyim diye sizi kandırdım, aslında sadece şişmanım
siyah turp oy içine bal koy toz zencefil ,tarçın ,hafif karabiber dök bu bal şurup gibi oldukça iç öksürdükçe tatlı kaşığıyla iç öyle 1-2 tane turpla geçmez seninki baya bi yer etmiş işallah böyle geçerkızlar 2 aydır öyle bir öksürüyorum ki anlatamam.
afedersiniz öksürdükçe idrarımı tutamıyordum.
halam 1 tatlı kaşığı balla, yarım çay kaşığı karabiberi karıştır.
onu göğsüne sür. çeyrek gazete kağını birkaç yerinden delip göğsüne koy.
üzerinede ütüyle ısıttığın sıcak havluyu koy demişti. her yerim yapış yapış olur diye yapmamıştım.
canıma tak etti artık akşam bir deniyeyim dedim. gazetenin yazıları göğsüme geçmiş ama eskisi gibi öksürmüyorum.
sanırım işe yaradı bu sabah daha az öksürüyorum. duşa girmeden hemen sizede yazayım dedim.
oooo hayırlısı olsun arabanız dört çeker bu ya maşallah baya büyük kamyon gibi hihi güle güle kullanın rengide çok güzelmişcanım ben bayıldım arabaya. tam hayal ettiğim gibi etli butlu :))) epeyce fiyakalı bi şey :) kızımla yolların tozunu attıracağız Allahım nasip etsin inşallahhhhhh :))) rengi de çok çok hoşuma gitti zaten bu tonların hastasıyım.
ancakkkkkk almayı düşünenlere uyarılarım olacak:
gerçekten de büyük bir araba. eşim diyo ki bunla çıkınca bizim arabayla çıkmamıza gerek yok :)) araba bizim bagaja sığdı ama aracımızın bagajı gerçekten büyük yoksa sığmazdı. arka tekerleri büyük (gerçekten büyük) katlandığında bile hatırı sayılır bir yer kaplıyor çok pratik değil anlayacagınız. öyle bastonlar gibi katla koy kenara bi durumu yok. tek elle kapanmıyor.
ama inanılmaz sağlam gözüküyor. eşim kalite kontrolü yaptı ve ilk kez benim netten aldığım birseyi pek bir beğendi :)) ana kucagı bize normalden büyük geldi.. heralde 1.5-2 yaşına kadar araç içinde kullanılabilir..
viraj almada başarılı :)) ağır olduğundan yer tutuşu iyi :)
onun dışında puset takılıyken çekeceğim bi foto daha, onda daha bi güzel duruyo böyle yatak haliyle çok göstermemiş kendini.
velhasıl ben pek bi sevdim :) artısı eksisi böyle işte..
Eki Görüntüle 590300
DOĞURMAK İS-TE-Mİ-YO-RUMMMMMMALLAHIMMMM bana güç verrrrrrr :18: şu an evcilik gibi herşey.. eşya al ciciler hazırla .. lay lay lom kısmı...ama ama ama geceleri yatarken artık hep aynı şeyi düşünüyorum birden suyum gelse ya da sancım tutsaaa :18:
Bende nedense sancıdan hiç korkmuyorum.Beni korkutan ilginin benden kayacak olmasıda değil.
Sezeryan mı olur normal mi bilmiyorum ama ikisininde sonrasında eksileri var.Normalde artık eskisi gibi değil mesela.
Orayıda kesiyorlar,bazıları diyorki bacağımın iç kısmına kadar kesik.Eh sonra ne oluyor lavabo sorunuda yaşanıyor.
Genişlemeler oluyor vs.Sezeryanda da bildiğin ameliyat geçiriyorsun.Kesmiceklerini bilsem normal yaparım,ama keserlerse o zaman ne anladım normal doğumdan.Ben doktoruma sordum.Çatın genişse açılırsa normal,değilse sezaryan dedi.Demek ki açılmazsa kesmicek.Off bilmiyorum ki ya yaşayıp görücez allahın izniyle.Şuanda yaşadıklarım daha büyük sitres yaraıyor bende doğumu düşünmeye zaman kalmıyor.
Hoş gelmişsin şekerim :)
ah o korkuları yokmu hamiş olmasam bende tırmancam düz duvara
ayy kızlar paylaş diyince paylaştım yap şekerim sende kurabiye çok güzel yapması da eğlenceli ve tadı da güzel gece değilde uygun zamanında yap
bende de var uyku hali başlardaki uyku yine geldi bebeişler büyüyor tabi bu arada bizi uyutuyorlar
tarifi yaptın mı nasıl oldu beğenmişsindir umarım
ayy ne güzel güle güle kullanın işallah yarın bakacağız beğenirsek alacağız bizde
nerde kocaman be minnacık göbüşün bend eçekip ekleyeyim kocaman meme ve göbüş görün göğüsler çok büyüdü benim sizde durum nasıl :92::92::92: sütyenlerden taşar oldu işallah süt olur bol bol
siyah turp oy içine bal koy toz zencefil ,tarçın ,hafif karabiber dök bu bal şurup gibi oldukça iç öksürdükçe tatlı kaşığıyla iç öyle 1-2 tane turpla geçmez seninki baya bi yer etmiş işallah böyle geçer
gazete de ayrı bir fantazi olmuş göğüslerden gazete okuma enteresan
oooo hayırlısı olsun arabanız dört çeker bu ya maşallah baya büyük kamyon gibi hihi güle güle kullanın rengide çok güzelmiş
suyun gelse sancı tutsa iki ıkınmayla bebiş doğar ne olacak korkma bu kadar
Biri Depresyon mu dedi..Ben annem niye çorbanın terbiyesini yoğurtlu yapmış diye hüngür hüngür ağlamıştım,tabii anacığım da benle birlikte..(ne çektirmişim insanlara)...İnanın kendimi balkondan atasım geliyordu ama ölmek için değil,özgür olmak için..O zamna dek hiç bir hafta sonumu evde geçirmemişken,birden bire kendimi evde kapalı bulmuştum,uykusuz,yorgun darmadağın...
Bir de kayınvalide gelip gelip olmayacak laflar edip iniyordu aşağıa,ne bir yardım ne bişey..sadece morla bozuyordu.Benim bakışlar piskopatlarınkine dönünce abalam demiş ki eşime "doktora sor bakalım ne yapabiliriz" ,doktorum da tamamen bitkisel olan sakinleştirici bir çay vermişti.LOKMAN HEKİM STRES ÇAYI..Ben ne zaman psikopata çevirsem elime koca bir bardak tutuşturuyolardı..Saolsun eşim olsun annemler olsun çok yardımcı oldular o dönemi atlatmama..
Sanıyorum ki şimdi artık böyle bir sıkıntı yaşamam,çnkü evde olmaktan rahatsız olmuyorum artık,zira genellikle hep evdeyim..:) bakalım göreceğiz..
Ama şu çayı not alın derim,bebeğe hiç zararı olmayan tamamen bitkisel bir çözüm..bende işe yaramıştı..
harbiden arkadaşım çocuk nerde
chosycim hiçte şok olmadım valla. maşallah bebişede sana da.
buna mı diyorsun sen göbek diye nereye saklıyorsunuz siz bu bebekleri yaaa:84:
Hani nerde göbişin ben bir şey göremiyorum...
Benim göbiş önden önden gidiyor.
Bu sabah baktım montunum üst düğmesi kopmak üzere gerilmekden
Ayrıca resmin yarısı nerde seni gidi seniii
.
ay ben hemen not aldım şekerim çok ama çok saol, zor iş valla, hamilelikten çık lohusalığa gir, ben de evdeydim 1 haftadır, dün annemler nişantaşına gezmeye gitti, ben yorulmiyim diye gelme dediler diye oturdum ağladım, sonra da kendimi şişliye attım:)
Hehe..iyi yapmışsın,gezebiliyorsan ve istiyorsan git tabii..Benimkiler de beni çağırıyorlar ama ben kendime güvenemiyorum,biraz gezeyim hemen belim ve kasıklarımda ağrı oluyor,paytak penguenler gibi yürüyorum..Ev alışverişini bile zor yapıyorum marketlerde..eve gelince iptal oluyorum,iş yapasım gelmiyor.
Sadece geçen hafta sonu bebiş için alışveriş yaparken yorgunlu hissetmedim,hevestenmidir nedir..Arada mola verdik gerçi..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?