2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ay valla bunlar da doğru amaaaannnn, sezaryen mi olsam normal mi, bi de bebişler doğunca herkes onlarla ilgilenicek tabi biz dahil, biz kalıcaz yalnız başımıza, gelsin lohusa depresyonu:)

geçmiş olsun canım benim... ayağının altına vicks sür hemen etki ediyor

ben de çok korkuyorum artıknormal doğumun sonrasından çok korkuyorum özellikle, herşey eskisi gibi olamıycak diye, sancıdan falan korkmuyorum nedense, belki de en fazla korkmam gereken kısım onu da bilmiyorum ya, tabi sezaryen olmak zorunda olursa o da ayrı bi konu zaten

çok güzel yaaaa. çok beğendim... güzel günlerde kullanın inşaallah

Kızlar sormayın başıma geleni..Akşam size özenip evden de giriş yapayım dedim hem fotolarımı yükleyecektim..tabbi daha önce evden girmediğim için tekrar giriş yapmam gerekiyordu,bir kaç kere şifreyi tutturamayınca,yeni şifre işlemi yaptım o da olmadı mı..uuuffff...şu saaten kadar hep bununla uğraştım,Az kalsın üyeliğim iptal olcaktı..Neyse şükür kavuşturana,yine burdayımmm..:)

evet

ay valla bunlar da doğru amaaaannnn, sezaryen mi olsam normal mi, bi de bebişler doğunca herkes onlarla ilgilenicek tabi biz dahil, biz kalıcaz yalnız başımıza, gelsin lohusa depresyonu:)

kuzenim o depresyonu dibine kadar yaşadı bebek doğduktan sonra her gece acile götürüyorlardı nefes alamıyorum diyordu eve girmek istemiyordu.. eşi de sağolsun biraz anlayışsızdı o süreçte. çok zor atlattı. sürekli ağla krizleri falan. sonra terapiye gitti de öyle kabullendi bebekli halini

çok güzel yaaaa. çok beğendim... güzel günlerde kullanın inşaallah

tşkler canım daha güzelleri sizlerin olsun efendim

Kızlar sormayın başıma geleni..Akşam size özenip evden de giriş yapayım dedim hem fotolarımı yükleyecektim..tabbi daha önce evden girmediğim için tekrar giriş yapmam gerekiyordu,bir kaç kere şifreyi tutturamayınca,yeni şifre işlemi yaptım o da olmadı mı..uuuffff...şu saate kadar hep bununla uğraştım,Az kalsın üyeliğim iptal olcaktı..Neyse şükür kavuşturana,yine burdayımmm..:)

Bende nedense sancıdan hiç korkmuyorum.Beni korkutan ilginin benden kayacak olmasıda değil.
Sezeryan mı olur normal mi bilmiyorum ama ikisininde sonrasında eksileri var.Normalde artık eskisi gibi değil mesela.
Orayıda kesiyorlar,bazıları diyorki bacağımın iç kısmına kadar kesik.Eh sonra ne oluyor lavabo sorunuda yaşanıyor.
Genişlemeler oluyor vs.Sezeryanda da bildiğin ameliyat geçiriyorsun.Kesmiceklerini bilsem normal yaparım,ama keserlerse o zaman ne anladım normal doğumdan.Ben doktoruma sordum.Çatın genişse açılırsa normal,değilse sezaryan dedi.Demek ki açılmazsa kesmicek.Off bilmiyorum ki ya yaşayıp görücez allahın izniyle.Şuanda yaşadıklarım daha büyük sitres yaraıyor bende doğumu düşünmeye zaman kalmıyor.

Hoş gelmişsin şekerim :)

kız gülme bak ben sölüyorum daha şimdiden adayım bak ben ona:)

ah o korkuları yokmu hamiş olmasam bende tırmancam düz duvara
ayy kızlar paylaş diyince paylaştım yap şekerim sende kurabiye çok güzel yapması da eğlenceli ve tadı da güzel gece değilde uygun zamanında yap

bende de var uyku hali başlardaki uyku yine geldi bebeişler büyüyor tabi bu arada bizi uyutuyorlar

tarifi yaptın mı nasıl oldu beğenmişsindir umarım
Çinarimizin odasini aldik :)
ayy ne güzel güle güle kullanın işallah yarın bakacağız beğenirsek alacağız bizde

nerde kocaman be minnacık göbüşün bend eçekip ekleyeyim kocaman meme ve göbüş görün göğüsler çok büyüdü benim sizde durum nasıl :92::92::92: sütyenlerden taşar oldu işallah süt olur bol bol
siyah turp oy içine bal koy toz zencefil ,tarçın ,hafif karabiber dök bu bal şurup gibi oldukça iç öksürdükçe tatlı kaşığıyla iç öyle 1-2 tane turpla geçmez seninki baya bi yer etmiş işallah böyle geçer
gazete de ayrı bir fantazi olmuş göğüslerden gazete okuma enteresan

oooo hayırlısı olsun arabanız dört çeker bu ya maşallah baya büyük kamyon gibi hihi güle güle kullanın rengide çok güzelmiş

suyun gelse sancı tutsa iki ıkınmayla bebiş doğar ne olacak korkma bu kadar

ay yok canım, ilginin kayması da benim de en son korktuğum şey, oraya daha gelmedim, ama öle de bişe var diye söledim, belli olmuyo tabi normal doğum dikiş olayı, ben anneme sordum 6 dikişim vardı dedi, kadın doktorla değil ebeyle doğum yapmış, ama ben bakıyorum benim doktora, ben normalci gibi görünmüyo bi de genç, direk vurur neşteri bence, ben de sonra toparlanamam tabi, sezaryan da yaptı annem arkadaşlarım, yerinden kalkamadılar onu da gördüm amaaaan Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, orda kalcak halleri yok tabi, bi şekilde çıkıcaklar ama düşünmeden de olmuyo tabi, zaten hassasız hamileyiz kardeşim

Biri Depresyon mu dedi..Ben annem niye çorbanın terbiyesini yoğurtlu yapmış diye hüngür hüngür ağlamıştım,tabii anacığım da benle birlikte..(ne çektirmişim insanlara)...İnanın kendimi balkondan atasım geliyordu ama ölmek için değil,özgür olmak için..O zamna dek hiç bir hafta sonumu evde geçirmemişken,birden bire kendimi evde kapalı bulmuştum,uykusuz,yorgun darmadağın...
Bir de kayınvalide gelip gelip olmayacak laflar edip iniyordu aşağıa,ne bir yardım ne bişey..sadece morla bozuyordu.Benim bakışlar piskopatlarınkine dönünce abalam demiş ki eşime "doktora sor bakalım ne yapabiliriz" ,doktorum da tamamen bitkisel olan sakinleştirici bir çay vermişti.LOKMAN HEKİM STRES ÇAYI..Ben ne zaman psikopata çevirsem elime koca bir bardak tutuşturuyolardı..Saolsun eşim olsun annemler olsun çok yardımcı oldular o dönemi atlatmama..

Sanıyorum ki şimdi artık böyle bir sıkıntı yaşamam,çnkü evde olmaktan rahatsız olmuyorum artık,zira genellikle hep evdeyim..:) bakalım göreceğiz..

Ama şu çayı not alın derim,bebeğe hiç zararı olmayan tamamen bitkisel bir çözüm..bende işe yaramıştı..

gögüslerden gazete okuma süpermiş

ay ben hemen not aldım şekerim çok ama çok saol, zor iş valla, hamilelikten çık lohusalığa gir, ben de evdeydim 1 haftadır, dün annemler nişantaşına gezmeye gitti, ben yorulmiyim diye gelme dediler diye oturdum ağladım, sonra da kendimi şişliye attım:)

Kızlar daha önce de yazmıştım..Normal doğum ve sezeryanı insanlara göre değerlendirmeyin..her bünye farkı-lı kaldırıyor..Birinin çok iyi atlattğığı normal doğumu ,başkası işkence gibi atlatıyor.Aynısı szeryan iiçin de geçerli..Ben Sezreyan olmuştum ve o gün ayaktaydım,eve geldiğimde hiç yatmadım,lohusa yatağım bile olmadı benim abllaaaa..:)
Normal doğum yapıp çok iyi geçti diyenler de var,amaaannn diyenler de,Hatta bir arkadaşım 2.çocuğu ancak sezeryan olursa yaparım demişti eşine.1 normal doğumu kabus gibiydi ona göre..

Diğer bir arkadaşım da ilk sezeryanı için berbat acılar çetim diyordu,İkincisinde bunu yaşamadı..

Ne diyelim başımıza geleni göreceğiz,çok germeyin kendinizi..Her acı elbet sona erer..:))))

harbiden arkadaşım çocuk nerde

chosycim hiçte şok olmadım valla. maşallah bebişede sana da.

buna mı diyorsun sen göbek diye nereye saklıyorsunuz siz bu bebekleri yaaa:84:

Hani nerde göbişin ben bir şey göremiyorum...
Benim göbiş önden önden gidiyor.
Bu sabah baktım montunum üst düğmesi kopmak üzere gerilmekden
Ayrıca resmin yarısı nerde seni gidi seniii

.

kibar arkadaşlarım benimmm:) evet bende onu diyorum, göbeğim göğüslerimi geçemedi hala, aldığım kiloların hepsi totomda birikti bizim bebiş ya oraya yerleşti ya da cıbıl bi oğlan olucak ama durun, siz kaşındınız, en kısa zamanda, şöle karşıdan ve profilden birine çektirip eklicem resim

Hehe..iyi yapmışsın,gezebiliyorsan ve istiyorsan git tabii..Benimkiler de beni çağırıyorlar ama ben kendime güvenemiyorum,biraz gezeyim hemen belim ve kasıklarımda ağrı oluyor,paytak penguenler gibi yürüyorum..Ev alışverişini bile zor yapıyorum marketlerde..eve gelince iptal oluyorum,iş yapasım gelmiyor.
Sadece geçen hafta sonu bebiş için alışveriş yaparken yorgunlu hissetmedim,hevestenmidir nedir..Arada mola verdik gerçi..:)

40 ımı annemde çıkarmakla en doğru kararı vermişim o zaman.
Çünkü bizim evimizde olursam 4. kat kimseyide tanımıyorum eve ziyarete kim gelirse ancak onu görürüm.
Ama annemde olursam evimiz müstakil önü bahçe,tamda bahar ayına denk geliyor.
Bütün çocukluk arkadaşlarım evli ve annelerine yakın otoruyorlar.
Gelen giden hiç bitmez,ayrıca oğluşumla herkes ilgilenir bende keyif sürerim.
Yeterki sağlıkla gelsin kuzucum...

Eşim için zor olacak işe gidip gelme konusu ama ben gider gelirim sen düşünme.
Rahat edin yeter dedi.O yüzden sorun yok.

o hevesten canım hevesten, ben de dün bi mağazaya girdim bebek mağazası kendimi kaybetmişim artık ne kadar kaldığımı bilmorum yani, belim ağrıdı da ancak anladım yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…