kızlar 2 aydır öyle bir öksürüyorum ki anlatamam.
afedersiniz öksürdükçe idrarımı tutamıyordum.
halam 1 tatlı kaşığı balla, yarım çay kaşığı karabiberi karıştır.
onu göğsüne sür. çeyrek gazete kağını birkaç yerinden delip göğsüne koy.
üzerinede ütüyle ısıttığın sıcak havluyu koy demişti. her yerim yapış yapış olur diye yapmamıştım.
canıma tak etti artık akşam bir deniyeyim dedim. gazetenin yazıları göğsüme geçmiş ama eskisi gibi öksürmüyorum.
sanırım işe yaradı bu sabah daha az öksürüyorum. duşa girmeden hemen sizede yazayım dedim.
günaydın fıstıklarrr
dertsizim geçmiş olsun anneciğin gelince iyileştirir seni tatlım dert etme
ooooo ofelya hanımlar işe gelmişler... ooooo ooo ookeşke dinleyseydiniz biraz daha :))))
laternem geçmiş olsun.. inşallah diğer rahatsızlıkları da şifa bulur eşinin tez zamanda canım..
hanipekssss tatlım odanız hayırlı uğurlu olsunnnnnn Çınarcık huzurla uyusun sağlıkla büyüsün içinde inşallah :)
bende tüm gece test sürüşündeydim :)) arabamız geldi de :)) fotolarını paylaşıcam... azzzzzzzzzzz sonraaaaaaaaa :)
turpla yaptım canım bunu amacanım bir de siyah turpun ya da soğanın içini oyuyosun, içine (bade koyuyosun:)kızım benim canım:))bal koyuyosun, 1 gün bekleyince altından onun su gibi çıkıyo onu içiyosun o da çok iyi geliyo,
güle güle kullanın canım arabanızı. ay hadi ben de seni bekliyordum. araba hakkında ne diyeceksin bakalım? ben diğer arabayı iptal ettim. ama kafamın bir köşesinde yine de.
allah şifa versin canım eşine inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşurrrkocişimin tıkalı olan kanalı açmak için ercp diye bir operasyon yapılacaktı;Ankarada tahliller-ultrason ve mr tekrarlandı.. dün çıkan mr sonucunda tıkalı olan kanalda ki taşın düştüğü ve operasyona gerek kalmadığı anlaşıldı..
hala iltihap ve sarılık devam ediyor,yavaş yavaş düşüyor değerleri( normale döner dönmez safra kesesi alınacak..
geceleri uyuyamıyor ve yapabileceğim hiç bşy yok(
Allah şifa dileyen tüm kullarına şifa versin inşallah
güle güle kullanın canımmmmÇinarimizin odasini aldik :)
buna mı diyorsun sen göbek diye nereye saklıyorsunuz siz bu bebekleri yaaa:84:pek kimse yokken ekliymde koca göbeğimi
sabah kızlar gelince şok olsunlar he he he
ancak bir cuma sabahı mutluluğu bu görüntüyü unutturabilir
Eki Görüntüle 590043 tamam tamam, hamileyim diye sizi kandırdım, aslında sadece şişmanım
üzerinede ütüyle ısıttığın sıcak havluyu koy demişti. her yerim yapış yapış olur diye yapmamıştım.
canıma tak etti artık akşam bir deniyeyim dedim. gazetenin yazıları göğsüme geçmiş ama eskisi gibi öksürmüyorum.
sanırım işe yaradı bu sabah daha az öksürüyorum. duşa girmeden hemen sizede yazayım dedim.
canım ben bayıldım arabaya. tam hayal ettiğim gibi etli butlu :))) epeyce fiyakalı bi şey :) kızımla yolların tozunu attıracağız Allahım nasip etsin inşallahhhhhh :))) rengi de çok çok hoşuma gitti zaten bu tonların hastasıyım.
ancakkkkkk almayı düşünenlere uyarılarım olacak:
gerçekten de büyük bir araba. eşim diyo ki bunla çıkınca bizim arabayla çıkmamıza gerek yok :)) araba bizim bagaja sığdı ama aracımızın bagajı gerçekten büyük yoksa sığmazdı. arka tekerleri büyük (gerçekten büyük) katlandığında bile hatırı sayılır bir yer kaplıyor çok pratik değil anlayacagınız. öyle bastonlar gibi katla koy kenara bi durumu yok. tek elle kapanmıyor.
ama inanılmaz sağlam gözüküyor. eşim kalite kontrolü yaptı ve ilk kez benim netten aldığım birseyi pek bir beğendi :)) ana kucagı bize normalden büyük geldi.. heralde 1.5-2 yaşına kadar araç içinde kullanılabilir..
viraj almada başarılı :)) ağır olduğundan yer tutuşu iyi :)
onun dışında puset takılıyken çekeceğim bi foto daha, onda daha bi güzel duruyo böyle yatak haliyle çok göstermemiş kendini.
velhasıl ben pek bi sevdim :) artısı eksisi böyle işte..
Eki Görüntüle 590300
Günaydın kızlar ben geldim...
Dün kocişim eve geldi.
Direk karnımı öptü oğluşum iyi misin?Tam zamanında gel hemi dedi.
Hayırdır kociş ne oldu dedim.İş yerindeki bir abinin karısı hala doğumu yapamamış dedi.
Nasıl yani dedim.Kadın 9 ay 10 günü çokdan geçti.Hangi hastanede dedim.
Zeynep kamil dedi.Eyvahlar olsun dedim.Kadına suni sancı veriyorlarmış 2 günü geçti hala doğum yok,sezeryana a almıyorlarmış.
QUOTE]
ersnilllllllllllllllllll
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
canım ben bayıldım arabaya. tam hayal ettiğim gibi etli butlu :))) epeyce fiyakalı bi şey :) kızımla yolların tozunu attıracağız Allahım nasip etsin inşallahhhhhh :))) rengi de çok çok hoşuma gitti zaten bu tonların hastasıyım.
ancakkkkkk almayı düşünenlere uyarılarım olacak:
gerçekten de büyük bir araba. eşim diyo ki bunla çıkınca bizim arabayla çıkmamıza gerek yok :)) araba bizim bagaja sığdı ama aracımızın bagajı gerçekten büyük yoksa sığmazdı. arka tekerleri büyük (gerçekten büyük) katlandığında bile hatırı sayılır bir yer kaplıyor çok pratik değil anlayacagınız. öyle bastonlar gibi katla koy kenara bi durumu yok. tek elle kapanmıyor.
ama inanılmaz sağlam gözüküyor. eşim kalite kontrolü yaptı ve ilk kez benim netten aldığım birseyi pek bir beğendi :)) ana kucagı bize normalden büyük geldi.. heralde 1.5-2 yaşına kadar araç içinde kullanılabilir..
viraj almada başarılı :)) ağır olduğundan yer tutuşu iyi :)
onun dışında puset takılıyken çekeceğim bi foto daha, onda daha bi güzel duruyo böyle yatak haliyle çok göstermemiş kendini.
velhasıl ben pek bi sevdim :) artısı eksisi böyle işte..
Eki Görüntüle 590300
Çinarimizin odasini aldik :)
Tesekkur ederim kizlar, ama biraz canim sıkıldı once.
Haftasonu gittigimizde 2300 civari olan takim bugun 2500 civariydi.
Kampanyayi degistirmisler, tepem atti ilk basta. Ayip ama dedim.
Neyse begendik bir kere inat edip de eli bos donmek istemedim.
150 tl sadece kulplari tutuyordu, almadik. Tanesi 10 tl.
Daha ucuza baska yerden bakcaz. Keyfimize gore bulamazsak gidip onlari alcaz.
Aslinda kulplar cok guzel kucuk minyatur hayvanciklar idi. Bakacaz artik.
Ailelere fazla yuk olmak istemedik yine eski fiyatina mal oldu :)
14 ocakta kurulacak, fotosunu o zaman cekebilecegim.
pek kimse yokken ekliymde koca göbeğimi
sabah kızlar gelince şok olsunlar he he he
ancak bir cuma sabahı mutluluğu bu görüntüyü unutturabilir
Eki Görüntüle 590043 tamam tamam, hamileyim diye sizi kandırdım, aslında sadece şişmanım
valizimin buyuk cogunlugunu hazirlamanin mutlulugu paha bicilemez..
ama tam ben ohh rahatladim dedim esim geldi Allah'a emanetsiniz ama oralarda erken dogum filan olabilir hazirlikli git demez mi!!! tum enerjimi tuketiverdi.. Allah korusun diyebildim sadece.. sag salim gidelim gittigimiz gibi geri donelim insallah..
bu arada sevgili kaynanami aradim aksam. yarin gelir misin cok utum var yapacak gucum yok dedim. tamam dedi.. sok oldum. hic mirin kirin etmedi.. yarin o bizde olacak,gelmisken her isimi yaptiracam,tum giciklik haklarimi kullanicam..
ersnilllllllllllllllllll
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Kuzucum zeynep kamilden bahsediyoruz ya
Her hastane öyle olmaz.Benim arkadaşlarımd zeynep kamilde yaptılar ikinci düşünemiyorlar.
Hastanede kimseyi yanına almıyorlar çünkü.
Farklı bir katta diğer hamişlerle tek kalıyorsun.
Birde asistan çok hepsi meraklı.O yüzden sıkıntı oluyor.
Bizde öyle olacak diye bir şey yok korkma kuzucum.
Seni uyanık seniiii
Buldunya manasiz bakisimdaki ,anlamayan zayıf halkamı ,saydir yokuş aşağı
Yoo cok anladım kesin hı hı
anlamadığım Öteki Msj ,hazir ol az sonra
Bu resmin yarısı nerdeben baseniylen gobegiylen görmek istiyorum.
Kiz minnacik göbeğin ,bende seni kilo kilo deyince iyice buyutmusum aklımda
Memişler gobusler tüm,aradaki mide köprü o derece yani.
Kandırdın beni hıh
O abacurlu oda nereye çıkıyor :18:
Bende bende
arkadaşlar saat 24 itibariyle 26. haftama girdim çok şükür:103::103::103::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
valizimin buyuk cogunlugunu hazirlamanin mutlulugu paha bicilemez..
ama tam ben ohh rahatladim dedim esim geldi Allah'a emanetsiniz ama oralarda erken dogum filan olabilir hazirlikli git demez mi!!! tum enerjimi tuketiverdi.. Allah korusun diyebildim sadece.. sag salim gidelim gittigimiz gibi geri donelim insallah..
bu arada sevgili kaynanami aradim aksam. yarin gelir misin cok utum var yapacak gucum yok dedim. tamam dedi.. sok oldum. hic mirin kirin etmedi.. yarin o bizde olacak,gelmisken her isimi yaptiracam,tum giciklik haklarimi kullanicam..
DOĞURMAK İS-TE-Mİ-YO-RUMMMMMMALLAHIMMMM bana güç verrrrrrr :18: şu an evcilik gibi herşey.. eşya al ciciler hazırla .. lay lay lom kısmı...ama ama ama geceleri yatarken artık hep aynı şeyi düşünüyorum birden suyum gelse ya da sancım tutsaaa :18:
DOĞURMAK İS-TE-Mİ-YO-RUMMMMMMALLAHIMMMM bana güç verrrrrrr :18: şu an evcilik gibi herşey.. eşya al ciciler hazırla .. lay lay lom kısmı...ama ama ama geceleri yatarken artık hep aynı şeyi düşünüyorum birden suyum gelse ya da sancım tutsaaa :18:
herkes bir olacak değil ya..
inan bana çok rahat olucak senin doğumun ben öyle hissediyorum..
boşuna evham yapmısım diceksin..
Şekerim kocişim her ne kadar nazlı olduğumu düşünsede bende tam tersi.
Biran önce doğurmak istiyorum.Bu eninde sonunda olacak bir şey değil mi?
O yüzden geç olmasında tam zamanında olsun.Karnında olması daha zor.
Göremiyorsun ki,acaba iyimi?Sol tarafa mı yatsam sağ tarafımı yatsam sırt üstümü yatsam rahat eder?
Acaba eziyor muyum?Aman yavaş yürüyimde sıkıntı yaşamiyim?Dikkatli eğiliyim dikkkatli kalkiyim.
Bu otobüs kalabalık binmiyim,ya biri yanlışlıkla dokunursa?Nefes nefese kalma durumları?
Gece terlemeler,bunalmalar,gece hayalet gibi evde dolaşmalar
Biran önce sağlıkla gelsin,ağlamasınada razıyım ben.Yeterki sağlıklı olduğunu gözümle göreyim.
peki kızlar peki sustum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?