2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım bir de siyah turpun ya da soğanın içini oyuyosun, içine (bade koyuyosun:)kızım benim canım:))bal koyuyosun, 1 gün bekleyince altından onun su gibi çıkıyo onu içiyosun o da çok iyi geliyo,

ay kız valla, nası zor geldi sölemesi ayıp:):)aman senin az zamanın kaldı valla çalışmak için, hiç bana sölenme kendine bak önce, bi de sen 15 tatili 15 gün yapıcaksın bense 1 haftadaha da 3 ayım var, önümüzdeki maça bakıyom ben salı günü tatiiiilllllllllllllllllll:)1 gün 1 gündür, Allah'ım tatile doymuyorum,

arabayı bekliyorum dün geldi dimi, tocama da dedim mezoşun araba gelicek ondan yorumları alıp haftasonu da ona göre bakarız dedim

canım bir de siyah turpun ya da soğanın içini oyuyosun, içine (bade koyuyosun:)kızım benim canım:))bal koyuyosun, 1 gün bekleyince altından onun su gibi çıkıyo onu içiyosun o da çok iyi geliyo,
turpla yaptım canım bunu ama neler yapmadım ki kabuklu cevizi kırınca cevizin perdesi var ya onu bile kaynattım içtim ama bende işe yaramadı canım yaa...

güle güle kullanın canım arabanızı. ay hadi ben de seni bekliyordum. araba hakkında ne diyeceksin bakalım? ben diğer arabayı iptal ettim. ama kafamın bir köşesinde yine de.

canım ben bayıldım arabaya. tam hayal ettiğim gibi etli butlu :))) epeyce fiyakalı bi şey :) kızımla yolların tozunu attıracağız Allahım nasip etsin inşallahhhhhh :))) rengi de çok çok hoşuma gitti zaten bu tonların hastasıyım.
ancakkkkkk almayı düşünenlere uyarılarım olacak:
gerçekten de büyük bir araba. eşim diyo ki bunla çıkınca bizim arabayla çıkmamıza gerek yok :)) araba bizim bagaja sığdı ama aracımızın bagajı gerçekten büyük yoksa sığmazdı. arka tekerleri büyük (gerçekten büyük) katlandığında bile hatırı sayılır bir yer kaplıyor çok pratik değil anlayacagınız. öyle bastonlar gibi katla koy kenara bi durumu yok. tek elle kapanmıyor.
ama inanılmaz sağlam gözüküyor. eşim kalite kontrolü yaptı ve ilk kez benim netten aldığım birseyi pek bir beğendi :)) ana kucagı bize normalden büyük geldi.. heralde 1.5-2 yaşına kadar araç içinde kullanılabilir..
viraj almada başarılı :)) ağır olduğundan yer tutuşu iyi :)
onun dışında puset takılıyken çekeceğim bi foto daha, onda daha bi güzel duruyo böyle yatak haliyle çok göstermemiş kendini.
velhasıl ben pek bi sevdim :) artısı eksisi böyle işte..

Son düzenleme:
allah şifa versin canım eşine inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşurrr
Çinarimizin odasini aldik :)
güle güle kullanın canımmmm
buna mı diyorsun sen göbek diye nereye saklıyorsunuz siz bu bebekleri yaaa:84:

geçmiş olsun canım allah şifa versin

Günaydın kızlar ben geldim...

Dün kocişim eve geldi.
Direk karnımı öptü oğluşum iyi misin?Tam zamanında gel hemi dedi.
Hayırdır kociş ne oldu dedim.İş yerindeki bir abinin karısı hala doğumu yapamamış dedi.
Nasıl yani dedim.Kadın 9 ay 10 günü çokdan geçti.Hangi hastanede dedim.
Zeynep kamil dedi.Eyvahlar olsun dedim.Kadına suni sancı veriyorlarmış 2 günü geçti hala doğum yok,sezeryana a almıyorlarmış.

Hatunum sen olsan hayatta dayanamazsın dedi.Abiye dedim benim hatun olsa dayanamaz eşin sabırlımış dedim dio.
Dedim heralde dayanamam boş yere mi özele gidiyorum ben..

Sonra gülerek beni öptü.
Bende şitt oğlumuz var dedim şakadan.
Diyorki oğluşum annenin dişini çektim ben bir şey yok

Kızlar allahım hepimizin yardımcısı olsun gece yine dularımdaydınız...

Güle güle kullanım canım benim.

Gerçekden hoş görünüyor.Artıları gayet güzel ama eksileri bize uymaz gibi geliyor.
Bizim almayı düşündüğümüz araba küçük.Opel corsa filan düşünüyoruz.
Bagajına sığmaz.Biz daha küçük modellere bakıcaz demek ki.
Artık hayırlısı bakalım bizim kararımız ne olacak.

Canım benim çok ama çok geçmiş olsun.
Eniştemiz hayırlısıyla en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
Allahım dermanı olmayan dert vermesin,bu günümüzü şükürler olsun diyelim.

yaaaa o zaman hayatta olmaz bizim bagaja bu , ama çok güzel görünüyo gerçekten ya,güle güle kullanın amaaaaaan sinir oldumsiz gezin kızınla

Çinarimizin odasini aldik :)

Oy oy oy güle güle kullanın tatlım.
Resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Baktılar alıcısınız eh birde bebiş odası heves var hemen fiyatı arttırdılar dimi.
O kulplar nette de satılıyor hiç dert etmeyin.Almamakla en iyisini yapmışsınız.

Hani nerde göbişin ben bir şey göremiyorum...
Benim göbiş önden önden gidiyor.
Bu sabah baktım montunum üst düğmesi kopmak üzere gerilmekden
Ayrıca resmin yarısı nerde seni gidi seniii

Ohhhhh en güzelini yaparsın canım benim.
Ne işin varsa gördür.Benim kaynanam görümcesinde ondan bana fayda yok ben anneciğimi bekliyorum.
Allahtan aynı şehirdeyiz annem olmasa ne yapardım bilmiyorum.Eşinede kızma artık herşeye hazırlıklı olmalıyız.
Kocişimin dediği gibi tam zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah.

Çok geçmiş olsun canım benim.
Denemekle ne güzelini yapmışsın.İşe yaramasına çok sevindim benimde aklımda bulunsun.
Gazetenin yazıları mı geçmiş çok şekersin

ersnilllllllllllllllllll

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Kuzucum zeynep kamilden bahsediyoruz ya
Her hastane öyle olmaz.Benim arkadaşlarımd zeynep kamilde yaptılar ikinci düşünemiyorlar.
Hastanede kimseyi yanına almıyorlar çünkü.
Farklı bir katta diğer hamişlerle tek kalıyorsun.
Birde asistan çok hepsi meraklı.O yüzden sıkıntı oluyor.
Bizde öyle olacak diye bir şey yok korkma kuzucum.

DOĞURMAK İS-TE-Mİ-YO-RUMMMMMM ALLAHIMMMM bana güç verrrrrrr :18: şu an evcilik gibi herşey.. eşya al ciciler hazırla .. lay lay lom kısmı...ama ama ama geceleri yatarken artık hep aynı şeyi düşünüyorum birden suyum gelse ya da sancım tutsaaa :18:

Seni uyanık seniiii
Buldunya manasiz bakisimdaki ,anlamayan zayıf halkamı ,saydir yokuş aşağı
Yoo cok anladım kesin hı hı
anlamadığım Öteki Msj ,hazir ol az sonra

bak bende bunu anlamadım, hangi msj

pışııkkk çekeremiyim geri kalanı, aldığım kiloların hepsini arkama attım ben canım

kolumda uzanmamış olabilir
gıcık kocama dedim geçenlerde, benim hiç hamilelik resmim yok, insan bi özenir, çeker karısını diye, eve geldik, üstümü değştirmeye çalışıyom, o da resim çekmeye çalışıyo, yine kızdım, o günden sora tekrar bi deneme yapmadı
salon orası, ayna var orda, yansımış, bütün orası,
korkma yavrum gel ben yanındayım, bişe olmaz, biraz daha gel, gelll

arkadaşlar saat 24 itibariyle 26. haftama girdim çok şükür :103::103::103::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

banane banane ben daha önce girdim

waoww diyorumm, dilim tutuldu..

laternem Rabbim ş,fa versin eşine canım benim..onlar acı çektikçe bizde onlar kadar üzülüyoruz..herşey çabucak bitsin geçsin inşallah..
mezoşumm hayırlı olsun kuzunun arabası..onu içinde hayal etmek bile çok güzel geliyo şimdiden bana..güle güle kullanın canım benim
dertsizim ailen için çok sevindim..gözün aydın..umarım hastalıgın bir an önce geçer..durmayan kuru öksürüğün varsa tereyağını baya kızdır pek soğumadan iç..geçicide olsa durduruyo öksüürüğü..

herkese hayırlı cumalar kızlarr..ALlahım hepimize sağlık güç kuvvet eşlerimize bol kazanç versinnn bizlerde yiyelim ..
evlatlarımızı sağ salim doğuralım inşallahh...aminnnnnnnn

herkes bir olacak değil ya..
inan bana çok rahat olucak senin doğumun ben öyle hissediyorum..
boşuna evham yapmısım diceksin..

Şekerim kocişim her ne kadar nazlı olduğumu düşünsede bende tam tersi.
Biran önce doğurmak istiyorum.Bu eninde sonunda olacak bir şey değil mi?
O yüzden geç olmasında tam zamanında olsun.Karnında olması daha zor.
Göremiyorsun ki,acaba iyimi?Sol tarafa mı yatsam sağ tarafımı yatsam sırt üstümü yatsam rahat eder?
Acaba eziyor muyum?Aman yavaş yürüyimde sıkıntı yaşamiyim?Dikkatli eğiliyim dikkkatli kalkiyim.
Bu otobüs kalabalık binmiyim,ya biri yanlışlıkla dokunursa?Nefes nefese kalma durumları?
Gece terlemeler,bunalmalar,gece hayalet gibi evde dolaşmalar.

Ben dün gece allahım ne olur bana yardım et diye dua ediyorum.
Çünkü kuyruk sokumumun üzerine yatamıyorum.Sağa sola dönerken zorlanıyorum.
Birde üzerine sıcak basmaz mı?Kocişimde üzerimi örtmeye çalışıyor.
Ne olur örtme bunaldım dedim.Kocişde diyorki allahım ne olur yardım er hasta olacak.
bu sefer ikimizde başladık gülmeye.

Biran önce sağlıkla gelsin,ağlamasınada razıyım ben.Yeterki sağlıklı olduğunu gözümle göreyim.

herkes bir olacak değil ya..
inan bana çok rahat olucak senin doğumun ben öyle hissediyorum..
boşuna evham yapmısım diceksin..

peki kızlar peki sustum işte

peki kızlar peki sustum işte

Susma kuzucum konuştukça atarsın içindeki korkuyu.
Ne güzel heyecanlar bunlar.Hepimizin içinde aynı korkularda vardır muhakkak.
Ama olacakdan kaçınamayız ki.Allahım bir avazda doğumlar nasip etsin bize.
Doğum hikayesi paylaşmıştın ya benim aklım onda mesela ne kadar rahat olmuş hele son kare.
Annesi ve kızı o anı görmek bile yetti.Yani o kız zor oldu desede o son kare her şeye değerdi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…