oooo hayırlısı olsun arabanız dört çeker bu ya maşallah baya büyük kamyon gibi hihi güle güle kullanın rengide çok güzelmiş
suyun gelse sancı tutsa iki ıkınmayla bebiş doğar ne olacak korkma bu kadar
mezoşummmmm 27. haftaya girmişiz..30 a 3 hafta kaldııı yupppiiii:119::119::122::131::130:
kız gülme bak ben sölüyorum daha şimdiden adayım bak ben ona:)
ağzından bal damlıyoinşallah canım
araba tam burdaki yollara göre oldu valla. başka türlüsü gitmez zaten
ivetttttt :)))
kutlayalım
yok beeee.. ben ararım seni doğumdan sonra diyceksin sadece uykuuuummmmm varrrrrrrdu bakalım hangimiz önce doğuracağız
off ya araba çok güzel görünüyor ama bizim bagaj küçük. port bebeyi çıkarıp arabayı öyle mi topluyorsun canım? videoda öyle görünüyordu.canım ben bayıldım arabaya. tam hayal ettiğim gibi etli butlu :))) epeyce fiyakalı bi şey :) kızımla yolların tozunu attıracağız Allahım nasip etsin inşallahhhhhh :))) rengi de çok çok hoşuma gitti zaten bu tonların hastasıyım.
ancakkkkkk almayı düşünenlere uyarılarım olacak:
gerçekten de büyük bir araba. eşim diyo ki bunla çıkınca bizim arabayla çıkmamıza gerek yok :)) araba bizim bagaja sığdı ama aracımızın bagajı gerçekten büyük yoksa sığmazdı. arka tekerleri büyük (gerçekten büyük) katlandığında bile hatırı sayılır bir yer kaplıyor çok pratik değil anlayacagınız. öyle bastonlar gibi katla koy kenara bi durumu yok. tek elle kapanmıyor.
ama inanılmaz sağlam gözüküyor. eşim kalite kontrolü yaptı ve ilk kez benim netten aldığım birseyi pek bir beğendi :)) ana kucagı bize normalden büyük geldi.. heralde 1.5-2 yaşına kadar araç içinde kullanılabilir..
viraj almada başarılı :)) ağır olduğundan yer tutuşu iyi :)
onun dışında puset takılıyken çekeceğim bi foto daha, onda daha bi güzel duruyo böyle yatak haliyle çok göstermemiş kendini.
velhasıl ben pek bi sevdim :) artısı eksisi böyle işte..
Eki Görüntüle 590300
Oy oy oy güle güle kullanın tatlım.
Çok geçmiş olsun canım benim.
Denemekle ne güzelini yapmışsın.İşe yaramasına çok sevindim benimde aklımda bulunsun.
Gazetenin yazıları mı geçmiş çok şekersin
laternem Rabbim ş,fa versin eşine canım benim..onlar acı çektikçe bizde onlar kadar üzülüyoruz..herşey çabucak bitsin geçsin inşallah..
mezoşumm hayırlı olsun kuzunun arabası..onu içinde hayal etmek bile çok güzel geliyo şimdiden bana..güle güle kullanın canım benim
dertsizim ailen için çok sevindim..gözün aydın..umarım hastalıgın bir an önce geçer..durmayan kuru öksürüğün varsa tereyağını baya kızdır pek soğumadan iç..geçicide olsa durduruyo öksüürüğü..
herkese hayırlı cumalar kızlarr..ALlahım hepimize sağlık güç kuvvet eşlerimize bol kazançversinnn bizlerde yiyelim ..
evlatlarımızı sağ salim doğuralım inşallahh...aminnnnnnnn
geçmiş olsun canım benim... ayağının altına vicks sür hemen etki ediyor
sağolun kızlar inşallah bunuda atlatıcam. söyledikleriniz de denerim. ne duyarsam yapıyorum zaten.ah o korkuları yokmu hamiş olmasam bende tırmancam düz duvara
ayy kızlar paylaş diyince paylaştım yap şekerim sende kurabiye çok güzel yapması da eğlenceli ve tadı da güzel gece değilde uygun zamanında yap
bende de var uyku hali başlardaki uyku yine geldi bebeişler büyüyor tabi bu arada bizi uyutuyorlar
tarifi yaptın mı nasıl oldu beğenmişsindir umarım
ayy ne güzel güle güle kullanın işallah yarın bakacağız beğenirsek alacağız bizde
nerde kocaman be minnacık göbüşün bend eçekip ekleyeyim kocaman meme ve göbüş görün göğüsler çok büyüdü benim sizde durum nasıl :92::92::92: sütyenlerden taşar oldu işallah süt olur bol bol
siyah turp oy içine bal koy toz zencefil ,tarçın ,hafif karabiber dök bu bal şurup gibi oldukça iç öksürdükçe tatlı kaşığıyla iç öyle 1-2 tane turpla geçmez seninki baya bi yer etmiş işallah böyle geçer
gazete de ayrı bir fantazi olmuş göğüslerden gazete okuma enteresan
oooo hayırlısı olsun arabanız dört çeker bu ya maşallah baya büyük kamyon gibi hihi güle güle kullanın rengide çok güzelmiş
suyun gelse sancı tutsa iki ıkınmayla bebiş doğar ne olacak korkma bu kadar
aaa ara tabi beni yalnız bırakma, ama o ne demek kız, lütfen ben senden önce doğurmiyim yani,aaaaa herkes sırayla kardeşim, beklesin lütfen benimki, önce yaren sonra bade:)
kızlar biraz önce aralık 2012 annelerine baktım doğum yapanlar bekleyenler heyecanla... korkmayın bu kadar rabbim bunu verdiğine göre mutlaka bir kolaylık vermiştir... ve dağına göre kar verir çekemeyecek yük vermez emin olun... bu benim ikinci doğumum emin olun rabbim o kadar güzel ayarlıyor ki ben canı tatlı bir insanım biraz sancı çektim.. nst çekip attım dayanamayınca hemen sezeyana aldılar.. ve kesinlikle çok zor olmuyor.. rahat olun...rabbim hepimizi kolay doğurmak nasip etsin.. inşikak suresi okuyun bol bol... ve 7 tane meryem suresi bir bardak suya şimdiden şişeye koyun hazır beklesin...
mezoşum sen hiç korkma ben dua ettim hepimiz için. duş aldım kuran okudum. rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın.
Acaba bebişimin dili olsa da konuşsa bana neler söylerdi:
Her yattığımda vurduğu zaman: Anneciğim burası çok dar, bana yer aç
Yatakta bir sağa bir sola döndüğümde: Oflaya poflaya: aney uyusan da biz de uyusak!
Çok gezdiğim ayakta kaldığım günler: İçim dışıma çıktı anne bir poponun üstünde otursan artık
Duş yaparken: Bu kadar su sesinden valla çişim geldi
Karnımın içinde dönüp durduğunda: lla yer çekimsiz ortamda dans etmek çok güzel
Dışarıda yemek yediğimde: Bu meksika yemeklerine bayılıyorsun ama benim midem kaynıyor
Annemlerle skype yapıp sonrasında uzakta olduğuma üzüldüğümde: Annecim ağlama bak ben varım yanında
Babası her karnımı okşayıp / öptüğünde: Sen de kimsin acaba? Bana bir şeyler söylüyorsun ama anlamıyorum, gerçi dokunman çok hoşuma gidiyor
Deniz kenarında güneşlendiğimde: Off gözüme ışık kaçıyor üzerini ört lütfen
Araba kullandığımda: Şu emniyet kemerini takmasan olmaz mı? Çok sıkıştım. Bir de çukurlardan dikkatli geçer misin lütfen? Tam uyuyorum derken sıçrayarak uyanıyorum
Ona klasik müzik dinletirken: Annecim sana kim dedi biz klasik müzik severiz diye? İçim bayıldı valla, şöyle canlı bir şeyler çal da eğlenelim.
Televizyonda saçma sapan programlara ağladığımda: Bu annem de çok sulu göz galiba, Allah vere ben doğunca benden çok ağlamasa
Her midem kaynadığında: Demiştim sana yemeklere bu kadar karabiber koyma diye, valla benim saçlarımdan değil
Yeğenim Tunayı skypeta gördükçe çıldırıp sevmeme karşılık: Mmm kimmiş bu Tuna bebek? Umarım annem onu benden çok sevmez
İlk rahim içinde çişini yaptığında: Anne bu odanın ısısı mı arttı ne???
Onunla konuştuğum zamanlar: Canım annem ne kadar da çok seviyor beni burada sıkılmayayım diye nasıl da çabalıyor
Telefonda konuşmayı uzatınca: Yine çenen düştü anne, sürekli beni düşün lütfen bak kıskanıyorum
Giderek büyüdüğü için: Eskiden ben burada taklalar atardım şimdi dönmem zorlaştı daha büyük bir eve taşınmam lazım, anneeee imdat???
Blog yazarken: Tıkkıdı tıkkıdı tıkkıdı ne yapıyor acaba bu kadın pek hareket de etmiyor anlamıyorum
Nasıl bu odaya girdim hiç anlamıyorum zaten ama asıl merak ettiğim buradan nasıl çıkıcam acaba? Anne bir fikrin var mı???
bende umutege gibi yapıcam o doğum tarihini belirledi. 25 marttı yanılmıyorsam :)) ben de mart sonu istiyom
bende umutege gibi yapıcam o doğum tarihini belirledi. 25 marttı yanılmıyorsam :)) ben de mart sonu istiyom
albümüme bakın
albümüme bakın
cnm kocişe kızdın belki ama bencede artık herşeye hazırlıklı olmalıyız sanki bugun olacakmış gibi allah korusun bıcırlarımız erken gekmel isteyebilir ben o yüzden çantamı hazırladım inş buna gerek kalmaz ama tedbirli olmakdada fayda var kaynanan çok güzel bi tavır sergilemiş ben bu halimi ahlaya vahlaya iş yapıorum daha görümcem bana yardım edeceğine geçen çocukları bana bırakıp pazara gitti biliomusun
kızlar 2 aydır öyle bir öksürüyorum ki anlatamam.
afedersiniz öksürdükçe idrarımı tutamıyordum.
halam 1 tatlı kaşığı balla, yarım çay kaşığı karabiberi karıştır.
onu göğsüne sür. çeyrek gazete kağını birkaç yerinden delip göğsüne koy.
üzerinede ütüyle ısıttığın sıcak havluyu koy demişti. her yerim yapış yapış olur diye yapmamıştım.
canıma tak etti artık akşam bir deniyeyim dedim. gazetenin yazıları göğsüme geçmiş ama eskisi gibi öksürmüyorum.
sanırım işe yaradı bu sabah daha az öksürüyorum. duşa girmeden hemen sizede yazayım dedim.
canım ben bayıldım arabaya. tam hayal ettiğim gibi etli butlu :))) epeyce fiyakalı bi şey :) kızımla yolların tozunu attıracağız Allahım nasip etsin inşallahhhhhh :))) rengi de çok çok hoşuma gitti zaten bu tonların hastasıyım.
ancakkkkkk almayı düşünenlere uyarılarım olacak:
gerçekten de büyük bir araba. eşim diyo ki bunla çıkınca bizim arabayla çıkmamıza gerek yok :)) araba bizim bagaja sığdı ama aracımızın bagajı gerçekten büyük yoksa sığmazdı. arka tekerleri büyük (gerçekten büyük) katlandığında bile hatırı sayılır bir yer kaplıyor çok pratik değil anlayacagınız. öyle bastonlar gibi katla koy kenara bi durumu yok. tek elle kapanmıyor.
ama inanılmaz sağlam gözüküyor. eşim kalite kontrolü yaptı ve ilk kez benim netten aldığım birseyi pek bir beğendi :)) ana kucagı bize normalden büyük geldi.. heralde 1.5-2 yaşına kadar araç içinde kullanılabilir..
viraj almada başarılı :)) ağır olduğundan yer tutuşu iyi :)
onun dışında puset takılıyken çekeceğim bi foto daha, onda daha bi güzel duruyo böyle yatak haliyle çok göstermemiş kendini.
velhasıl ben pek bi sevdim :) artısı eksisi böyle işte..
Eki Görüntüle 590300
Günaydın kızlar ben geldim...
Dün kocişim eve geldi.
Direk karnımı öptü oğluşum iyi misin?Tam zamanında gel hemi dedi.
Hayırdır kociş ne oldu dedim.İş yerindeki bir abinin karısı hala doğumu yapamamış dedi.
Nasıl yani dedim.Kadın 9 ay 10 günü çokdan geçti.Hangi hastanede dedim.
Zeynep kamil dedi.Eyvahlar olsun dedim.Kadına suni sancı veriyorlarmış 2 günü geçti hala doğum yok,sezeryana a almıyorlarmış.
Hatunum sen olsan hayatta dayanamazsın dedi.Abiye dedim benim hatun olsa dayanamaz eşin sabırlımış dedim dio.
Dedim heralde dayanamam boş yere mi özele gidiyorum ben..
Sonra gülerek beni öptü.
Bende şitt oğlumuz var dedim şakadan.
Diyorki oğluşum annenin dişini çektim ben bir şey yok
Kızlar allahım hepimizin yardımcısı olsun gece yine dularımdaydınız...
Güle güle kullanım canım benim.
Gerçekden hoş görünüyor.Artıları gayet güzel ama eksileri bize uymaz gibi geliyor.
Bizim almayı düşündüğümüz araba küçük.Opel corsa filan düşünüyoruz.
Bagajına sığmaz.Biz daha küçük modellere bakıcaz demek ki.
Artık hayırlısı bakalım bizim kararımız ne olacak.
Ohhhhh en güzelini yaparsın canım benim.
Ne işin varsa gördür.Benim kaynanam görümcesinde ondan bana fayda yok ben anneciğimi bekliyorum.
Allahtan aynı şehirdeyiz annem olmasa ne yapardım bilmiyorum.Eşinede kızma artık herşeye hazırlıklı olmalıyız.
Kocişimin dediği gibi tam zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah.
waoww diyorumm, dilim tutuldu..
bende de var uyku hali başlardaki uyku yine geldi bebeişler büyüyor tabi bu arada bizi uyutuyorlar
tarifi yaptın mı nasıl oldu beğenmişsindir umarım
40 ımı annemde çıkarmakla en doğru kararı vermişim o zaman.
Çünkü bizim evimizde olursam 4. kat kimseyide tanımıyorum eve ziyarete kim gelirse ancak onu görürüm.
Ama annemde olursam evimiz müstakil önü bahçe,tamda bahar ayına denk geliyor.
Bütün çocukluk arkadaşlarım evli ve annelerine yakın otoruyorlar.
Gelen giden hiç bitmez,ayrıca oğluşumla herkes ilgilenir bende keyif sürerim.
Yeterki sağlıkla gelsin kuzucum...
Eşim için zor olacak işe gidip gelme konusu ama ben gider gelirim sen düşünme.
Rahat edin yeter dedi.O yüzden sorun yok.
albümüme bakın
ayy daha çok erken ama.. hiçbirşey tamam değil.. sürekli oğluma da bekle herşeyini hazırlayalım öyle gel diyorum.. ama tedbirli olmakta tabii ki fayda var.. ben sanırım o gerçekle bi an yüzleşince rahatsız oldum..
döner dönmez annemlerden çantamı bende hazırlayacağım zaten..
kaynanama gelinceeee; dün ses etmedi sabah aradı evde işlerim öğleden sonra ancak gelirim sen ben gelene dek toparla dedi..! ona çok iş kalmasın yani.. ahhh ahhhh
ayy canım geçmiş olsun.. boğazına tuzlu su ile gargara yapsan.. belki geniz akıntın ya da faranjitin filan vardır.. bu da pek iyi geliyor da..
güle güle kullan arkadaşım.. kızınla bol bol gezin inşallah.. bende oğlumu alıp gelirim yanınıza.. ben mayıstan haziran ortasına dek sloganımı belirledim..; beni ararsan ya kentparktayım ya da kentparkın ordaki öğretmenevinde :)))
arka tekerlekler cidden çok büyük ama dimi.. ben bi an görünce nette gördüğüm fotodan ne kadar da büyükmüş diye tepki vermiştim..
amiiinnn...
bu mantığı da anlamıyorum.. kadına neden eziyet ederler ki.. al sezeryana sen de kurtul kadın da kurtulsun.. Allah kurtarsın inşallah bi avazda.. çok zor olsa gerek.. ben de işte bu senaryolardan korktuğum için özele gidiyorum.. kaç para derse de vermeye razıyım, yeter ki rahat edeyim..
opel corsası var kardeşimin.. mümkün değil sığmaz.. bu sığsa yanına bi eşya bişey sığmazhele de arabanız tüplü olursa bitti gitti arka koltukta taşırsınız
kıııızzzz benim annem de taaa Adapazarından yetiyor bana da kadın bi sokak ötemde bu hamile kaldığımdan 2. gelişi olcak..
ve sabah telefonda işlerimi bitirip gelirim sen toparla dedi.. ne anladım ben bu işten
yok yaa dün akşam eşim yanımdaydı ya o var diye gelirim dedi şimdi de su yapıyo işte...
tutulmasın bacım.. kadın su yapmaya başladı sabah sabah
yaptım canımcım.. çok teşekkür ederim.. gayet güzel oldu ama sanırım benim fırında 200 derece fazla geldi.. biraz kuruttu.. çabuk pişirdi.. bir dahaki sefere daha düşük ayarda pişireceğim.. ama eski evimde yaptığım poğaçalar gibi kocaman kocaman kabardı pek mutlu oldum.. şubatta günüm var orda da muhakkak yapacağım.. hem de basit
bende anneme bu sebeple gidicem ama ben 40ım çıkınca gidicem.. hatta 40 uçurma mevzusunu yolculuk sonunda annemin evine giderek yapabilirim
burda kimsecikler yok.. ama annemin evinde hiç boş vakit yoktur.. her an birileri gelir, çaylar kahveler hoş sohbetler.. eşim de bunu bildiği için hiç ses etmiyor.. hatta ben içten içten gitmek isterken o kendisi bu teklifi yapınca ben havalara uçtum..
Allah gönlümüze göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?