2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ağzından bal damlıyo inşallah canım

araba tam burdaki yollara göre oldu valla. başka türlüsü gitmez zaten
mezoşummmmm 27. haftaya girmişiz..30 a 3 hafta kaldııı yupppiiii :119::119::122::131::130:

ivetttttt :)))
kutlayalım

kız gülme bak ben sölüyorum daha şimdiden adayım bak ben ona:)

yok beeee.. ben ararım seni doğumdan sonra diyceksin sadece uykuuuummmmm varrrrrrr du bakalım hangimiz önce doğuracağız

aaa ara tabi beni yalnız bırakma, ama o ne demek kız, lütfen ben senden önce doğurmiyim yani,aaaaa herkes sırayla kardeşim, beklesin lütfen benimki, önce yaren sonra bade:)

Acaba bebişimin dili olsa da konuşsa bana neler söylerdi:
•Her yattığımda vurduğu zaman: “Anneciğim burası çok dar, bana yer aç”
•Yatakta bir sağa bir sola döndüğümde: “Oflaya poflaya: aney uyusan da biz de uyusak!”
•Çok gezdiğim ayakta kaldığım günler: “İçim dışıma çıktı anne bir poponun üstünde otursan artık”
•Duş yaparken: “Bu kadar su sesinden valla çişim geldi”
•Karnımın içinde dönüp durduğunda: “lla yer çekimsiz ortamda dans etmek çok güzel”
•Dışarıda yemek yediğimde: “Bu meksika yemeklerine bayılıyorsun ama benim midem kaynıyor”
•Annemlerle skype yapıp sonrasında uzakta olduğuma üzüldüğümde: “Annecim ağlama bak ben varım yanında”
•Babası her karnımı okşayıp / öptüğünde: “Sen de kimsin acaba? Bana bir şeyler söylüyorsun ama anlamıyorum, gerçi dokunman çok hoşuma gidiyor”
•Deniz kenarında güneşlendiğimde: “Off gözüme ışık kaçıyor üzerini ört lütfen”
•Araba kullandığımda: “Şu emniyet kemerini takmasan olmaz mı? Çok sıkıştım. Bir de çukurlardan dikkatli geçer misin lütfen? Tam uyuyorum derken sıçrayarak uyanıyorum”
•Ona klasik müzik dinletirken: “Annecim sana kim dedi biz klasik müzik severiz diye? İçim bayıldı valla, şöyle canlı bir şeyler çal da eğlenelim.”
•Televizyonda saçma sapan programlara ağladığımda: “Bu annem de çok sulu göz galiba, Allah vere ben doğunca benden çok ağlamasa”
•Her midem kaynadığında: “Demiştim sana yemeklere bu kadar karabiber koyma diye, valla benim saçlarımdan değil”
•Yeğenim Tuna’yı skype’ta gördükçe çıldırıp sevmeme karşılık: “Mmm kimmiş bu Tuna bebek? Umarım annem onu benden çok sevmez”
•İlk rahim içinde çişini yaptığında: “Anne bu odanın ısısı mı arttı ne???”
•Onunla konuştuğum zamanlar: “Canım annem ne kadar da çok seviyor beni burada sıkılmayayım diye nasıl da çabalıyor”
•Telefonda konuşmayı uzatınca: “Yine çenen düştü anne, sürekli beni düşün lütfen bak kıskanıyorum”
•Giderek büyüdüğü için: “Eskiden ben burada taklalar atardım şimdi dönmem zorlaştı daha büyük bir eve taşınmam lazım, anneeee imdat???”
•Blog yazarken: “Tıkkıdı tıkkıdı tıkkıdı ne yapıyor acaba bu kadın pek hareket de etmiyor anlamıyorum”
•Nasıl bu odaya girdim hiç anlamıyorum zaten ama asıl merak ettiğim buradan nasıl çıkıcam acaba? Anne bir fikrin var mı???

kızlar biraz önce aralık 2012 annelerine baktım doğum yapanlar bekleyenler heyecanla... korkmayın bu kadar rabbim bunu verdiğine göre mutlaka bir kolaylık vermiştir... ve dağına göre kar verir çekemeyecek yük vermez emin olun... bu benim ikinci doğumum emin olun rabbim o kadar güzel ayarlıyor ki ben canı tatlı bir insanım biraz sancı çektim.. nst çekip attım dayanamayınca hemen sezeyana aldılar.. ve kesinlikle çok zor olmuyor.. rahat olun...rabbim hepimizi kolay doğurmak nasip etsin.. inşikak suresi okuyun bol bol... ve 7 tane meryem suresi bir bardak suya şimdiden şişeye koyun hazır beklesin...

off ya araba çok güzel görünüyor ama bizim bagaj küçük. port bebeyi çıkarıp arabayı öyle mi topluyorsun canım? videoda öyle görünüyordu.

geçmiş olsun canım benim... ayağının altına vicks sür hemen etki ediyor

sağolun kızlar inşallah bunuda atlatıcam. söyledikleriniz de denerim. ne duyarsam yapıyorum zaten.

mezoşum sen hiç korkma ben dua ettim hepimiz için. duş aldım kuran okudum. rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın.

aaa ara tabi beni yalnız bırakma, ama o ne demek kız, lütfen ben senden önce doğurmiyim yani,aaaaa herkes sırayla kardeşim, beklesin lütfen benimki, önce yaren sonra bade:)

bende umutege gibi yapıcam o doğum tarihini belirledi. 25 marttı yanılmıyorsam :)) ben de mart sonu istiyom

sağol canım bir an önce yapıp doğum çantasına koyucam o suyu

mezoşum sen hiç korkma ben dua ettim hepimiz için. duş aldım kuran okudum. rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın.

Allah razı olsun dertsizimmm canım benim

Kızlar günaydın nasılsınız bakalım bugün Cuma ohhh sonunda haftasonu geldi valla dinlenelim dimi azıcık :)

Ayyy..ne de güzelll yazmışsınn,Bayıldımmmmmmmmm..:) Harika,harika...

bende umutege gibi yapıcam o doğum tarihini belirledi. 25 marttı yanılmıyorsam :)) ben de mart sonu istiyom

güzelmiş bak ben de mi öle yapsam, yok kız canı nası istiyosa o zmn gelsin, ben karışmam, biliyo musun, şöle bi görüş varmış,sezaryenle doğan bebekler tabi zorunlu değil, hani planlı olanlar, o bebekler daha huysuz olurlarmış, kendi istediği zmanda gelemediği için:):)

Cnm çok geçmiş olsun eşine çok sevindim inş küçücük bi operasyonla atlatacak sen yeterki o güzel kalbinden dualarını eksik etme

ayy daha çok erken ama.. hiçbirşey tamam değil.. sürekli oğluma da bekle herşeyini hazırlayalım öyle gel diyorum.. ama tedbirli olmakta tabii ki fayda var.. ben sanırım o gerçekle bi an yüzleşince rahatsız oldum..
döner dönmez annemlerden çantamı bende hazırlayacağım zaten..
kaynanama gelinceeee; dün ses etmedi sabah aradı evde işlerim öğleden sonra ancak gelirim sen ben gelene dek toparla dedi..! ona çok iş kalmasın yani.. ahhh ahhhh

ayy canım geçmiş olsun.. boğazına tuzlu su ile gargara yapsan.. belki geniz akıntın ya da faranjitin filan vardır.. bu da pek iyi geliyor da..

güle güle kullan arkadaşım.. kızınla bol bol gezin inşallah.. bende oğlumu alıp gelirim yanınıza.. ben mayıstan haziran ortasına dek sloganımı belirledim..; beni ararsan ya kentparktayım ya da kentparkın ordaki öğretmenevinde :)))
arka tekerlekler cidden çok büyük ama dimi.. ben bi an görünce nette gördüğüm fotodan ne kadar da büyükmüş diye tepki vermiştim..

amiiinnn...
bu mantığı da anlamıyorum.. kadına neden eziyet ederler ki.. al sezeryana sen de kurtul kadın da kurtulsun.. Allah kurtarsın inşallah bi avazda.. çok zor olsa gerek.. ben de işte bu senaryolardan korktuğum için özele gidiyorum.. kaç para derse de vermeye razıyım, yeter ki rahat edeyim..

opel corsası var kardeşimin.. mümkün değil sığmaz.. bu sığsa yanına bi eşya bişey sığmaz hele de arabanız tüplü olursa bitti gitti arka koltukta taşırsınız

kıııızzzz benim annem de taaa Adapazarından yetiyor bana da kadın bi sokak ötemde bu hamile kaldığımdan 2. gelişi olcak..
ve sabah telefonda işlerimi bitirip gelirim sen toparla dedi.. ne anladım ben bu işten
yok yaa dün akşam eşim yanımdaydı ya o var diye gelirim dedi şimdi de su yapıyo işte...

waoww diyorumm, dilim tutuldu..

tutulmasın bacım.. kadın su yapmaya başladı sabah sabah

bende de var uyku hali başlardaki uyku yine geldi bebeişler büyüyor tabi bu arada bizi uyutuyorlar

tarifi yaptın mı nasıl oldu beğenmişsindir umarım

yaptım canımcım.. çok teşekkür ederim.. gayet güzel oldu ama sanırım benim fırında 200 derece fazla geldi.. biraz kuruttu.. çabuk pişirdi.. bir dahaki sefere daha düşük ayarda pişireceğim.. ama eski evimde yaptığım poğaçalar gibi kocaman kocaman kabardı pek mutlu oldum.. şubatta günüm var orda da muhakkak yapacağım.. hem de basit

bende anneme bu sebeple gidicem ama ben 40ım çıkınca gidicem.. hatta 40 uçurma mevzusunu yolculuk sonunda annemin evine giderek yapabilirim
burda kimsecikler yok.. ama annemin evinde hiç boş vakit yoktur.. her an birileri gelir, çaylar kahveler hoş sohbetler.. eşim de bunu bildiği için hiç ses etmiyor.. hatta ben içten içten gitmek isterken o kendisi bu teklifi yapınca ben havalara uçtum..
Allah gönlümüze göre versin..

albümüme bakın

hee baktım baktım da... ordaki yorumu aynne yazayım buraya

maşallah :))
ama bir noktaya parmak basmak istiyorum.. siz hamile iseniz ben neyim.. ben hamile isem siz nesiniz..
ben neden çok büyümeye başladım bu ay.. dün akşam eşim bile 9. ayını düşünemiyorum senin dedi.. son 2 haftada ciddi büyüdü karnım :)))))

Kızlar nasılsınız? Bir kaç gündür düzenli okuyamadım, geçmiş almış yürümüş:) Zapzup kızlarımız dolapdaş olmuş:) İçine sinen dolabı aldığınıza çok sevindim, eşin de ne kadar ince düşünmüş:) Güle güle kullanın:) Laterne haberler iyi:) Eşin biran önce iyi olacak, endişelenmemeye çalış olur mu? Neyse ki ameliyat sayısı bire düşmüş, daha çabuk toparlanacak inşallah. Ersnil akıntı için endişelenme, benim de bazı günler çok oluyor, hatta kalbim çarpa çarpa tuvalete koşuyorum Sanırım bazı zamanlarda artıyor ama tabii dr.a sor gittiğinde, için rahat etsin:) Dertsiz gözün aydın şimdiden, babanın iyi olmasına ve seni ziyarete gelecek olmalarına çok sevindim:) Hanipeks güle güle kullanın oğlunun odasını:) Zynpapatya bebeğinin güzel haberlerine çok sevindim, maşallah.. Bebek arabaları almaya başlamışsınız, ben daha inceleyemedim ama sayenizde biraz fikir sahibi oldum. Varsa yoksa kıyafet alıyorum:0 Ama tutamıyorum kendimi, bugün bunu aldım. Ama çok beğendim, butikbebe'de spunky kids. Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah hepimize..
Çok öpüyorummm, iyi haftasonları hepimize...

bursa'ma da benden selam söle, kayınvaliden de çok hoşmuş, sen ben gelene kadar toparla, boş durma yani, ben gelene kadar kalk çalış:)

bu corsaya sığmazsa bizim chevrolet spark'a hiiç sığmaz, nası araba bulucam ben ya, bakıyom bakıyom yok bize göre, bastonlar da tek yönlü pöffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…