2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hepsi birbirinden güzelllerrr hepsine bayıldım :) içinde görmek nasip olsun inşallah canım

evet epeyce almışsın herkes çok cabuk büyüyorlar diyor :26:
çok sağ ol canım
fazlası olsun da eksik olmasın daha iyi canım saklarım hepsini renklerde hep ara renkler zaten ikinciyede giydirmek nasip olur inşallahhhh

güle güle kulllanın canım hepsi en iyi markalar
bende yarın e bebeğe gidicemm

Canım hayırlı olsun,güzel bir alışveriş olmuş,Rabbim sağlıkla,güle güle kullanmayı nasip etsin inş.
Maşallah göbüşe canım .

dmtcim lohusalığı çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık

biraz acemilikden biraz başkaları ne düşünür diye kendimizi yıpratıp sinirle doluyoruz (
bebek ve ev işleri ile başbaşa kalınca yorucu ama daha az stresli ve hatta keyifli günler başlıyor

Kızlar hayırlı cumalar
Bugünüm bayağı zorlu başladı daha oğlumun ağzındaki aftlar geçmedi ki şimdide kızımda çıkmış
Tırnak kadarlar
Oğlumu aktara yolladım dut şurubu alsin diye kenacort bana misin demiyor
Cam dibinde oğlumu bekliyorum
Yüreğim hiç yerine oturmuyor biri ağlıyor birinin yolunu gözle
Terfi terfi terfi
Mezos arabanı güle güle kullan kumaşı oyle netteki gibi naylonumsu degil suet gibi duruyor nasılmış ?
Umutege ha sen ha ben hatta o resim aynı ben:)
Mergenim 70 çekiyorum
Ayyyyy paşam geliyor anası gurban kartanem.
Durun geliyorum

ah ah ki ne ah anaşarımız ölemi annem bi geldimi kadın ütümden yemeğime kadar yapıo kaynanada geldimi kendine hizmet beklio daha

yeter tatlım çok bile almışsın

güle güle giydir inşallah

maşallah fıstığımın göbüşüne
Benimde senin ki gibi;işlerimi bitirince yeni resim eklerim
kandırma canım bizi gördük senin fiziği maşallahhhh minik top yutmuşsun gibi
bekliyoruz yeni resmi

çok geçmiş olsun canım dr ilaç vermedi mi onlar için bi ilaç var diyorlar çok iyi geliyormuş ama adını bilmiyorumm:44::44::44:

CNM BENCE İYİ OLUŞUN Bİ OLSUN DURUMA GÖRE ALIRSIN BENİM ALDIKLARIM OKADAR BİLE YOK BEN KAYGISIZ DURUORUM HEDİYE GETİRİRLER DİE KALACAĞIM ORTADA ONDAN SONRA:d

canım graconun bagaj boyutu ne kadar , yani çok küçük bi bagaja sığarmı sence?

canım göbeğinin belli olması çok hoşuna gidiyor insanın ama bence senin ki daha ideal emin ol biz kilo vermek için kırk takla atarken siz doğumdan sonra eski halinize dönmüş olacaksınızzz

Mezos arabanı güle güle kullan kumaşı oyle netteki gibi naylonumsu degil suet gibi duruyor nasılmış ?
Umutege ha sen ha ben hatta o resim aynı ben:)

süet gibi değil ama naylon gibi de değil.. fena değil işte.. altına bi penye battaniye atarım illa ki . aha bu da koltuğu

umutege benim göbekte seninki gibi tatlım.. aynı hatta hatta bende 25 martta doğurma kararı aldım :))))))))

canım geçmiş olsun. kuzucuklara ne oldu öyle? kıyamam ben onlara yaa... inşallah bir an önce geçer.

bebeci canım markalarıyla söylemen çok iyi oldu. ne alacağımı bilmiyordum sağol tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…