çok sağ ol canımhepsi birbirinden güzelllerrr hepsine bayıldım :) içinde görmek nasip olsun inşallah canım
evet epeyce almışsın herkes çok cabuk büyüyorlar diyor :26:
Bu arada bende dü. AlisverisImin bir cogunu tamamladım yeni dogum yapmış arkadasım sağolsun dün beni mesajla yönlendirdi
aldiklarimi markasında birlikte yazıyorum çünkü onun deneyip de memnun kaldığı ürünler
oncelikle arabamı graco mirage aldım tek elle kapanıyor ve hafif , siyah kırmızı krem ve lacivert renkleri mevcut ben siyah aldım 550 tl
bebek çantası , kırmızı icinde alt değiştirme bezi ve biberonu sıcak tutacak yeri var 95 tl
avent yenidogan seti icinde iki tane küçük tek delikli iki tane büyük çift delikli biberon var aynı zamanda yenidogan emziği ve temizleme fırçası 99 tl
gogus pedi 80li 7,5tl %50 indirimi fiyatı , göğüs ucu kremi lansinoh marka 24 tl , tırnak makası , tuylu tarak , bebek için en iyi pisik kremi sudocream 20 tl , havlu 3 tane var icinde 40 tl bunların hepsini mothercsreden aldık onceden kalma hediye çekimde vardı 150 tlar 50 tl cek veriyorlar ben bunların hepsini 600tlye almış oldum anlayacağınız :)
sonra e bebek mağazasına girdik primi ıslak mendiller 3 Lü paketler halinde 7 tl olmuş 6 taneden 18 tane almış olduk birde yenidogan prima bez aldım bir paket alerji olmasına karsı onu şimdilik stoklamayacagim burun temizleyici ve bebek için güvenli uyku yastığı yani yan yatma yastigi bebedor aldım dalının alt değiştirme bezi 10 tane var icinde 10 tl , birde ağzını falan silmek için su kenarları işlemeli bezlerden aldım 10 tane .... Alışverişim bu kadardı sanırım son yazdıklarımın hepsi de e bebek Mağazası'ndan
bana ayrıca avent süt sağma mak( Manuel) , süt saklama poşeti , graco ya da chicco salıncak ,mustela marka sampuan losyon önerdi
onermedikleri biberon ısıtıci , streril etme cihazı kullanılmıyor en güzeli eski annem babam usulü dedi ,birde ayaklı kuvete gerek yok 3 ayı bitti beraber yıkanıyoruz artık dedi sanirim kucağına alıp yıkıyor
Mide yanması için de ben rennie sise sise bitirdim banamasin demedi lansopral diye bir ilaç varmış hergüne bir tane içip rahat etmiş kendisi hastanede doktor bu arada , ama sen yine de doktoruna sor iç dedi
Canım hayırlı olsun,güzel bir alışveriş olmuş,Rabbim sağlıkla,güle güle kullanmayı nasip etsin inş.Bu arada bende dü. AlisverisImin bir cogunu tamamladım yeni dogum yapmış arkadasım sağolsun dün beni mesajla yönlendirdi aldiklarimi markasında birlikte yazıyorum çünkü onun deneyip de memnun kaldığı ürünler oncelikle arabamı graco mirage aldım tek elle kapanıyor ve hafif , siyah kırmızı krem ve lacivert renkleri mevcut ben siyah aldım 550 tl bebek çantası , kırmızı icinde alt değiştirme bezi ve biberonu sıcak tutacak yeri var 95 tl avent yenidogan seti icinde iki tane küçük tek delikli iki tane büyük çift delikli biberon var aynı zamanda yenidogan emziği ve temizleme fırçası 99 tl gogus pedi 80li 7,5tl %50 indirimi fiyatı , göğüs ucu kremi lansinoh marka 24 tl , tırnak makası , tuylu tarak , bebek için en iyi pisik kremi sudocream 20 tl , havlu 3 tane var icinde 40 tl bunların hepsini mothercsreden aldık onceden kalma hediye çekimde vardı 150 tlar 50 tl cek veriyorlar ben bunların hepsini 600tlye almış oldum anlayacağınız :) sonra e bebek mağazasına girdik primi ıslak mendiller 3 Lü paketler halinde 7 tl olmuş 6 taneden 18 tane almış olduk birde yenidogan prima bez aldım bir paket alerji olmasına karsı onu şimdilik stoklamayacagim burun temizleyici ve bebek için güvenli uyku yastığı yani yan yatma yastigi bebedor aldım dalının alt değiştirme bezi 10 tane var icinde 10 tl , birde ağzını falan silmek için su kenarları işlemeli bezlerden aldım 10 tane .... Alışverişim bu kadardı sanırım son yazdıklarımın hepsi de e bebek Mağazası'ndan bana ayrıca avent süt sağma mak( Manuel) , süt saklama poşeti , graco ya da chicco salıncak ,mustela marka sampuan losyon önerdi onermedikleri biberon ısıtıci , streril etme cihazı kullanılmıyor en güzeli eski annem babam usulü dedi ,birde ayaklı kuvete gerek yok 3 ayı bitti beraber yıkanıyoruz artık dedi sanirim kucağına alıp yıkıyor Mide yanması için de ben rennie sise sise bitirdim banamasin demedi lansopral diye bir ilaç varmış hergüne bir tane içip rahat etmiş kendisi hastanede doktor bu arada , ama sen yine de doktoruna sor iç dedi
albümüme bakın
Kızlar nasılsınız? Bir kaç gündür düzenli okuyamadım, geçmiş almış yürümüş:) Zapzup kızlarımız dolapdaş olmuş:) İçine sinen dolabı aldığınıza çok sevindim, eşin de ne kadar ince düşünmüş:) Güle güle kullanın:) Laterne haberler iyi:) Eşin biran önce iyi olacak, endişelenmemeye çalış olur mu? Neyse ki ameliyat sayısı bire düşmüş, daha çabuk toparlanacak inşallah. Ersnil akıntı için endişelenme, benim de bazı günler çok oluyor, hatta kalbim çarpa çarpa tuvalete koşuyorumSanırım bazı zamanlarda artıyor ama tabii dr.a sor gittiğinde, için rahat etsin:) Dertsiz gözün aydın şimdiden, babanın iyi olmasına ve seni ziyarete gelecek olmalarına çok sevindim:) Hanipeks güle güle kullanın oğlunun odasını:) Zynpapatya bebeğinin güzel haberlerine çok sevindim, maşallah.. Bebek arabaları almaya başlamışsınız, ben daha inceleyemedim ama sayenizde biraz fikir sahibi oldum. Varsa yoksa kıyafet alıyorum:0 Ama tutamıyorum kendimi, bugün bunu aldım. Ama çok beğendim, butikbebe'de spunky kids. Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.. Eki Görüntüle 590433
ayy daha çok erken ama.. Hiçbirşey tamam değil.. Sürekli oğluma da bekle herşeyini hazırlayalım öyle gel diyorum.. Ama tedbirli olmakta tabii ki fayda var.. Ben sanırım o gerçekle bi an yüzleşince rahatsız oldum..
Döner dönmez annemlerden çantamı bende hazırlayacağım zaten..
Kaynanama gelinceeee; dün ses etmedi sabah aradı evde işlerim öğleden sonra ancak gelirim sen ben gelene dek toparla dedi..! Ona çok iş kalmasın yani.. Ahhh ahhhh
.
kızlar oğlum için
10 tane tulum
10 tane alt üst takım
10 tane içi için çıtçıtlı uzun kollulardan aldım sizce bunlar yeterlimi ilk üç ay içinnn
bazılar çok al diyor bazıları az al diyor kafam karıştı
sizce biraz daha alsam tulumla vs:26::26:
kandırma canım bizi gördük senin fiziği maşallahhhh minik top yutmuşsun gibimaşallah fıstığımın göbüşüne
Benimde senin ki gibi;işlerimi bitirince yeni resim eklerim
kızlar hayırlı cumalar
bugünüm bayağı zorlu başladı daha oğlumun ağzındaki aftlar geçmedi ki şimdide kızımda çıkmış
tırnak kadarlar
oğlumu aktara yolladım dut şurubu alsin diye kenacort bana misin demiyor
cam dibinde oğlumu bekliyorum
yüreğim hiç yerine oturmuyor biri ağlıyor birinin yolunu gözle
terfi terfi terfi
mezos arabanı güle güle kullan kumaşı oyle netteki gibi naylonumsu degil suet gibi duruyor nasılmış ?
Umutege ha sen ha ben hatta o resim aynı ben:)
mergenim 70 çekiyorum
Ayyyyy paşam geliyor anası gurban kartanem.
Durun geliyorum
canım bebişe ve sana maşallah
kızlar oğlum için
10 tane tulum
10 tane alt üst takım
10 tane içi için çıtçıtlı uzun kollulardan aldım sizce bunlar yeterlimi ilk üç ay içinnn
bazılar çok al diyor bazıları az al diyor kafam karıştı
sizce biraz daha alsam tulumla vs:26::26:
Bu arada bende dü. AlisverisImin bir cogunu tamamladım yeni dogum yapmış arkadasım sağolsun dün beni mesajla yönlendirdi
aldiklarimi markasında birlikte yazıyorum çünkü onun deneyip de memnun kaldığı ürünler
oncelikle arabamı graco mirage aldım tek elle kapanıyor ve hafif , siyah kırmızı krem ve lacivert renkleri mevcut ben siyah aldım 550 tl
bebek çantası , kırmızı icinde alt değiştirme bezi ve biberonu sıcak tutacak yeri var 95 tl
avent yenidogan seti icinde iki tane küçük tek delikli iki tane büyük çift delikli biberon var aynı zamanda yenidogan emziği ve temizleme fırçası 99 tl
gogus pedi 80li 7,5tl %50 indirimi fiyatı , göğüs ucu kremi lansinoh marka 24 tl , tırnak makası , tuylu tarak , bebek için en iyi pisik kremi sudocream 20 tl , havlu 3 tane var icinde 40 tl bunların hepsini mothercsreden aldık onceden kalma hediye çekimde vardı 150 tlar 50 tl cek veriyorlar ben bunların hepsini 600tlye almış oldum anlayacağınız :)
sonra e bebek mağazasına girdik primi ıslak mendiller 3 Lü paketler halinde 7 tl olmuş 6 taneden 18 tane almış olduk birde yenidogan prima bez aldım bir paket alerji olmasına karsı onu şimdilik stoklamayacagim burun temizleyici ve bebek için güvenli uyku yastığı yani yan yatma yastigi bebedor aldım dalının alt değiştirme bezi 10 tane var icinde 10 tl , birde ağzını falan silmek için su kenarları işlemeli bezlerden aldım 10 tane .... Alışverişim bu kadardı sanırım son yazdıklarımın hepsi de e bebek Mağazası'ndan
bana ayrıca avent süt sağma mak( Manuel) , süt saklama poşeti , graco ya da chicco salıncak ,mustela marka sampuan losyon önerdi
onermedikleri biberon ısıtıci , streril etme cihazı kullanılmıyor en güzeli eski annem babam usulü dedi ,birde ayaklı kuvete gerek yok 3 ayı bitti beraber yıkanıyoruz artık dedi sanirim kucağına alıp yıkıyor
Mide yanması için de ben rennie sise sise bitirdim banamasin demedi lansopral diye bir ilaç varmış hergüne bir tane içip rahat etmiş kendisi hastanede doktor bu arada , ama sen yine de doktoruna sor iç dedi
hey maşallah yavrum ya ,bana dün alışveriş yaparaken yardımcı olan bayan daha erken degil mı dedi5 bucuk aylık oldu ama dedim şaşırdı ben halbuki kocaman bir göbeğim olsun istemiştim hamile kıyafetlerinin icini doldurmuyorum hala
Mezos arabanı güle güle kullan kumaşı oyle netteki gibi naylonumsu degil suet gibi duruyor nasılmış ?
canım geçmiş olsun. kuzucuklara ne oldu öyle? kıyamam ben onlara yaa... inşallah bir an önce geçer.Kızlar hayırlı cumalar
Bugünüm bayağı zorlu başladı daha oğlumun ağzındaki aftlar geçmedi ki şimdide kızımda çıkmış
Tırnak kadarlar
Oğlumu aktara yolladım dut şurubu alsin diye kenacort bana misin demiyor
Cam dibinde oğlumu bekliyorum
Yüreğim hiç yerine oturmuyor biri ağlıyor birinin yolunu gözle
Terfi terfi terfi
Mezos arabanı güle güle kullan kumaşı oyle netteki gibi naylonumsu degil suet gibi duruyor nasılmış ?
Mergenim 70 çekiyorum
Ayyyyy paşam geliyor anası gurban kartanem.
Durun geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?