Yine görüşe,edık ya kız , bende kek pogaca yaptım Zehra gibi ogmus mü büğmüs mü diye bekliyorum yeni gelebildim artık Pazartesi görüşürüz seker :)Bebeci,nabersin şekerim karşılaşamıyoruz?
Hanipeks hoş gelmişsin kuzum...
Bende işlerimi toparladım ve yine burdayım..
sagolsun arkadas sayesinde doğru secimler yaptım ne eksik kaldı voltajim bu kıyafet konusunda tavsiyen nedir ben aldım da az mı kaldı çok mu geldi bilemedimKızlar ben birsey diyecektim aha bu pitirlar otur kalk unutturdular.
Mezosum araban hayırlı olsun güle güle kullan korna taktir kiz hani su arkası siyah plastik onu hunı gibi cort cort öten
Umutege ciciler tamam anam benim kızımın ilaç içn bir mendili yok hayla
Seninkiler ancak yeter hatta takım alsanda ayaklı tulum alma o yeter
Bebeğin huyunu bilemezsin ki
Mesela ablamın oglu her emiste kusardi günde 10 kere değiş
Önlük taksanda koku siniyor bilemeyiz hazır Dursun fazlaysa diğer bebise kalır
İlk 2,5 3 ay tulum giyebilir iriyse giyemez bile.Sadece ayaksiz al corapla kâmufle edersin
Bebeci hayırlı olsun evet doğru secim yapmissin.
Süt sagma,avent,....Tirle vardır birde sadece yapalım deyip yapılan birsey 5 para etmez.
İlerde sende önereceksin bunlari bak
Katinamm sen nasil birgun hareketli enerjik birgun durgunsun bebekte öyle
Hele birde uyuyup buyuyorsa
Zaten hareket etmezler,başlayınca daha güçlü hareket ederler,pitpitlardan tekmelere geçtik
Artık karnında yamulur,direnir,gerinir daha güçlüler geliyor
hasir husur he ? Süpermis bende istemem ya isteseydim zaten hemen hamile kalmazdım ama sukur Rabb'ime iyiki korunmamısim da Oglusum olmuş yerim onu beenbazı haşır huşurlar patlak çıkıyo..buda patlamasın biyerimizde
Bende çok iyi faydalandım siz de faydalanın istedim gercekten tavsiye iyi oluyor çünkü bende zorlanmadan alışverişimi yaptım sayesindegönlüne göre versin Allah.. bende küçük arabaları sevmiyorum mesela.. büyük olsun çamurdan olsun diyorum hep.. uzun burunlu, uzun kıçlı arabalarla daha rahat ediyorum trafikte.. daha güven veriyo bana nedense..
kaynanacığımda uzandı şimdi koltuğa.. evi temizledi sağolsun.. ütülerimi de yaptı.. pek makbule geçti valla.. ama bende tüm gün peşinde ayakta kaldım.. en az onun kadar yoruldum sanırım..
pazartesi görüşürüz artık :)))
canımm süper olmuş bu, hemen not alıyorum hepsini.. bi an baktım da bunların nerdeyse hiçbirini almamışım
maşallahişte göbek.. ohh benimkine benzer göbekler görmek mutlu ediyor beni..
evlatlarına geçmiş olsun.. gargara yapabilseler keşke, tuzlu su çok iyi geliyor..
ben ne zaman doğurucam bu arada? sen beni hep atlıyon bak bozuluyooommm
Sağol canım çok iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın ?
Rubella sonucunu başka bir doktora gösterdim o da bana bir problem olmadığını bu hastalığı daha önce geçirdiğimi söyledi...
Yani diğer doktor bizi kandırmış sırf para kazanmak için yok kanın temizlenmeli yok ozon tedavisi vs. çok sinirlendim bir daha gitmedim ona...
çok geçmiş olsun, anlıyorum seni, diş ağrısıda benim öyleydi, şimdi geçti, yeniden doğdum sanki, şimdi dua ediyorum Allahım ağrımasın tekrar diye..Selam kızlar
Fena bir gribe yakalandım. 2 gün evdeydim, bugün işe geldim. Başım ağrıyor ve hastalık beni çok mutsuz etti.
ablamın 2 tane war, bağlattıydı o, daha geç çıkıyon ameliyathaneden:)Anammm
help me help me
Sos,911
Bir yanda duduklu bir yanda zehracik yaristalar
Hangimiz cok ses yapacağız diye
Eline ne aldıysa dökmüş kırıntıları
Kızlar bugun bir arkadas benden dolayı gayrete geldi
Spirali vardı korkuyor çıkarmaya
Bugun bir gazla yolladım pit diye alıyorlar falan hakkarn öyle çıkması kolay
Nese bu gider ki ipleri görünmemiş ,yara ,mantar volta atıyor
Temizlemişler yara yakılmış spiral alınmış kuş gibi gebe kalmayı bekliyor
5 yilliksa spiral 5 yıl kullan 8 yılda Allah'tan kaynak olmamış :)))
Dogum kolay,sonra korunayım diye 40 takla at bu kadınlık ahhhh.
Benim kordon baglatma hakkım varmış
Haydi hayırlısı
bir doğum tarihi yorumu da ben bekliyorum doktorum 04.04 dedi ama tanıdık sezeryan için... seninde yorumların hoş geliyor ve seni acayip merak ediyorum
Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.
Ya Rabbî...
Evvel Hz.muhammed(sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.Ya Rab !Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi ve diğer dualarımızı kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.
Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimiz yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...
Ya Rab ! doğum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta hayırlı ve kolay bir doğum nasip eyle.
Ya Rab ! Sen çaresizlere çaresin,biz aciziz;Sen veren,affedensin affet bizi Allahım...
Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı sağlikla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eyle.
Ya Rab ! GULİMİER,ESRASM ve NAZ0675 annelerimize ve onların nazli kuzularına güç ver;onlarakolay doğum nasip eyle;evlatlarinin sıcacık nefeslerini duymayi,koklamayi nasip eyle.Sen bize bizden yakinsin.
Ya Rab ! Çektikleri zorlukların mukafatını ver Allahım...
Âmin ...
Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...
Vıycnm bizde öle korunuoduk ama ben bi baktım hamileyim
Tavıh,arabası çorbası oldu eskiden tvuktudüdüklüde ne pişiriyon..bu ara aklım fikrim yemekte..sonra olur tabi kalp çarpğıntısı bugun yok şükürler olsun..
bide geçen hafta o kadr serttiki tekmeleri eyvah dedim böyle giderse..
dilime tükirim gerçi hep tükürüklüdebebiş eskisi gibi sert vurmuyo çok az vuruyo pıt pıtlar gibi..sanki bişi var ve ben sadece oturup bekliyorum..korkuyorum
Ben seni yazmıştım sanırsam hani söyle 12-16 Mart gibigönlüne göre versin Allah.. bende küçük arabaları sevmiyorum mesela.. büyük olsun çamurdan olsun diyorum hep.. uzun burunlu, uzun kıçlı arabalarla daha rahat ediyorum trafikte.. daha güven veriyo bana nedense..
kaynanacığımda uzandı şimdi koltuğa.. evi temizledi sağolsun.. ütülerimi de yaptı.. pek makbule geçti valla.. ama bende tüm gün peşinde ayakta kaldım.. en az onun kadar yoruldum sanırım..
pazartesi görüşürüz artık :)))
canımm süper olmuş bu, hemen not alıyorum hepsini.. bi an baktım da bunların nerdeyse hiçbirini almamışım
maşallahişte göbek.. ohh benimkine benzer göbekler görmek mutlu ediyor beni..
evlatlarına geçmiş olsun.. gargara yapabilseler keşke, tuzlu su çok iyi geliyor..
ben ne zaman doğurucam bu arada? sen beni hep atlıyon bak bozuluyooommm
Valla kuzu üst bas ne aldın , Yada toptan ne aldı nYine görüşe,edık ya kız , bende kek pogaca yaptım Zehra gibi ogmus mü büğmüs mü diye bekliyorum yeni gelebildim artık Pazartesi görüşürüz seker :)
sagolsun arkadas sayesinde doğru secimler yaptım ne eksik kaldı voltajim bu kıyafet konusunda tavsiyen nedir ben aldım da az mı kaldı çok mu geldi bilemedim
simdiden tavsiye ediyorum bak kızlara kullanınca hepsini 2014 Nisan annelerine yazıcam
hasir husur he ? Süpermis bende istemem ya isteseydim zaten hemen hamile kalmazdım ama sukur Rabb'ime iyiki korunmamısim da Oglusum olmuş yerim onu been
Bende çok iyi faydalandım siz de faydalanın istedim gercekten tavsiye iyi oluyor çünkü bende zorlanmadan alışverişimi yaptım sayesinde
Bildim bildim,bugun şurubu bile sürdüm duvara tırmandı yavrularım.ben zaten bu drları genel olarak sevmiyomda, işte, mecburuz.. iyi yapmışsın başkasına da görünmekle canım
çok geçmiş olsun, anlıyorum seni, diş ağrısıda benim öyleydi, şimdi geçti, yeniden doğdum sanki, şimdi dua ediyorum Allahım ağrımasın tekrar diye..
ablamın 2 tane war, bağlattıydı o, daha geç çıkıyon ameliyathaneden:)
bide voltajım çocuklarına geçmiş olsun, eczanede kulak çubuğu gibi bişey war, bi tarafını kırıyon,içindeki sıvı diğer tarftaki pamuğa akıyo, afta sürüyon,yakıyo ama 1 kere sürünce yetiyo,biliyorsundur belki de..
bende düşünüyorum 04.04 diye, ama kısmet:) bide 07.04 var aklımda, babamın doğumgünü..
laterne, temmuz27, Limonlu Parfe, chosy, dertsiz, Mezopotamya82, ersnil, zapzup, Bebeci,
kızlar çok teşekkür ederim, inş hepimizin bebekleri beşiklerinde, yataklarında, odalarında güzel güzel büyürler.
somewherecold; sorma canım, şamar oğlana döndük.
sedagg ve ersnil; bakacağım canım netten, daha araştıramadım hiç.
chosy, dertsiz, umutege16,
kızlar maşallah göbüşlerinize, nazar değmesin
Mezopotamya82; hayırlı uğurlu olsun canım arabanız, kasko yaptırdınız mı?Secilce; hayırlı olsun canım tütünüz, ben de sabah bu kampanyadan ve diğerlerinden bir sürü alışveriş yaptım.
umutege16; hayırlı olsun canım cicileriniz, çok şeker hepsi de. Ama daha başka alma yeter de artar bile :)
Bebeci; hayırlı olsun canım, oh bitmiş bir şey kalmamış.
Yüksek Voltaj, canım geçmiş olsun.
Dertsiz; canım bu akşam bütün cicilerimizi resimlicem, öyle özel bir çorap değil, adını ben koydum.
Bildim bildim,bugun şurubu bile sürdüm duvara tırmandı yavrularım.
23 MartDeyimde neme lazım.
Kiz bide dün neyi anlamamıştım yazmamisim
Senin o fotoda soldasin sag karanlık ben sandim sagda duruyon
Diyorum bu hatunun göbek memis ney ,nasil
Baka baka çözdüm ama.
Dürüst olmak gerekirse ben boyle değildim
Bu kaza beni benden aldı
En güzel benim rengim olmuş
Teşekkür ederiz teyzesi şükür yatıyorlar az.
kızlarr 1 haftadır sürekli olan ve aslında en çok iki gündür takıyorum bu durumu..
bebeğim çok az hareket ediyo..panik yapmamaya çalışıyorum..çok da dile getirmek istemiyorum ama neden geçen haftaki gibi hissetmiyorum..
insallah cabucak atlatirda hemencecik olur ameliyat sonra cok rahatliyacaksiniz Allahin izniyle...
ben bu sabah bacağımda krampla uyandım çok korkunçtu( hala acıyor kramp giren yer (
sanırım zor günler yaklaşıyor...
bende bunu anlamadım iyimi:)
kıs sendemi mor seviyon, depresyonun rengi:))tam bana göre
Hadi ya :))
Mor mürdüm severim
Ama çok parlak lilalar değil
Kız açıklarsam çok gülme emi
Süzme seçileceğim şimdi
Göbek resminde ben seni ,o siyah yer varya ,ordasın sanıyorum :)))
Yani boşluk varya oraya bakaaa bakaaa
Diyorum bu kız niye böyle :))
Göbek arıyorum.
Meğer sol taraftaymışsın.
Anladım ama
Hemen kilitle konuyu es geç :))
Suç senin yarım çekmişin hıh
kizlar bisey danisayim size, belki tatilde benimkini ikna eder de alisverise gotururum
annem bisuru sey almis liste yaptik asagida
bide kayinvalidem de baya biseyler almis onlari daha gormedim pamuklu olmasina dikkat etmemis olabilir ne kadarini giydiririm bilmiyorum simdilik, bunlarin disinda daha ne almam lazim sizce
-2 penye battaniye
-10lu set
(Bir adet alttan çıtçıtlı Yarım kollu body
Bir adet önden çıtçıtlı üst
Bir adet ayakli alt
Bir adet komple çıtçıtlı tulum
Bir adet önlük
Bir iç zıbın
Bir adet şapka
Bir çift eldiven
Bir adet onluk)
-6li set
(Bir adet alttan çıtçıtlı Yarım kollu body
Bir adet önden çıtçıtlı üst
Bir adet ayakli alt
Bir penye yelek
Bir adet şapka
Bir çift eldiven )
-3 kisa kollu citcitli badi
-3 ayakli penye Tulum
-2 ayakli pijama alti
-4 dis zibin
-Eldiven
-Corap
-Ayakkabi
-Agiz slime bezleri
-Onlukler
-1 penye 1 merserize yelek
-1 merserize 1 orgu hirka
-2 tane uzun kollu penye badi
Benim hemen gördüğüm eksikler banyo havluları ve daha kalın battaniyeler (bir tane yün, bir tane merserize, bir tane de polar mesela). Tabii daha çok eksik var da sadece giyim türü şeyleri sordun sanırım. Yoksa alet edevat daha uzun ve karmaşık (süt saklama-sağma, banyo termometresi, ateşölçer, biberonlar, falan filan...)
evet kiyafet icin sordum canim, sagolasin banyo havlulari aklimda annemde demisti alirsin diye
bizimkiler bahar bebeleri olcak ya kalin orgu battaniye lazim olur mu, polar alirim burdan, annem oreyim istersen bitane de battaniye demisti ama ugrassin istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?