2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bebeci,nabersin şekerim karşılaşamıyoruz?

Hanipeks hoş gelmişsin kuzum...

Bende işlerimi toparladım ve yine burdayım..
Yine görüşe,edık ya kız , bende kek pogaca yaptım Zehra gibi ogmus mü büğmüs mü diye bekliyorum yeni gelebildim artık Pazartesi görüşürüz seker :)

sagolsun arkadas sayesinde doğru secimler yaptım ne eksik kaldı voltajim bu kıyafet konusunda tavsiyen nedir ben aldım da az mı kaldı çok mu geldi bilemedim
simdiden tavsiye ediyorum bak kızlara kullanınca hepsini 2014 Nisan annelerine yazıcam

bazı haşır huşurlar patlak çıkıyo..buda patlamasın biyerimizde
hasir husur he ? Süpermis bende istemem ya isteseydim zaten hemen hamile kalmazdım ama sukur Rabb'ime iyiki korunmamısim da Oglusum olmuş yerim onu been

Bende çok iyi faydalandım siz de faydalanın istedim gercekten tavsiye iyi oluyor çünkü bende zorlanmadan alışverişimi yaptım sayesinde

ben zaten bu drları genel olarak sevmiyomda, işte, mecburuz.. iyi yapmışsın başkasına da görünmekle canım

Selam kızlar

Fena bir gribe yakalandım. 2 gün evdeydim, bugün işe geldim. Başım ağrıyor ve hastalık beni çok mutsuz etti.
çok geçmiş olsun, anlıyorum seni, diş ağrısıda benim öyleydi, şimdi geçti, yeniden doğdum sanki, şimdi dua ediyorum Allahım ağrımasın tekrar diye..

ablamın 2 tane war, bağlattıydı o, daha geç çıkıyon ameliyathaneden:)
bide voltajım çocuklarına geçmiş olsun, eczanede kulak çubuğu gibi bişey war, bi tarafını kırıyon,içindeki sıvı diğer tarftaki pamuğa akıyo, afta sürüyon,yakıyo ama 1 kere sürünce yetiyo,biliyorsundur belki de..

bir doğum tarihi yorumu da ben bekliyorum doktorum 04.04 dedi ama tanıdık sezeryan için... seninde yorumların hoş geliyor ve seni acayip merak ediyorum

bende düşünüyorum 04.04 diye, ama kısmet:) bide 07.04 var aklımda, babamın doğumgünü..

Allah hepinizden razı olsun teşekkür ederiz. Ağzınıza sağlık Allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip eylesin inşallah dualarımızı geri çevirmesin. Amin.

kızlar benim bir tavsiyem var bende çok faydası oldu eğer mümkünse zemzem bulun bir şişeye koyun üzerine okuyun duaları eğer hatim yapma imkanınız varsa gene zemzem yanızda bulunsun okuyun üzerine kesinlikle faydası oluyor.. yasin okuyun günlük çok yardımcı oluyor duaya... birde elinizi karnınıza koyup ya musavvir çekin.. çok zeki güzel ve akıllı olurlar allahın izniyle..

laterne, temmuz27, Limonlu Parfe, chosy, dertsiz, Mezopotamya82, ersnil, zapzup, Bebeci,

kızlar çok teşekkür ederim, inş hepimizin bebekleri beşiklerinde, yataklarında, odalarında güzel güzel büyürler.

somewherecold;
sorma canım, şamar oğlana döndük.
sedagg ve ersnil;
bakacağım canım netten, daha araştıramadım hiç.

chosy, dertsiz, umutege16,

kızlar maşallah göbüşlerinize, nazar değmesin

Mezopotamya82;
hayırlı uğurlu olsun canım arabanız, kasko yaptırdınız mı?
Secilce; hayırlı olsun canım tütünüz, ben de sabah bu kampanyadan ve diğerlerinden bir sürü alışveriş yaptım.
umutege16;
hayırlı olsun canım cicileriniz, çok şeker hepsi de. Ama daha başka alma yeter de artar bile :)
Bebeci;
hayırlı olsun canım, oh bitmiş bir şey kalmamış.

Yüksek Voltaj, canım geçmiş olsun.

Dertsiz; canım bu akşam bütün cicilerimizi resimlicem, öyle özel bir çorap değil, adını ben koydum.

cnm bizde öle korunuoduk ama ben bi baktım hamileyim
Vıy
Tavıh,arabası çorbası oldu eskiden tvuktu
Hiç birseycik olmaz Allah'ın izniyle güç topluyor Annesi küçük daha .

Ben seni yazmıştım sanırsam hani söyle 12-16 Mart gibi
Yanlış hatırlamıyorsam.
Valla kuzu üst bas ne aldın , Yada toptan ne aldı n
Bildim bildim,bugun şurubu bile sürdüm duvara tırmandı yavrularım.
23 MartDeyimde neme lazım.
Kiz bide dün neyi anlamamıştım yazmamisim
Senin o fotoda soldasin sag karanlık ben sandim sagda duruyon
Diyorum bu hatunun göbek memis ney ,nasil
Baka baka çözdüm ama.
Dürüst olmak gerekirse ben boyle değildim
Bu kaza beni benden aldı

En güzel benim rengim olmuş
Teşekkür ederiz teyzesi şükür yatıyorlar az.

bende bunu anlamadım iyimi:)

kıs sendemi mor seviyon, depresyonun rengi:))tam bana göre

Canım hiç mi hareket etmiyor yoksa hareketleri var da az mı? eger hiç hissetmiyorsan doktoruna git bi baktır usg ile.merakın gider için rahatlar en azından

bende bunu anlamadım iyimi:)

kıs sendemi mor seviyon, depresyonun rengi:))tam bana göre

Hadi ya :))
Mor mürdüm severim
Ama çok parlak lilalar değil

Kız açıklarsam çok gülme emi
Süzme seçileceğim şimdi
Göbek resminde ben seni ,o siyah yer varya ,ordasın sanıyorum :)))
Yani boşluk varya oraya bakaaa bakaaa
Diyorum bu kız niye böyle :))
Göbek arıyorum.
Meğer sol taraftaymışsın.
Anladım ama
Hemen kilitle konuyu es geç :))
Suç senin yarım çekmişin hıh

kıs Allahta seni güldürsün deyip noktayı koydum..
şşş kimse duymasın..

lilayı bende sevmem, ama mor severim
bi tane mor şalım, bide yeni aldığım hamile kazağım var o kadar ama severim işte:)

kizlar bisey danisayim size, belki tatilde benimkini ikna eder de alisverise gotururum

annem bisuru sey almis liste yaptik asagida
bide kayinvalidem de baya biseyler almis onlari daha gormedim pamuklu olmasina dikkat etmemis olabilir ne kadarini giydiririm bilmiyorum simdilik, bunlarin disinda daha ne almam lazim sizce

-2 penye battaniye

-10’lu set
(Bir adet alttan çıtçıtlı Yarım kollu body
Bir adet önden çıtçıtlı üst
Bir adet ayakli alt
Bir adet komple çıtçıtlı tulum
Bir adet önlük
Bir iç zıbın
Bir adet şapka
Bir çift eldiven
Bir adet onluk)

-6’li set
(Bir adet alttan çıtçıtlı Yarım kollu body
Bir adet önden çıtçıtlı üst
Bir adet ayakli alt
Bir penye yelek
Bir adet şapka
Bir çift eldiven )

-3 kisa kollu citcitli badi
-3 ayakli penye Tulum
-2 ayakli pijama alti
-4 dis zibin
-Eldiven
-Corap
-Ayakkabi
-Agiz slime bezleri
-Onlukler
-1 penye 1 merserize yelek
-1 merserize 1 orgu hirka
-2 tane uzun kollu penye badi

Benim kızımda çok hareketlendi artık resmen dans ediyo hem hissediyorum hem dışardan görüyorum, nasıl mutlu oluyorum çok şükür Allah'ım

Benim hemen gördüğüm eksikler banyo havluları ve daha kalın battaniyeler (bir tane yün, bir tane merserize, bir tane de polar mesela). Tabii daha çok eksik var da sadece giyim türü şeyleri sordun sanırım. Yoksa alet edevat daha uzun ve karmaşık (süt saklama-sağma, banyo termometresi, ateşölçer, biberonlar, falan filan...)

evet kiyafet icin sordum canim, sagolasin banyo havlulari aklimda annemde demisti alirsin diye

bizimkiler bahar bebeleri olcak ya kalin orgu battaniye lazim olur mu, polar alirim burdan, annem oreyim istersen bitane de battaniye demisti ama ugrassin istemedim

Evet bahar bebeği olacak ama eylülde filan ihtiyaç olacak sonuçta, sonra döne döne aramaktansa önceden hazır olsun diye düşündüm ben. Yanlış mı düşündüm?
Bir de iki kat müslin kumaşın kenarlarını tığla geçip yaptıkları çok güzel ve ferah bir battaniye türü görüyorum bazı sitelerde, onu da yapabilir anneler diye düşünüyorum.

Ben daha kızıma hiçbirşey almadım, 1-2 hediyee geldi. eltiminde 3 aylık kızı var daha açılmamış bir sürü kıyafeti varmış paketinde, çok ciciler. onlar gelince eksiklere göre tamamlıcam kıyafetlerini. yılbaşından sonrada odasını ve diğer gerekli olanları alıcaz . sizi takip ediyorum not alıyorum yazdıklarınızı markaları, acele etmek istemiyorum endişeliyim işte
bir tarafım hadi al diyo diğer tarafım beklememi söylüyo. çok geç kalmam dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…