2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Nice mutlu huzurlu yıllar...

Parfee sizin ora yıkılıyor Bacim Allah sabır versin :))
Esim uyuyarak girdi şaşırmadım :)) bu yılda uykulu geçecek :))
Tabi cocuklarda.

hiç sorma çok sık giremiyorum artık.biz ailecek biraz sıkıntılı günler geciriyoruz:.( ve ben hemen hemen bütün zamanımı ailemin yanında geciriyorum

Hadi ya,baban iyi inşallah ...
Sorma dedin ya daha bir merak ettim

kızlar herkese hayırlı geceler
ben pert olmuş durumdayım, ellerim ayaklarım çok şişti yaaa, kaç gündür misafirden dolayı yemeklerin tuzunu hep kaçırdım, sürekli ayaktaydım,
dün tam düğüne giderken de benim kız içerde tekmeleri arttırdı, aşağı aşağı vurmaya başladı, çok kötü oldum, gözümden yaşlar geldi, herkesbaşıma toplandı, kötü oldun sen hemen hastaneye gidelim dediler, sancı mı geliyo acaba diye beni telaşlandırdılar, annem bi yandan benim işlerim tek olmaz hiç kesin doğuracaksın sen diyo :18: benim elim ayağım titriyo tabi , baya uzandım yatağa, bi yandan okuyorum kendime bi yandan da ya şimdi doğurursam, kardeşimin düğününü kaçırırım telaşına düştüm
neyseki ayşe hanım sakinleşti sonra, gece boyu çiftetellilere o da içerden eşlik etti bu düğünüde atlattık ve artık 4. ve son kardeş de evlenmiş oldu,
geçmişe bakamadım, birazdan okumaya başlarım, inşallah herkesin keyfi yerindedir

Herkese günaydınlar 2013 ün sağlık mutluluk ve bebîşlerimizle birlikte huzur getirmesi dileğiyle

Günaydın, yılın ilk sabahı ...
Tatil ki yatıyorsunuz tabi :))
Birgun bende 9-10 a kadar yatacağım

canımsın meraklanma sen ben sorma derken hastalıklardan bahsetmek istemedim can sıkıcı muhabbet olmasın diye.evet tatlım babam çok rahatsız malesef ve ben çok huzursuzum

(
Rabbim şifa versin canım benim.
Herhangi bir isteğin var mı ?

Gulimier,hayırlı olsun canım benim.
İyisindir inşallah .yoktun,benim haberim yoktu,dertsizim söyledi sagolsun.

Ablamda kiz kardesimin Nisan'ında doğurdu cok kotu oluyor ya
Şikir şikir halimle lohusa yatağı ser,yemek yap,cocuklar
Sagolsun bir Allah kulu eğlencesinden feragat edemedi.
Kiz kardesim arıyor kaynanası nerde sen gel diye
Bizde en son ablamı goturemeyince kardesimi getirdik:)
Aradan çıktı

Günaydııın anneleer yeni bir güne ve yeni bir yıla merhabaaa

Kızlar,

İş güç trafiği yüzünden bir türlü bebeğim için alışverişe başlayamadım.
Doğum öncesinde alınması gereken neler var, yardımcı olun lütfen.

Şu ana kadar farklı yerlerden okuduklarıma göre, doğrum öncesi gerekenler
1) Park yatak
2) Bebek arabası
3) Ana kucağı (hem bebek arabasına hem de arabaya takılabilen)
4) Banyo küveti
5) Süt sağma pompası
6) Biberon seti
7) Bornoz
8) Giysi
9) Park yatağa şilte ve üçgen destek
10) Yenidoğan bezi

Listede eksik veya fazla olanları yazarsanız sevinirim. Hemen alışverişe başlamak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…