2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

dilemcim hoşgeldin..patronuna çok sinirlendim..kesinlikle 24 haftanı kullan canım ne demek bu iyi ni,yetli bi davranıs değil..ne sanıyomus kendini..
Salağa bak..kullan canım ne kadar hakkın varsa kullanabilirsin..hamileler mesaiye zorlanamaz bunu hiçbi şirket bilmiyormu allah aşkına..sen ki yolculuk yapıyosun..itiraz et canım yaa böyle olurmu ama..
Ben balık yagı kullanmıyorum..haftada 1 veya iki kere balık yiyorum..doktorum versede kullanmazdım zaten..kendini suçlu hissetmene gerek yok..
Ben doktora eleviti bırakıcam dedim bırak dedi..gerek yokki..herşeyi yiyebiliyoruz içebiliyoruz..çok takılma bunlara canım..ama patronuna çok sinirlendim

Mezocummm canım senin kız 1 kiloyu geçmiş hee..maşallah ona..çirkin deme o benim küçük mezoşum..çok güzel bi kız olucak o allahın izniyle..

senin kadar güçlü hislerim olsa seri yapardım

ya ben böylelerine sinir oluyorum. kendi eşi olsa izin üzerine rapor da alır. halden anlamaz insanlar ya
o kadar özverili çalışıyorsa personelin insan gibi özlük haklarını kullanmasına karşı çıkmayacaksın arkadaşım.. böyle böyle insanı işten güçten soğutuyolar..
sinir oldum müdürüneeee

canım 41 kere maşallah prensese,Allah nazarlardan saklasın ne güzel büyümüş
benim oğluşumda ters duruyor teyzesi;bazen öyle sert vuruyor ki yanlışlıkla çıkıverecek diye korkuyorum

inşallah yeni doktorundan memnun kalırsın;hayırlısıyla az kaldı artık doğumlarımıza
şeker sonucun çıkınca paylaş inşallah normal çıkar fıstığım

Mezocummm canım senin kız 1 kiloyu geçmiş hee..maşallah ona..çirkin deme o benim küçük mezoşum..çok güzel bi kız olucak o allahın izniyle..

canımmmm doğumdaşım.. bana tarih verdi. normal doğum 1 nisan sezeryan 17 mart dedi :))) heyecan yaptım. ama kız ters duruyo ya bi de su azalmış.. ben eleviti bırakalı çok oldu içmiyorum.. başka da birsey vermedi. doğal akışına bıraktı :))

laternem şimdi aradı eşim doktora göstermiş.. herşey normal. şeker normal, T4 , TSH hepsi iyi çıktı çok şükür..

17 martta buluşurum inşallah bebeşimle :))

kızlar sizin için dün kahvaltı sonrası göbüşümü çektirdim kocişe
6. ayı doldurunca birden kocaman oldu;bakın da göbüş görün

saol canım,
ay canım benim ağrılarım stresten sıkıntıdan bence, boyun düzleşmesi, fıtığı ve migren bir arada olunca böle bişe olduğunda her yerim iptal oluyo,

vay be demek ayın hareketleri haa, Allah'ım neydi günahım

laternem şimdi aradı eşim doktora göstermiş.. herşey normal. şeker normal, T4 , TSH hepsi iyi çıktı çok şükür..

17 martta buluşurum inşallah bebeşimle :))

Ben bu tarihi bir yerden hatırlıyorum
Zaten normalde 1-2 Nisan değil mı ama birde 2. Dogum degilki niye 2 hafta evvel alıyor?25 bari olsun.
Su azsa serum takabilirler datlum

ciddimisin 1 nisanmı dedi..artık vermeye başladılarmı yani doğum tarihlerini amaninnnnnn..
Su azalması neden oluyomus mezosum..ıslaklık oluyomuydu sende.

ooooyyyy ben de şiştim ben de, dün akşam tavuk yaptım balkona koydum herşey balkonda zaten Allah'tan kapalı balkon camları açtım, akşam kargalar yemezse yeriz:)

mezoo 27 mart diyecektin demi :44:

hayırrr.. normal için 1 nisan dedi ama sezeryan olacaksa 14 gün önce alırım dedi. 17 yani :))

Ben bu tarihi bir yerden hatırlıyorum
Zaten normalde 1-2 Nisan değil mı ama birde 2. Dogum degilki niye 2 hafta evvel alıyor?25 bari olsun.
Su azsa serum takabilirler datlum

ivettt :)) tarihi sen verdin şekerişm doktor da uygun gördü taksınlar ne yapalım alıştım seruma falan.. voltajjj gelsin istiyom artık o an alıyorum doğuma dese itiraz etmezdim galiba çok şeker gözüküyordu gözler yumuk yumuk

ciddimisin 1 nisanmı dedi..artık vermeye başladılarmı yani doğum tarihlerini amaninnnnnn..
Su azalması neden oluyomus mezosum..ıslaklık oluyomuydu sende.

ıslaklık oluyordu ama ondan mı bilmiyorum ters oldugu ıcın bol su tüket suyu artarsa cabuk döner dedi yanıma dizdim hemen şişeleri :))

ooooyyyy ben de şiştim ben de, dün akşam tavuk yaptım balkona koydum herşey balkonda zaten Allah'tan kapalı balkon camları açtım, akşam kargalar yemezse yeriz:)

:)))))))))))
Kiz keske buzdolabım bozulaydı yemek günlük yapıyorum e hep evdeyim ben sana zordur
Netten baktimda ne arızalar varmış ya bir dolap tamirine 700 bulaşığa 400 istiyorlar peh.yenisi ne kadar.

:)))))))))))
Kiz keske buzdolabım bozulaydı yemek günlük yapıyorum e hep evdeyim ben sana zordur
Netten baktimda ne arızalar varmış ya bir dolap tamirine 700 bulaşığa 400 istiyorlar peh.yenisi ne kadar.

ay ne 700ü ay ne diosun sen, düşüp bayılırım valla buralarda, bi alsalar da hayırlısıyla bakalım ne diycekler,
yenilere de baktım ama zor yani, ay yok çok zor sırf yemek için değilki, peynir yoğurt süt onlar nolucak öle sergi yaptım balkona:)çok eğlenceli oldu:)

mezooom doğum sırasında 1. mergen,2. sen olacaksın galiba

hayırlısı olsun sağlıkla gelsin prensesimiz inşallah
bol bol iç annesi prenses dönsün rahat rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…