selam kızlar. Herkesin yeni yılını kutluyorum. çok yorucu bir hafta geçirdim. Iş nedeniyle şehir dışındaydım. Ve öldüm. Yıl başı gecesi saat 8 de eve gelebildim. Moralimide bozdu benim ş.... Müdür. Neyse ya. Küfür etmek istemiyorum. Bana diyorki 16 hafta izninin hepsini kullanmayacaksın heralde. Bu iyiniyetli bir davranış değil. Hakkın varsa var. Senin işlerini kim yaoacak falan dedi. Bunun üzerine 24 hafta muhabbeti çıktı ona bile sevinemedim. Hamileyim diye en ufak naz niyaz yapmadım. Mesai ise mesai evden çalışmam gerekiyorsa evden çalıştım. şehir dışlarına gidiyorum bu halimle. Otellerde kalıyoruz. Gitmem demiyorum. Kontrollerimi bile cumartesi gününe alıyorum. Neyse işte. Kendiside yeni evli. Karı koca yaşları biraz geçkince. çoçuk istiyorlar. Ben sizde bebek istiyonuz. Sizinde karınız çalışıyo dedim. Bir sinirlendi. Ne alaka onu karıştırma falan diye. Allah kalbine göre versin ne diyiyim.
Kızlar size bir şey soracam. Ben balık yağı omega 3 falan kullanmıyom. Doktor gerek yok dedi. Başka doktora gittim. Ona sordum. O da gerek yok dedi. Sizler kullanıyonuz mu. Kendimi bebeğime karşı eksik bir şey yapmış gibi hissediyom. Ondan da geri kalmayım istiyom ama doktor ısrarla ben tavsiye etmiyom diyince bir şey diyemedim.
Bana çıktı
Esim cok karsı ben hem talih oyununa hem esime karsı
Gecen çıktığımızda dedim alayım şeytan dürttü al al al.dedi hislerin kuvvetli :))
Çektim dedim ki ya bu olmadı icime pek sinmedi az bu dedimçekeyim başka dedim baktım benimkiler yolu yarilamis.
Son ucten vurdu:)) dedim az beklesen 6,7 den vuracaktı
İyiki beklemedim dedi
selam kızlar. herkesin yeni yılını kutluyorum. çok yorucu bir hafta geçirdim. iş nedeniyle şehir dışındaydım. Ve öldüm. yıl başı gecesi saat 8 de eve gelebildim. Moralimide bozdu benim ş.... müdür. Neyse ya. Küfür etmek istemiyorum. Bana diyorki 16 hafta izninin hepsini kullanmayacaksın heralde. Bu iyiniyetli bir davranış değil. Hakkın varsa var. Senin işlerini kim yaoacak falan dedi. Bunun üzerine 24 hafta muhabbeti çıktı ona bile sevinemedim. Hamileyim diye en ufak naz niyaz yapmadım. Mesai ise mesai evden çalışmam gerekiyorsa evden çalıştım. Şehir dışlarına gidiyorum bu halimle. Otellerde kalıyoruz. Gitmem demiyorum. Kontrollerimi bile cumartesi gününe alıyorum. Neyse işte. Kendiside yeni evli. Karı koca yaşları biraz geçkince. Çoçuk istiyorlar. Ben sizde bebek istiyonuz. Sizinde karınız çalışıyo dedim. Bir sinirlendi. Ne alaka onu karıştırma falan diye. Allah kalbine göre versin ne diyiyim.
Kızlar size bir şey soracam. Ben balık yağı omega 3 falan kullanmıyom. Doktor gerek yok dedi. Başka doktora gittim. Ona sordum. O da gerek yok dedi. Sizler kullanıyonuz mu. Kendimi bebeğime karşı eksik bir şey yapmış gibi hissediyom. Ondan da geri kalmayım istiyom ama doktor ısrarla ben tavsiye etmiyom diyince bir şey diyemedim.
selam kızlarrrr :))
geçmişi okuyayım dedim kaç gündür giremiyorum ama üşendim çok sayfa var. umarım herkes iyidir.
ben şimdi geldim doktordan. doktorumu değiştirdim. bakalım nasıl olacak...
şeker yüklemem de yapıldı öğleden sonra alıcam sonuçlarımı. midem alt üst oldu açlık bana göre değil artık..
bebeğim ters duruyormuş ağrılarımın sebebi buymuş onun dışında herşey normal çok şükür.. çirkin kızım 1 kilo 25 gram olmuşşşş :)))))))
güle güle kullan tatlım,benim de aynısı;oğlum doğunca almıştım 7 yıl olmuş :)) çok kullanışlı pişman olmassın :))
Mezocummm canım senin kız 1 kiloyu geçmiş hee..maşallah ona..çirkin deme o benim küçük mezoşum..çok güzel bi kız olucak o allahın izniyle..
canım 41 kere maşallah prensese,Allah nazarlardan saklasın ne güzel büyümüş
benim oğluşumda ters duruyor teyzesi;bazen öyle sert vuruyor ki yanlışlıkla çıkıverecek diye korkuyorum
inşallah yeni doktorundan memnun kalırsın;hayırlısıyla az kaldı artık doğumlarımıza
şeker sonucun çıkınca paylaş inşallah normal çıkar fıstığım
Tünaydın tatlı annelerr:) Öğle yemeği zamanı yaklaşıyor ,Bebeklerimize şifa olsun inşallah
Herkese selamlar olsun, Güzel bir yılımız olacak inşalah , Şu doğum izninide biran evvel geçirirlerse ..
Ofelyam ; geçmiş olsun canım, Sıkı giyiniyor musun , Saçların ıslak filan kalma bulunduğun yerde klima varsa omuzları oda etkiler kıtır kıtır benimde , geçen göğüs kafesim iki gün çok ağrıdı , Dikkat ettim bir badim var göğsüm açık onla yatıyorumda gece herhalde soğuk alıyorum değiştirdim boğazlı kazağa geçtim geçti göğüs ağrım.
Birde bu aylarda ayın hareketlerinden elektronik bozulmaların çokça yaşanacağını dinlemiştim tvde. Annemlede dün bunu konuştuk. Benimde robotum vardı 3 yıldır toplasam 6-7 kere kullanmışlığım vardır . Düğmesi zor dönmeye başladı. Götürdüm servise , Düğme bakımı demiş adam :) Oda yeni çıktı sanırım yağladı herhalde bakım dedi adınada, Eşimin cep telefonu bir gün çalışmadı , kafayı yedi rehberi kaybetti :)) Korkuyorum sıra büyük eşyalara gelmese bari diye , Gerçekten canı sıkılıyor insanın ,
Katinam ; Bende katı meyve sıkacağı baktım , Bosh baktım kampanya vardı , Seninki ne marka, Robotumun narenciye sıkacağı var ama kışın çıkarıyorum koca robotu çıkarmak gerekiyor birde katı meyve sıkacaklarında yıka ve içine at yapıyorsun onu sevdim hiç kesme filan uğraşmadan , Herşeyin suyunu sık. Ispanak bile sıkarız. Elimde tarifler var sana yazyım , Raporlu olduğum dönemde Melek 'in programında şifa sularını verdiler yazmıştım :)))
Dertsiz ; çok sevindim okuyunca, eşinin moralini yükseltmesi çok güzel olmuş, Bizde başbaşaydık eşimle, Annem çağırdı gitmedik, Benimde ayınvalidem gelecek bugün bana ,kalır sanırım bir hafta , bana zararı yok ama şimdi akşamları ben yatıyorum hep tv izlerken uyuyorum bazen , İdare etcem artık ..
laternem şimdi aradı eşim doktora göstermiş.. herşey normal. şeker normal, T4 , TSH hepsi iyi çıktı çok şükür..
17 martta buluşurum inşallah bebeşimle :))
canımmmm doğumdaşım.. Bana tarih verdi. Normal doğum 1 nisan sezeryan 17 mart dedi :))) heyecan yaptım. Ama kız ters duruyo yaBi de su azalmış.. Ben eleviti bırakalı çok oldu içmiyorum.. Başka da birsey vermedi. Doğal akışına bıraktı :))
Sabah şerifleriniz hayrolsun
Dertsiz gelmemişler cok sevindim şükür ins.misafirleri çokça kalır .gelemez epeyce sana.onlarida toplayıp gelmesinde.
Ofelyam benim makinamda Beko daha dogrusu tüm beyaz eşyam Beko .
Güya parçası vs ucuz,kolay bulunuyor .hicbirinden şikayetim olmadı 12 yıllık sadece bulaşık 10 yıllık.anacim ellerim bacaklarım belim kopuyor.sadece lastigi degisecekmis kimi 200 kimi 300 diyor.zaten gelen servislere o kadar verdim keske ilk gelene verseydim
Tezgahım küçük ,kızımda köpük görünce dalıyor.
Aaaaaaaaa şiştim vallahi.
mezoo 27 mart diyecektin demi :44:
Ben bu tarihi bir yerden hatırlıyorum
Zaten normalde 1-2 Nisan değil mıama birde 2. Dogum degilki niye 2 hafta evvel alıyor?25 bari olsun.
Su azsa serum takabilirler datlum
ciddimisin 1 nisanmı dedi..artık vermeye başladılarmı yani doğum tarihlerini amaninnnnnn..
Su azalması neden oluyomus mezosum..ıslaklık oluyomuydu sende.
ooooyyyy ben de şiştim ben de, dün akşam tavuk yaptım balkona koydum herşey balkonda zaten Allah'tan kapalı balkon camları açtım, akşam kargalar yemezse yeriz:)
kızlar sizin için dün kahvaltı sonrası göbüşümü çektirdim kocişe
6. ayı doldurunca birden kocaman oldu;bakın da göbüş görün
:)))))))))))
Kiz keske buzdolabım bozulaydıyemek günlük yapıyorum e hep evdeyim ben sana zordur
Netten baktimda ne arızalar varmış ya bir dolap tamirine 700 bulaşığa 400 istiyorlar peh.yenisi ne kadar.
kızlar sizin için dün kahvaltı sonrası göbüşümü çektirdim kocişe
6. ayı doldurunca birden kocaman oldu;bakın da göbüş görün
hala çok güzelsinnnnnnnartistttt senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?