Kizlar bebek bezi alan var mi aranizda hangisinden aldiniz.internette gezinirken baktim da hepsi buradadan hangisini alcam karar veremedim.
günaydınlar herkese,
herkes iyiidr umarım, bikaç gündür çok sakin kalmış buralar,
canım çok sıkkın, 2 gündür omuzlarım, boynum, başım çatlıyo,
buzdolabım bozuldu yılbaşı günü, tabi tamirci de bulamadık dün, tamirci motor gitmiş en az 300 lira demiş ama o tamire giderse 500ü bulur bence, hiç de sırası değildi, o kadar sıkışığız ki şu an, yenisini alalım desek imkansız ama bu 3.5 senede 3.bozuluşu, kızıma neler alıcaktım ben o paralarla
Normal canım normal. Bende 3-4 gündür ya ağlıyorum ya ağlamam burumda dolaşıyorum. Bende hamile kıyafetine fazla para harcamak istemedim, bir hamile pantolou üstüne 2-3 tişort, 2-3 kazak giyindim. Ama hep aynı pantolonu giymekten öğğhh geldi. Almayacağım olanla idare edeceğim diye o kadar tembihlememe rağmen annem sağolsun bana manto almış ama beğenemedim (hiç birşeyi üstüme yakıştıramıyorum) inan olsun onu değiştirmek için belki 20 tane manto denedim dün akşam. Neyse sonunda bulduk bir tane değiştirdik.
LCW modelllerini bende beğenemedim,belki de model kalmamıştı ben almaya kalkınca..Ben İzmirde pantoloncu mustafa var,ordaN almıştım 3 tane hamile pantolonu,1 ini kot almıştım bir yere giderken giyerim diye ama göbek iyi hoş da bacakların kalınlaşmasını hesaplamamışım en fazla 1 ay daha giyerim sonra olmaz artık..diğer 2 sini işe giderken giyiyorum ve çok rahat,fiyatı da iyiddi piyasaya göre hem marka aldım hem de uygun aldım..
Biraz daha idare etçez,sonra doğum iznine ayrılınca evde eşofmanlara bürüncez...
Kizlar bebek bezi alan var mi aranizda hangisinden aldiniz.internette gezinirken baktim da hepsi buradadan hangisini alcam karar veremedim.
geçmiş olsun canım yorgunluktan sanırım ağrıların birde stres yapmışsındır
sğlık olsun canım yenisi alman daha mantıklı şu durumda o kadar para verdikten sonra
benimde bütün beyaz eşyalarım beko çok şükür daha hiç tamir falan görmedi 6 sene oldu sayılır
birde eğer canım kredi kartıyla alacaksınız bazı kartlar erteleme falan yapıyor onu araştır canım öyle al şimdi alıyorsun 3-4 ay sonra ödemeye başlıyorsun
bende koltuk takımı alıcam şubatta bi gittik mağazaya şimdi alıyorsun temmuzda ödemeye başlıyorsun dediler nette yazıyordu zaten çok iyi oldu bizim için o zamana kadar ben onun parasını bile koyarım kenara inşallahhh
günaydın arkadaşlar,
oftelyam canım bazı beyaz eşyalarda garanti süresi 5 ya da 7 yıl oluyor.
garantisi bitti mi acaba buzdolabının?
bitmediyse onu değiştirebilirsiniz tatlım.
benim elektrik süpürgem sürekli arıza yapıyordu parçası değişiyordu
kavga gürültü değiştirdim. üstüne çok cüzi bir miktar para verdim.
oftelyam herşeyde bir hayır vardır demekten başka yapacak bişey yok sanırım.
allah hastalık vermesin bitanem.
egomego tatlım sn nasıl olsun iyileştin mi?
güle güle kullan canım. ben de almak istiyorum ama şu durumda biraz ertelemem gerekecek sanırım.kızlar dün evime katı meyve sıkacagı aldım ve eşimle hemen denedik..elma kivi sıktık..harika oldu..
bebişe bol bol içirebilirim..bu zamana kadar almadıgıma pişman oldum..
evinde kullanan varmı? varsa memnunmusunuz..
güle güle kullan canım. ben de almak istiyorum ama şu durumda biraz ertelemem gerekecek sanırım.
kızlar dün evime katı meyve sıkacagı aldım ve eşimle hemen denedik..elma kivi sıktık..harika oldu..
bebişe bol bol içirebilirim..bu zamana kadar almadıgıma pişman oldum..
evinde kullanan varmı? varsa memnunmusunuz..
oftelyam herşeyde bir hayır vardır demekten başka yapacak bişey yok sanırım.
allah hastalık vermesin bitanem.
egomego tatlım sn nasıl olsun iyileştin mi?
kızlar daha öncede yazmıştım kayınvalidemler gelmedi diye.
o gün eşim hiç aramamış eşime bozulmuşlar
akşam aradığında trip attılar zoraki konuşmalar falan
kayınvalidemlerde erkek kardeşini çağırmışlar onlara
siz yalnızsınız biz hepimiz burdayız hadi kalkın gelin diyorlar
eşimde bizim keyfimiz yerinde dedi
içimden bir ohhhhhhhhhhhhhhhh çektim karşı ki dağlar inledi
neşem yerine geldi eşimin etrafında dört döndüm valla :132:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?