2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

geçmiş olsun canım yorgunluktan sanırım ağrıların birde stres yapmışsındır
sğlık olsun canım yenisi alman daha mantıklı şu durumda o kadar para verdikten sonra
benimde bütün beyaz eşyalarım beko çok şükür daha hiç tamir falan görmedi 6 sene oldu sayılır
birde eğer canım kredi kartıyla alacaksınız bazı kartlar erteleme falan yapıyor onu araştır canım öyle al şimdi alıyorsun 3-4 ay sonra ödemeye başlıyorsun
bende koltuk takımı alıcam şubatta bi gittik mağazaya şimdi alıyorsun temmuzda ödemeye başlıyorsun dediler nette yazıyordu zaten çok iyi oldu bizim için o zamana kadar ben onun parasını bile koyarım kenara inşallahhh

AYHH annem cesaret edip bana kıyafet almaz ki hediye bile kıyafet asla almaz annem kıyafet konusunda biraz huysuzum seçiciyim ama morali bozuluyor bir kafaya koyuyorum alacağım istersem bidaha doğurmayayım diyorum sonrada oğluşuma neler alırım o parayla bi kaç ay sabret diorum

izmirrrr ahh ah memlekett işte evlat kokuyor can koyuyor misss iyot kokuyor kociş güyaaa söz vermişti gidip alışveriş yaparız diye simdi askım ne kaldı ki dio uyuzzz veee inşallah dua edin de doğum izni 24 hafta ya çıksınn yaa

Kizlar bebek bezi alan var mi aranizda hangisinden aldiniz.internette gezinirken baktim da hepsi buradadan hangisini alcam karar veremedim.

tatlım huggies alacağım benim daireden arkadaşım ilk zamanlar en iyisi prima die prima almış ama pişik yapmış hep oda daha sonra huggies almış huggies bi kez dahi pişik etmemiş birisinden daha duymuştum oda önce başka marka kullandım huggiesi keşfettikten sonra pişil sorunumuz ortadan kalktı ve gerçekten kupkuru demişti huggies alıyorum indirimdeydi aldım yenidoğan 1numara

saol canım, ama yok alamayız yenisini, mecbur tamire razı olucaz şimdilik

günaydın arkadaşlar,

oftelyam canım bazı beyaz eşyalarda garanti süresi 5 ya da 7 yıl oluyor.
garantisi bitti mi acaba buzdolabının?
bitmediyse onu değiştirebilirsiniz tatlım.
benim elektrik süpürgem sürekli arıza yapıyordu parçası değişiyordu
kavga gürültü değiştirdim. üstüne çok cüzi bir miktar para verdim.

yok cnm baktım da, 3 yılmış garanti süresi biz de ay farkıyla kaçırmışız işte

günaydın kızlar..
herkese mutlu huzurlu sağlıkla bebişlerimizle geçireceğimiz güzel bir sene diliyorum Allahtan..

oftelyam herşeyde bir hayır vardır demekten başka yapacak bişey yok sanırım.
allah hastalık vermesin bitanem.

egomego tatlım sn nasıl olsun iyileştin mi?

evet yani hayır mı bilmem de Allah sağlığımıza zarar zeval vermesin tabi, diycek bişe yok saol canım

kızlar dün evime katı meyve sıkacagı aldım ve eşimle hemen denedik..elma kivi sıktık..harika oldu..
bebişe bol bol içirebilirim..bu zamana kadar almadıgıma pişman oldum..
evinde kullanan varmı? varsa memnunmusunuz..

güle güle kullan canım. ben de almak istiyorum ama şu durumda biraz ertelemem gerekecek sanırım.

cnm bende var ama ben pek kullanmıyrum açıkçası üşeniyorum 50 tane parçası var, moulinex ya da blue house galiba benimki de, ben sırf narenciye sıkmak için bşka ucuz yollu bişe aldım onun yerine ama bebek olunca çok işimize yarıycak tabi, ben evlenirken sırf onun için istemiştim zaten

herkese günaydın kızlarrr

yeni yılda tüm ailenizle birlikte huzurlu, sağlıklı günler geçirmenizi dilerim
2013 bizim yılımız olsun, bebişlerimiz sağlıklı gelsin inşallahhhh
şimdi geçmişi okumaya başlıcam, ne zaman biter kimbilir
akşamda bebişimi görücem, çok merak ediyorum değişmişmi
şekerde bakılacak bakalım
çok tatlı yiyiyorum ama ne çıkıcak:)

kızlar daha öncede yazmıştım kayınvalidemler gelmedi diye.
o gün eşim hiç aramamış eşime bozulmuşlar
akşam aradığında trip attılar zoraki konuşmalar falan
kayınvalidemlerde erkek kardeşini çağırmışlar onlara
siz yalnızsınız biz hepimiz burdayız hadi kalkın gelin diyorlar
eşimde bizim keyfimiz yerinde dedi
içimden bir ohhhhhhhhhhhhhhhh çektim karşı ki dağlar inledi
neşem yerine geldi eşimin etrafında dört döndüm valla :132:

giribim geçti baliko dün oğlumun odası geldi teyzesi o biraz moralimi düzeltti sonra rüyam aklıma geldi rüyamda oğlumu allah korusun tabi kaybediomuşum odasına bakıp ağlıyorum o biraz moralimi bozdu gece uyuyamadım ama sabah kalkıp ilk odasına gittim içim bir garip oldu hani sanki orda yatıyormuş gibi sonra bi tekme yedim anne hala buradayım tekmesiydi sanırım =)iyi olmaya gayret ediyorum işte canım saç baş makyajla kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum ya giydiğim yakışmıyor gibi sanki böyle bi garip hissediyordum giribim de geçti şükür

ay süper olmuş valla, benim de içimin yağları eridi:)
canıma değsin:) kötü gelin müzeyyen ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…