mezooom doğum sırasında 1. mergen,2. sen olacaksın galiba
hayırlısı olsun sağlıkla gelsin prensesimiz inşallah
bol bol iç annesi prenses dönsün rahat rahat
canım hayırlı uğurlu olsun tarihin, kolaycacık doğumlar olsun inş., şişko bi kızın var maşallah
benim ki beko canımsağol canım..seninde aynısımı..evet çorbacıyada baktım gitmişken..ona hiç ihtiyaç duymadım..blender var nasılsa.haşlar haşlar blender dan geçiririz..
zapcupcum hayırlı olsun bebişin eşyaları..evet darısı baanada olsun..güzel güzel yatsın miniğin burda :)
ben philıps marka aldım canım..dışardıdan aldıgımız meyve sularıda neymiş..tavsiye ederim herkese..evet hiç kesme falan yok canım yıkayıp attım..
canımmmm doğumdaşım.. bana tarih verdi. normal doğum 1 nisan sezeryan 17 mart dedi :))) heyecan yaptım. ama kız ters duruyo yabi de su azalmış.. ben eleviti bırakalı çok oldu içmiyorum.. başka da birsey vermedi. doğal akışına bıraktı :))
mezooom doğum sırasında 1. mergen,2. sen olacaksın galiba
hayırlısı olsun sağlıkla gelsin prensesimiz inşallah
bol bol iç annesi prenses dönsün rahat rahat
Gordum de yine de şeyyyaile boyu baston şeker
Gordum de yine de şeyyy
Cok mu tatlı az mı tatlı ,mezosun maviler gibi mi
cherryfe abur cuburların seni kandırmasına izin verme( kuru meyve yemeye çalış canın çok tatlı istediğinde..
ben de sütü bıraktım voltajımın tavsiyesi ile yoğurt ve peynire devam
cherryfe abur cuburların seni kandırmasına izin verme( kuru meyve yemeye çalış canın çok tatlı istediğinde..
ben de sütü bıraktım voltajımın tavsiyesi ile yoğurt ve peynire devam
renk var tat yok canım benim;canın çekeceği bşy değil yani(
mezoşun mavilerle kıyaslanmaz bile
kızlarr yaa benim oğlan maşallahhh acaip hareketli vurup duruyor hele gece yatınca sakinleşsin diye bekliyorum ne tarafa yatsam beğenmiyor güm güm indiriyor tekmeleri.
eşime diyorum acaba sıkılıyor mu içerde bişey mi oldu neden böyle yapıyor falan o da diyor ilk oğlumuzda böyleydi unuttun mu diye. bana sanki bu sakinmiş gibi geliyordu ama
yok nerdeee resmen kuduruyor içerde. sizinkiler de bu kadar çok vuruyor mu şimdiden canımı acıtmaya başladı son ayda napcam ben bilmiyorum valla
Tatlım kardesim ta eczacılık okurken bana süt içme derdi hani doğallıktan yana.
Süt tesisine gittiğinde inekler yerde pert olmuş hala süt çekiliyor diyordu.sut nadir icerim binde bir.sadece yoğurt,ayran,peynir.yogurduda kendim yapmak kaydıyla .yanlis hatırlamıyorsam zaten yoğurt sütten 2 kat fazla kalsiyum içeriyor.
uff yaa !! sanki hamilelik öncesi diyetin acısını çıkarıyor gibiyim, 59 kilo oldum( 65 sınrıım şurda ne kaldı daha 3,5 ay var ..
Sütü neden bıraktın ? Peynir yiyorum neyseki hemde fazlasıyla sanırım onuda dengelemem lazım, Sağlık ocağında ki hemşire ile konuştuk ben süt içemiyorum yoğurtta çok tüketmiyorum dedim ama peynir yiyorum ondan aldığım kalsiyum yeter dimi dedim sırıtarak oda bana hepsinin içinde ki bakteri farklıdır dedi. Yerleri ayrı günlük 2 bardak süt, 1 kase yoğurt ve bir kibrit kutusu peynir tüket dedi ,başladım bende midem bulanıyor ama napimm
kızlarr yaa benim oğlan maşallahhh acaip hareketli vurup duruyor hele gece yatınca sakinleşsin diye bekliyorum ne tarafa yatsam beğenmiyor güm güm indiriyor tekmeleri.
eşime diyorum acaba sıkılıyor mu içerde bişey mi oldu neden böyle yapıyor falan o da diyor ilk oğlumuzda böyleydi unuttun mu diye. bana sanki bu sakinmiş gibi geliyordu ama
yok nerdeee resmen kuduruyor içerde. sizinkiler de bu kadar çok vuruyor mu şimdiden canımı acıtmaya başladı son ayda napcam ben bilmiyorum valla
Merhabalar herkese,
Dertsizim sorma sabahtan beri işlemlerle uğraştım, zengin olmak ne zor yaBen her sene son 3 rakamı tuttururum, aldığım 3 biletin parası çıkmış olur böylece :)
Ersnil ne yaptı acaba, doktora gidecekti?
Ofelyam üzülme canım, buzdolabı olmayınca da olmuyor, Allah yardımcınız olsun.
Kızlar Çınarımın cicilerini albüm yaptım, bilginize sunarım.
Çikolataya karşı düşkünlüğünüz artt mı? Ben hiç yemediğim kadar yemek istiyorum .Kendimi frenliyorum ama olmuyor :26: Abur cubura hayır demeye çalışıyorum ama her gün nerdeyse çikolata yada gofret eklemeye başladım günlük menüye :)) amaaaaa sütede başladım
maşallah canım bebeğineee
doğum için çok erken gün vermiş gibi geldi bana bizim aramıdaz 1 gün var seninle yani benim doktorda acaba buna yakın bir tarih mi verecek
ben kendimi 27 mart diye hazılarlamıştım
gerçi tüp bebek merkezindeki doktorum 38. haftada demişti
Gordum de yine de şeyyy
Cok mu tatlı az mı tatlı ,mezosun maviler gibi mi
renk var tat yok canım benim;canın çekeceği bşy değil yani(
mezoşun mavilerle kıyaslanmaz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?