2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım hayırlı uğurlu olsun tarihin, kolaycacık doğumlar olsun inş., şişko bi kızın var maşallah

mezooom doğum sırasında 1. mergen,2. sen olacaksın galiba

hayırlısı olsun sağlıkla gelsin prensesimiz inşallah
bol bol iç annesi prenses dönsün rahat rahat

hayırlısıyla inşallahhh :)) bende gelsin istiyorum bi an önce :))

canım hayırlı uğurlu olsun tarihin, kolaycacık doğumlar olsun inş., şişko bi kızın var maşallah

tşk ederim ofelyammmm inş kolay olur, doktoru pek eğlendirdim bugün, bayıltın alın dedim benim için sorun olmaz :)))

Çikolataya karşı düşkünlüğünüz artt mı? Ben hiç yemediğim kadar yemek istiyorum .Kendimi frenliyorum ama olmuyor :26: Abur cubura hayır demeye çalışıyorum ama her gün nerdeyse çikolata yada gofret eklemeye başladım günlük menüye :)) amaaaaa sütede başladım

benim ki beko canım
benimde aklımda yoktu ama arkadaşım çok tavsiye etti herşeyi çiğden koyuyormuşsun falan bakıcam bence cazip gelirse o zaman alırımmm

maşallah canım bebeğineee
doğum için çok erken gün vermiş gibi geldi bana bizim aramıdaz 1 gün var seninle yani benim doktorda acaba buna yakın bir tarih mi verecek
ben kendimi 27 mart diye hazılarlamıştım
gerçi tüp bebek merkezindeki doktorum 38. haftada demişti

cherryfe abur cuburların seni kandırmasına izin verme ( kuru meyve yemeye çalış canın çok tatlı istediğinde..

ben de sütü bıraktım voltajımın tavsiyesi ile yoğurt ve peynire devam

Merhabalar herkese,

Dertsizim sorma sabahtan beri işlemlerle uğraştım, zengin olmak ne zor ya
Ben her sene son 3 rakamı tuttururum, aldığım 3 biletin parası çıkmış olur böylece :)

Ersnil ne yaptı acaba, doktora gidecekti?

Ofelyam üzülme canım, buzdolabı olmayınca da olmuyor, Allah yardımcınız olsun.

Kızlar Çınarımın cicilerini albüm yaptım, bilginize sunarım.

cherryfe abur cuburların seni kandırmasına izin verme ( kuru meyve yemeye çalış canın çok tatlı istediğinde..

Tatlım kardesim ta eczacılık okurken bana süt içme derdi hani doğallıktan yana.
Süt tesisine gittiğinde inekler yerde pert olmuş hala süt çekiliyor diyordu.sut nadir icerim binde bir.sadece yoğurt,ayran,peynir.yogurduda kendim yapmak kaydıyla .yanlis hatırlamıyorsam zaten yoğurt sütten 2 kat fazla kalsiyum içeriyor.

uff yaa !! sanki hamilelik öncesi diyetin acısını çıkarıyor gibiyim, 59 kilo oldum ( 65 sınrıım şurda ne kaldı daha 3,5 ay var ..

Sütü neden bıraktın ? Peynir yiyorum neyseki hemde fazlasıyla sanırım onuda dengelemem lazım, Sağlık ocağında ki hemşire ile konuştuk ben süt içemiyorum yoğurtta çok tüketmiyorum dedim ama peynir yiyorum ondan aldığım kalsiyum yeter dimi dedim sırıtarak oda bana hepsinin içinde ki bakteri farklıdır dedi. Yerleri ayrı günlük 2 bardak süt, 1 kase yoğurt ve bir kibrit kutusu peynir tüket dedi ,başladım bende midem bulanıyor ama napimm

kızlarr yaa benim oğlan maşallahhh acaip hareketli vurup duruyor hele gece yatınca sakinleşsin diye bekliyorum ne tarafa yatsam beğenmiyor güm güm indiriyor tekmeleri.
eşime diyorum acaba sıkılıyor mu içerde bişey mi oldu neden böyle yapıyor falan o da diyor ilk oğlumuzda böyleydi unuttun mu diye. bana sanki bu sakinmiş gibi geliyordu ama
yok nerdeee resmen kuduruyor içerde. sizinkiler de bu kadar çok vuruyor mu şimdiden canımı acıtmaya başladı son ayda napcam ben bilmiyorum valla

Benimkinde kız kibarlığı var ya yada henüz bir iki hafta daha beklemem lazım , Annesine hala hafif dokunuşlar yapıyor, :))

düşününce bana da mantıklı geldi tatlım;sen daha önce de yazmıştın zaten kardeşinin sana süt içme dediğini.. yoğurdu bir süredir bende evde yapıyorum tadına doyulmuyor.. peynir,yoğurt,ayran ve sütü çok severim mecburiyetten yemiyorum yani;eksiklik olacağını sanmam.. süt içmeyince baldan aldığım kaloride eksilmiş oldu her yönden kardayım yani :))

sütü kilo yaptığı için bıraktım tatlım;canım isterse diye yağsız süt aldım ondan içeceğim.. çok sevmeme rağmen kabızlıkta yapıyordu rahatladım aslında..

Benim kide öyle leğen kemiklerimde geriniyor.hele dün vurunca sarsıldım esim diyor oğlana bam bam derdik Buda çakıl
Hele birde mide yanması varki yengeme saygıyla cok afedersiniz "gâvurun bir yeri"gibi yanıyor derdi heh tam öyle .
Diğer kızım daha sakindiı .

CANIM ÇINARIN CİCİLERİNİN HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL GÜGÜ GÜLE GİYSİN İNŞALLAHHHH

BEN BEN BEN :)) deli gibi yiyorum hatta bugün şeker yüklemesine gitmeyecektim korkumdan eşim sürükledi resmen.. korkunun ecele faydası yok diye :)) ben nutellayı dibini görmeden bırakmıyorum o derece düşkünleştim

bilmiyom canım benim 17 mart işte ben buna modlandım bile :)))

Gordum de yine de şeyyy
Cok mu tatlı az mı tatlı ,mezosun maviler gibi mi

renk var tat yok canım benim;canın çekeceği bşy değil yani (

mezoşun mavilerle kıyaslanmaz bile

hemen bana adreslerinizi gönderin lüftennnn bak geçen de yazmıştım cevap vermedin Voltajım.. mesaj beklıyom sizden kızlar hakkaten tatlı bizim maviler

dmt benim de öyleydi hatta gece uyanıyorum ben doktor bugün ters durduğu için böyle hissediyorsun dedi. ayakları alt tarafta kafa yukarda.. eli ayağı çabalayıp duruyo ve cok canımı yakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…