Peki ,eeg,kotu,pis demi
O mavilerden yolladı mı sana da
maşallah kızına kocaman olmuş önden gidiyor ohh ne güzel doğum tarihide belli hadi hayırlısıyla zamanında gelsin kızın bende yarın gideceğim bakalım benim ki tarih verecek mi çok merak ediyorum kuzumu 3 gündür de karnımın içleri acıyor hafif sancım var bu yalancı sancılar tuttu bırakmıyor beni çok zor oluyorselam kızlarrrr :))
geçmişi okuyayım dedim kaç gündür giremiyorum ama üşendim çok sayfa var. umarım herkes iyidir.
ben şimdi geldim doktordan. doktorumu değiştirdim. bakalım nasıl olacak...
şeker yüklemem de yapıldı öğleden sonra alıcam sonuçlarımı. midem alt üst oldu açlık bana göre değil artık..
bebeğim ters duruyormuş ağrılarımın sebebi buymuş onun dışında herşey normal çok şükür.. çirkin kızım 1 kilo 25 gram olmuşşşş :)))))))
selam kızlar. herkesin yeni yılını kutluyorum. çok yorucu bir hafta geçirdim. iş nedeniyle şehir dışındaydım. Ve öldüm. yıl başı gecesi saat 8 de eve gelebildim. Moralimide bozdu benim ş.... müdür. Neyse ya. Küfür etmek istemiyorum. Bana diyorki 16 hafta izninin hepsini kullanmayacaksın heralde. Bu iyiniyetli bir davranış değil. Hakkın varsa var. Senin işlerini kim yaoacak falan dedi. Bunun üzerine 24 hafta muhabbeti çıktı ona bile sevinemedim. Hamileyim diye en ufak naz niyaz yapmadım. Mesai ise mesai evden çalışmam gerekiyorsa evden çalıştım. Şehir dışlarına gidiyorum bu halimle. Otellerde kalıyoruz. Gitmem demiyorum. Kontrollerimi bile cumartesi gününe alıyorum. Neyse işte. Kendiside yeni evli. Karı koca yaşları biraz geçkince. Çoçuk istiyorlar. Ben sizde bebek istiyonuz. Sizinde karınız çalışıyo dedim. Bir sinirlendi. Ne alaka onu karıştırma falan diye. Allah kalbine göre versin ne diyiyim.
Kızlar size bir şey soracam. Ben balık yağı omega 3 falan kullanmıyom. Doktor gerek yok dedi. Başka doktora gittim. Ona sordum. O da gerek yok dedi. Sizler kullanıyonuz mu. Kendimi bebeğime karşı eksik bir şey yapmış gibi hissediyom. Ondan da geri kalmayım istiyom ama doktor ısrarla ben tavsiye etmiyom diyince bir şey diyemedim.
kızlarr yaa benim oğlan maşallahhh acaip hareketli vurup duruyor hele gece yatınca sakinleşsin diye bekliyorum ne tarafa yatsam beğenmiyor güm güm indiriyor tekmeleri.
eşime diyorum acaba sıkılıyor mu içerde bişey mi oldu neden böyle yapıyor falan o da diyor ilk oğlumuzda böyleydi unuttun mu diye. bana sanki bu sakinmiş gibi geliyordu ama
yok nerdeee resmen kuduruyor içerde. sizinkiler de bu kadar çok vuruyor mu şimdiden canımı acıtmaya başladı son ayda napcam ben bilmiyorum valla
düşününce bana da mantıklı geldi tatlım;sen daha önce de yazmıştın zaten kardeşinin sana süt içme dediğini.. yoğurdu bir süredir bende evde yapıyorum tadına doyulmuyor.. peynir,yoğurt,ayran ve sütü çok severim mecburiyetten yemiyorum yani;eksiklik olacağını sanmam.. süt içmeyince baldan aldığım kaloride eksilmiş oldu her yönden kardayım yani :))
sütü kilo yaptığı için bıraktım tatlım;canım isterse diye yağsız süt aldım ondan içeceğim.. çok sevmeme rağmen kabızlıkta yapıyordu rahatladım aslında..
maşallah kızına kocaman olmuş önden gidiyor ohh ne güzel doğum tarihide belli hadi hayırlısıyla zamanında gelsin kızın bende yarın gideceğim bakalım benim ki tarih verecek mi çok merak ediyorum kuzumu 3 gündür de karnımın içleri acıyor hafif sancım var bu yalancı sancılar tuttu bırakmıyor beni çok zor oluyor
BEN BEN BEN :)) deli gibi yiyorum hatta bugün şeker yüklemesine gitmeyecektim korkumdan eşim sürükledi resmen.. korkunun ecele faydası yok diye :)) ben nutellayı dibini görmeden bırakmıyorum o derece düşkünleştim
QUOTE]
:))) Ohh rahatladım biri daha var benden
:))) Ohh rahatladım biri daha var benden
selam kızlar. herkesin yeni yılını kutluyorum. çok yorucu bir hafta geçirdim. iş nedeniyle şehir dışındaydım. Ve öldüm. yıl başı gecesi saat 8 de eve gelebildim. Moralimide bozdu benim ş.... müdür. Neyse ya. Küfür etmek istemiyorum. Bana diyorki 16 hafta izninin hepsini kullanmayacaksın heralde. Bu iyiniyetli bir davranış değil. Hakkın varsa var. Senin işlerini kim yaoacak falan dedi. Bunun üzerine 24 hafta muhabbeti çıktı ona bile sevinemedim. Hamileyim diye en ufak naz niyaz yapmadım. Mesai ise mesai evden çalışmam gerekiyorsa evden çalıştım. Şehir dışlarına gidiyorum bu halimle. Otellerde kalıyoruz. Gitmem demiyorum. Kontrollerimi bile cumartesi gününe alıyorum. Neyse işte. Kendiside yeni evli. Karı koca yaşları biraz geçkince. Çoçuk istiyorlar. Ben sizde bebek istiyonuz. Sizinde karınız çalışıyo dedim. Bir sinirlendi. Ne alaka onu karıştırma falan diye. Allah kalbine göre versin ne diyiyim.
Kızlar size bir şey soracam. Ben balık yağı omega 3 falan kullanmıyom. Doktor gerek yok dedi. Başka doktora gittim. Ona sordum. O da gerek yok dedi. Sizler kullanıyonuz mu. Kendimi bebeğime karşı eksik bir şey yapmış gibi hissediyom. Ondan da geri kalmayım istiyom ama doktor ısrarla ben tavsiye etmiyom diyince bir şey diyemedim.
kızlar 40 mevlüdünde ne giymeyi planlıyorsunuz??gecelik mi elbise mi??
ben daha önce gecelik giymiştim ama şimdi kısmet olursa şık bir kıyafet giymeyi düşünüyorum
kızlar 40 mevlüdünde ne giymeyi planlıyorsunuz??gecelik mi elbise mi??
ben daha önce gecelik giymiştim ama şimdi kısmet olursa şık bir kıyafet giymeyi düşünüyorum
kızlar dün evime katı meyve sıkacagı aldım ve eşimle hemen denedik..elma kivi sıktık..harika oldu..
bebişe bol bol içirebilirim..bu zamana kadar almadıgıma pişman oldum..
evinde kullanan varmı? varsa memnunmusunuz..
gecelikkk miiibunu yapsak ayıp olmaz di mi :)) güzel bi gecelik ve sabahlık aldım netten :) eğer oluyorsa onu giyerim hemde çok sevinirim rahat rahat :))
ama olmuyorsa senden aldığım tüyolarlaaaa siyah kısa bi elbise ayarladım şimdiden doğumdan kalanları göstermesin diyeduruşu da ayarlarsam kimsecikler benim doğurduğumu anlamaz
üçüncü seçenek de kayınvalideme sardım :) kızıma diktiğin elbisenin aynından istiyom diye ama bakalım dikebilir mi ? beyaz kısa kollu tunik gibi bi elbise..hoş bi sey. becerebilirse kızımla aynı giyerim
Benim hiç 40 mevlidim olmadı abla
Fikrimi sorarsan sana ne giysen yakışır
Cokta sık olma nazar etmesinler
kızlar arkadaşlarımız için topladığımız tefriciyelerde 300 eksiğimiz var..
kimler almak ister??
yarın tamamlamak için son günümüz unutmayın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?