2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yuksel84 , odyo84
sağolun kızlar 1000 tl den 800 tl ye indirdim içinde büyük yatağı da dahil nakit alınca zar zor indirim yaptırdık izmir karabağlarda mobilyacılar var ordan aldık dolabı da ikea dan 250tl'ye aldık ama yatak fiyatları baya bi yüksek biz dolaba uygun sade olsun diye böyle bir model aldık ama daha desenli falan olanları 1400- 1500 tl civarında bize yüksek geldi mdf olacak sağlam dayanıklı bebeklere zarar vermeyn boyalarla boyanmış bir yatak uygun oluyor

maşallah kızına kocaman olmuş önden gidiyor ohh ne güzel doğum tarihide belli hadi hayırlısıyla zamanında gelsin kızın bende yarın gideceğim bakalım benim ki tarih verecek mi çok merak ediyorum kuzumu 3 gündür de karnımın içleri acıyor hafif sancım var bu yalancı sancılar tuttu bırakmıyor beni çok zor oluyor

senin yasal hakkın ya ne zaman biterse o zaman gidersin sana bişey yapamaz iştenm çıkaramaz yargılayamaz o müdürün sana mobing yapıyor resmen mobing bir suç ve hamile bir bayana yapıp psikolojisini bozuyor yazık yani allah akıl fikir insanlık versin
ben balık hapı kullanıyorum EFA ve çok memnunum bazen balık yiyemediğim zaman da içim rahat oluor ordan takviye alıyorum çünkü ayrıca hamilelikte unutkanlık çok oluyor bende de o vardı o yüzden hiç bırakmadan kullanıyorum hamilelerde ve çocuklarda çok kullanılan bir balık hapı bu tavsiye ederim faydası var

valla benim oğlan da aynı tatlım;durduğu yerde durmuyor.. bazen öyle bir sert vuruyor ki wc'ye gitmem gerekiyor
bazen de dönmeye çalışıyor ne yapıyor bilmiyorum enlemesine bir pozisyon alıp 1-2 dak kadar öyle kazık gibi kalıyor çok acıtıyor nefes aldırmıyor..

ilk oğlumda böyleydi son aylarda bir tekme atardı nefesim kesilirdi valla..

yatarken soluna yat,fazladan yastık minder kullan bacaklarının arasında daha rahat edersin

Günlük süt alıyorum bir nebze daha rahatlatıyor içimizi ,Bir ara Adapazarından gtirtiyordum bizim şarküteriye yoğurtta yapıyordum ama bir keresinde bir koktu süt burnuma , Kulağıma birde kötü kötü laflar geldi yok inek idrarını yaparsa kokar gibi şehir efsanesi midir bilmem ama tiksindim bir kere doğal süt bulasın ki yoğurduda yapasın sütünüde içesin artık öyle yada böyle içicez bakalım kilo alışımı ne kadar etkileyecek. Birde şöyle birşey duydum , uyguladımda faydası oldu , Süt şişkinlik yapıyor ya midede , ( benim en çok şikayetim o oluyordu ) Azıcık karbonat attığınızda içine o gazını alıyormuş. Bunu bir şişe suyunuzun içinede yapın demiş dr. anneme. Vücutta asit yapmasını engellermiş. Bu asitler organlarda kötü hücrelere sebebiyet veriyormuş

zapzup tatlım tşk ederimmm :) evet bebem büyümüş.. bakalım sana ne tarih verecek.. sancılar sanırım hepimizde var
bu arada cicilerin çok güzel olmuş sağlıkla kullanırsınız inşallah.. beyaz rengin her zaman gideri var

HANİPEKSSS zevkine bayıldım ya hepsi çok güzeller.. Çınar çok şanslı.. kızlar ellerinden düşürmeyecekler onu
hepsi birbirinden güzeller. senin şu mağaza yakınlarda olsaydı giderdim kesin

:))) Ohh rahatladım biri daha var benden

rahatla rahatla kilo dışında bi sorun yapmadı bugün şeker yüklemesi de sorunsuz çıktı çok şükür.. her akşam kaşık elimde çocuk gibi çikolata şişesiyle dolaşıyorum işe gelirken de tüp olanlardan alıyom çoık mutlu ediyo beni de kızımı da :) zıpırdıyo hemen çikolata ona inince

kızlar 40 mevlüdünde ne giymeyi planlıyorsunuz??gecelik mi elbise mi??

ben daha önce gecelik giymiştim ama şimdi kısmet olursa şık bir kıyafet giymeyi düşünüyorum

hem sana iznini kullandırmasın, kendi eşine gelince onu karıştırma.. sinir oluyorum böylelerine. kesinlikle taviz verme tüm iznini kullan, hem doğum iznini hemde süt iznini.
şu doğum izninin 24 haftaya çıkması konusu nedir? onaylandı mı?

ben daha önce gecelik giymiştim ama şimdi kısmet olursa şık bir kıyafet giymeyi düşünüyorum

Benim hiç 40 mevlidim olmadı abla
Fikrimi sorarsan sana ne giysen yakışır
Cokta sık olma nazar etmesinler

gecelikkk miii bunu yapsak ayıp olmaz di mi :)) güzel bi gecelik ve sabahlık aldım netten :) eğer oluyorsa onu giyerim hemde çok sevinirim rahat rahat :))

ama olmuyorsa senden aldığım tüyolarlaaaa siyah kısa bi elbise ayarladım şimdiden doğumdan kalanları göstermesin diye duruşu da ayarlarsam kimsecikler benim doğurduğumu anlamaz

üçüncü seçenek de kayınvalideme sardım :) kızıma diktiğin elbisenin aynından istiyom diye ama bakalım dikebilir mi ? beyaz kısa kollu tunik gibi bi elbise..hoş bi sey. becerebilirse kızımla aynı giyerim

bendede bosh var hamile kaldığımda aldım çok memnunum elma havuç portakal sıkıyorum 3 ü çok güzel oluyor

anneler öylesi uygun dediği için bende gecelik sabahlık takım giymiştim ( ama hoşuma gitmemişti,herkes süslenmiş gelmiş ben kendimi kötü hissetmiştim açıkcası (

nasıl iyi ve güzel hissedeceksen onu giy derim tatlım önemli olan sen ve bebeğin rahat etmesi

kızlar arkadaşlarımız için topladığımız tefriciyelerde 300 eksiğimiz var..
kimler almak ister??

yarın tamamlamak için son günümüz unutmayın bu arada

Kiz mezos kocaciginin roptesambiri var mı senin bunu görünce aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…