2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

evet parçaları var ama kolay durulanıyo yinede..tabi çıkarmısken bol bol sıkmak gerekiyo..ikidebir ugrasılıcak şey değil dediğin gibi..

sağol dertsizim..realde 40 tl indirim çeki vardı bana 209 tl ye geldi..bebek doğduktan 5-6 ay sonra da alırsın canım..
bu arada kayınvalidenler geldimi
evet canım bebek doğduktan sonra bakarız artık.

geçmiş olsun tekrar. odanız geldi demek.
güle güle kullansın bebişimiz. canım hamileliğin keyfini çıkar. bak şurda birkaç ay sonra bebeklerimiz kucağımızda olacak inşallah.
hamilelere ne giyse yakışıyor öyle düşünme tatlım.

ay süper olmuş valla, benim de içimin yağları eridi:)
canıma değsin:) kötü gelin müzeyyen ben:)
evet canım ya onlar gelmiyor diye kalkıp pasta yaptım bi de.
eşimin neden tayin istediğini çok iyi anladım. zırt pırt gelmelerini o da istemiyor ama ne yapsın dile getiremiyor işte.

chosy sanada günaydın tatlım.
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.

herkesin yeni yılı kutlu olsun 2013 çokk güzel olsun bizler için

desene gönlüne göre oldu hepimiz senin için dşleklerde bulunduk kızdık onlara ve böylece onlarda gelemedi ohhh iyi olmuş afra tafra yapsınlar onlar birbirine sen kocanla vakit geçir kocana hizmette kusur etmemekle iyi yapmışsın hep mutlu olursun işallah

ay allah sizinde gönlünüze göre versin canlarım benim

güle güle kullan canım
bende kullanıyorum çok memnunum tek sorun bütüm parçalarını yıkamak zorunda kalıyorum o biraz kötü ama olsun
bende oğlum ek gıdaya geçince çorbacı almayı düşünüyorum
www.philips.com.tr/soupmaker
arkadaşıma tanıtım yapmışlar çok memnun kalmış

Kızımın yatağı ve dolabı cumartrsi yatağını aldık ama 25 ocakta teslim edilecek eksikleri azalttık. Darisi almamış arkadaşların başına

Tünaydın tatlı annelerr:) Öğle yemeği zamanı yaklaşıyor ,Bebeklerimize şifa olsun inşallah

Herkese selamlar olsun, Güzel bir yılımız olacak inşalah , Şu doğum izninide biran evvel geçirirlerse ..

Ofelyam ; geçmiş olsun canım, Sıkı giyiniyor musun , Saçların ıslak filan kalma bulunduğun yerde klima varsa omuzları oda etkiler kıtır kıtır benimde , geçen göğüs kafesim iki gün çok ağrıdı , Dikkat ettim bir badim var göğsüm açık onla yatıyorumda gece herhalde soğuk alıyorum değiştirdim boğazlı kazağa geçtim geçti göğüs ağrım.
Birde bu aylarda ayın hareketlerinden elektronik bozulmaların çokça yaşanacağını dinlemiştim tvde. Annemlede dün bunu konuştuk. Benimde robotum vardı 3 yıldır toplasam 6-7 kere kullanmışlığım vardır . Düğmesi zor dönmeye başladı. Götürdüm servise , Düğme bakımı demiş adam :) Oda yeni çıktı sanırım yağladı herhalde bakım dedi adınada, Eşimin cep telefonu bir gün çalışmadı , kafayı yedi rehberi kaybetti :)) Korkuyorum sıra büyük eşyalara gelmese bari diye , Gerçekten canı sıkılıyor insanın ,

Katinam ; Bende katı meyve sıkacağı baktım , Bosh baktım kampanya vardı , Seninki ne marka, Robotumun narenciye sıkacağı var ama kışın çıkarıyorum koca robotu çıkarmak gerekiyor birde katı meyve sıkacaklarında yıka ve içine at yapıyorsun onu sevdim hiç kesme filan uğraşmadan , Herşeyin suyunu sık. Ispanak bile sıkarız. Elimde tarifler var sana yazyım , Raporlu olduğum dönemde Melek 'in programında şifa sularını verdiler yazmıştım :)))

Dertsiz ; çok sevindim okuyunca, eşinin moralini yükseltmesi çok güzel olmuş, Bizde başbaşaydık eşimle, Annem çağırdı gitmedik, Benimde ayınvalidem gelecek bugün bana ,kalır sanırım bir hafta , bana zararı yok ama şimdi akşamları ben yatıyorum hep tv izlerken uyuyorum bazen , İdare etcem artık ..

Sabah şerifleriniz hayrolsun
Dertsiz gelmemişler cok sevindim şükür ins.misafirleri çokça kalır .gelemez epeyce sana.onlarida toplayıp gelmesinde.

Ofelyam benim makinamda Beko daha dogrusu tüm beyaz eşyam Beko .
Güya parçası vs ucuz,kolay bulunuyor .hicbirinden şikayetim olmadı 12 yıllık sadece bulaşık 10 yıllık.anacim ellerim bacaklarım belim kopuyor.sadece lastigi degisecekmis kimi 200 kimi 300 diyor.zaten gelen servislere o kadar verdim keske ilk gelene verseydim
Tezgahım küçük ,kızımda köpük görünce dalıyor.
Aaaaaaaaa şiştim vallahi.

selam kızlarrrr :))

geçmişi okuyayım dedim kaç gündür giremiyorum ama üşendim çok sayfa var. umarım herkes iyidir.
ben şimdi geldim doktordan. doktorumu değiştirdim. bakalım nasıl olacak...
şeker yüklemem de yapıldı öğleden sonra alıcam sonuçlarımı. midem alt üst oldu açlık bana göre değil artık..
bebeğim ters duruyormuş ağrılarımın sebebi buymuş onun dışında herşey normal çok şükür.. çirkin kızım 1 kilo 25 gram olmuşşşş :)))))))

selam kızlar; hepinizin yeni yılı kutlu olsn. biraz geç oldu kusura bakmayın.
benim yılım çok yorucu başladı tahminim böyle de devam edecek.
misafirler olunca gece geç saate kadar oturduk tam misafirler kalktı benim ufaklık uyandı. uyuttuk falan saat 1 oldu sabahta 6 buçukta ayaklandı yine.
o yorgunlukla kalkmak ne kadar zor geldi anlatamam. zaten bel ağrısından hiç tadım yok bi de benim ayağımda bir sorun var çok yorulunca şişiyor. ayağım da şişti üstüne.
yılın ilk günü çok felaket geçti. tek iyi yanı tatil olmasıydı.
bu arada eşim de arabamızı sattı. bakalım yenisini ne zaman alacak. inşallah hayırlısıyla çabucak bulur. arabasız da sanki her şey daha zorlaştı gibi geliyor.
yarın şeker yüklemem var. idrar tahlili de yaptıracağım. tuvalete gitmekten yatağa yatamaz oldum. gün içinde de sürekli tuvaletteyim. inşallah böbreklerde bişey yoktur.
zaten belim de 3 gündür bir ağrı var fıtık değil ama inşallah gebelik ağrısıdır. Allahın izniyle inşallah çabucak atlatırız şu günleri. en zor zamanlar başlıyor bence (

dertsiz; gözün aydın canım çok sevindim yeni yılın güzel geçmiş.
gulimier; hayırlı olsun ayrıca da geçmiş olsun yorgunluktan olmuştur ağrın. son zamanlara geldik artık ayakta fazla kalmak kendimizi yormak durumlarında o ağrılarla sık sık karşılaşacağız. benim sokağın ortasında doğuruyorum diye tutturmuşluğum bile var. yalancı sancılar başlıyor artık.
sernil; babana acil şifalar canım çook geçmiş olsun dualarımız sizinle.
egomego; odanız hayırlı olsun güle güle yatsın ufaklık.

hanipeks tatlım milli piyango size mi çıktı yoksa?

Bana çıktı
Esim cok karsı ben hem talih oyununa hem esime karsı
Gecen çıktığımızda dedim alayım şeytan dürttü al al al.dedi hislerin kuvvetli :))
Çektim dedim ki ya bu olmadı icime pek sinmedi az bu dedim çekeyim başka dedim baktım benimkiler yolu yarilamis.
Son ucten vurdu:)) dedim az beklesen 6,7 den vuracaktı
İyiki beklemedim dedi

sağol canım..seninde aynısımı..evet çorbacıyada baktım gitmişken..ona hiç ihtiyaç duymadım..blender var nasılsa.haşlar haşlar blender dan geçiririz..
Eki Görüntüle 593572 Eki Görüntüle 593573
kızımın yatağı ve dolabı cumartrsi yatağını aldık ama 25 ocakta teslim edilecek eksikleri azalttık. Darisi almamış arkadaşların başına
zapcupcum hayırlı olsun bebişin eşyaları..evet darısı baanada olsun..güzel güzel yatsın miniğin burda :)

ben philıps marka aldım canım..dışardıdan aldıgımız meyve sularıda neymiş..tavsiye ederim herkese..evet hiç kesme falan yok canım yıkayıp attım..

selam kızlar. herkesin yeni yılını kutluyorum. çok yorucu bir hafta geçirdim. iş nedeniyle şehir dışındaydım. Ve öldüm. yıl başı gecesi saat 8 de eve gelebildim. Moralimide bozdu benim ş.... müdür. Neyse ya. Küfür etmek istemiyorum. Bana diyorki 16 hafta izninin hepsini kullanmayacaksın heralde. Bu iyiniyetli bir davranış değil. Hakkın varsa var. Senin işlerini kim yaoacak falan dedi. Bunun üzerine 24 hafta muhabbeti çıktı ona bile sevinemedim. Hamileyim diye en ufak naz niyaz yapmadım. Mesai ise mesai evden çalışmam gerekiyorsa evden çalıştım. Şehir dışlarına gidiyorum bu halimle. Otellerde kalıyoruz. Gitmem demiyorum. Kontrollerimi bile cumartesi gününe alıyorum. Neyse işte. Kendiside yeni evli. Karı koca yaşları biraz geçkince. Çoçuk istiyorlar. Ben sizde bebek istiyonuz. Sizinde karınız çalışıyo dedim. Bir sinirlendi. Ne alaka onu karıştırma falan diye. Allah kalbine göre versin ne diyiyim.
Kızlar size bir şey soracam. Ben balık yağı omega 3 falan kullanmıyom. Doktor gerek yok dedi. Başka doktora gittim. Ona sordum. O da gerek yok dedi. Sizler kullanıyonuz mu. Kendimi bebeğime karşı eksik bir şey yapmış gibi hissediyom. Ondan da geri kalmayım istiyom ama doktor ısrarla ben tavsiye etmiyom diyince bir şey diyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…