cnm bende var ama ben pek kullanmıyrum açıkçası üşeniyorum 50 tane parçası var, moulinex ya da blue house galiba benimki de, ben sırf narenciye sıkmak için bşka ucuz yollu bişe aldım onun yerine ama bebek olunca çok işimize yarıycak tabi, ben evlenirken sırf onun için istemiştim zaten
evet canım bebek doğduktan sonra bakarız artık.sağol dertsizim..realde 40 tl indirim çeki vardı bana 209 tl ye geldi..bebek doğduktan 5-6 ay sonra da alırsın canım..
bu arada kayınvalidenler geldimi
geçmiş olsun tekrar. odanız geldi demek.giribim geçti baliko dün oğlumun odası geldi teyzesi o biraz moralimi düzeltti sonra rüyam aklıma geldi rüyamda oğlumu allah korusun tabi kaybediomuşum odasına bakıp ağlıyorum o biraz moralimi bozdu gece uyuyamadım ama sabah kalkıp ilk odasına gittim içim bir garip oldu hani sanki orda yatıyormuş gibi sonra bi tekme yedim anne hala buradayım tekmesiydi sanırım =)iyi olmaya gayret ediyorum işte canım saç baş makyajla kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum ya giydiğim yakışmıyor gibi sanki böyle bi garip hissediyordum giribim de geçti şükür
evet canım ya onlar gelmiyor diye kalkıp pasta yaptım bi de.ay süper olmuş valla, benim de içimin yağları eridi:)
canıma değsin:) kötü gelin müzeyyen ben:)
kızlar daha öncede yazmıştım kayınvalidemler gelmedi diye.
o gün eşim hiç aramamış eşime bozulmuşlar
akşam aradığında trip attılar zoraki konuşmalar falan
kayınvalidemlerde erkek kardeşini çağırmışlar onlara
siz yalnızsınız biz hepimiz burdayız hadi kalkın gelin diyorlar
eşimde bizim keyfimiz yerinde dedi
içimden bir ohhhhhhhhhhhhhhhh çektim karşı ki dağlar inledi
neşem yerine geldi eşimin etrafında dört döndüm valla :132:
ay allah sizinde gönlünüze göre versin canlarım benimherkesin yeni yılı kutlu olsun 2013 çokk güzel olsun bizler için
desene gönlüne göre oldu hepimiz senin için dşleklerde bulunduk kızdık onlara ve böylece onlarda gelemedi ohhh iyi olmuş afra tafra yapsınlar onlar birbirine sen kocanla vakit geçir kocana hizmette kusur etmemekle iyi yapmışsın hep mutlu olursun işallah
kızlar dün evime katı meyve sıkacagı aldım ve eşimle hemen denedik..elma kivi sıktık..harika oldu..
bebişe bol bol içirebilirim..bu zamana kadar almadıgıma pişman oldum..
evinde kullanan varmı? varsa memnunmusunuz..
Eki Görüntüle 593572 Eki Görüntüle 593573
Kızımın yatağı ve dolabı cumartrsi yatağını aldık ama 25 ocakta teslim edilecek eksikleri azalttık. Darisi almamış arkadaşların başına
Kızımın yatağı ve dolabı cumartrsi yatağını aldık ama 25 ocakta teslim edilecek eksikleri azalttık. Darisi almamış arkadaşların başına
hanipeks tatlım milli piyango size mi çıktı yoksa?
sağol canım..seninde aynısımı..evet çorbacıyada baktım gitmişken..ona hiç ihtiyaç duymadım..blender var nasılsa.haşlar haşlar blender dan geçiririz..güle güle kullan canım
bende kullanıyorum çok memnunum tek sorun bütüm parçalarını yıkamak zorunda kalıyorum o biraz kötü ama olsun
Bende oğlum ek gıdaya geçince çorbacı almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 593574 Eki Görüntüle 593575 www.philips.com.tr/soupmaker
arkadaşıma tanıtım yapmışlar çok memnun kalmış
zapcupcum hayırlı olsun bebişin eşyaları..evet darısı baanada olsun..güzel güzel yatsın miniğin burda :)Eki Görüntüle 593572 Eki Görüntüle 593573
kızımın yatağı ve dolabı cumartrsi yatağını aldık ama 25 ocakta teslim edilecek eksikleri azalttık. Darisi almamış arkadaşların başına
tünaydın tatlı annelerr:) öğle yemeği zamanı yaklaşıyor ,bebeklerimize şifa olsun inşallah
Herkese selamlar olsun, güzel bir yılımız olacak inşalah , şu doğum izninide biran evvel geçirirlerse ..
Ofelyam ; geçmiş olsun canım, sıkı giyiniyor musun , saçların ıslak filan kalma bulunduğun yerde klima varsa omuzları oda etkiler kıtır kıtır benimde , geçen göğüs kafesim iki gün çok ağrıdı , dikkat ettim bir badim var göğsüm açık onla yatıyorumda gece herhalde soğuk alıyorum değiştirdim boğazlı kazağa geçtim geçti göğüs ağrım.
Birde bu aylarda ayın hareketlerinden elektronik bozulmaların çokça yaşanacağını dinlemiştim tvde. Annemlede dün bunu konuştuk. Benimde robotum vardı 3 yıldır toplasam 6-7 kere kullanmışlığım vardır . Düğmesi zor dönmeye başladı. Götürdüm servise , düğme bakımı demiş adam :) oda yeni çıktı sanırım yağladı herhalde bakım dedi adınada, eşimin cep telefonu bir gün çalışmadı , kafayı yedi rehberi kaybetti :)) korkuyorum sıra büyük eşyalara gelmese bari diye , gerçekten canı sıkılıyor insanın ,
katinam ; bende katı meyve sıkacağı baktım , bosh baktım kampanya vardı , seninki ne marka, robotumun narenciye sıkacağı var ama kışın çıkarıyorum koca robotu çıkarmak gerekiyor birde katı meyve sıkacaklarında yıka ve içine at yapıyorsun onu sevdim hiç kesme filan uğraşmadan , herşeyin suyunu sık. ıspanak bile sıkarız. Elimde tarifler var sana yazyım , raporlu olduğum dönemde melek 'in programında şifa sularını verdiler yazmıştım :)))
dertsiz ; çok sevindim okuyunca, eşinin moralini yükseltmesi çok güzel olmuş, bizde başbaşaydık eşimle, annem çağırdı gitmedik, benimde ayınvalidem gelecek bugün bana ,kalır sanırım bir hafta , bana zararı yok ama şimdi akşamları ben yatıyorum hep tv izlerken uyuyorum bazen , idare etcem artık ..
Eki Görüntüle 593527
aldıgım bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?