2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
:)))))))))))
Kiz keske buzdolabım bozulaydı yemek günlük yapıyorum e hep evdeyim ben sana zordur
Netten baktimda ne arızalar varmış ya bir dolap tamirine 700 bulaşığa 400 istiyorlar peh.yenisi ne kadar.

slm kızlar...topiği arada takip ediyodum...çalıştığım için akşamları okuyodum ama bu hafta evdeyim ve yine topiğinize gözüm takıldı benim buzdolabım bozuldu bugün ama servisten gelip baktılar,yarın yapacaklar,allahtan garanti süresi dolmamış,yoksa kim bilir ne kadar ücret isterlerdi...tamir gerçekten çok pahalı
doktorlar doğum tarihlerini vermeye başlamış bile

kızlar 40 mevlüdünde ne giymeyi planlıyorsunuz??gecelik mi elbise mi??

ben daha önce gecelik giymiştim ama şimdi kısmet olursa şık bir kıyafet giymeyi düşünüyorum

ben de elbise giymeyi düşünüyorum canımmm

ben şuanda 300 ü tamamladım sayılılır canım az kaldı 50 daha yaz sen bana

Ersnil ne yaptı acaba?
Haber vereceğim demişti .
Bebeci hepten firar.naz isten basını kaldıramıyor .
Wosgi desen((
Doğumlar olunca boncuk gibi dağılacak miyiz

Whitesheep,sipsezan birde tugbabbgl vardı bir zamanlar...
Zapzup aman yarın sen haber et,merakta koyma.

Sernilin babası cok rahatsizmis kızlar yeni ameliyat olmuştu

Ersnil ne yaptı acaba?
Haber vereceğim demişti .
Bebeci hepten firar.naz isten basını kaldıramıyor .
Wosgi desen((
Doğumlar olunca boncuk gibi dağılacak miyiz

kimse bi yere kaybolmasın ben daha ne kadannn da maceralı bir doğum yaptığımı anlatıcam burda ballandıra ballandıra.. kaybolmayın sakın bi yere

umutege ve katinam kızlar istediğiniz kadarını yazıyorum hemen,Allah razı olsun

150 Tefriciye eksiğimiz kaldı..

slm arkadaşlar ben gece 2 den beri hiç uyuyamadım işyerindeyim heryerim ağrıyoya,sırt üstü uyuyorum belim çok ağrıyor sağ veya sola dönüp uyumaya çalışıyorum bu sefer yanlarım ağrıyor.sanırım bundan sonra böyle olucak giderek ağırlaşıyoruz, yorgun başladım güne

benim özellikle yemeklerden sonra felaket bi tatlı isteği oluyor ama çok kilo alırım die frenliorum kendimi arada bi yiyorum

umutege ve katinam kızlar istediğiniz kadarını yazıyorum hemen,Allah razı olsun

150 Tefriciye eksiğimiz kaldı..

Ben soklardayim.
Kiz ben 500 okudum diyorum nasil dagilmamis vs.baktim ki gecen haftanin okumusum bu hafta hiç almamisim ki.
Okumadığım hafta kalamaz benim kalmamalı
Üzüldüm ya.
50 okunmusum var hemen duş canım ordan.
Alan olmazsa tamamlarım ben

benim kızda bugünlerde böyle çok mutlu ediyor beni hareketli falan ama 2 gündür pek hareket etmiyor benim keyfim bozuk olunca oda sessiz kalıyor kuzucum şimdiden etkileniyor bende

tabi canım cepten girer yazarım size sernilin babasını bende merak ettim Rabbim şifa versin çektirmesin işallah hem ailesi hem sernil üzülmesin

sırt üstü yatabiliyorsan iyi valla benim direk nefesim kesiliyo sırt üstü yatınca hep sola hep sola. küçükhanım sağı bile beğenmiyo

Doğum tarihleri verilmeye başlanmış...
Beni bi panik sarıyor zaman azaldıkça, dün akşam oturup ağladım ben yapamayacağım diye... Hamile olduğumu unutmak istiyorum bazen.

Selamlar kızlar.4günlük izinden sonra hiç iş yapasım yok.size bir göz atayım dedim.evde büyük bi tadilat var kafayı yemek üzereyim.ustalarla uğraşmak ne kadar zor eşim çıldırcak.bir sürü iş almışlar gelcez dedikleri gün gelmiyorlar.istediğimiz gibi olmuyor.hayırlısıyla şu işleri bitirelim.cumartesi annemle çarşıya çıktık bikaç parça bişeyler aldı annem minidamlanın hastane çıkışı indirime girmiş ondan aldık pelüş battaniye ve dantel süslemeli fermuarlı battaniye bebetto patik çok tatlı şeyler.kayınvalidemde bidahaki hafta gelip onlada bişeyler alıcaz.ALLAH yardımcımız olsun çeşmeden para aksa yetmicek bu aralar.

Doğum tarihleri verilmeye başlanmış...
Beni bi panik sarıyor zaman azaldıkça, dün akşam oturup ağladım ben yapamayacağım diye... Hamile olduğumu unutmak istiyorum bazen.

"O an"lar varya iste Buda öyle.o an beni dogurt Rabbim diyorsun.
Doguma kadar korkuyorsun ama son zamanlar artık doğsa diye dua ediyorsun.cunku cok rahatsızlık vermeye başlıyor gebelik.
Eski halimizden su anda cok farklı değiliz 8. Ay sonra offf lar başlıyor.uyku sıfır,mide kaburga ağrısı tavan.alt taraftaki baskı cabası.
Rabbim öyle ayarliyorki tam zamanında bir güne dahi tahammülün kalmadığında.O an onla beraber sende doğuyorsun.

sırt üstü yatabiliyorsan iyi valla benim direk nefesim kesiliyo sırt üstü yatınca hep sola hep sola. küçükhanım sağı bile beğenmiyo

canım sırt üstü zoraki uyuyorum horlamazdım sırt üstü yatınca horlamaya başladım ve bel ağrısı çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…