:)))))))))))
Kiz keske buzdolabım bozulaydıyemek günlük yapıyorum e hep evdeyim ben sana zordur
Netten baktimda ne arızalar varmış ya bir dolap tamirine 700 bulaşığa 400 istiyorlar peh.yenisi ne kadar.
bendede bosh var hamile kaldığımda aldım çok memnunum elma havuç portakal sıkıyorum 3 ü çok güzel oluyor
Kiz mezos kocaciginin roptesambiri var mı senin bunu görünce aklıma
tqc3 pek güzelmiş cicileriniz güle güle kullanın inşallah
kızlar 40 mevlüdünde ne giymeyi planlıyorsunuz??gecelik mi elbise mi??
ben daha önce gecelik giymiştim ama şimdi kısmet olursa şık bir kıyafet giymeyi düşünüyorum
ilk defa evde yoğurt yaptım Allah'ım çok süper oldu oleyyyy !!! kalıp gibi mmmm
he nişan bohçasında götürmüştük annesi balayı valizimize koymuştu :))) bi orda giydi zaten bi daha görmedim nuri alço gibi hissediyorum onu giydiğinde, giymese daha iyi :)))
Ersnil ne yaptı acaba?
Haber vereceğim demişti .
Bebeci hepten firar.naz isten basını kaldıramıyor .
Wosgi desen((
Doğumlar olunca boncuk gibi dağılacak miyiz
kimse bi yere kaybolmasın ben daha ne kadannn da maceralı bir doğum yaptığımı anlatıcam burda ballandıra ballandıra.. kaybolmayın sakın bi yere
çikolataya karşı düşkünlüğünüz artt mı? Ben hiç yemediğim kadar yemek istiyorum .kendimi frenliyorum ama olmuyor :26: Abur cubura hayır demeye çalışıyorum ama her gün nerdeyse çikolata yada gofret eklemeye başladım günlük menüye :)) amaaaaa sütede başladım
umutege ve katinam kızlar istediğiniz kadarını yazıyorum hemen,Allah razı olsun
150 Tefriciye eksiğimiz kaldı..
benim kızda bugünlerde böyle çok mutlu ediyor beni hareketli falan ama 2 gündür pek hareket etmiyor benim keyfim bozuk olunca oda sessiz kalıyor kuzucum şimdiden etkileniyor bendekızlarr yaa benim oğlan maşallahhh acaip hareketli vurup duruyor hele gece yatınca sakinleşsin diye bekliyorum ne tarafa yatsam beğenmiyor güm güm indiriyor tekmeleri.
eşime diyorum acaba sıkılıyor mu içerde bişey mi oldu neden böyle yapıyor falan o da diyor ilk oğlumuzda böyleydi unuttun mu diye. bana sanki bu sakinmiş gibi geliyordu ama
yok nerdeee resmen kuduruyor içerde. sizinkiler de bu kadar çok vuruyor mu şimdiden canımı acıtmaya başladı son ayda napcam ben bilmiyorum valla
Ersnil ne yaptı acaba?
Haber vereceğim demişti .
Bebeci hepten firar.naz isten basını kaldıramıyor .
Wosgi desen((
Doğumlar olunca boncuk gibi dağılacak miyiz
Whitesheep,sipsezan birde tugbabbgl vardı bir zamanlar...
Zapzup aman yarın sen haber et,merakta koyma.
Sernilin babası cok rahatsizmis kızlar yeni ameliyat olmuştu
slm arkadaşlar ben gece 2 den beri hiç uyuyamadım işyerindeyim heryerim ağrıyoya,sırt üstü uyuyorum belim çok ağrıyor sağ veya sola dönüp uyumaya çalışıyorum bu sefer yanlarım ağrıyor.sanırım bundan sonra böyle olucak giderek ağırlaşıyoruz, yorgun başladım güne
Doğum tarihleri verilmeye başlanmış...
Beni bi panik sarıyor zaman azaldıkça, dün akşam oturup ağladım ben yapamayacağım diye... Hamile olduğumu unutmak istiyorum bazen.
sırt üstü yatabiliyorsan iyi valla benim direk nefesim kesiliyo sırt üstü yatıncahep sola hep sola. küçükhanım sağı bile beğenmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?