2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kim Kaç Tefriciye Okuyacak :

Hanipeks.......................204
Cherryfe........................200*
Docalan.........................150
Laterne..........................300
Secilce...........................100
Medet.............................290*
Ofelyam...........................150*
Dmt.................................150
Mezopotamya....................200
Umutege...........................350
Dertsiz..............................200(*+1)
Ersnil................................300
Esrasm..............................100
Naz...................................300
Wosgi................................200
Pembe...............................200
Vitamin..............................200
Sernil................................200
Perilous.............................200
Gulimier.............................200
Katinam.............................100
Voltaj.................................50*

Toplam Paylaşılan..............4344

arkadaşlarımız için okumak isteyen yada aldığı duayı tamamlayan varsa mutlaka dua topiğinden haber versin ki sıkışmayalım

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473

Son düzenleme:

voltajım ne güzel anlattın valla doğurasım geldi :))

temmuz ara ara öyle olur tatlım normal;ilk bebek insan ister istemez karamsarlığa düşüyor (
çok güzel olacağını bilsen de aklında acabalar hep oluyor (

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum. aranızda şeker testini yaptırmış olanlar vardır muhtemelen. ben önümüzdeki çarşamba yaptırıcam. nası yaptılar diye sorcaktım. aç mı gittiniz tok mu? doktorum bana gerçi aç gel dedi ama bide size soruyim dedim.

ne güzel anlatmışsın. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. sen öncekileri norma mi doğurdun yüksek voltaj.
doğum tarihleri alanlar heralde sezeryan olacak. ben de tüp bebek yöntemi ile hamile kaldığım için sanırım sezeryan isteyeceğim ama son haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum. ondan önce süpriz yapıp gelirse heralde normal olur

ay yok sola yattım mı hepten kuduruyor bi de bel ağrısından nasıl yatacağımı şaşıyorum tam uygun pozisyonu buluyorum bizim oğlan deliriyor bu sefer hiç mi bişeyi beğenmez bi çocuk yaa her pozisyona bi tekme çok şımarık çook abisi çok hareketliydi ama maşallah bu da ondan beter olcak sanırım (

dmt benim de öyleydi hatta gece uyanıyorum ben doktor bugün ters durduğu için böyle hissediyorsun dedi. ayakları alt tarafta kafa yukarda.. eli ayağı çabalayıp duruyo ve cok canımı yakıyo

evet canım benim oğlum da hala öyle kafa yukarda ilk oğlum 20 haftadan önce dönmüştü. ama o zamanda kafayı bi vuruyor alt tarafa doğuruyorum sanıyor insan :))
Benimkinde kız kibarlığı var ya yada henüz bir iki hafta daha beklemem lazım , Annesine hala hafif dokunuşlar yapıyor, :))

senin kız hanımefendi olacak maşallahh

hmmm her çocuk daha doğmadan belli ediyor kendini demek. valla büyük de böyleydi hala da kurtlu bi dk duramaz aynı yerde. demek ki iki kudurukla çoook işim var benim çook. Allah sana sabır versin şimdiden bol bol :))

benim kızda bugünlerde böyle çok mutlu ediyor beni hareketli falan ama 2 gündür pek hareket etmiyor benim keyfim bozuk olunca oda sessiz kalıyor kuzucum şimdiden etkileniyor bende

bozma keyfini canım bebişler sandığımızdan daha hisli üzülmesin kuzularımız daha anne karnında

önce aç karnına kan alıyorlar ve sana şekerli su içiriyorlar...
suyu içtikten tam 1 saat sonra bir daha kan alıyor..

doğum bahsi çok geçmeye başlayınca sancım artıyoooo korkularım tavan yapıyo.. biriniz elimi tutun

heeheh doğumdan sonra geçer canım hatta yüzünde hafif bi gülümsemeyle işin uzmanı gibi anlatır durursun doğum hikayeni ben korkudan ağlardım da eşim kızardı bana herkes nasıl doğurduysa sen de doğurursun diye

ben topiğinizi arasıra okuyorum ama düzenli girmediğim için sohbetinize pek katılmıyorum.dr bana sende 38.haftayı bulursak çok iyi olucak dedi canım sıkıldı.çünkü zaten benim göğüslerim hamilelikte hiç büyümedi değişmedi,ucu koyulaşmadı şimdi sezaryenle erken de olursa acaba hiçmi sütüm olmuyacak rüyamda bile sürekli bu sütle ilgili şeyler görüyorum.benim gibi endişeleri olan var mı?

ben de aynı durumdayım...nasıl yatıcaamı şaşırdım yaa...sürekli kıpır kıpır,sürekli tekme,bazen bu kadar hareketlilik normal mi acaba diye düşünüyodum ama senin yazdıklarını okuyunca rahatladım...sanırım cadı bi kızım olacak...
cmt günü dr'a gittiğimde 775 gr dedi...burdaki bi arkadaşa 1025 gr demiş gerçi onunla aramızda 10 gün falan var ama 10 günde o kadar büyür mü bebek :26: yoksa benimki küçük mü :18: offf zaten erken doğum riskim de varmış...hayırlısıyla kucaklarımıza bi alsak şu minikleri :18:

canım neden öyle söyledi bilmiyorum ama korkmana gerek yok benim ilk hamileliğimde de hiç göğüslerimde değişim olmamıştı. ve oğlum 37 haftalık doğdu. sezeryanla. ama ilk gece olmasa da ertesi gün sütüm gelmeye başladı çok şükür bebeğim sütümü emebildi. bunda da hala hiç bir değişiklik yok bende yapısal bişey olabilir

voltajım ne güzel anlattın valla doğurasım geldi :))
Destek laternem,aynen boyle değil mı :))
doğum bahsi çok geçmeye başlayınca sancım artıyoooo korkularım tavan yapıyo.. biriniz elimi tutun
Yağmacıma gel sen benim

Canım benim ilk bebekte kordon dolanmasi ve ters duruş vardı.son 3 günde dondü ve açıldı kordon ama bebek iri 4,5 kg.
Doğururum dedim canım pek ya.sancilar başlayınca çatı muayenesinde kapalı çatı dedi son gün onuda bekledim 'dar catiyla dogum cok zor kanalda kalır dedi Dr"inatya aldım suniyide:))
Sezaryene hep öcü diye baktık "yarım insan,dikiş iltihaplanir,ağrı olur vs"Dr kolay dogum diye birsey yoktur iki doğumunda kendine has zorluğu vardır.sanciyi birinde önce birinde sonra çekersin dedi.
Sancıyı doğumdan evvel cok çektim ki sonrasına olmadı :)
2. Bebek zaten acil Sezaryen oldu.
Son ana kadar bekleyin derim.riske atacak durumdan cekinin ama.

öfff sinir adamın biri geldi iş yerine sinirimi bozdu gitti şefde azarlar gibi konuştu benimle walla moral sıfır kızım nasıl tepiklior

Arkadaşlar hepinize tekrar iyi yıllar :) Hiçbirşey okuyamıyorum sadece bir merhaba diyim diye kısacık açabildim. İnşallah iyisinizdir hepiniz ve yılbaşınız iyi geçmiştir. Benim güzeldi çok şükür. :) Sabah 3 aylık ortalama kan şekeri ve açlık kan şekeri ölçümüm vardı iyi çıktı çok şükür hayret hiç dikkat edemedim buara. Fakat henüz doktora soramadım kontrolüm yarın ama idrarda herşey tamam sadece eritrosit normalde negatif olması gerekirken pozitif malesef Yassı epitel ne demekse 0-4 arası olması gerekirken 6 çıkmış Eritrosit ( RBC) 0-3 arası olması gerekirken 4 çıkmış Ben internetten baktım eritrosit kan demekmiş yani idrarda kan var anlayacağınız inşallah ciddi birşey değildir. bakalım artık hayırlısı. Sizlerden kontrollere giden tahliller yaptıran var mı inşallah iyidir sonuçlarınız. Çok öptüm benden haberler böyle.

geçen salı yani tam 24 haftalıkken 758 gr dı benim oğlum da canım ve doktorum böyle giderse ilk oğlum gibi iyi bir kiloda doğacağını, normalin üstünde olduğunu söyledi kilosunun, demek ki üzülmene hiç gerek yok her bebek aynı kiloda doğmuyor biliyorsun genetik özellikler de önemli

Neden öyle dedi Dr bilmiyorum ama
Sezaryende sabah erken doğurursan bu saatler Yada akşamına süt gelir.
Göğüs degisiminde bebeğin erkekse göğüs ucunda şeklide değişmez kızsa koyulasip ucu büyür.

şimdiden ne nasıl olucak diye hesaplamaya çalışıyorum.doğuma benim ailemden kimse gelmeyecek.o sebebten eşimin ailesinden de kimsenin gelmemmesini istiyorum.Ama onlar hastaneyi değil şimdiden 40 mevlidini planlıyor dağıttıkları altınları toplayacakalrmış. hastanede eşten başkasına ihtiyaç var mıki bide onların önünde emzirme faslı filan istemiyorum.kısacası kimseyi görmek istemiyorum bu işlerin altından tek başına kalkılmaz mı acep?

Kimin profiline baksam ziyaretçilerin basında _Lena_ var
Herkese mı baktın kiz:))

Voltajcim ya gorurmuyum o günleri, oglumu dogurmusum kucagimda cokcok emiyo :)
İyisı mi elele tutusalim canım. Titreyerek gideriz dogumhaneye...
temmuz ara ara öyle olur tatlım normal;ilk bebek insan ister istemez karamsarlığa düşüyor (
çok güzel olacağını bilsen de aklında acabalar hep oluyor (

Haklısın ara ara geliyo öyle, sonra sakinlesip pisman oluyorum. Ah bi becersem su işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…