"O an"lar varya iste Buda öyle.o an beni dogurt Rabbim diyorsun.
Doguma kadar korkuyorsun ama son zamanlar artık doğsa diye dua ediyorsun.cunku cok rahatsızlık vermeye başlıyor gebelik.
Eski halimizden su anda cok farklı değiliz 8. Ay sonra offf lar başlıyor.uyku sıfır,mide kaburga ağrısı tavan.alt taraftaki baskı cabası.
Rabbim öyle ayarliyorki tam zamanında bir güne dahi tahammülün kalmadığında.O an onla beraber sende doğuyorsun.
"O an"lar varya iste Buda öyle.o an beni dogurt Rabbim diyorsun.
Doguma kadar korkuyorsun ama son zamanlar artık doğsa diye dua ediyorsun.cunku cok rahatsızlık vermeye başlıyor gebelik.
Eski halimizden su anda cok farklı değiliz 8. Ay sonra offf lar başlıyor.uyku sıfır,mide kaburga ağrısı tavan.alt taraftaki baskı cabası.
Rabbim öyle ayarliyorki tam zamanında bir güne dahi tahammülün kalmadığında.O an onla beraber sende doğuyorsun.
valla benim oğlan da aynı tatlım;durduğu yerde durmuyor.. bazen öyle bir sert vuruyor ki wc'ye gitmem gerekiyor
bazen de dönmeye çalışıyor ne yapıyor bilmiyorum enlemesine bir pozisyon alıp 1-2 dak kadar öyle kazık gibi kalıyor çok acıtıyor nefes aldırmıyor..
ilk oğlumda böyleydi son aylarda bir tekme atardı nefesim kesilirdi valla..
yatarken soluna yat,fazladan yastık minder kullan bacaklarının arasında daha rahat edersin
dmt benim de öyleydi hatta gece uyanıyorum ben doktor bugün ters durduğu için böyle hissediyorsun dedi. ayakları alt tarafta kafa yukarda.. eli ayağı çabalayıp duruyo ve cok canımı yakıyo
Benimkinde kız kibarlığı var ya yada henüz bir iki hafta daha beklemem lazım , Annesine hala hafif dokunuşlar yapıyor, :))
Benim kide öyle leğen kemiklerimde geriniyor.hele dün vurunca sarsıldım esim diyor oğlana bam bam derdik Buda çakıl
Hele birde mide yanması varki yengeme saygıyla cok afedersiniz "gâvurun bir yeri"gibi yanıyor derdi heh tam öyle .
Diğer kızım daha sakindiı .
benim kızda bugünlerde böyle çok mutlu ediyor beni hareketli falan ama 2 gündür pek hareket etmiyor benim keyfim bozuk olunca oda sessiz kalıyor kuzucum şimdiden etkileniyor bende
kızlar merhaba bişey sormak istiyorum. aranızda şeker testini yaptırmış olanlar vardır muhtemelen. ben önümüzdeki çarşamba yaptırıcam. nası yaptılar diye sorcaktım. aç mı gittiniz tok mu? doktorum bana gerçi aç gel dedi ama bide size soruyim dedim.
doğum bahsi çok geçmeye başlayınca sancım artıyooookorkularım tavan yapıyo.. biriniz elimi tutun
ben de aynı durumdayım...nasıl yatıcaamı şaşırdım yaa...sürekli kıpır kıpır,sürekli tekme,bazen bu kadar hareketlilik normal mi acaba diye düşünüyodum ama senin yazdıklarını okuyunca rahatladım...sanırım cadı bi kızım olacak...ay yok sola yattım mı hepten kuduruyor bi de bel ağrısından nasıl yatacağımı şaşıyorum tam uygun pozisyonu buluyorum bizim oğlan deliriyor bu sefer hiç mi bişeyi beğenmez bi çocuk yaa her pozisyona bi tekme çok şımarık çook abisi çok hareketliydi ama maşallah bu da ondan beter olcak sanırım(
ben topiğinizi arasıra okuyorum ama düzenli girmediğim için sohbetinize pek katılmıyorum.dr bana sende 38.haftayı bulursak çok iyi olucak dedi canım sıkıldı.çünkü zaten benim göğüslerim hamilelikte hiç büyümedi değişmedi,ucu koyulaşmadı şimdi sezaryenle erken de olursa acaba hiçmi sütüm olmuyacak rüyamda bile sürekli bu sütle ilgili şeyler görüyorum.benim gibi endişeleri olan var mı?
Destek laternem,aynen boyle değil mı :))voltajım ne güzel anlattın valla doğurasım geldi :))
Yağmacıma gel sen benimdoğum bahsi çok geçmeye başlayınca sancım artıyooookorkularım tavan yapıyo.. biriniz elimi tutun
ne güzel anlatmışsın. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. sen öncekileri norma mi doğurdun yüksek voltaj.
doğum tarihleri alanlar heralde sezeryan olacak. ben de tüp bebek yöntemi ile hamile kaldığım için sanırım sezeryan isteyeceğim ama son haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum. ondan önce süpriz yapıp gelirse heralde normal olur
ben de aynı durumdayım...nasıl yatıcaamı şaşırdım yaa...sürekli kıpır kıpır,sürekli tekme,bazen bu kadar hareketlilik normal mi acaba diye düşünüyodum ama senin yazdıklarını okuyunca rahatladım...sanırım cadı bi kızım olacak...
cmt günü dr'a gittiğimde 775 gr dedi...burdaki bi arkadaşa 1025 gr demişgerçi onunla aramızda 10 gün falan var ama 10 günde o kadar büyür mü bebek :26: yoksa benimki küçük mü :18: offf zaten erken doğum riskim de varmış...hayırlısıyla kucaklarımıza bi alsak şu minikleri :18:
ben topiğinizi arasıra okuyorum ama düzenli girmediğim için sohbetinize pek katılmıyorum.dr bana sende 38.haftayı bulursak çok iyi olucak dedi canım sıkıldı.çünkü zaten benim göğüslerim hamilelikte hiç büyümedi değişmedi,ucu koyulaşmadı şimdi sezaryenle erken de olursa acaba hiçmi sütüm olmuyacak rüyamda bile sürekli bu sütle ilgili şeyler görüyorum.benim gibi endişeleri olan var mı?
canım neden öyle söyledi bilmiyorum ama korkmana gerek yok benim ilk hamileliğimde de hiç göğüslerimde değişim olmamıştı. ve oğlum 37 haftalık doğdu. sezeryanla. ama ilk gece olmasa da ertesi gün sütüm gelmeye başladı çok şükür bebeğim sütümü emebildi. bunda da hala hiç bir değişiklik yok bende yapısal bişey olabilir
Voltajcim ya gorurmuyum o günleri, oglumu dogurmusum kucagimda cokcok emiyo :)"O an"lar varya iste Buda öyle.o an beni dogurt Rabbim diyorsun.
İyisı mi elele tutusalim canım. Titreyerek gideriz dogumhaneye...doğum bahsi çok geçmeye başlayınca sancım artıyooookorkularım tavan yapıyo.. biriniz elimi tutun
temmuz ara ara öyle olur tatlım normal;ilk bebek insan ister istemez karamsarlığa düşüyor(
çok güzel olacağını bilsen de aklında acabalar hep oluyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?