geçen salı yani tam 24 haftalıkken 758 gr dı benim oğlum da canım ve doktorum böyle giderse ilk oğlum gibi iyi bir kiloda doğacağını, normalin üstünde olduğunu söyledi kilosunun, demek ki üzülmene hiç gerek yok her bebek aynı kiloda doğmuyor biliyorsun genetik özellikler de önemli
Voltajcim ya gorurmuyum o günleri, oglumu dogurmusum kucagimda cokcok emiyo :)
İyisı mi elele tutusalim canım. Titreyerek gideriz dogumhaneye...
Haklısın ara ara geliyo öyle, sonra sakinlesip pisman oluyorum. Ah bi becersem su işi
Arkadaşlar hepinize tekrar iyi yıllar :) Hiçbirşey okuyamıyorum sadece bir merhaba diyim diye kısacık açabildim. İnşallah iyisinizdir hepiniz ve yılbaşınız iyi geçmiştir. Benim güzeldi çok şükür. :) Sabah 3 aylık ortalama kan şekeri ve açlık kan şekeri ölçümüm vardı iyi çıktı çok şükür hayret hiç dikkat edemedim buara. Fakat henüz doktora soramadım kontrolüm yarın ama idrarda herşey tamam sadece eritrosit normalde negatif olması gerekirken pozitif malesefYassı epitel ne demekse 0-4 arası olması gerekirken 6 çıkmış Eritrosit ( RBC) 0-3 arası olması gerekirken 4 çıkmış Ben internetten baktım eritrosit kan demekmiş yani idrarda kan var anlayacağınız inşallah ciddi birşey değildir. bakalım artık hayırlısı. Sizlerden kontrollere giden tahliller yaptıran var mı inşallah iyidir sonuçlarınız. Çok öptüm benden haberler böyle.
İyisı mi elele tutusalim canım. Titreyerek gideriz dogumhaneye...
ay Allah'ım bu nası bi sütyen sıkmasıdır, kesin yara oldu, nerden giymişim bunu bugün, saat bi 5 olsa da tuvalete gidip fora yapsam, nası olsa serviste kaban var:)ayyyy çooookk sıktı, daha da giymem bunu bugün son cendere cendere cendere cendere:)
şimdiden ne nasıl olucak diye hesaplamaya çalışıyorum.doğuma benim ailemden kimse gelmeyecek.o sebebten eşimin ailesinden de kimsenin gelmemmesini istiyorum.Ama onlar hastaneyi değil şimdiden 40 mevlidini planlıyor dağıttıkları altınları toplayacakalrmış. hastanede eşten başkasına ihtiyaç var mıki bide onların önünde emzirme faslı filan istemiyorum.kısacası kimseyi görmek istemiyorum bu işlerin altından tek başına kalkılmaz mı acep?
gel gel yakınız zaten.. ben de gelebilirim :)) aynı güne gelir mi kız :))
bak bugün butikbebe de var. ben gecen ay almıstım cok rahat ne kopça var ne tel hiçbirsey. yumuşacık. 3 lü hemde.. kaçırma eğer sıkıyorsa mevcut olanlar
Tatlım ya ben 28. haftama denk geliyorum, Şeker yüklemesi ve tetanoz o zamn yaptırıcaz. ikiside son haftasında oluyor normallere göre , normalde herkes 24. hafta tetanozda ilk dozu oldu.Sağlık ocağında hemşire neden geç yaptırıyor dr.un erken doğum olursa etkisi olmaz ki dedi ama Dr.a sordum 28. haftada başlıcaz biz dedi. Kararsız kaldım yaptırmadım tabi ama açıklamasını alamadım dr.unda telefonda sorduğum için , sanada böyle söyledi mi?
ayy yok denk gelmez herhalde, senin baya erken :18:gel gel yakınız zaten.. ben de gelebilirim :)) aynı güne gelir mi kız :))
bak bugün butikbebe de var. ben gecen ay almıstım cok rahat ne kopça var ne tel hiçbirsey. yumuşacık. 3 lü hemde.. kaçırma eğer sıkıyorsa mevcut olanlar
ben 8 kilo almışım. sağlık ocağındaki ebe 'aaa çok kilo almışsın' demişti bana,kendisi topaç gibiydi maşallah... ben 6aylık olmama rağmen hala manken gibiyim hıhGebelik kilo alımınızı hesapladınız mı hiç
Gebelikte kilo alımı hesaplayıcısı
ben burdan baktım , normal almşım benim haftama göre 7- 9 kilo arlınıyormuş 6 kilo almışım , Ama dr.um da tecrubeli anne adaylarıda hızlı almışın diyor anlamadım gitti
canım valla bu işler planla olmaz bana kalırsa. bende annem gelsin diye tutturmuştum şansıma annem yakında olduğundan doğum da acil olunca annem geldi 10 gün kaldı yanımda. açıkcası kayınvalidem daha işbilir ama olsun insanın annesi gibi olmuyor hastanede ilk gece özellikle çok yardıma ihtiyacım oldu. eşimin refakatçi kalması imkansızdı. iyi ki annem yakındaymış dedim. yoksa ne kalkabiliyordum ne tuvalete gidebiliyordum. ama ertesi gün daha iyiydim yavaş yavaş toparladım yani. bi de ne de olsa yanında bebek bakımından anlayan biri olursa bence daha rahat edersin. çünkü eşin de sen de acemi olacaksınız. panikleyebilirsiniz bazı durumlarda.
eve geçtikten sonra eş yardımcı olan bi eşse zaten bi şekilde idare edersiniz kimseyi istemiyorsan tabi.
keşke annen gelebilse. ilk zamanlar ihtiyaç duyabilirsin
dmt teşekkür ederim cevapladığın için.annem gelicekti güya 3 defa zamanını sordum bende işten çıktım bazı maddi sorunlarda inadına arkasından geldi sanki neyse hani uçak biletini biraz ucuz alırım diye.baktım hep mırım kırın tarih veremiyo sanki çalışıyoda izin alıcak işyerinden neyse bi tarih söyledi aldım bileti sonrada ama ben en fazla doğumdan 1 hafta önce gelirim toplam iki hafta kalırım ablanınn ünv.de son yılı yok kardeşinin uykusu ağır sobalı ev güvenmiyorum filan dedi erkek kardeşim 25 yaşında ablam 33 ve ısrarla sürekli okul okuyo.bundan öncede bir kez rahim ameliyatı oldum bide tiroitimde tümör çıktı yine ameliyat oldum sonrada radyoterapi aldım acı ama kanser tedavimde bile annem gelmedi radyoterapiden etkilenmemek için sanırım.sırf annem gibi olurum korkusuyla uzun yıllar çocuk istemedim.sonradan da bunlar çıktı tüp bebek tedavisiyle elde ettiğimiz bir gebelik o zamanlarda bile bi kez neden sizin çocuğunuz olmuyo diye sormadı çünkü en baştan beri evliliğime karşıydı.esas sebeb ise benim çalışıp ömür billah onları geçindirmem.evlilik benim neyime Allah şahit bunları aynen söyledi telefonda ve bana hamile halimle beddualar etti.bende böyle geleceğine hiç gelmesin dedim biletini iptal ettim.söyleyecek söz bulamıyorum sürekli ağlıyorum.şimdi de.
dmt teşekkür ederim cevapladığın için.annem gelicekti güya 3 defa zamanını sordum bende işten çıktım bazı maddi sorunlarda inadına arkasından geldi sanki neyse hani uçak biletini biraz ucuz alırım diye.baktım hep mırım kırın tarih veremiyo sanki çalışıyoda izin alıcak işyerinden neyse bi tarih söyledi aldım bileti sonrada ama ben en fazla doğumdan 1 hafta önce gelirim toplam iki hafta kalırım ablanınn ünv.de son yılı yok kardeşinin uykusu ağır sobalı ev güvenmiyorum filan dedi erkek kardeşim 25 yaşında ablam 33 ve ısrarla sürekli okul okuyo.bundan öncede bir kez rahim ameliyatı oldum bide tiroitimde tümör çıktı yine ameliyat oldum sonrada radyoterapi aldım acı ama kanser tedavimde bile annem gelmedi radyoterapiden etkilenmemek için sanırım.sırf annem gibi olurum korkusuyla uzun yıllar çocuk istemedim.sonradan da bunlar çıktı tüp bebek tedavisiyle elde ettiğimiz bir gebelik o zamanlarda bile bi kez neden sizin çocuğunuz olmuyo diye sormadı çünkü en baştan beri evliliğime karşıydı.esas sebeb ise benim çalışıp ömür billah onları geçindirmem.evlilik benim neyime Allah şahit bunları aynen söyledi telefonda ve bana hamile halimle beddualar etti.bende böyle geleceğine hiç gelmesin dedim biletini iptal ettim.söyleyecek söz bulamıyorum sürekli ağlıyorum.şimdi de.
anne olmaya hazırlandığımız şu günlerde yazdıklarına inanamıyorum. tamam benim annemde bazen düşüncesiz hareketler konuşmalar yapar ama ufak tefek şeyler üstünde durmamaya çalışırım. ama seninki baya ağır olmuş. biz daha bebeklerimiz karnımızda hareket ederken bağlandık onlara, şuan herşeyi yapmaya çalışıyoruz onlar için, doğduktan sonra bu daha da artacak gibi...
evliliğine ne kadar karşı olursa olsun yaptığı hiç doğru değil. hani ana yüreği derler ya annende yok heralde o yürekten. inşallah kocan yardımcı bir eştir. ikiniz üstesinden gelirsiniz herşeyin... üzme tatlı canını, rahat olmamız gereken bi dönemdeyiz.
HANİPEKSSS zevkine bayıldım ya hepsi çok güzeller.. Çınar çok şanslı.. kızlar ellerinden düşürmeyecekler onu
hepsi birbirinden güzeller. senin şu mağaza yakınlarda olsaydı giderdim kesin
kızlar 40 mevlüdünde ne giymeyi planlıyorsunuz??gecelik mi elbise mi??
ben daha önce gecelik giymiştim ama şimdi kısmet olursa şık bir kıyafet giymeyi düşünüyorum
Arkadaşlar hepinize tekrar iyi yıllar :) Hiçbirşey okuyamıyorum sadece bir merhaba diyim diye kısacık açabildim. İnşallah iyisinizdir hepiniz ve yılbaşınız iyi geçmiştir. Benim güzeldi çok şükür. :) Sabah 3 aylık ortalama kan şekeri ve açlık kan şekeri ölçümüm vardı iyi çıktı çok şükür hayret hiç dikkat edemedim buara. Fakat henüz doktora soramadım kontrolüm yarın ama idrarda herşey tamam sadece eritrosit normalde negatif olması gerekirken pozitif malesefYassı epitel ne demekse 0-4 arası olması gerekirken 6 çıkmış Eritrosit ( RBC) 0-3 arası olması gerekirken 4 çıkmış Ben internetten baktım eritrosit kan demekmiş yani idrarda kan var anlayacağınız inşallah ciddi birşey değildir. bakalım artık hayırlısı. Sizlerden kontrollere giden tahliller yaptıran var mı inşallah iyidir sonuçlarınız. Çok öptüm benden haberler böyle.
Neden öyle dedi Dr bilmiyorum ama
Sezaryende sabah erken doğurursan bu saatler Yada akşamına süt gelir.
Göğüs degisiminde bebeğin erkekse göğüs ucunda şeklide değişmez kızsa koyulasip ucu büyür.
Canım yazdıklarını okuyunca üzüldüm cok hemde.dmt teşekkür ederim cevapladığın için.annem gelicekti güya 3 defa zamanını sordum bende işten çıktım bazı maddi sorunlarda inadına arkasından geldi sanki neyse hani uçak biletini biraz ucuz alırım diye.baktım hep mırım kırın tarih veremiyo sanki çalışıyoda izin alıcak işyerinden neyse bi tarih söyledi aldım bileti sonrada ama ben en fazla doğumdan 1 hafta önce gelirim toplam iki hafta kalırım ablanınn ünv.de son yılı yok kardeşinin uykusu ağır sobalı ev güvenmiyorum filan dedi erkek kardeşim 25 yaşında ablam 33 ve ısrarla sürekli okul okuyo.bundan öncede bir kez rahim ameliyatı oldum bide tiroitimde tümör çıktı yine ameliyat oldum sonrada radyoterapi aldım acı ama kanser tedavimde bile annem gelmedi radyoterapiden etkilenmemek için sanırım.sırf annem gibi olurum korkusuyla uzun yıllar çocuk istemedim.sonradan da bunlar çıktı tüp bebek tedavisiyle elde ettiğimiz bir gebelik o zamanlarda bile bi kez neden sizin çocuğunuz olmuyo diye sormadı çünkü en baştan beri evliliğime karşıydı.esas sebeb ise benim çalışıp ömür billah onları geçindirmem.evlilik benim neyime Allah şahit bunları aynen söyledi telefonda ve bana hamile halimle beddualar etti.bende böyle geleceğine hiç gelmesin dedim biletini iptal ettim.söyleyecek söz bulamıyorum sürekli ağlıyorum.şimdi de.
kızlar 40 mevlüdünde ne giymeyi planlıyorsunuz??gecelik mi elbise mi??
ben daha önce gecelik giymiştim ama şimdi kısmet olursa şık bir kıyafet giymeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?