ay kızlar geçen kim paylaştı hatırlamıyorum ama anne karnındaki çocuktan mektup gibi birsey vardı. orda diyordu ki ''anneme kim söylediyse sürekli klasik müzik dinletiyo bana ,çok sıkıcı, başım şişti gürültüden''
çoooooooook çooook romantik, işte bak diolar ki, evlilik aşkı öldürüyo, yok beee bence çocuk öldürür:)
Ofelyam rahim boyu uzunluğunu detaylı ultrasona gittiğim dr. ölçtü. Normalde benim dr.da hiç ölçmemişti. Servikal uzunluk deniyor, belki detaylı ultrason raporunda vardır, dikkat etmemişsindir. 28 mm.den az olması erken doğum riski getiriyormuş sanırım.
cnm bence doktorunu ara derim ben en azından kafan rahat eder hem hafta sonu araya girmeden
Rahat ol tatlımmm,ishal dışında aynılarını bende yaşıyorum..Dün hepsini sordum dr.a normal dedi..hatta daha da artacak bundan sonra dedi.Ben kilodumda ıslaklık var diye suyum mu eksiliyor diye merkalanmıştım.dün akşam da karmıma öyle bir saplanmalar girdi ki,uyukluyorddum uyandım o derece,geçti sonra..
Benim bebiş de sürekli idrar kesemi temeliyor..ters duruduğu için ayakları ordaymış.Doktor idrarını bile kaçırabilirsin böyle yapınca dedi...Altıma kaçırttırıyor yani bana bizim ufaklık..:))
bebeğin çok aşağıda canım...benimki de öyle...geçen hafta dr erken doğum riskin var bebek çok aşağıda dedi,bu hafta rapor aldım okula gitmedim(dr gitme dedi)...dr erken doğumu önlemek için ilaç verdi...yarın bi profesörden randevum var,bakalım o ne dicek sabırsızlıkla bekliyorum...eğer gidebilirsen doktoruna gidip bi baktır canım...belki sana da istirahat verir dr...belki de önemli bi şey değildir,en azından için rahat eder...
egomego tatlım bebek ters olduğu için tekmeleri;aşağıda hissediyorsun korkma.. ama sancı için emin olamayız hangi sıklıkta olduğu önemli mesela.. 1 saatte 4-5 sancı normal sayılabilir ama çoksa mutlaka ara dr'unu..
kızlar merhaba
sizin de göğüs uçlarınızda pullanma oluyor mu? benim sanki dökülüyor gibi, sütyenimde hep sarımtrak lekeler var.
bir yerde okumuştum, doğumdan 3 ay önce haftada bir gögüsucu kremi kullanmak gerekiyor diye, acaba başlamak lazım mı gerçekten?
bak yine o film geldi aklıma
aramızda bebek varrrrrrrrrr !!!!
oooo siz aşmışsınız artıko daha bişey mi ben de hemoroid çıktı ya, tuvalette ağlıyorum bazen acıdan geliyo bekliyo başımda elimi tutuyo falan:)yazık ya , Allah'ım iğrençliğim son noktası:)
sende benim gibi burdan duyduklarını sorayy benim eski doktor bi sinir oluyordu bi sinir oluyordu . ilk dediği sana interneti yasaklıyorum :)) o yüzden eskidi zaten. dün yenisine de elimde bi liste ile gittim sor sor sor en son dedi ki ultrasona geçelim orda devam edelim
aaa öle mi, benim detaylıya gittiğim prof. da hiç bişe demedi bak eve gidince bakıcam raporu, acaba ben çok evhamlıyım diye bunlar beni uyutuyolar mı yaa, iyisin iyisin turp gibisin bişeyin yok:)
oooo siz aşmışsınız artık
ama eşin seni ne kadar çok seviyo ki o andan bile iğrenmiyo,gözü görmüyo,çok şanslısın
valla ben de burdan duyduklarımı yarın sorucam...tabi ben sormadan kendi söylemezse...adamların ağzından kerpetenle laf alıyoruz yaa...
samsunda yaşayan var mı kızlar?
canım öncelikle sakin ol...panik yapma,bu bebeğini daha çok etkiler emin ol...şu anki korkularını ben pzt günü fazlasıyla yaşadım ve şu an boşuna üzülmüşüm diyorum...bence iş yerindekilerin laflarını takmayı bırak,izin al,git doktora,için rahatlasın...çünkü yazdıkların önemli belirtiler...bi çoğu bende de vardı...5 gündür evdeyim,kendimi fazla yormamaya çalıştım,dr ilaç vermişti onu da kullandım...şu an içim öyle rahat ki anlatamam...ve kendimi çok daha iyi hissediyorum,belki psikolojik,belki ilaçtan bilmiyorum...yarın başka bi doktora daha gidip daha da rahatlamış olarak dönücem inşallah...olumlu şeyler düşünelim ki olumlu şeyler yaşayalım...Aradım sekreteri çıktı doğumdaymış
ya ben direk şeyimde hissediyorum işte çıkacakmış gibi üzerine oturamıyorum ayağa kalkıyorum böyle rahatsız edici bi his oluyor korktum akıntım çoğaldı ishal oldum sancılarım oluyor bide bi yazı açtım 26.hafta gebelik die hiç bunlara bakmak aklıma gelmedi aynen bunları sıralamışlar erken doğum riski olur yazmışlar moralim çöktü hemen sizlere koştum bacılarım yardım eder bana dedim...4,30 gibi çıksam mı yetişirim hastane yakında iş yerine dediğiniz gibi içim rahat eder demy ya iş yeri çok sorun benim bunlara sırf ağız eğmemek için gitmek istemiyorum hemen arkandan konuşuyorlar sanki yalandan bi yerlere gezmeye gidiyormuşsun gibi sinir oluyorum randevularımı cumartesine almaya çalıştım doktorum olmuyor cumartesi sinir oldumm ama korkuyorum oğluma bişi olacak diye çok korkuyorumm
ters derken kafa mı aşağıda oluyor ayaklar mı =)anlamam ki ama tekme atıo ayakları aşağıda oluyor ozaman kuzumm ben okuyamadım geçmişi giremiorum senin neyin var boşver beni de özelden yazacaktım burdan sorayım çatlarım arkadaslara iyi dilekleri iiçin teşekkür etmişsin noldu ki ben bayaa sey kaçırdım bacımmm noldu sanaaa kıyamam
evet canım ben 2 aydır krem kullanıyorum kullanmadığımda soyulmaya başlıyor hemen sürünce geçiyor böyle yanmışsın da derin soyuluyor gibi bide tomurcuk tomurcuk bişiler çıkıo =) doktora söyle krem yazıo o boş yere pahalı kremlere para verme
:))) iyi geldi bak bu.
Kiz ben hiç görmedim seni :S
Aksama kadar bekledim yeni yılda kimseye diyemedim,dayak bile nasiple yenirmiş
Sözde nasiple
Ne diyon şimdi hemen doğar doğmaz kanını değiştirem mi ben
Ötekiler güme gitti de bu gitmese:))
ben diyorum kızımın nezlesi uzun sürer aynı halası burnu cart cart kesilmiyor .
.
ay belki de adamcağız iğreniyo da söleyemiyo napsın, çocuğumun anası dio:)
Aha.
Dit dara dit diri diri dit.
Dedin dedin istemeyerek dedin gözler aynı kaynana,kulaklar gorumce gorulmeyesice.
Yarenin sucu ne
Selam kızlar ben geldimm...
Pazartesi doktora gittim biliyorsunuz.
Oğluşuml ilgili herhangi bir sıkıntımız yok.
914 gr olmuş maşallahAynı bana benziyor.
Çenesi filanda aynı babası.Doktorumla karşılıklı oturduk kime benzediği ile ilgili yorum yaptık:)
Kötü bir haberimde var tabi şekerim çıktı.
Ama açlık şekeri değil tokluk şekeri.
O yüzden dahiliyeden diyet aldım.
Bugun 3. günüm bu sabah ölçmeye başladım aleti alıp.
Sabah aç karna 99 çıkmıştı.
Sonra ben diyetime göre kahvaltımı yaptım.
Kahvaltıdan iki saat sonrada ölçtüm 79 çıktı.
Hemen doktorumu aradım.Doydun mu dedi doydum dedim.
Tamam o zaman sorun yok ölçmeye devam et yüksek çıkması sorun dedi.
3 ay oğluşum için diyetteyim.O kadar kararlıyım ki kocişim bile şok geçiriyor.
Allahım dermanı olmayan dert vermesin.
Hastanede öyle şeylere şahit oldum ki şükrediyorum.
İşde böyle kızlar,işlerim çok çok yoğun.Malum yıl sonu o yüzden gelemedim.
Dün zaten izinliydim oğluşumla ikinci aşımızıda olduk.Çok şükür onuda atlattık.
Selam kızlar hastaneden geldim kızımı gördüm çok tontisti yüzünü rahatça gördüm çok güzeldi 790 gr olmuş 32 cm boyu herşey iyi dedi doktorumz şeker yüklememizi de yaptılar saat 3 te sonuç çıkacak inşallah şekerde iyi çıkar içim rahat olur geçmişe bakamadim herkes umarim iyidir
Canım ablamın yüzde 40 oranında süt bezi alındı genelde göğüs kucultmede ne kadar zarar olmuyor deselerde alınıyor göğüs ucundanda girildi o yüzden hiç göğüs değişmedi birde onun cocukları emmez sutu olmazdı ameliyattan oncede.
Hafif sizlanmalar varsa anlarsın canım Yada bir kac haftaya olur.
hiçte öyle değil bence sevgiden hepsi.. ben düşünüyorum da Allah korusun o hasta olsa bebek gibi bakarım ona.. bekarken evde kardeşimle bile aynı çatalı kaşığı kullanmazdım ama şimdi eşimin ağzından alırım lokmasını.. ne teri tiksindirir beni ne kokusu.. ayyyy kurban olurum yaa özledim bakdemek ki onlar da bizden huylanmıyorlar :)) hepsi sevgiden aşktan
ay belki de adamcağız iğreniyo da söleyemiyo napsın, çocuğumun anası dio:)
mezocum benim eşimde karakoldaki askerlerden bir farkın kalmadı diyor.kız onu kastetmedim :)) doktor bizde hiç yasak getirmedi biz de hiç hız kesmedik ...ama ne bileyim eskiden yanında yemek yerken bile dikkat ederdim :) şimdi ohoooo koğuş arkadaşı gibiyiz. yemek yerken kokudan falan öğürüp kaç kez kalktım sofradan :) gece korktuğumda wc ye bile çağırıyorum :))) bi kalk tuvalete gidelim diye :))
doğru diyosun sağ salim gelsinler gerisi boş
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine hastalık geldi mi gitmek bilmiyor valla.sağol voltajım atlattık çok şükür, ama ilk kez kendimi düğün sahibi gibi hissettim, erkek tarafı olmak böyle bişi demekki
sağol canım, artık hareketler daha kuvvetli yaa alışamadım galiba ondan baya sarstı beni, herkes otur diyo ama ben dayanamıyorum, alışmamışım yani napayım , bi de erkek kardeşimi çok seviyorum ondan, herşeyiyle ilgilenmek istedim,
kınada hiç oturmadım çok oynayamasam da elimde tef vurdum davurdum, çok da duygulandım, kınada onlar öyle karşılıklı oynayınca, onun o gözündeki mutluluk, babama çok benzettim, keşke o da görseydi dedim, kardeşimle göz göze geldim gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi, kına bitince konuştuğumuzda söylediler ablamlar da hep aynı anda duygulanmışlar
yorgunluk geçti derken 2 gündür bademciklerim şişti, burnum akıyo, yutkunamıyorum
dün baya bakım yaptım kendime, ballı papatyalı çay içtim, pekmez ısıttım, c vitamini içtim, bugün de biraz yapayım iyileşirim inşallah, misafirlerin bi kısmı düğün günü başka akrabalara geçmişti şimdi anneme gelmişler, oraya gidecem ben,
geçmişi oku oku bitiremedim ama az kaldı akşam biter gibi
veeeee bugün en yakın arkadaşımın doğum haberini aldım
pazartesi günü doğurmuş, normal olmuş ama çok kan kaybetmiş 2 gün hastanede kan vermişler, annesiyle konuştum, arkadaşım bebeği emziriyodu, Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah kızlar, sağlıcakla alalım bebelerimizi kucağımıza inşallah
canım ayrı şehirlerde olunca ve izin sıkıntısı olunca mecburen haberleri oluyor. tek tesellim farklı yerlerde yaşıyoruz ve sürekli tayinciyiz. şimdi gençler her gittiğimiz yere geliyorlar ama 3,5 sene sonra ne olucak yaşlanıcaklar ve cesaret edip yola çıkamayacaklar. bizde bidaha bu kadar yakına gelemicez. şimdi 1,5 2 saat mesafe var aramızda. burdan gittiğimizde bu kadar sıkıntım olmaz belki.valla ben artık kendime hep bunu diyorum.benim herşeyim bu kapının arkasında diye.senin de eşinle bi sıkıntın yoksa geriye kalan herşey zamanla aşılır inşallah.
sizde annenlere gizlice gidin kayınvaliden sorarsa geçiştirin.anlasa bile açıktan bişey diyemez bence ayrıca sizin harcadığınız para da onu ilgilendirmez.kendisimi kazanıyoki hesabınızı o yapıyo?sen kendi ailene tabiki gideceksin.onun seni anlamasını beklersen hayalkırıklığına uğrarsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?