2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben paylaştım ben:)ben de açıyorum bazen eşimin zoruyla o da piyano falan çalıyo meraklıdır yani, ama beni ufunetler basıyo yok yani olmıycak ıııh ıhhh:)

Bu arada Laterne geçmiş olsun( Tabii haklı olarak canın sıkıldı, eşini sürekli mutsuz görmek çok zor Ama atlatacak hiç endişelenme, taş her zaman görülmeyebilir, eşine bu kadar ağrı veren şey kimbilir kaç mm? O yüzden gözükmemesi normal. Bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum.. Yeni yıl iyi gelecek bence.. Sevgiler..

aaa öle mi, benim detaylıya gittiğim prof. da hiç bişe demedi bak eve gidince bakıcam raporu, acaba ben çok evhamlıyım diye bunlar beni uyutuyolar mı yaa, iyisin iyisin turp gibisin bişeyin yok:)

cnm bence doktorunu ara derim ben en azından kafan rahat eder hem hafta sonu araya girmeden

Aradım sekreteri çıktı doğumdaymış

ya ben direk şeyimde hissediyorum işte çıkacakmış gibi üzerine oturamıyorum ayağa kalkıyorum böyle rahatsız edici bi his oluyor korktum akıntım çoğaldı ishal oldum sancılarım oluyor bide bi yazı açtım 26.hafta gebelik die hiç bunlara bakmak aklıma gelmedi aynen bunları sıralamışlar erken doğum riski olur yazmışlar moralim çöktü hemen sizlere koştum bacılarım yardım eder bana dedim

4,30 gibi çıksam mı yetişirim hastane yakında iş yerine dediğiniz gibi içim rahat eder demy ya iş yeri çok sorun benim bunlara sırf ağız eğmemek için gitmek istemiyorum hemen arkandan konuşuyorlar sanki yalandan bi yerlere gezmeye gidiyormuşsun gibi sinir oluyorum randevularımı cumartesine almaya çalıştım doktorum olmuyor cumartesi sinir oldumm ama korkuyorum oğluma bişi olacak diye çok korkuyorumm

ters derken kafa mı aşağıda oluyor ayaklar mı =)anlamam ki ama tekme atıo ayakları aşağıda oluyor ozaman kuzumm ben okuyamadım geçmişi giremiorum senin neyin var boşver beni de özelden yazacaktım burdan sorayım çatlarım arkadaslara iyi dilekleri iiçin teşekkür etmişsin noldu ki ben bayaa sey kaçırdım bacımmm noldu sanaaa kıyamam

evet canım ben 2 aydır krem kullanıyorum kullanmadığımda soyulmaya başlıyor hemen sürünce geçiyor böyle yanmışsın da derin soyuluyor gibi bide tomurcuk tomurcuk bişiler çıkıo =) doktora söyle krem yazıo o boş yere pahalı kremlere para verme

o daha bişey mi ben de hemoroid çıktı ya, tuvalette ağlıyorum bazen acıdan geliyo bekliyo başımda elimi tutuyo falan:)yazık ya , Allah'ım iğrençliğim son noktası:)
oooo siz aşmışsınız artık
ama eşin seni ne kadar çok seviyo ki o andan bile iğrenmiyo,gözü görmüyo,çok şanslısın

valla ben de burdan duyduklarımı yarın sorucam...tabi ben sormadan kendi söylemezse...adamların ağzından kerpetenle laf alıyoruz yaa...
samsunda yaşayan var mı kızlar?

aaa öle mi, benim detaylıya gittiğim prof. da hiç bişe demedi bak eve gidince bakıcam raporu, acaba ben çok evhamlıyım diye bunlar beni uyutuyolar mı yaa, iyisin iyisin turp gibisin bişeyin yok:)

:)))) Yok yok değildir:) Evhamlı olduğumuz için aksine daha dikkatli oluyorlar bence, bi şey atlamaya gelmez diye:) Gerekli görmediyse ölçmemiştir belki, ya da ölçtü ama sonuç normal olduğu için söylemedi. Sen raporundan bir kontrol et, olmadı bir dahaki kontrolde dr.dan rica et, ölçsün:)

Son düzenleme:

ay belki de adamcağız iğreniyo da söleyemiyo napsın, çocuğumun anası dio:)

canım öncelikle sakin ol...panik yapma,bu bebeğini daha çok etkiler emin ol...şu anki korkularını ben pzt günü fazlasıyla yaşadım ve şu an boşuna üzülmüşüm diyorum...bence iş yerindekilerin laflarını takmayı bırak,izin al,git doktora,için rahatlasın...çünkü yazdıkların önemli belirtiler...bi çoğu bende de vardı...5 gündür evdeyim,kendimi fazla yormamaya çalıştım,dr ilaç vermişti onu da kullandım...şu an içim öyle rahat ki anlatamam...ve kendimi çok daha iyi hissediyorum,belki psikolojik,belki ilaçtan bilmiyorum...yarın başka bi doktora daha gidip daha da rahatlamış olarak dönücem inşallah...olumlu şeyler düşünelim ki olumlu şeyler yaşayalım...

dayaktamı geliyo şimdiii, bide senin yerine tahmin yaptım :18:

kanını değiştir, hatta laboratuar ortamında biz tekrar yapalım bebeleri
eşime diyorum bizim oğlan amcasına çekerde, eltim gibi bi gelin getirirse naparız:)
(sanki görücem o günleri:))

hiçte öyle değil bence sevgiden hepsi.. ben düşünüyorum da Allah korusun o hasta olsa bebek gibi bakarım ona.. bekarken evde kardeşimle bile aynı çatalı kaşığı kullanmazdım ama şimdi eşimin ağzından alırım lokmasını.. ne teri tiksindirir beni ne kokusu.. ayyyy kurban olurum yaa özledim bak demek ki onlar da bizden huylanmıyorlar :)) hepsi sevgiden aşktan

Canım benim iyi haberlerine sevindim, şeker değerin de aşırı yüksek değil bildiğim kadarıyla, ne güzel dikkat ederek dengeleyebilmişsin.

İnşallah canım iyi sonuçlar alırsın.

Yani bir kaç haftaya süt mü olur sızlanma mı? Sızlanma ise şuan yok.

ben geldimmmmmmm
mezoşummm Allahım daim etsin canımmm..aşk böyle bişey işte..

o da olabilir ama iğrenen adam çocuğumun anası diye sever mi hiç
benimkide kızımın annesi,zeynebimin annesi diye seviyo beni artık evde birbirimize olan hitap şekillerimiz bile değişti...eskiden aşkımlar falan havada uçuşurdu...şimdi ''annesi'' ya da ''babası'' diye sesleniyoruz birbirimize bu kadar iğreçliğin içinde güzellikler buluyoruz yine de

mezocum benim eşimde karakoldaki askerlerden bir farkın kalmadı diyor.

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine hastalık geldi mi gitmek bilmiyor valla.

canım ayrı şehirlerde olunca ve izin sıkıntısı olunca mecburen haberleri oluyor. tek tesellim farklı yerlerde yaşıyoruz ve sürekli tayinciyiz. şimdi gençler her gittiğimiz yere geliyorlar ama 3,5 sene sonra ne olucak yaşlanıcaklar ve cesaret edip yola çıkamayacaklar. bizde bidaha bu kadar yakına gelemicez. şimdi 1,5 2 saat mesafe var aramızda. burdan gittiğimizde bu kadar sıkıntım olmaz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…