2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben fazla yedim kabul ediyorum , hayatım boyunca kilo alamayan birisi olduğum için ,
kilo aldıkça hoşuma gitti çok yedim. tabiki dikkat edicem herşey bebeğim için .
ben hamilelikten sonra kalmasın ondan korkuyorum. şeker hastası olmak istemiyorum.
inşallah öyle değildir.

korkma canım bu kesinlikle hamilelikle ilgili bir durum
benim annem şeker hastası bizde ırsimi acaba diye dr sorduk eşim özellikle baya bir araştırdı tamamen hamilelikle ilgili bir durummuş için rahat olsun

bana dr vazelin sür dedi canım ama ben kullanmıyorum
senin kilon gayet ideal maşallahhh
ben 14 kilo aldımmm
ben de hiçbi şey kullanmadım canım ama annem gibi çok çatlarsam diye korkuyorum...o yüzden artık kullansam iyi olur...sen biraz fazla almışsın sanki ben çok kilo alıp bel fıtığı olurum diye korkuyorum...çünkü eskiden de belim çok ağrırdı...kilo çokta önemli değil aslında bebeklerimiz daha önemli...

canım hamilelikte ortaya çıkan şekerin doğumdan sonra düzeldiğini okumuştum ben...bence içini rahat tut...biraz dikkat edersin bundan sonra,yeterli olur sanırım...

ben hic meyveye ,pilava, makarnaya dikkat etmiyorum ya :18::18::18: canimin istedigini yiyorum, bide ben yemeklerin yanina pilav yaparim hep ne biliyim alismisim

2 hafta sonra benim seker yuklemesi bakalim ne cikacak:18:

ben kulanıyorum canım 1.5 -2 ay olmuştur başlayalı, mustela kullanıyorum ha günde 2 defa dio, o kadar olmuyo ama elimden geldiğince sürmeye çalışıyorum işte, ama bacak aralarım basenlerim zaten vardı ama biraz daha yayıldı çatlaklar, 7 kilo neymişki, 24 hafta bitiminde ben 9 kilo almıştım ve tartıldıktan sonra 4 gün boyunca da yedim kesin 10 olmuştur o

KIZLAR BENİM Bİ GÖBÜŞÜM ÇIKTI ANLATAMAM SİZE KOCAMAN OLDU (((
NAZAR DEĞDİ KÜÇÜK KÜÇÜK DEDİK HEVESLENDİK =) YAFF Bİ ANDA PATLAMA YAPTIKK =)
KIZLARR YAA AMA SADECE GÖBEĞİM VAR DUA EDİN BÖYLECE DOĞUMA GİDEYİMM
AYY HAYAL KURUYORUM İŞ YERİNDEKİLER KOPTU =) DİYORUM Kİ ÖYLE BİR GECELİK GİYECEĞİM Kİ
TÜM HASTANE BENİ KONUŞACAK HATTA DOĞUMA CATWALK GİDİCEM OĞLUŞUM KUCAĞIMDA YİNE
CATWALK DÖNÜCEM NE SEDYESİYMİŞ DİYORUM HEMŞİRELER DOKTORLAR BENİ KONUSACAK
XXX NUMARALI ODADA Kİ HASTAYI GÖRDÜNÜZ Mİ GECELİĞİ SÜPER FALAN DİĞER HASTALAR KISKANACAKLAR FALAN DİYORUM KOPTULAR DİYORLAR Kİ MİLLET BAŞKA HAYALLER KURAR BU NE HAYAL KURUYOR
DEDİM ZATEN İNSANLARI BİRBİRLERİNDEN AYIRAN EN BÜYÜK ÖZELLİK HAYAL GÜÇLERİDİR
OHH FELSEFEYEDE GEÇTİ DİOLAR AMA GÜZEL OLMAZ MI YAA DÜŞÜNÜNSENİZE HERKES SİZİ KONUŞUYOR
KISKANÇ KISKANÇ SİZ GERİLE GERİLE BEBİŞİNİZLE GEÇİYORSUNUZ ÖNLERİNDEN AHAHAHA AZICIK EGOİSTLİK YAPINCA KENDİME GELİYORUM MÜKEMMEL MİYİM NEAAHH

Vaay be herkes burada :) yeni yilinız kutlu olsun kızlar biz oğluş ve kocayla Bursa yaptık geldik yeni yıla üniten arkadaslarimizla geçirdik vişne suyuyla baya eğlendim :)
dun de yeğenimi abimi yengemi gördüm yeğenim Cook ballı olmuş Cook beni görünce bir utandı bir kurlar yaptı herkes şaşırdı halacim benim ya çok seviyorum onu , o utandı ben sarıldıkca ona ağladım valla , dayanamıyorum ona ya askım benim gece de annesini emdi benim kucağımda uyudu salladım kucağımda ilk gözagrimi, sabah da yola çıktık esimin işlerinden dolayı ve istanbuldayim oglus da bende cok İyiyim sadece sag arka tarafımda bir ağrı var ki cok fena , nane yagiyla masaj yaptırımda rahatlıyor ben feribotta soğuk aldı diye düşündüm ama yengem bende de olmuştu 3 ay dedi

Canım ben yaklaşık 2 aydır Johnson Vazelin kullanıyorum.Değişik 3-4 tane ürün almıştım ama en iyisi bu geldi bana yumuşacık yapıyo hem fiyatı da ucuz 5,5 tl falan :) Johnson yağ kullanırdım hamile değilken ama şimdi sürdüğümde kaşıntı yapıyor.Ben 25.haftadayım 7 kilo almışım 9 ay sonuna kadar 7 kilo daha alırım herhalde :)

benim mderdim hiç bitmeyecek sanırım dün bi vatandaş gelmişti biraz atışmıştık adam problemli bugun yine geldi içmiş içmiş odada herkesin içinde tehdit etti beni gazteye verecekmiş işten attıracakmış bende ona ağzıma geleni söledim o değilde kızlar yawruma bi zarar verirse die korkuorum yoksa işten falan attırsın umrumda değil pislik bi adam kenar mahalle serserisi içkili gelipde bişey yaparsa die korkuyorum malum akşamları karanlıkda çıkıoruz bir yandanda diorum ısıracak köpek dişini göstermez die bilmiorum kızlar ne yapacağımı ama böle bir daha yaparsa savcılığa suç duyurusunda bulunacağım

canım sen ne istiyorsun onu söyle. bende de var tarifler

iyi yürekli dertsizim gönlünden ne koparsa bugün tatlı limitimi doldurdum feci şekilde. tuzlu olsa sanırım daha iyi

kız işyerindekileri bilemem egocum ama ben koptum burda
artist seniiii :) ayvacık göbeğine ne oldu kız nazar mı ettik burda. ne minicik diye diye
ay dur hayal ettim seni reklam gibi oldu ha.. seksi bir gecelikle ameliyathaneden fırlayan mutlu hatun görüntüsü :)) ayyyy dur dur bizim burda bi özel hastane reklam vermişti halk otobüsünün üzerinde gördüm koptum. aynen şöyle yazıyordu ''VIP doğum ..... hastanesinde'' ''farkımızı görün'' diye :) sırıtan mutlu bi anne ve kucağında sıpası :))) ikisi de gülümsüyo

ay egocum alemsin yaw sen çok yaşa

korkma canım ya, blöf yapıyodur, öküz işte, göbeğini de görmüyo mu acaba, ne insanlar var ya, vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum onları, bişe yapamaz, boş beleş insanlar işte, vakti çok napsın gelip konuşup gidiyo demekki, bişe olmaz merak etme

zapzup gelse de bir iki tarif verse iyi olur ha

Allah Allah ya ayıya bak Müdahale eden olmadı mı ? Müdür gibi? Acaba bir dahayi beklemeden birşeyler mı yapmak lazım ki polise şikayet etmek gibi daha mı azdırır ne bicim insanlar var ya Allah bildigi gibi yapsın onları adam olamamışlar

seda eşin iş çıkışına gelemez mi ? gelemezse sen mutlaka işyerinden birileri ile çık ana caddeye kadar falan. sakın tek çıkma. ipsiz sapsız dolu ortalık. kimisinin kaybedecek birseyi olmuyo eften püften mevzuya olay cıkarabiliyo. eşine söyle bu durumu saklama sakın geçenki olay yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…