hoşgeldin canım aramıza:26::26::26:
pazartesiye kadar yediklerine dikkat et canım tatlı hamurişi yeme
ama meyveni pilavını makarna yemeye devam canım bunları sonuçta üç boyunca yiyeceksinn az olsun porsiyonların biraz
benimde ilkinde yüksek çıktı ikinci sonuçta tam sınırdaydı o yüzden insilün vermedi ama diyet dedi canım
çok portakal elma yiyordum şimdi günde bir portalak ve ayva yiyorum onuda saat 4-5 gibi akşam yemeğinden sonra çok açıkmazsam birşey yemiyorum açıkırsamda kuruyemiş falan atıştırıyorum
üç ay dikkat edicez artık canım bebeklerin sağlıkları için
ben fazla yedim kabul ediyorum , hayatım boyunca kilo alamayan birisi olduğum için ,
kilo aldıkça hoşuma gitti çok yedim. tabiki dikkat edicem herşey bebeğim için .
ben hamilelikten sonra kalmasın ondan korkuyorum. şeker hastası olmak istemiyorum.
inşallah öyle değildir.
ofelya kız yine mi rapora niyetlendin :)))
sen sevdin bu evde takılma işini
ben de hiçbi şey kullanmadım canım ama annem gibi çok çatlarsam diye korkuyorum...o yüzden artık kullansam iyi olur...sen biraz fazla almışsın sankibana dr vazelin sür dedi canım ama ben kullanmıyorum
senin kilon gayet ideal maşallahhh
ben 14 kilo aldımmm
ben fazla yedim kabul ediyorum , hayatım boyunca kilo alamayan birisi olduğum için ,
kilo aldıkça hoşuma gitti çok yedim. tabiki dikkat edicem herşey bebeğim için .
ben hamilelikten sonra kalmasın ondan korkuyorum. şeker hastası olmak istemiyorum.
inşallah öyle değildir.
yok kız evde takılma işini sevdim o ayrı ben diorum detaylı ultrason raporuna bakiyim evde:):):)
canım sen ne istiyorsun onu söyle. bende de var tariflerzapzup gelse de bir iki tarif verse iyi olur ha
kızlar çatlak kremi kullanan var mı :26: ben hiçbi şey kullanmadım daha ama alsam iyi olacak karnım iyice büyümeye başladı artık...bi de 26 haftada 7 kilo almışım55'tim 62 oldum...siz kaç kilo aldınız
kızlar çatlak kremi kullanan var mı :26: ben hiçbi şey kullanmadım daha ama alsam iyi olacak karnım iyice büyümeye başladı artık...bi de 26 haftada 7 kilo almışım55'tim 62 oldum...siz kaç kilo aldınız
canım sen ne istiyorsun onu söyle. bende de var tarifler
KIZLAR BENİM Bİ GÖBÜŞÜM ÇIKTI ANLATAMAM SİZE KOCAMAN OLDU(((
NAZAR DEĞDİ KÜÇÜK KÜÇÜK DEDİK HEVESLENDİK =) YAFF Bİ ANDA PATLAMA YAPTIKK =)
KIZLARR YAA AMA SADECE GÖBEĞİM VAR DUA EDİN BÖYLECE DOĞUMA GİDEYİMM
AYY HAYAL KURUYORUM İŞ YERİNDEKİLER KOPTU =) DİYORUM Kİ ÖYLE BİR GECELİK GİYECEĞİM Kİ
TÜM HASTANE BENİ KONUŞACAK HATTA DOĞUMA CATWALK GİDİCEM OĞLUŞUM KUCAĞIMDA YİNE
CATWALK DÖNÜCEM NE SEDYESİYMİŞ DİYORUM HEMŞİRELER DOKTORLAR BENİ KONUSACAK
XXX NUMARALI ODADA Kİ HASTAYI GÖRDÜNÜZ Mİ GECELİĞİ SÜPER FALAN DİĞER HASTALAR KISKANACAKLAR p
benim mderdim hiç bitmeyecek sanırım dün bi vatandaş gelmişti biraz atışmıştık adam problemli bugun yine geldi içmiş içmiş odada herkesin içinde tehdit etti beni gazteye verecekmiş işten attıracakmış bende ona ağzıma geleni söledim o değilde kızlar yawruma bi zarar verirse die korkuorum yoksa işten falan attırsın umrumda değil pislik bi adam kenar mahalle serserisi içkili gelipde bişey yaparsa die korkuyorum malum akşamları karanlıkda çıkıoruz bir yandanda diorum ısıracak köpek dişini göstermez die bilmiorum kızlar ne yapacağımı ama böle bir daha yaparsa savcılığa suç duyurusunda bulunacağım
zapzup gelse de bir iki tarif verse iyi olur ha
Allah Allah ya ayıya bak Müdahale eden olmadı mı ? Müdür gibi? Acaba bir dahayi beklemeden birşeyler mı yapmak lazım ki polise şikayet etmek gibi daha mı azdırır ne bicim insanlar var ya Allah bildigi gibi yapsın onları adam olamamışlarbenim mderdim hiç bitmeyecek sanırım dün bi vatandaş gelmişti biraz atışmıştık adam problemli bugun yine geldi içmiş içmiş odada herkesin içinde tehdit etti beni gazteye verecekmiş işten attıracakmış bende ona ağzıma geleni söledim o değilde kızlar yawruma bi zarar verirse die korkuorum yoksa işten falan attırsın umrumda değil pislik bi adam kenar mahalle serserisi içkili gelipde bişey yaparsa die korkuyorum malum akşamları karanlıkda çıkıoruz bir yandanda diorum ısıracak köpek dişini göstermez die bilmiorum kızlar ne yapacağımı ama böle bir daha yaparsa savcılığa suç duyurusunda bulunacağım
benim mderdim hiç bitmeyecek sanırım dün bi vatandaş gelmişti biraz atışmıştık adam problemli bugun yine geldi içmiş içmiş odada herkesin içinde tehdit etti beni gazteye verecekmiş işten attıracakmış bende ona ağzıma geleni söledim o değilde kızlar yawruma bi zarar verirse die korkuorum yoksa işten falan attırsın umrumda değil pislik bi adam kenar mahalle serserisi içkili gelipde bişey yaparsa die korkuyorum malum akşamları karanlıkda çıkıoruz bir yandanda diorum ısıracak köpek dişini göstermez die bilmiorum kızlar ne yapacağımı ama böle bir daha yaparsa savcılığa suç duyurusunda bulunacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?