2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ay kızlar ,

şimdi eşimle konuştuk, bugün insan kaynaklarıyla kendi müdürü seni çağırıcaz demişler çok korkuyorum, hep eleman çıkaran bi firma, gerçi eşimin 5 senesi oldu ama, cumaları da pek hayırlı değildir, çok korkuyorum ya bebek geliyo naparız biz, Allah'ım sen koru, sırtım belim de öle kötü ağrıyoki, yerimde duramıyorum zaten sinir stresden, dua edin nolur kötü bişe olmasın

Kızlarr akşam yatınca benim en alt sıradaki kaburga kemiklerime acaip basınç oluyor...sanki midemi yukarı itiyorlar da kaburkalarım da yer açmaya çalışıyor gibi..Daha evvel okumuştum bir yerde bebeğe yer açmak için alt kaburgalar kenara doğru genişlermiş..benim durum da bu mudur acaba...

Aranızda benim gibi şikayeti olan var mı ?**

Keşke hemen sana sölemeseydi eşin,belki sandığınız gibi değildir..Serin tut sen içini,kötü düşünme..dur bakalım...herşeyde bir hayır vardır bunu unutma hiç..

Keşke hemen sana sölemeseydi eşin,belki sandığınız gibi değildir..Serin tut sen içini,kötü düşünme..dur bakalım...herşeyde bir hayır vardır bunu unutma hiç..

ay evet ya niye söledi ki bana ya bütün gün duramam ben, offf Allah'ım yardım et

kızlarrrrrrr

göbüş görün hele Eki Görüntüle 594983
çok şirinsin sen ya ne tatlı göbüş öyle maşallah kilo da süper

canım aynı durum bende de oldu açken bakıldı normal çıktı moralini bozma sakın..

canım 2 yıl çalıştım inanki getirdiğim para hiç önemli değil onlar için.sadece gelin çalışıyor desinler. öğretmen arkadaşlar bilirler ücretli öğretmenin ne kadar aldığını. 2 yıl boyunca aldığım maaşla hiçbişey yapmadık ki. köy okulundaydım bi de o kadar fakirler ki anlatamam benim maaşım onlara gitti. eşimde sağolsun aldığın maaşı ne yaparsan yap diyordu. kayınvalidemlerin bundan haberi yok tabi. ben bi anlamda gönüllü çalışmış gibi oldum. o zaman kafam rahattı gerçekten. çalışıyorum diye çok sık gelmediler. eşime gelince, eşim 14 yaşında yatılı okula gidiyor ve yılda 2 kez ailesini görüyor. yarı yıl tatili ve yaz tatilindede sadece 15 gün birlikte oluyorlar. onlara laf söyleyemiyor. beni korumaya kalkınca kayınvalidem acillik oluyor. 7 yıl flört ettik biz 6 yıldırda evliyiz. eşim bir dediğimi iki etmiyor. ama ailesi işin içine girince bişey diyemiyor. oğlumuz hayatımızı değiştirecek buna inanıyorum ben.

Harikasın yavrimmmmm...taş maşallah taşşşş...:)

teşekkür ederim canımcım ama taşlık falan kalmadı kız saldık her bir tarafımızı

cuma vakti hepimiz dua ederiz canım.. ama daha ortada birsey yokken kendini strese sokma.. bize haber ver
canım beni utandırıyorsun ama o kadar değil valla

ayy dertsiz baktıkça kendimden ve kadınlığımdan utandım canım nasıl güzel şeyler yapmışsın öyle

her şikayette olduğu gibi bundan da var bende. diyorum ya geceleri uyandırıyor diye. dün uyumaya çalışırken midem çıksın artık dedim yerinden o da rahatlasın bende artık yanması tutuşması neyse ama baskı cok canımı yakıyo

edin edin nolur saolun, haber vericem mutlaka

dERTSİZ CANIM BEN İNANIYORUM Kİ EŞİN ZAMANLA ONLARA KARŞI DA SENİ KORUMAYA BAŞLAYACAK..eŞİMDE BAŞLARDA KARIŞAMAZDI,NE BANA BİŞEY DERDİ NE ONLARA BİRAZ DA SAYGISIZLIK ETMEK İSTEMEDİĞİ İÇİN AİLESİNE SONRADAN GÖRÜNCE BENİM NELER YAŞADIĞIMI VE ONLARIN BİZE HİÇ SAYGI GÖSTERMEDİĞİNİ MÜDAHALE ETMEYE BAŞLADI.AMA ÇOK ZOR SÜREÇLER BUNLAR,EŞİMİN KAYINVALİDE YÜZÜNDEN 1 HAFTADA SAÇALARI DÖKÜLDÜ STRESTEN,ÜZÜNTÜDEN..DÜŞÜN ARTIK..AMA NEYSE Kİ ATLATTIK,BULAŞAMIYOR ARTIK BİZE..

HELE SİZDE DE ÇOCUK BİR DOĞSUN SENİN DEDİĞİN GİBİ EŞİN ÖNCELİĞİN KİMDE OLDUĞUNU DAHA İYİ ANLAYACAK VE ESKİSİNDEN DE KUVVETLİ OLACAK BAĞLARINIZ..

oftelyam hem kendine hem de bebeğine stres yapma inşallah kötü bir şey değildir.

özel kür mü kız benim yediğimi içtiğimi duysanız utanırsınız benim gibi hamileden buraya yazmaya korkuyorum.. çok yemiyorum ama sağlıklı birsey de yemiyorum ne yazık ki. yumurta süt ve yoğurt benim hayatımda yok nerdeyse midemi alt üst ediyo bunlar. öğlen dışarda yemek zorundayım zaten ne denk gelirse. akşam da eşime ne yaparsam işte evde ondan yiyorum. sonrası çay keyfi. ben berbat beslenen bi hamileyim ne yazık ki zararlı zararsız ayırmıyorum. sağolsun eşimde pek dikkat etmez öyle şeylere. diyor ki canın ne istiyorsa ondan ye

çok dua ettim canım hayırlısı neyse o olsun diye. hayırlısı buymuş ki hala beraberiz. inşallah geçecek bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…