canım beni utandırıyorsun ama o kadar değil vallatarif istiyorsan dertsizden al o varyaaaa ne hamaratmıs ne hamaratttt
ay kızlar ,
şimdi eşimle konuştuk, bugün insan kaynaklarıyla kendi müdürü seni çağırıcaz demişler çok korkuyorum, hep eleman çıkaran bi firma, gerçi eşimin 5 senesi oldu ama, cumaları da pek hayırlı değildir, çok korkuyorum ya bebek geliyo naparız biz, Allah'ım sen koru, sırtım belim de öle kötü ağrıyoki, yerimde duramıyorum zaten sinir stresden, dua edin nolur kötü bişe olmasın
Keşke hemen sana sölemeseydi eşin,belki sandığınız gibi değildir..Serin tut sen içini,kötü düşünme..dur bakalım...herşeyde bir hayır vardır bunu unutma hiç..
çok şirinsin sen ya ne tatlı göbüş öyle maşallah kilo da süper
fiyatlar yüksek geldi bana istanbulda mıydın canım sen belki oraya göre uygundur ben izmirde 1800 doğum kuaför hizmeti falan yok yani ama bu hizmet olması iyimiş kendini daha iyi hisseder insanSizin bu hastane hizmetlerini çok sevdim, Ne güzelmiş ya anneye moral olur doğum sonrası , Bende öncesinde yaparım hep saçım yapılı gezerim diyorum ama , ne nasıl olacak bilmiyoruz ki , Çantama koyucam artık maşamı makyaj çantamı, Kardeşime yaptırırım diye düşündüm
Doğum fiyatları nedir peki onuda merak ettim ?
ya valla tam bilmiyorum canım, sormuştum ama unuttum valla tam fiyatını ama normal 2000 sezaryen 2500-3000 civarı galiba ya, yani bu civarlarda en azından tam net olmasa da fikir olur
canım benim ayaklarına masaj yapsın kocişin geçsin ağrıların benimde çok ağrıyor yatamıyorum devamlı kalkıp iş yapıyorum ondan yoruluyorum sende yoruluyorsun tabi iki çocuk bir karnında allah yardımcın olsun tabi bu yorgunlukla kızının yaptığını görünce çıldırman normal olsun annesi büyüsün sende onun evinde yaparsınGünaydın kızlar .
Bugun ben o kadar yorgun kalktım ki ayaklarım sis ve uyusuktu.dun cok is yapmistim zahar.
Sabah biz 6 en geç 6,5 ta kalkıyoruz.
Bu sabah kalktım kızım salonun ortasına tuzluk ve sekerligi boşaltmış ustunede su dökmüş
Bir taraftan ağladım bir taraftan temizledim insaf artık.
Rabbim bana yardım etsin diye bekliyorum.el mahkum.
Dahasını düşünemiyorum ben.ne ara kalktı ne ara döktü hiç birimiz duymadık.
Gecede dişimi cok sıkmışim kanal tedavili dişim zonk zonk vuruyor.
Basımı alıp gidesim var.
Hele bir saglık Ocağı'na gideyim asiyi bir haftadır salladım.
çocuk işte bilmeden oyun yapıyor kendine
çok naziksiniz kızlar ama ben tam 8 kilo aldım :)) kızım sadece 1 kilo 25 gram. gerisi bana ait :)) ve hepsi de aynı yerde toplandı nerdeyse :) olsun dün gece kızımla oynadık ya
bundan sonra 20 kilo olsam da dert etmicem yerim ben onun ayaklarını :))
hayatım senin kız maşallah kocaman olmuş 1 kg mı geçmiş ve 8 kilosun benimki 790 gr ama bende 8,5 kilo aldım herkes az aldın sadece göbüş var desede boyum uzun olduğundan kilo fark edilmiyor sen ne yiyip içiyorsun bebişin kocaman bende pekmez falan mı içsem diyorum 1 hafta geriden geliyor benim kız... ha doktor iyi diyor ama sizden böyle gelişimde ilerden gittiğiniz için ben eksik mi yapıyorum diyorum ama dikkat de ediyoru yediklerime sende sırların özel kürlerin varsa söyle bana bende uygulayayım
arkadaşlar benim şeker yüklemem vardı bugün
sonuçları beklemedik dr yarın bakıcak
ama gelince netten baktım ben yüksek çıkmış
sınır 140 benim 170
biliyodum zaten de çok moralim bozuldu
50lik yapıldı, tok gitmiştim
bide idrarda lökosit çıkmış referans 0-0 yazıyo, benim 4-5 çıkmış
bide böbrek kanalı tam sınırda çıktı, bi daha gelişine hatırlat bakalım dedi
onun dışında suyu, rahim ağzı, kilosu filan iyiymiş (862 gr)
voltajım ne bilem ben ayfonun varmış, yetenekleri nelermiş
ben eskiden beri derdim, oğlum olsun adını Eren koyucam diye, eşimde memnun ama ben emin olamıyom
acaba dedim hatunun içinemi doğdu
ya da
ayfonunun mu içine doğdu:))
katinacımmmm dün banyo yaparken bunu düşündüm artık temizlik vs de zor olmaya başladıben lazerliydim ama az da olsa çıkıyo jilet kullanmak zorundayım.. zor zamanlar bundan sonra sanırım Voltajın dediği gibi
canım 2 yıl çalıştım inanki getirdiğim para hiç önemli değil onlar için.sadece gelin çalışıyor desinler. öğretmen arkadaşlar bilirler ücretli öğretmenin ne kadar aldığını. 2 yıl boyunca aldığım maaşla hiçbişey yapmadık ki. köy okulundaydım bi de o kadar fakirler ki anlatamam benim maaşım onlara gitti. eşimde sağolsun aldığın maaşı ne yaparsan yap diyordu. kayınvalidemlerin bundan haberi yok tabi. ben bi anlamda gönüllü çalışmış gibi oldum. o zaman kafam rahattı gerçekten. çalışıyorum diye çok sık gelmediler. eşime gelince, eşim 14 yaşında yatılı okula gidiyor ve yılda 2 kez ailesini görüyor. yarı yıl tatili ve yaz tatilindede sadece 15 gün birlikte oluyorlar. onlara laf söyleyemiyor. beni korumaya kalkınca kayınvalidem acillik oluyor. 7 yıl flört ettik biz 6 yıldırda evliyiz. eşim bir dediğimi iki etmiyor. ama ailesi işin içine girince bişey diyemiyor. oğlumuz hayatımızı değiştirecek buna inanıyorum ben.Aklım almıyor senin kayınvalidenleri,benimkiler de bana diş geçirmeye kaktılar biz de ne badireler atlattık ama Allahtan eşim hep benim yanımdaydı,bana destek oldu..Hatta onu bile ne ezdiler bu sebeple,hala da biz dışlanırız çünkü biz kontrol edilemiyoruz..Olsun böylesi daha iyi komşı gibi selamlaşıyoruz sonra ne onlar bana ne ben onlara gelip gitmeyiz.Böyle mesafeli olmak çok daha iyi,huzurluyuım en azından.Düşün ki biz aynı binada yaşıyoruz,altlı üstlü..:) Senin de eşin sana destek olsa bu kadar yapamazlar bence,eşini de etkiliyor onlar,sen tek kalıyorsun..Çalışmaman onlar için sadece bir bahane seni hırpalamak için,çalışsan başka bişey bulurlar..Ben Bekarlığımdan beri çalışıyorum da ona rağmen yapmadıklarını bırakmadılar.Kötülük etmek isteyen bahanesini hep bulur,sen güçlü olmaya bak karşılarında yeterki,ezilme..Zaman gelir onlardan da kurtulursun inşallah.
tatlım malesef babam iyi değil babam akciger kanseri ve kötü huylusundan şuan kemoterapi görüyor((
Harikasın yavrimmmmm...taş maşallah taşşşş...:)
ay kızlar ,
şimdi eşimle konuştuk, bugün insan kaynaklarıyla kendi müdürü seni çağırıcaz demişler çok korkuyorum, hep eleman çıkaran bi firma, gerçi eşimin 5 senesi oldu ama, cumaları da pek hayırlı değildir, çok korkuyorum ya bebek geliyo naparız biz, Allah'ım sen koru, sırtım belim de öle kötü ağrıyoki, yerimde duramıyorum zaten sinir stresden, dua edin nolur kötü bişe olmasın
canım beni utandırıyorsun ama o kadar değil valla
Kızlarr akşam yatınca benim en alt sıradaki kaburga kemiklerime acaip basınç oluyor...sanki midemi yukarı itiyorlar da kaburkalarım da yer açmaya çalışıyor gibi..Daha evvel okumuştum bir yerde bebeğe yer açmak için alt kaburgalar kenara doğru genişlermiş..benim durum da bu mudur acaba...
Aranızda benim gibi şikayeti olan var mı ?**
teşekkür ederim canımcımama taşlık falan kalmadı kız saldık her bir tarafımızı
cuma vakti hepimiz dua ederiz canım.. ama daha ortada birsey yokken kendini strese sokma.. bize haber ver
ayy dertsiz baktıkça kendimden ve kadınlığımdan utandım canımnasıl güzel şeyler yapmışsın öyle
her şikayette olduğu gibi bundan da var bende. diyorum ya geceleri uyandırıyor diye. dün uyumaya çalışırken midem çıksın artık dedim yerinden o da rahatlasın bende artıkyanması tutuşması neyse ama baskı cok canımı yakıyo
canım 2 yıl çalıştım inanki getirdiğim para hiç önemli değil onlar için.sadece gelin çalışıyor desinler. öğretmen arkadaşlar bilirler ücretli öğretmenin ne kadar aldığını. 2 yıl boyunca aldığım maaşla hiçbişey yapmadık ki. köy okulundaydım bi de o kadar fakirler ki anlatamam benim maaşım onlara gitti. eşimde sağolsun aldığın maaşı ne yaparsan yap diyordu. kayınvalidemlerin bundan haberi yok tabi. ben bi anlamda gönüllü çalışmış gibi oldum. o zaman kafam rahattı gerçekten. çalışıyorum diye çok sık gelmediler. eşime gelince, eşim 14 yaşında yatılı okula gidiyor ve yılda 2 kez ailesini görüyor. yarı yıl tatili ve yaz tatilindede sadece 15 gün birlikte oluyorlar. onlara laf söyleyemiyor. beni korumaya kalkınca kayınvalidem acillik oluyor. 7 yıl flört ettik biz 6 yıldırda evliyiz. eşim bir dediğimi iki etmiyor. ama ailesi işin içine girince bişey diyemiyor. oğlumuz hayatımızı değiştirecek buna inanıyorum ben.
hayatım senin kız maşallah kocaman olmuş 1 kg mı geçmiş ve 8 kilosun benimki 790 gr ama bende 8,5 kilo aldım herkes az aldın sadece göbüş var desede boyum uzun olduğundan kilo fark edilmiyor sen ne yiyip içiyorsun bebişin kocaman bende pekmez falan mı içsem diyorum 1 hafta geriden geliyor benim kız... ha doktor iyi diyor ama sizden böyle gelişimde ilerden gittiğiniz için ben eksik mi yapıyorum diyorum ama dikkat de ediyoru yediklerime sende sırların özel kürlerin varsa söyle bana bende uygulayayım
çok dua ettim canım hayırlısı neyse o olsun diye. hayırlısı buymuş ki hala beraberiz. inşallah geçecek bunlar.dERTSİZ CANIM BEN İNANIYORUM Kİ EŞİN ZAMANLA ONLARA KARŞI DA SENİ KORUMAYA BAŞLAYACAK..eŞİMDE BAŞLARDA KARIŞAMAZDI,NE BANA BİŞEY DERDİ NE ONLARA BİRAZ DA SAYGISIZLIK ETMEK İSTEMEDİĞİ İÇİN AİLESİNE SONRADAN GÖRÜNCE BENİM NELER YAŞADIĞIMI VE ONLARIN BİZE HİÇ SAYGI GÖSTERMEDİĞİNİ MÜDAHALE ETMEYE BAŞLADI.AMA ÇOK ZOR SÜREÇLER BUNLAR,EŞİMİN KAYINVALİDE YÜZÜNDEN 1 HAFTADA SAÇALARI DÖKÜLDÜ STRESTEN,ÜZÜNTÜDEN..DÜŞÜN ARTIK..AMA NEYSE Kİ ATLATTIK,BULAŞAMIYOR ARTIK BİZE..
HELE SİZDE DE ÇOCUK BİR DOĞSUN SENİN DEDİĞİN GİBİ EŞİN ÖNCELİĞİN KİMDE OLDUĞUNU DAHA İYİ ANLAYACAK VE ESKİSİNDEN DE KUVVETLİ OLACAK BAĞLARINIZ..
fiyatlar yüksek geldi bana istanbulda mıydın canım sen belki oraya göre uygundur ben izmirde 1800 doğum kuaför hizmeti falan yok yani ama bu hizmet olması iyimiş kendini daha iyi hisseder insan
evet cnm istanbul'dayım, memorial hizmet burası da, ben zaten hastane seçimini doktor nerdeyse ona göre yapıcaktım, tesadüf oldu yani, arkadaşlarım da burda yaptı çok memnun kaldılar, o yüzden başka doktor da olsaydı buraya gelsin isterdim, çünkü hiç paragöz bi hastane değil aslında, ben de özel sağlık sigortası var, bi kuruş fazlasını almadılar daha herşeyleri de faturalı, başka hastane olsa sömürür dururlar hele özel sağlık sigortası olunca yani
oftelyam hem kendine hem de bebeğine stres yapma inşallah kötü bir şey değildir.
umutege maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?