Geçmiş olsun canım öncelikle.
Biz babannesinden bir şey göremedik ama annanesi maşallah herşeyini hazırlıyor oğluşun.
Telefonda çığlık çığlık seviyor oğluşumuİnsan gerçekden çok mutlu oluyor.
Hele dayısı hastane çıkışı alcam dedi aldı gs storeden.Ver eve götüreyim dedim yok diyor.
Her akşam bakıyormuş
Valla canım kişisel temizlik konusunda benimde sıkıntılarım var.
Özel bölgeme değil ama bacaklarıma gittim oh bee dedim:)
İnşallah dediğin gibi temiz temiz gitmek nasip olur.
Kuaförümden memnun olduğum için o konuda sıkıntım yok.
Evdede artık uğraşamıyorum açıkcası.
Kahve çay çok nadir şekersiz içiyorum canım.
Müdürüm zaten herkesi tembihlediği için kimse yanıma yiyecekle,içecekle yaklaşamıyor.
Maşallah sana biz temizliği kocişle yapıyoruz valla tek yapamıyorum öyle alt üst.
Hafta sonu bir girişiyoruz heryer pırıl pırıl oluyor.
Ben sadece çamaşır katla yerleştir,dolap içi sil onla zaman geçiriyorum.
Kocişle lavaboyu,banyoyu,balkonu yıkıyor.Koltuk,yatak altlarına kadar süpürge açıyor,vileda çekiyor.
Çok yoruluyor kıyamıyorum da.Ama malesef bir süre daha böyle devam edecek.
sağolsun benim eşimde çok yardım ediyor. biz tüp bebek tedavisi gördük. tedaviye başladığımızdan beri süpürmek, silmek, banyo-lavabo yıkatmıyor bana. o evde yokken yapsam iş yaptım diye kavga ediyoruzbenimde işime gelmiyor değil
maşallah vallahi hiç brişey yok. ben dana gibi oldum. 11 kilo aldım :2:
neyseee yaaa herşey yoluna girer inşallah hepimiz için..
konuyu değiştiriyorummm ve soruyorum
HANİPEKS hanım neden iki laf etmiyorsunuzzzz acaba ?? özlettiniz kendinizii ????
Hanipeks yolarim seni :) saka bir yana Facete yılbaşında çektiğim bir fotograf vardı kocam dansoze para takıyordu kocam da onu yüklemiş karım dedi yaptım diye onu diyor hanipeks, girgir olsun diye dansozu masaya aldık kocama da para tak dedim gözleri parladı herifin, benimkilerden uzak kaldı adamcagiz parayı yapistirdi bir foto karesi olarak kaldı dansoz cok çirkindi zaten
Bebişlerinize hangi marka havlu aldınız kızlar..hangisi iyi...Ben bir iki mağzada baktım beğenemedim..netten mi alsam acaba??
Ben aslında çok öyle ağır şeyler almadım kuzucum.
Önlükler,çıtçıtlı badiler,altlı üstlü takımlar.
Alt değiştirme bezi,emzik kutusu vs aldım.
Ama müdürüm bana bir çanta dolusu bir şeyler getirmiş.
Biz kullanmadık illede sen al dedi.Tek tek anlattı kıramadım.
Telsiz,ana kucağı,bebek emzirme yastığı,bir sürü bir şeyler
Müdürüm anlattıkça ben oda mı varmış dedim.
Bebek askısı bile koymuş :)
Çok şnslıyım iş verenim yönünden çok şükür.
Bugun sis vardı karşıya geçedim gelmeseydin keşke diyo
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım...
Hamişliğin en güzel yani o zaten.
Biz geçenlerde kocişimle zıtlaştık.Kocişim haklıydı.
Baya bir damarına bastım.Şimdi gururu elden vermicem ya botlarımı giymeye çalışıyorum eğilemiyorum.
Eşortman giyicem zorlanıyorum,isyanlardayım.
Hele tek hayatta uyuyamam.Kocişle uyuma kalkma saatimiz aynıdır bizim.
İçerde oyalanıyor,gelmiyor yanıma.Saat sayıyorum bende gelsin diye.
Sonra geldi,sancım var dedim,bakalım ne dicek diye.
Bir telaşlandı,bir ilgi bir alaka,kollarına alıyor öpüyor sarılıyor geçti bebeğim diyor.
O zaman dedim iyiki hamişim
ersnil fıstığım kocişim Allahın izni ile pazartesi Ankara da tıkalı kanalı açtıracak..
bir kaç gün daha çekecek,şafak sayıyoruz
​Ay ne güzel, hayırlı olsun yeni cicileriniz ve müdürünün verdikleri cnm, güle güle kullan.
güzel taktikmiş, son zamanlarda kaynanatör yüzünden çok tartışıyoruz eşimle. bundan sonra bende bunu kullanıcam, bari kalan son 3 ayımı stressiz geçireyim.
ersnil fıstığım kocişim Allahın izni ile pazartesi Ankara da tıkalı kanalı açtıracak..
bir kaç gün daha çekecek,şafak sayıyoruz
bu taktiği ben de kullanıyorum
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım...
Hamişliğin en güzel yani o zaten.
Biz geçenlerde kocişimle zıtlaştık.Kocişim haklıydı.
Baya bir damarına bastım.Şimdi gururu elden vermicem ya botlarımı giymeye çalışıyorum eğilemiyorum.
Eşortman giyicem zorlanıyorum,isyanlardayım.
Hele tek hayatta uyuyamam.Kocişle uyuma kalkma saatimiz aynıdır bizim.
İçerde oyalanıyor,gelmiyor yanıma.Saat sayıyorum bende gelsin diye.
Sonra geldi,sancım var dedim,bakalım ne dicek diye.
Bir telaşlandı,bir ilgi bir alaka,kollarına alıyor öpüyor sarılıyor geçti bebeğim diyor.
O zaman dedim iyiki hamişim
benim canım da çok kahve çekiyo yaa...arada sütlü kahve içiyorum valla...zararı var mı bilmiyorum ama :26:merabalar kızlarrrr =) geldi gene güzel bi cuma akşamı =) bugun diş doktoruna gittim çünkü geçen gün dişimin dolgusu kırılmıştı ama doktor yapmadı tekrardan doğumdan sonra yapalım şu an için sıkıntı vermez diyince inşallah doğum sonrasına kadar bişi olmaz. bu arada karnım kocaman olduuuu ve ben artık harıl harıl çok afedersiniz bikini bölgesi temizliğini daha da büyüyünce nası yapcam diye düşünüyorum kuaföre gitmek de istemiyorum ama ya makine ya ağda kullanıodum inşallah sıkıntı olmaz gene devam edebilirm doğuma temiz gitmek nasip olur inşallah.bu arada kızımın babannesi ve annesi yarıştalar kıyafet konusunda benden çok alıolar annem hele kız çeyizi hazırlıyo gibi =)) öyle gördükçe nası mutlu oluyo insan allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinn...bu arada ben de gene enerji patlaması var son raddede :S sabaha kadar temizlik yapasım tutuyo eşim artık kızıyo yeter yat diye yatıyorum bu sefer uykum gelmiyo kalkıp gene bişiler yapıorum inşallah hep böyle gider de bazen kendim de şaşıyorum...ve canım sürekli deli gibi Türk kahvesi istiyo nescafe fincanıyla içiyorum bazen şekersiz şekilde.var mı böyle canı kahve çay isteyen??
benim hamile kaldıktan sonra bacaklarımdaki tüyler döküldü...2 ayda bi çıkıyo,oda çok seyrek...hamileliğin en güzel yanı bu olsa gerekValla canım kişisel temizlik konusunda benimde sıkıntılarım var.
Özel bölgeme değil ama bacaklarıma gittim oh bee dedim:)
İnşallah dediğin gibi temiz temiz gitmek nasip olur.
Kuaförümden memnun olduğum için o konuda sıkıntım yok.
Evdede artık uğraşamıyorum açıkcası.
Amaan sumukluler deseydinkızlar eşim aradı şimdi,
toplantı yapmışlar , 2013 satınalma hedefleri ne olmalıymış,bu yani toplantı, boş stresimle kaldım, ama enteresan bi durumdu gerçekten yıl başı yılbaşı, Allah'ım yarabbimm neyse kötü bişe olmasın da, çok şükür diyim bişe çıkmasın:)
Kiz ne oldu kim sıktı seni,sık kafasına.
Canım sayfa açık ama yazamıyorum sinirlerim bozuk. Sıkıntılıyım bugün işyerinde.
Dansöz de bebecinin 15 katı :)
Ben internetten aldım cnm ama markasını hatırlamıyorum, ürün gelince söylerim canım.
​Ay ne güzel, hayırlı olsun yeni cicileriniz ve müdürünün verdikleri cnm, güle güle kullan.
O krem su dısı mor krem sarı o değil mı ?saf gliserin hani.selam kizlar yine iyi muhabbet yapmissiniz
bebeci alemsin ya, ben cok kiskancimdir televizyonda bile baktirmam ne kadar cirkin olursa olsun
ayy benim goguslerimin ucu pul pul olmus cok kasiniyorsu lansinoh denen kremi simdiden mi kullansam napsam
O krem su dısı mor krem sarı o değil mı ?saf gliserin hani.
Banyoda biraz lif gibi birşeylerde sür süt için açılıyor.
Aman ne kıskancam kız , hanipeksin dediği gibi ben hamileyim onun kadar göbeğim yok yani :) yılbaşı gecesi kocam dibimden ayrılmadı ben siyah bluzum ve siyah parlak taytimla maşali saclarimla cok güzeldim demii kız Hanipeks:) kocam kulağıma hamile halinle bile herkesten çok güzelsin dedi bir de birşey daha dedi amma dememm onu :)selam kizlar yine iyi muhabbet yapmissiniz
bebeci alemsin ya, ben cok kiskancimdir televizyonda bile baktirmam ne kadar cirkin olursa olsun
ayy benim goguslerimin ucu pul pul olmus cok kasiniyorsu lansinoh denen kremi simdiden mi kullansam napsam
boy olarak benden kısa hatunun kilosunda sorun vardı her türlü kaybeden o ama parayı kazanan oAmaan sumukluler deseydin
İyide sır gibi ne o gizemli gizemli çağırmış mikroplar.
İyi bari şükürler olsun.
Kiz ne oldu kim sıktı seni,sık kafasına.
Bebecinin 15 katı mıAt gibi karı maşallah diye bakmadın insallah bebeci:))))
para taktirmis hıh
Bebeğe kotu ornek oldunuz hemi.
Kiz hanipeks senin tarak kızımın tarağının aynısı :)
3 yıldır kullanıyoruz tas gibi.birde uzun saçta kullandık hani.
O krem su dısı mor krem sarı o değil mı ?saf gliserin hani.
Banyoda biraz lif gibi birşeylerde sür süt için açılıyor.
selam güzel annişler, bugün keyifli bir gün geçirdik
çünkü kızımla randevumuz vardı. herşey yolundaymış çok şükür.
26. haftaya girdik 850 gr. 30 cm.
dün şekerimin yüksek çıktığını dr uma söylediğimde
50 grlık glikoz la yapılan test tarama testidir. 100 grlık olanın sonucuyla teşhis koyulabilirmiş,korkmamamı
söyledi. bir sürü soru sordum şaşırarak bana baktı ve sen internetteki forumlarımı okuyorsun dedi evet dedim.
tamam ama şahsi yorumlardan kaçının, birbirinizi endişeye sokacak tarzda konuşmalar yapmayın. güzel anlarınızı
paylaşın. her vücut farklı ,bir diğerinin rahatsızlığı sizi korkutmasın dedi.
neyse sadece keyfini çıkar dedi buu anlar hayatta çok kez yaşanmıyor haklı...
ayrıca kızım çok güzelmiş
bizden haberler böyle
hepsi karnımda ve totomda
ya ben çok komik yürüyom artık yoksa psikolojik mi sizin yürüyüşlerde değişme var mı
Seni seniii adas mısınız sizaha öğrendim adını
Benimde burda bir adasim var ama haberi yok adas oldugundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?