2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar wosgi işden çıkdı ya artık gelmiyor mu?
Ben mi denk gelemiyorum.

Laterne kuzucum geçmişe bakamadım eşin nasıl oldu?

sağolsun benim eşimde çok yardım ediyor. biz tüp bebek tedavisi gördük. tedaviye başladığımızdan beri süpürmek, silmek, banyo-lavabo yıkatmıyor bana. o evde yokken yapsam iş yaptım diye kavga ediyoruz benimde işime gelmiyor değil

Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım...

Hamişliğin en güzel yani o zaten.
Biz geçenlerde kocişimle zıtlaştık.Kocişim haklıydı.
Baya bir damarına bastım.Şimdi gururu elden vermicem ya botlarımı giymeye çalışıyorum eğilemiyorum.
Eşortman giyicem zorlanıyorum,isyanlardayım.
Hele tek hayatta uyuyamam.Kocişle uyuma kalkma saatimiz aynıdır bizim.
İçerde oyalanıyor,gelmiyor yanıma.Saat sayıyorum bende gelsin diye.
Sonra geldi,sancım var dedim,bakalım ne dicek diye.
Bir telaşlandı,bir ilgi bir alaka,kollarına alıyor öpüyor sarılıyor geçti bebeğim diyor.
O zaman dedim iyiki hamişim

ersnil fıstığım kocişim Allahın izni ile pazartesi Ankara da tıkalı kanalı açtıracak..
bir kaç gün daha çekecek,şafak sayıyoruz

kızlar eşim aradı şimdi,

toplantı yapmışlar , 2013 satınalma hedefleri ne olmalıymış,bu yani toplantı, boş stresimle kaldım, ama enteresan bi durumdu gerçekten yıl başı yılbaşı, Allah'ım yarabbimm neyse kötü bişe olmasın da, çok şükür diyim bişe çıkmasın:)

neyseee yaaa herşey yoluna girer inşallah hepimiz için..

konuyu değiştiriyorummm ve soruyorum

HANİPEKS hanım neden iki laf etmiyorsunuzzzz acaba ?? özlettiniz kendinizii ????

Canım sayfa açık ama yazamıyorum sinirlerim bozuk. Sıkıntılıyım bugün işyerinde.

Dansöz de bebecinin 15 katı :)

Bebişlerinize hangi marka havlu aldınız kızlar..hangisi iyi...Ben bir iki mağzada baktım beğenemedim..netten mi alsam acaba??

Ben internetten aldım cnm ama markasını hatırlamıyorum, ürün gelince söylerim canım.

​Ay ne güzel, hayırlı olsun yeni cicileriniz ve müdürünün verdikleri cnm, güle güle kullan.

güzel taktikmiş, son zamanlarda kaynanatör yüzünden çok tartışıyoruz eşimle. bundan sonra bende bunu kullanıcam, bari kalan son 3 ayımı stressiz geçireyim.

ersnil fıstığım kocişim Allahın izni ile pazartesi Ankara da tıkalı kanalı açtıracak..
bir kaç gün daha çekecek,şafak sayıyoruz

Çok çok geçmiş olsun canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz.

​Ay ne güzel, hayırlı olsun yeni cicileriniz ve müdürünün verdikleri cnm, güle güle kullan.

Saolasın kuzucum.

Ben kaçtım kızlar görüşürüz kocişim çıkıcakmış...
Öpüyorum sizleri...

selam kizlar yine iyi muhabbet yapmissiniz

bebeci alemsin ya, ben cok kiskancimdir televizyonda bile baktirmam ne kadar cirkin olursa olsun

ayy benim goguslerimin ucu pul pul olmus cok kasiniyor su lansinoh denen kremi simdiden mi kullansam napsam

Son düzenleme:
bu taktiği ben de kullanıyorum şimdi naz yapmicaz da ne zaman yapıcaz

benim canım da çok kahve çekiyo yaa...arada sütlü kahve içiyorum valla...zararı var mı bilmiyorum ama :26:

benim hamile kaldıktan sonra bacaklarımdaki tüyler döküldü...2 ayda bi çıkıyo,oda çok seyrek...hamileliğin en güzel yanı bu olsa gerek ama malum bölgeyi temizlemekte ben de zorlanıyorum artık...inşallah doğuma tertemiz gitmek nasip olur hepimize...aksi halde çok utanırım ben yaa

Amaan sumukluler deseydin
İyide sır gibi ne o gizemli gizemli çağırmış mikroplar.
İyi bari şükürler olsun.
Kiz ne oldu kim sıktı seni,sık kafasına.
Bebecinin 15 katı mı At gibi karı maşallah diye bakmadın insallah bebeci:))))
para taktirmis hıh
Bebeğe kotu ornek oldunuz hemi.
Kiz hanipeks senin tarak kızımın tarağının aynısı :)
3 yıldır kullanıyoruz tas gibi.birde uzun saçta kullandık hani.
O krem su dısı mor krem sarı o değil mı ?saf gliserin hani.
Banyoda biraz lif gibi birşeylerde sür süt için açılıyor.

selam güzel annişler, bugün keyifli bir gün geçirdik
çünkü kızımla randevumuz vardı. herşey yolundaymış çok şükür.
26. haftaya girdik 850 gr. 30 cm.
dün şekerimin yüksek çıktığını dr uma söylediğimde
50 grlık glikoz la yapılan test tarama testidir. 100 grlık olanın sonucuyla teşhis koyulabilirmiş,korkmamamı
söyledi. bir sürü soru sordum şaşırarak bana baktı ve sen internetteki forumlarımı okuyorsun dedi evet dedim.
tamam ama şahsi yorumlardan kaçının, birbirinizi endişeye sokacak tarzda konuşmalar yapmayın. güzel anlarınızı
paylaşın. her vücut farklı ,bir diğerinin rahatsızlığı sizi korkutmasın dedi.
neyse sadece keyfini çıkar dedi buu anlar hayatta çok kez yaşanmıyor haklı...
ayrıca kızım çok güzelmiş
bizden haberler böyle

O krem su dısı mor krem sarı o değil mı ?saf gliserin hani.
Banyoda biraz lif gibi birşeylerde sür süt için açılıyor.

evet disi mor olan krem, biraz normal nemlendirici sureyim bakiyim belki iyi gelir

ben kullanirim hep lif, insallah sut sikintisi yasamayiz, annemin pek sutu olmamis bizde ondan biraz korkuyorum ama bakalim Allah bilir

selam kizlar yine iyi muhabbet yapmissiniz

bebeci alemsin ya, ben cok kiskancimdir televizyonda bile baktirmam ne kadar cirkin olursa olsun

ayy benim goguslerimin ucu pul pul olmus cok kasiniyor su lansinoh denen kremi simdiden mi kullansam napsam
Aman ne kıskancam kız , hanipeksin dediği gibi ben hamileyim onun kadar göbeğim yok yani :) yılbaşı gecesi kocam dibimden ayrılmadı ben siyah bluzum ve siyah parlak taytimla maşali saclarimla cok güzeldim demii kız Hanipeks:) kocam kulağıma hamile halinle bile herkesten çok güzelsin dedi bir de birşey daha dedi amma dememm onu :)
boy olarak benden kısa hatunun kilosunda sorun vardı her türlü kaybeden o ama parayı kazanan o
bebeğe kötü ornek olan babası :26:ben kadın masadan gitsin artık diye parayı taktirdim yoksa gideceği yoktu

maşallah kilosu da iyimiş kızının... doktor nerden biliyoki bizim buralarda takıldığımızı, ama takdir ettim her anlamda uyarıyo seni. benim şeker yüklemede yarın bakalım ne olacak. oğlumun kilosunu merak ettim şimdi 26.haftaya bugün girdik biz ama o senin kız kadar olduğunu sanmıyorum.

hepsi karnımda ve totomda
ya ben çok komik yürüyom artık yoksa psikolojik mi sizin yürüyüşlerde değişme var mı

penguen gibi yürümeye başladım ben, yukardan bakınca memişlerden az daha ilerde göbüşüm bugün farkettim markete giderken

Seni seniii adas mısınız siz aha öğrendim adını
Benimde burda bir adasim var ama haberi yok adas oldugundan

eminim benim adaşım yoktur burda, çok az var benim adımdan çünkümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…