şeker yüklememiz iyi geçti çok şükür. herhangibir problem yok dedi doktor yalnız çok az idrar yolu enfeksiyonu çıktı ona da şu suda eritilen ilaçtan verdi.
oğluşum 935 gr, 35cm olmuşşaştım kaldım o kadar büyüyeceğini düşünmemiştim. çok hareketliydi bugün eli kolu durmadı ultrasonda.
bugün kendime lohusa geceliği aldım, şu elbise gibi olanlardan. herkez onun rahat olacağını söylüyor. bi tane ondan bi tanede normal pijamalı takımlardan almayı düşünüyorum. relax mode da indirim vardı. pijamalı takım beğenemedim onu da sonra alırım diye düşündüm.
canım artık yavaş yavaş başlayacak öyle sıkıntılarımız. sana tavsiyem tuzu azaltmaya çalış.
şeker yüklememiz iyi geçti çok şükür. herhangibir problem yok dedi doktor yalnız çok az idrar yolu enfeksiyonu çıktı ona da şu suda eritilen ilaçtan verdi.
oğluşum 935 gr, 35cm olmuşşaştım kaldım o kadar büyüyeceğini düşünmemiştim. çok hareketliydi bugün eli kolu durmadı ultrasonda.
bugün kendime lohusa geceliği aldım, şu elbise gibi olanlardan. herkez onun rahat olacağını söylüyor. bi tane ondan bi tanede normal pijamalı takımlardan almayı düşünüyorum. relax mode da indirim vardı. pijamalı takım beğenemedim onu da sonra alırım diye düşündüm.
canım artık yavaş yavaş başlayacak öyle sıkıntılarımız. sana tavsiyem tuzu azaltmaya çalış.
canım bak bu çok riskli.. bana özellikle şişlikle ilgili bilgi verdi, eşin gelince muhakkak bir acile git.. Allah korusun, aşıya karşı reaksiyon olmuş olabilir vücudunda..
acısı zaten illet bişey onun ki o kadar şişlikte düşünemiyorum bile.. Allah yardımcın olsun..
eşin gelince bi doktora gitsen keşke canım :26:
Hosgeldin:) Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin.sevgili ve benden cok daha tecrubeli anne adaylari :)
umarim guzel bir hamilelik sureci yasiyorsunuzdur ve hepiniz saglicakla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz...
2 ay geriden gelen bir comez olarak sizlere iki sorum olacakti:
1. 16. haftadan sonra aranizda bebisinin cinsiyeti degisen oldu mu? bana simdiye kadar hep erkek dediler, kendimi kaptirip cilginca alisveris yapmak istiyorum ama degisme ihtimali beni bir hayli frenliyor...
2. ortanin ustunde kilo alanlar su ana kadar kac kilo aldilar? mesela ben biraz oburcuk oldugum icin 80le basladim, simdiye kadar da iyi gidiyorum sayilir, fakat 5. veya 6. aylara kadar neler olur kestiremiyorum :))
simdiden hepinize cok tesekkurler...
sevgili ve benden cok daha tecrubeli anne adaylari :)
umarim guzel bir hamilelik sureci yasiyorsunuzdur ve hepiniz saglicakla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz...
2 ay geriden gelen bir comez olarak sizlere iki sorum olacakti:
1. 16. haftadan sonra aranizda bebisinin cinsiyeti degisen oldu mu? bana simdiye kadar hep erkek dediler, kendimi kaptirip cilginca alisveris yapmak istiyorum ama degisme ihtimali beni bir hayli frenliyor...
2. ortanin ustunde kilo alanlar su ana kadar kac kilo aldilar? mesela ben biraz oburcuk oldugum icin 80le basladim, simdiye kadar da iyi gidiyorum sayilir, fakat 5. veya 6. aylara kadar neler olur kestiremiyorum :))
simdiden hepinize cok tesekkurler...
Vitamincim gunde 2.5 lt su iciyorum daha fazlasini midem almiyor,
Kizlar tuzu da kestim ama yogun is tempom en buyuk neden galiba
voltajcim daha iyi olmana sevindim
Sagol canım benim.
Evet seninki yorgunluktan ve fazla ayakta kalmaktan.üzgünüm ki bu tempoyla varislere davetiye çıkarıyorsun
Bu kosturmacaya ve oturamamaya En azından kırmızı kılcal damarlar görünmeye başlayacak .
Hergun bacaklarını soğuk suyla yikayabilsen ve yukarıda tutabilsen.
Gecen haftasonu sol ayagimin ustunde belirgindi kirmizi kilcal damarlar. Ptesi gecti. Ama suanda yesil yesil damarlarim belirgin. İs tempomun duzenlenmesi icin dr um nasil yasal bir duzenleme yapilmasini saglayabilir acaba?
Zaten bir ayağının digerinden farklı şişmesinde vardı birsey.
Dr belki birkaç gün rapor verebilir.tatilinde yok yani.biraz dinlenebilsen cinarcigin sesinede kulak verebilirdin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?