Hemen vermiyor mu sonucu canım?
yok tatlım usg ile bakıp boyutlarını kagıda not alıyor o yazdığıyla kan vermeye gittik onunla kan sonuçları karşılastırılıp sonucu söyleyecekler kan sonucu 5 güne çıkıyor ama bu her yerde böylemi bilmiyorum
ikili teste giren arkadaşlar hepinize alttan mı baktı doktorunuz yahu
günaydın herkese az önce doktordan geldim bebeğimi gördüm eli ayağı kafası poposu kalp atışlarını gördüm baya herşey ayırt edilebiliyordu sanki bu duyguyu ilk defa yaşıyormuş gibiyim demekki her hamileliğin tadı farklı oluyormuş neyse çarşamba gününede ikili test için gideceğiz allah nasip ederse
Benim ikili testim de perşembe günü. Şu üç gün nasıl geçecek bilmiyorum, çok heyecanlıyım :)) bakalım cinsiyetle ilgili bir şey söyleyecek mi doktor.
Hepimiz doktorlarımızdan çok güzel haberlerle dönelim inşallah..
tam 11+4 düz şuan ben hamile kaldığımda 58 falandım 54 e düştüm yavaş yavaş alıyorum kilom 56 olmuş ama ortalama 1,5 ayda aldığım kilo bu
kızlar selam bende nisan annesi olcam Allah nasip ederse...bugün kontrolümüz vardı doktor %70 erkek dedi...oğluşum olcak...rabbim hayırlısıyla herkese bu güzel duyguyu nasip eder inşallah
Benim ikili testim de perşembe günü. Şu üç gün nasıl geçecek bilmiyorum, çok heyecanlıyım :)) bakalım cinsiyetle ilgili bir şey söyleyecek mi doktor.
Hepimiz doktorlarımızdan çok güzel haberlerle dönelim inşallah..
ikili teste giren arkadaşlar hepinize alttan mı baktı doktorunuz yahu
yok alttan bakmıyor..normal muayene ediyor..bana yapılanlar şöyle oldu kalp atışlarını midesini burnunu bacaklarını kollarını kalbini ve kafatasının ölçülerine baktı..her birinin fotosunu çekti..yani usgden :) herşey normal gözüktü şükür..usg kağıdını elime verdiler.. kan verdim sonucu cumartesi alıcam nasipse..böyle oldu kızlar..alttan bakılmıyo yani..
katinamm,maşallah güzel haberlerine çok sevindim canımdarısı gitmeyen arkadaşlarımızın başına inşallah
cnm hangi gün kontrolün şimdiden salıklı haberler inş cinsiyetide belli olur belki dikkat ettim çoğu arkadaşın bebeği erkek ona göre seninde erkek olabilir tabi benimki ihtimal
bana % 60 kız dedi :) ama pek düşük bir ihtimal tabi :) iki haftam kaldı kontrole kısmetse;inşallah hayırlısı ile o zaman öğreneceğim oğlum mu olacak kızım mı :) keşke ikisi birden olsa,ikisi arasında tercih yapamıyorum
bana % 60 kız dedi :) ama pek düşük bir ihtimal tabi :) iki haftam kaldı kontrole kısmetse;inşallah hayırlısı ile o zaman öğreneceğim oğlum mu olacak kızım mı :) keşke ikisi birden olsa,ikisi arasında tercih yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?