2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hemen vermiyor mu sonucu canım?

yok tatlım usg ile bakıp boyutlarını kagıda not alıyor o yazdığıyla kan vermeye gittik onunla kan sonuçları karşılastırılıp sonucu söyleyecekler kan sonucu 5 güne çıkıyor ama bu her yerde böylemi bilmiyorum

Yazanların hepsi ultrason sonucunu hemen öğrenmişler kan bekliyorlardı canım.
Sende öyle söyleyince şaşırdım.İnş bende hemen öğrenirim.
Hakkımızda hayırlısı.

Benim ikili testim de perşembe günü. Şu üç gün nasıl geçecek bilmiyorum, çok heyecanlıyım :)) bakalım cinsiyetle ilgili bir şey söyleyecek mi doktor.
Hepimiz doktorlarımızdan çok güzel haberlerle dönelim inşallah..

Ay hadi hayırlı olsun. Ben en son kalp atışı için gitmiştim. Elini kolunu gören anneleri kıskanıyorum. Çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum.

İnşallah canım, bu hafta gün bekleyen çok nasıl geçecek bakalım :)

tam 11+4 düz şuan ben hamile kaldığımda 58 falandım 54 e düştüm yavaş yavaş alıyorum kilom 56 olmuş ama ortalama 1,5 ayda aldığım kilo bu

cnm ben 49 kilo ile hamile kaldım şu an 51.7 kg daha 10 haftalık çok fena oldu 10 haftada 3 kilo nerdeyse böyle giderse patlıcam galiba

cnm sorma ya benimde bir hafta var dayanamıorum özledim ya resmen keşke karnımız şeffaf olsa hep görsek

ikili teste giren arkadaşlar hepinize alttan mı baktı doktorunuz yahu

yok alttan bakmıyor..normal muayene ediyor..bana yapılanlar şöyle oldu kalp atışlarını midesini burnunu bacaklarını kollarını kalbini ve kafatasının ölçülerine baktı..her birinin fotosunu çekti..yani usgden :) herşey normal gözüktü şükür..usg kağıdını elime verdiler.. kan verdim sonucu cumartesi alıcam nasipse..böyle oldu kızlar..alttan bakılmıyo yani..

cnm herşeyin normal olmasına çok sevindim ultrason u renkli mi idi yoksa normal miydi

naz korkma arkadaşım,aklına öyle kötü düşünceler getirme aslaaa allahın izni ile yarın sende bebeciğini doya doya görüp hayırlı haberlerini getireceksin bize

cnm hangi gün kontrolün şimdiden salıklı haberler inş cinsiyetide belli olur belki dikkat ettim çoğu arkadaşın bebeği erkek ona göre seninde erkek olabilir tabi benimki ihtimal

bana % 60 kız dedi :) ama pek düşük bir ihtimal tabi :) iki haftam kaldı kontrole kısmetse;inşallah hayırlısı ile o zaman öğreneceğim oğlum mu olacak kızım mı :) keşke ikisi birden olsa,ikisi arasında tercih yapamıyorum

cnm hafta sonu kıyafet baktım biraz sabah yazmıştım ama okudunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…