2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar merak ettiğim birşey var doğum çantasını ne zaman hazırlamak gerekir?

canım çok hassas davranmamız gerek sonra pişman olmamak için.. elbette herşey kader.. ama bende dikkatsizim.. ne olacak ki deyip poşet taşıyorum marketten ya da evde birşeyin altını süpürmek için itelemeye falan çalışıyorum anlık cesaret geliyo üzerime bazen.. ama işte dün komşu teyze uyarınca kendime geldim. emeğine acı dedi o kadar sıkıntı çektin üzülürsün dedi. biraz da dambır dımbır konuştu ben kötü olunca sustu. haklıydı ama çok etkilendim.. kızın sesini duydukça ben ağladım zaten yukarda.. yazık sanırım eşi de anlayışsız biri ya da o da çok etkilendi olaydan ?? kıza bağırdı birkaç kez sus artık diye. ama acısından mı yoksa hayvanlığından mı bilmiyorum. o bağırdıkça kız daha çok ağladı. onlar da yeni evli sayılır yazın olmuştu düğünleri. hemen hamile kalmıştı. bebeğin odasını falan da hazırlamışlar.. çok çok üzüldüm..

o yüzden çok dikkat edin kızlar ne olur hepiniz.. gece uyandım sizler geldiniz aklıma.. Allahım dedim hiçbirimize o acıyı gösterme. hepimiz sağ salim alalım inşallah kucaklarımıza bebeklerimizi..

bende çok korkuyorum bundan, Allah korusun, kimseye yaşatmasın, ben biraz bundan da sezeryana daha yakınım,
bende duyuyorum böle şeyler, çok üzülüyorum
Allah sabır versin komşuna canım inşallah..

inşallah sabrını verir Allah.. çok zor birşey.. acısını paylaşmak için bile gidemem şimdi bu halde nasıl gideyim daha kötü olur diye düşünüyorum

kızlar merak ettiğim birşey var doğum çantasını ne zaman hazırlamak gerekir?

ben hazırladım canım erken biliyorum ama ne olur ne olmaz diye işte..hayırlısıyla gelsinler de çanta bile lazım değil düşününce herşey heryerde bulunuyor artık..

bizde de öyle canım malesef daha 1. yazılısını yapamadığım öğrenci var. okula bi kaç gün gelmesi not vermek için yeterliymiş. ne yapıp edip yazılısını yapaacakmışız. olmadı yazılı kağıtlarını alıp evine gideyim bari. böyle anlayışın ben taaaa....
ay bide bağırıyo mu kıza ayı!
aman kızlar çok dikkatli olalım.

Merhaba kızlar...

Hayırlı,sağlıklı,huzurlu bir gün olması dileğiyle....

Rabbim hayırlara çıkarsın dün gece kötü bir rüya gördüm....28.haftada erken doğuma giriyormuşum tüp bebek merkezinde,bebeklerim için nasıl endişeleniyorum,ağlıyorum vs.

Ciğer geliştirici iğneyi yaptırmaya karar verdim biran önce...

Rabbim bebeklerimizi vaktinde,sağlıkla kucagımıza almayı nasip et ne olur...

çok ama çok üzücü birşey allah sabır versin
gözlerim doldu okurkenn
ben 7 aydır elektrik süpürgesini hiç elime almadım biraz ağır makina birde korktuğumuz için ama izne ayrılınca yaparım artık diyordum bunu okuyunca fazgeçtim yine eşimin ellerinden öper temizlik :26::26nada üzülüyorum ama oğlum için katlatlanmak zorunda oda buna az kaldı kızlar daha çok dikkat edelim hepimiz...allah yavrularımız bize bağışlasın sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh
evde zaten değişiklik olacak son aya bıraktık hepsini bizde şubat ortasından sonra eşyalar değişecek o zaman kayınvalidem yapacak temizliğimi evimde çok küçük zaten eşimle birlikte yaparlar

Allah sabır versin,güç versin inşallah...

günaydın kızlar..
çok üzücü bir durum mezoşum Rabbim kimseyi böyle bi acıyla karsı karsıya getirmesin sınamasın bizleri..
ne emeklerle büyüttük onları içimizde..acısınıda kahrınıda biz çekiyoruz hamdolsun şükürler olsun Rabbim nasip etmiş ama kıymet mi bilmiyoruz nedir kızlar ??
evde bir temizlik telaşı başlasın bekarken yaptıgım gibi harala hürele işe girişiyorum..tepelere çıkıyorum mutfakta..dolapları düzenliyorum çok güçlü gibi..
İlla böyle birsey duymam lazımdı kendimi frenlemem için..
çok ama çok üzüldüm..Rabbim sabrından sabır versin..çok zor çok acı..

hayırlara çıksın canım rüyan bence bilinç altı rüyası banada çok sık oluyor :26:

Günaydın canlar.
Bugun bende kabuslarla uyandım .

Mezosum üzüldüm cok.son dönemlerde hamilelerin en dikkat etmesi gereken konu.
Birde banyodan çıkarken balkon yikarken dusen hanımlar var maalesef.aman dikkat.
Bende kızımı kucağıma alıyorum 16 kg hatta ası oldugum gün yokuşu çıkmadı illa kucağıma cikti.
Rabbim korusun kuzularımızı...

Birazdan bir yazı yazacağım vaktinde soz vermiştim belki moral olur yarım saate ancak yazarım galiba :))

ufffff bende okuyunca çok etkilendim bencede kızlar iş güç boşverin ben yapmıyorum napim valla isteyen pasaklı desin isteyen istediğini söylesin saolsun eşim yapıyor süpürüyor ben sadece bulaşıkları makinaya koyuyorum okadar böyle şeyleri duyunca etkileniyor insan rabbim sabır versin bana dr eğilip kalkmayı bile yasakladı hayırlısıyla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah

Gerçekden böyle bir haber duymamız gerekiyormuş demek ki.

Bende geçen hafta sonu arkadaşım gelcek diye evi resmen alt üst kaldırdım.
Kendimi ogün çokk yordum.Ağırmış hafifmiş hiç dinlemedim.Kocişim evde yoktu yoksa yaptırmazdı.
Bin pişman oldum valla,bir daha kendimi yormak yok.
Şimdi eşimle konuşuyoruz kendine hiç dikkat etmiyorsun diyor haklı
Off off allahım yardımcımız olsun ne diyim ki.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

kızlar ya iki gündür gece sancılanıyorum böle doğum sancısı gibi bide bu aralar malum stresliyim korkuyorum o yüzden doktoruda aramadım

Kızlar kocişle bende kan uyuşmazlığı var doktorumuz ICT testi istedi.
Tekrar iğne vurulucakmışım bir kere vurulmuştum.
İnşallah hayırlısıyla negatif çıkar ya.
Haftaya ctesine randevu aldım ama,testi önceden yaptırayım diyorum.

öyle işte canlar.. aslında sizlerinde canını sıkmamak için yazmayacaktım bu olayı. ama dikkatsizlik ya da anlık cesaretle biz de bazı işlere girişiyoruz.. o sebeple yazdım hepimiz biraz daha özen gösterelim diye.. hepimiz Allaha emanetiz..

kızlar artık hepimiz dikkat ediyoruz bırakın ağır işler yapmayı
son üç ayımız artık yormayalım kendimizi ve bebeklerimizi
onların sağlığı daha önemli sağlıkla kucaklarımıza alalım ondan sonra yaparız temizliğimizi
ben de eğilip uzanmaya pek dikkat etmiyordum ama artık herşeye dikket etmenin vakti gelmiş demek ki

altıbuçuk yediye girince ben de hazırlamayı düşünüyorum erken doğum riski olabilir diye ben de bakınıyorum ne hazırlamak gerekir diye

bende 31. haftada hazırlayayım dedim ama erkenmi olur acaba diyede düşünmeden edemedim o nedenle sizlere sorayım dedim
mezoş senin bile ne kadar etkilendiğini görüyorum da Allah o kızın yardımcısı olsun bzim komşunun gelinide bebeğini doğduktan sonra kaybetmişti sapasağlam bebekti küvözde bişeler olmuş fazla oksijenmi vermişler çocuğa ne öyle birşeydi ben o zamanlar bekardım kız evde hep bebek ağladığını söylüyordu bekar olmama rağmen okadar etkilenmiştimki kızın gözlerinin içine bakamıyordum korkuyordum garip birşeydi 2 hafta hiç uyuyamamıştım korkudan geceleri defalarca ayetel kürsi okurdum
Mergen dün gece bende rüyamda hem kendimin hem mayısta doğum yapacak arkadaşımın erken doğum yaptığını gördüm Allahım ne garip rüya idi 2 hafta içerisinde 2. defa görüyorum ve 2sindede bebeğim aynı ama çok tanıdık bir bebek ama düşün düşün bulamıyorum :S 2sindede göğsüme koparacak gibi yapışıyor bildiğin kabus yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…