mezo benimde en çok korktuğum şeylerden biri o. çok üzüldüm ya heleki sen kızın ağlama seslerini duydukça daha fena olmuşsundur. ama buraya yazdığın iyi oldu, ben biraz dikkatsiz bir hamiştim artık dikkat edeceğim ağır kaldırmamaya temizlik işlerine. eşlerimiz yapsın birazda.
bende çok korkuyorum bundan, Allah korusun, kimseye yaşatmasın, ben biraz bundan da sezeryana daha yakınım,
bende duyuyorum böle şeyler, çok üzülüyorum
Allah sabır versin komşuna canım inşallah..
Oy oy canım benim yazını şimdi okudum.
İçim ürperdi resmen,çok ama çok üzüldüm.
Allahım yardımcısı olsun sabır versin yarabbim.
Hayırlısıyla atlatırız inşallah artık dediğin gibi son zamanlarımız güzellik,şaşa kenarda kalsın.
Hayırlısıyla atlatalım inşallah bu günleride.
kızlar merak ettiğim birşey var doğum çantasını ne zaman hazırlamak gerekir?
bizde de öyle canım malesef daha 1. yazılısını yapamadığım öğrenci var. okula bi kaç gün gelmesi not vermek için yeterliymiş. ne yapıp edip yazılısını yapaacakmışız. olmadı yazılı kağıtlarını alıp evine gideyim bari. böyle anlayışın ben taaaa....aslında çok geç değil, daha haftaya war ama biz dosya kontrol ettiğimiz için, gelmeyenler oluyo,peşlerinden koştur
süper zekalar gelmeyince not almaktan yırttıklarını zannediyolar
bende bugün davranışları giriym bari
ay bide bağırıyo mu kıza ayı!canım çok hassas davranmamız gerek sonra pişman olmamak için.. elbette herşey kader.. ama bende dikkatsizim.. ne olacak ki deyip poşet taşıyorum marketten ya da evde birşeyin altını süpürmek için itelemeye falan çalışıyorum anlık cesaret geliyo üzerime bazen.. ama işte dün komşu teyze uyarınca kendime geldim. emeğine acı dedi o kadar sıkıntı çektin üzülürsün dedi. biraz da dambır dımbır konuştu ben kötü olunca sustu. haklıydı ama çok etkilendim.. kızın sesini duydukça ben ağladım zaten yukarda.. yazık sanırım eşi de anlayışsız biri ya da o da çok etkilendi olaydan ?? kıza bağırdı birkaç kez sus artık diye. ama acısından mı yoksa hayvanlığından mı bilmiyorum. o bağırdıkça kız daha çok ağladı. onlar da yeni evli sayılır yazın olmuştu düğünleri. hemen hamile kalmıştı. bebeğin odasını falan da hazırlamışlar.. çok çok üzüldüm..
o yüzden çok dikkat edin kızlar ne olur hepiniz.. gece uyandım sizler geldiniz aklıma.. Allahım dedim hiçbirimize o acıyı gösterme. hepimiz sağ salim alalım inşallah kucaklarımıza bebeklerimizi..
canım çok hassas davranmamız gerek sonra pişman olmamak için.. elbette herşey kader.. ama bende dikkatsizim.. ne olacak ki deyip poşet taşıyorum marketten ya da evde birşeyin altını süpürmek için itelemeye falan çalışıyorum anlık cesaret geliyo üzerime bazen.. ama işte dün komşu teyze uyarınca kendime geldim. emeğine acı dedi o kadar sıkıntı çektin üzülürsün dedi. biraz da dambır dımbır konuştu ben kötü olunca sustu. haklıydı ama çok etkilendim.. kızın sesini duydukça ben ağladım zaten yukarda.. yazık sanırım eşi de anlayışsız biri ya da o da çok etkilendi olaydan ?? kıza bağırdı birkaç kez sus artık diye. ama acısından mı yoksa hayvanlığından mı bilmiyorum. o bağırdıkça kız daha çok ağladı. onlar da yeni evli sayılır yazın olmuştu düğünleri. hemen hamile kalmıştı. bebeğin odasını falan da hazırlamışlar.. çok çok üzüldüm..
o yüzden çok dikkat edin kızlar ne olur hepiniz.. gece uyandım sizler geldiniz aklıma.. Allahım dedim hiçbirimize o acıyı gösterme. hepimiz sağ salim alalım inşallah kucaklarımıza bebeklerimizi..
günaydın canım..
şıklığı falan boşverin artık. ne ile ne şekilde rahatsanız öyle takılın kızlarrr...
dün hamile olan alt komşumun 8 aylık bebeğinin karnında öldüğünü öğrendim. ağır kaldırmış sanırım.. elimde torbalarla marketten döndüğümü gören yan komşum hem kızdı hem de anlattı ama çok fena oldum sabaha kadar en az 20 kez uyandım en son 5 de kalktım ve bi daha uyumadım. kızın sürekli ağlama sesi geliyordu. öyle kötü hissettim ki kendimi. dua ettim sürekli ona sabır ver Allahım diye..
çok dikkat edin ne olur kızlar.. sonlara geldik artık
Merhaba kızlar...
Hayırlı,sağlıklı,huzurlu bir gün olması dileğiyle....
Rabbim hayırlara çıkarsın dün gece kötü bir rüya gördüm....28.haftada erken doğuma giriyormuşum tüp bebek merkezinde,bebeklerim için nasıl endişeleniyorum,ağlıyorum vs.
Ciğer geliştirici iğneyi yaptırmaya karar verdim biran önce...
Rabbim bebeklerimizi vaktinde,sağlıkla kucagımıza almayı nasip et ne olur...
kızlar merak ettiğim birşey var doğum çantasını ne zaman hazırlamak gerekir?
hayırlara çıksın canım rüyan bence bilinç altı rüyası banada çok sık oluyor :26:
ufffff bende okuyunca çok etkilendim bencede kızlar iş güç boşverin ben yapmıyorum napim valla isteyen pasaklı desin isteyen istediğini söylesin saolsun eşim yapıyor süpürüyor ben sadece bulaşıkları makinaya koyuyorum okadar böyle şeyleri duyunca etkileniyor insan rabbim sabır versin bana dr eğilip kalkmayı bile yasakladı hayırlısıyla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallahgünaydın canım..
şıklığı falan boşverin artık. ne ile ne şekilde rahatsanız öyle takılın kızlarrr...
dün hamile olan alt komşumun 8 aylık bebeğinin karnında öldüğünü öğrendim. ağır kaldırmış sanırım.. elimde torbalarla marketten döndüğümü gören yan komşum hem kızdı hem de anlattı ama çok fena oldum sabaha kadar en az 20 kez uyandım en son 5 de kalktım ve bi daha uyumadım. kızın sürekli ağlama sesi geliyordu. öyle kötü hissettim ki kendimi. dua ettim sürekli ona sabır ver Allahım diye..
çok dikkat edin ne olur kızlar.. sonlara geldik artık
boşver ya.. verirsin ne olacak.. daha vakit var.. kar var sanırım o taraflarda dikkat edin yollarda falan
inşallah sabrını verir Allah.. çok zor birşey.. acısını paylaşmak için bile gidemem şimdi bu halde nasıl gideyim daha kötü olur diye düşünüyorum
ben hazırladım canımerken biliyorum ama ne olur ne olmaz diye işte..hayırlısıyla gelsinler de çanta bile lazım değil düşününce herşey heryerde bulunuyor artık..
Merhaba kızlar...
Hayırlı,sağlıklı,huzurlu bir gün olması dileğiyle....
Rabbim hayırlara çıkarsın dün gece kötü bir rüya gördüm....28.haftada erken doğuma giriyormuşum tüp bebek merkezinde,bebeklerim için nasıl endişeleniyorum,ağlıyorum vs.
Ciğer geliştirici iğneyi yaptırmaya karar verdim biran önce...
Rabbim bebeklerimizi vaktinde,sağlıkla kucagımıza almayı nasip et ne olur...
altıbuçuk yediye girince ben de hazırlamayı düşünüyorum erken doğum riski olabilir diye ben de bakınıyorum ne hazırlamak gerekir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?