2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Hoş geldin aramıza...

Bende süpriz hamiş kalanlardanım,anlıyorum seni :)
Benim SAT'ta 1 temmuzdu.Doktor tam tarih vermiyor.
Mart sonu nisan başı diyor.Artık hakkımızda hayırlısı.

dışarda çok güzel kar var yağmaya devam ediyor dünden beri olsun bizim havamız güzel olsun demi

​Günaydın arkadaşlarım. Bugün çizme felan giymedim. Spor ayakkabılarımı giydim. Altım tophane üstüm şişhane ya da tam tersi oldu :)

Gerçekden çok çok güzel yağıyor...

Böyle yağmaya devam ederse işe gelmem sıkıntı olur ya.
İşe gelmeyincede evde çok sıkılıyorumm

bende boranın kitabını okurken tırsmıştım, oğlum etkilenirmi die:) şimdi de sıkıcı bi kitap okuyorum oğlum sıkıcı olurmu die korkuyorum:))
sen ne okuyosun??

​Günaydın arkadaşlarım. Bugün çizme felan giymedim. Spor ayakkabılarımı giydim. Altım tophane üstüm şişhane ya da tam tersi oldu :)
geçmiş olsun canım, indimi tamamen şişlik, o şişlik bi günlük bişe değildir, sanırım aramızda en yoğun çalışan sensin, günlerin, hatta ayların birikmesidir, bide sanırım şişlik bu aralar hepimizde başladı, ama drna sorsana bi, bende merak ettim

günaydın kızlar
burda okullar tatil, evdeyim, ama keşke bu hafta olmasa, bu haftalar sınav haftası, hem öğrenciye hem öğretmene sıkıntı
bende not vericektim, zaten geçen hafta bugün de tatildi

Canım benim geçmişe bakamamışdım ben ayakların mı şişti?
Kıyamam sana ben ya.Aslında hareket ettikçe olmaz şişlik derler ya.
Bünyeden bünyeyede değişiyor işde.Aman dikkat etde üşütme kendini.

günaydın canım..
şıklığı falan boşverin artık. ne ile ne şekilde rahatsanız öyle takılın kızlarrr...
dün hamile olan alt komşumun 8 aylık bebeğinin karnında öldüğünü öğrendim. ağır kaldırmış sanırım.. elimde torbalarla marketten döndüğümü gören yan komşum hem kızdı hem de anlattı ama çok fena oldum sabaha kadar en az 20 kez uyandım en son 5 de kalktım ve bi daha uyumadım. kızın sürekli ağlama sesi geliyordu. öyle kötü hissettim ki kendimi. dua ettim sürekli ona sabır ver Allahım diye..
çok dikkat edin ne olur kızlar.. sonlara geldik artık

günaydın kızlar
burda okullar tatil, evdeyim, ama keşke bu hafta olmasa, bu haftalar sınav haftası, hem öğrenciye hem öğretmene sıkıntı

boşver ya.. verirsin ne olacak.. daha vakit var.. kar var sanırım o taraflarda dikkat edin yollarda falan

Mısırı bende çok seviyorum,hem de her türlüsünü fakatt şu GDO olayı canımı sıkıyor o yüzden pek tüketmemeye çalışıyorum.Bir tek sinamaya gidince dayanamayıp alıyorum.

Canım internete gir bak erken doğum belirtileri,çok açıklayıcı oluyor..Olmazsa doktorunu ara bir sor.

Sinirlerim cok bozuldu ama, alikoyamiyorum suan kendimi aglamaktan

Birikti tabii içinde herşey,dök içini canım,ağla rahatlarsın.Eşin de artık iyi olacak,çok sıkma kendini bak karnındakine de yazık..

Ne güzel yazmışsın..Duyarlı insan pek yok bu konuda..Biz de evlerimizin önünden yaz kış ihmal etmeyiz suyu yemeği..hatta ben balkonuma pet şişeden bir yemli de yapmayı düşünüyorum bu soğukta kuşlar yemek bulamıyor çünkü..

günaydın kızlar
sen de benim gibi geç kalanlardansın galiba canım, bende bu hafta başladım son yazılılara. tatil bitince yaparsın artık acele...

mezo benimde en çok korktuğum şeylerden biri o. çok üzüldüm ya heleki sen kızın ağlama seslerini duydukça daha fena olmuşsundur. ama buraya yazdığın iyi oldu, ben biraz dikkatsiz bir hamiştim artık dikkat edeceğim ağır kaldırmamaya temizlik işlerine. eşlerimiz yapsın birazda.

bende çok korkuyorum bundan, Allah korusun, kimseye yaşatmasın, ben biraz bundan da sezeryana daha yakınım,
bende duyuyorum böle şeyler, çok üzülüyorum
Allah sabır versin komşuna canım inşallah..

yaz olsa terlik bile giyilir aslında nede çalıştığını bilmiyorum ama devletşah diye bir blogcu var ben de onda görmüştüm eşi de fionanın ayaklarına benzetmiş hatta umarım bir daha olmaz

Oy oy canım benim yazını şimdi okudum.
İçim ürperdi resmen,çok ama çok üzüldüm.
Allahım yardımcısı olsun sabır versin yarabbim.
Hayırlısıyla atlatırız inşallah artık dediğin gibi son zamanlarımız güzellik,şaşa kenarda kalsın.
Hayırlısıyla atlatalım inşallah bu günleride.

sen de benim gibi geç kalanlardansın galiba canım, bende bu hafta başladım son yazılılara. tatil bitince yaparsın artık acele...
.

aslında çok geç değil, daha haftaya war ama biz dosya kontrol ettiğimiz için, gelmeyenler oluyo,peşlerinden koştur
süper zekalar gelmeyince not almaktan yırttıklarını zannediyolar
bende bugün davranışları giriym bari

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…