merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım:) Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 10-15 nisan arası tam bir gün veremiyorum..Çünkü bizim hiç aklımızda yokken hamile kaldım ve SAT tarihim tam hatırlayamıyorum
günaydın güzel anneler ve bebişler
hoş bulduk tatlımmmmmmmGünaydınnn hoş gelmişsinnnnnnn
​Günaydın arkadaşlarım. Bugün çizme felan giymedim. Spor ayakkabılarımı giydim. Altım tophane üstüm şişhane ya da tam tersi oldu :)
iyi geceler kuşum
bende yatışa geçeyim, kitabımı okuyayım, çok manyak bi cinayetromanı okuyorum şu sıralar,
yoksa ben kitaptan dolayı mı rüyamda öldürüyom birilerini heeee, şimdi taşlar yerine oturuyo
çocuk doğuncaokuyamamzsın dedi ablam, bol bol uyuyup kalan vakitte de kitap okuyorum
geçmiş olsun canım, indimi tamamen şişlik, o şişlik bi günlük bişe değildir, sanırım aramızda en yoğun çalışan sensin, günlerin, hatta ayların birikmesidir, bide sanırım şişlik bu aralar hepimizde başladı, ama drna sorsana bi, bende merak ettim​Günaydın arkadaşlarım. Bugün çizme felan giymedim. Spor ayakkabılarımı giydim. Altım tophane üstüm şişhane ya da tam tersi oldu :)
​Günaydın arkadaşlarım. Bugün çizme felan giymedim. Spor ayakkabılarımı giydim. Altım tophane üstüm şişhane ya da tam tersi oldu :)
günaydın kızlar
burda okullar tatil, evdeyim, ama keşke bu hafta olmasa, bu haftalar sınav haftası, hem öğrenciye hem öğretmene sıkıntı
bende not vericektim, zaten geçen hafta bugün de tatildi
kuzular buyuyor artik
yarasin bakalim insallah bizim tosuna da
makarnayi yogurtla yemeyi cok seviyorum hamur isi sayilir mi
bide nerdeyse hergun misir patlatip yiyoruz abur cubur sayilir minapiyim benimki cok seviyo yapiyo hergun o yerde ben yemezsem bi tarafim siser mazallah
Arkadaşlar yazımın altına bir sürü yazı girmiş bnm msj arada kayboldu. Rica edyorum bilgi verin. Bu konuyu başka başlıkta paylaştım ve birinin daha başına böyle bişey gelmiş o hissettiğim tekme değil kasılmaymış (erken doğum belirtisi) demiş. korktum
Sinirlerim cok bozuldu ama, alikoyamiyorum suan kendimi aglamaktan
iyi geceler canlar..
fena kar yagiyor burda :)))) heryer bembeyaz oldu.. seviyorum kari tertemiz oluyor sanki heryer.. ama bi yanimda cok uzuluyor.. sokaklarda bir suru savunmasiz canli var.. imkani olanlar evlerin onune filan yemek ekmek filan koysunlar..
ayrica evsizlere de Allah'im yardim etsin. cok zor..
sen de benim gibi geç kalanlardansın galiba canım, bende bu hafta başladım son yazılılara. tatil bitince yaparsın artık acele...günaydın kızlar
burda okullar tatil, evdeyim, ama keşke bu hafta olmasa, bu haftalar sınav haftası, hem öğrenciye hem öğretmene sıkıntı
bende not vericektim, zaten geçen hafta bugün de tatildi
günaydın canım..
şıklığı falan boşverin artık. ne ile ne şekilde rahatsanız öyle takılın kızlarrr...
dün hamile olan alt komşumun 8 aylık bebeğinin karnında öldüğünü öğrendim. ağır kaldırmış sanırım.. elimde torbalarla marketten döndüğümü gören yan komşum hem kızdı hem de anlattı ama çok fena oldum sabaha kadar en az 20 kez uyandım en son 5 de kalktım ve bi daha uyumadım. kızın sürekli ağlama sesi geliyordu. öyle kötü hissettim ki kendimi. dua ettim sürekli ona sabır ver Allahım diye..
çok dikkat edin ne olur kızlar.. sonlara geldik artık
ohhh maşallah isim hazır
bende küçükken hep ismim rana olsunisterdim,
hımmmm bakayım ayşe rana oluyomu?
günaydın canım..
şıklığı falan boşverin artık. ne ile ne şekilde rahatsanız öyle takılın kızlarrr...
dün hamile olan alt komşumun 8 aylık bebeğinin karnında öldüğünü öğrendim. ağır kaldırmış sanırım.. elimde torbalarla marketten döndüğümü gören yan komşum hem kızdı hem de anlattı ama çok fena oldum sabaha kadar en az 20 kez uyandım en son 5 de kalktım ve bi daha uyumadım. kızın sürekli ağlama sesi geliyordu. öyle kötü hissettim ki kendimi. dua ettim sürekli ona sabır ver Allahım diye..
çok dikkat edin ne olur kızlar.. sonlara geldik artık
sen de benim gibi geç kalanlardansın galiba canım, bende bu hafta başladım son yazılılara. tatil bitince yaparsın artık acele...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?