Amin voltajım Allah razı olsun..
esram safra kesesi alınmadı henüz;kanal tıkalı olduğu için ağızdan girip kanalı açtılar..
kanalın çok daralan yerlerine stent taktılar..
sarılığı ve iltihabı gecer geçmez de kese alınacak..
ama sıkıntı yaratan kanalın tıkalı olması sebebiyle yaşadıklarıydı;bir kaç gune hepsı gececek inşallah..
canım şişlikleri ilk görünce insan bişok oluyo,çokmu yordunkendini acaba?Sinirlerim cok bozuldu ama, alikoyamiyorum suan kendimi aglamaktan
sagol canim insallah
bana biraz uyumsuz geldi ayse almira :26: ben biraz klasik isimlerden yanayim sanirim degisik isimlere cabuk isinamiyorum:26:
Almira tek olsa neysede ayse almira uzun mu sanki?
"ayse almira odanı topla"
Azda eşarp markası gibi mi?
Cok mu acımasız oldum?
Dem derken güm mü dedim?
Ben masumca fikrimi söyledim , cok acemiyim cocuk konusunda
Ben cok acemiyimyardım et bana litven.
Ben bir tane şey istiyorum
Hani kadın kocasına kızıyor halıya basınca melek oluyor ya ondan istiyorum.
oney hakkat voltajım, biz 2 cahil aydınlat bizi kız litven litvenetmem
o ney ki bilmiyorum ben :26:
canım ne güzel o da sana şimdi kıyamaz hamilesin diye,oğlumu uyuttum az bakayım dedim..
eşim eve çıktı,kardeşimde kalacak 2 gün.. şimdiden daha iyi hissediyormuş öle dedi(
hayırlısı ile kurtulacağız bu dertten inşallah..
ben çok yorgunum ama tüm enerjım çekilmiş gibi(
doktorum salı en geç çarşamba gel dedi;yarın gidermiyim diye düşünüyorum(
Gulimier , canim cocuk senin isim hakkı senin hani arada ben gibi söyleyen olur soğuma yani isimden ama icine sinmedigi içn dedim.
İnsallah içinize sinen bir isim bulursunuz.
ayşe çokiçime siniyo voltajım,
ondan vazgeçmem zaten ama2 isimde hoşuma gidiyo, yanına güzel bişey olsun istiyorum
ayşe de tekliği seviyo sanırım
sen ne koyucam kızın ismini?
belki senin düşündüğün isim hoşuma giderben de ayşeye eklerim
Sanırım benimde cok uykum var ve hatta yattım
Okulda tatil olmadı
İyi geceler hepinize
ohhh maşallah isim hazırBen isim düşünmemiştim Canım ama rüyamda kucağıma verdiler bebeği cinsiyet bile ortada yoktu.adı Rana sana emanet dediler.
Emir büyük yerden...
canım hala ağrım var.dertsiz sen nasılsın canım şimdi?
voltajım ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum. ailemdede taş düşüren ya da kum döken yok. bu konuda hiçbişey bilmiyorum. ayağa kalkınca iki büklüm yürüyorum ağrıdan belimi doğrultamıyorum. sadece sırt üstü yattığım zaman rahatlıyorum. hamilelikten önce de çok su içerdim. kışın bile çantamda su şişesi ile gezerdim. dün 4 ltden fazla su içtim. bu ağrı ne kadar sürer ki?Kuzum hiç tas düşürdün mü bilmem ama zor.hamileyken biraz daha zor .benimkiler böbrek etrafında sarilidir.birde böbrek kanalında olan vardır Dr ona geyik boynuzu diyor aynen o sekle benzer.
Yoksa bir tane mı ? Böbrek usg si var orda detaylı bakılıyor.
Bana da antibiyotik Abes geldigi için sordum.
Birde sirke,kekik,maydanoz bunlar yardım ediyor düşmesine .
Tuzlu peynir ve narenciye yasaklanıyor .c vitaminini maydonoz dan falan alıyorsun
laternam tahlil sonucunda;dertsizim senın tahlil sonucun nasıl?ne çıktı?
canım hala ağrım var.
voltajım ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum. ailemdede taş düşüren ya da kum döken yok. bu konuda hiçbişey bilmiyorum. ayağa kalkınca iki büklüm yürüyorum ağrıdan belimi doğrultamıyorum. sadece sırt üstü yattığım zaman rahatlıyorum. hamilelikten önce de çok su içerdim. kışın bile çantamda su şişesi ile gezerdim. dün 4 ltden fazla su içtim. bu ağrı ne kadar sürer ki?
laternam tahlil sonucunda;
5-6 eritrosit, az bakteri, bol epitel bir de bld değeri pozitif yazıyor.
bld idrarda kan görülmesiymiş.
sağol canım... size de tekrar geçmiş olsun...pembe geçmiş olsun canım(
doktorların türlü türlü huyları var malesef(
neyse ki bitmiş
aynen dedim ki sinirden kan şekerim yüksek çıkcak... eşimde komutanından izin istedi öğlene kadar o da strese girdi sinirlendi...yuh yani dalga geçer gibi hepsi değiştiriyormu ben olsam çıldırırdım bağırırdım ya yeter ne varsa elde kabul edin diye voltaj olsa çıkarmıştı keleşi sıkmıştı kafaları tak tak takk acımaz valla:98:
Kizlar eve geldim simdi kulotlu corabimi bi cikardim bir de ne goreyim ayak bileklerim dizime yakin bir yere kadar morarmis ve delik desik duruyor, hani soket corap giyeriz de lastigi keser ya sanki oyle, yer yer mor cukurlar var. Aciyor. Şoktayim. Sinirlerim bozuldu. Mayin tarlasi gibi. Ne yapsam bilemedim. Esim de cikmadi daha isten ellerim titriyo ben gitsem mi acile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?