2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hanipeks tatlım akşam yazmadın gitmedin mi dr a? şimdi nasılsın?geçti mi morlukların?

Canım bir süre ağladım, sonra da uyumuşum kanepede, eşim 12 gibi yatak odasına götürdü uyandırıp. Şu ana kadar da aynı tempo koşturmacam devam ediyor Sabahtan bu yana iyiyim ama bacağımı açıp bakmaya cesaret edemedim henüz. Eve geçtiğimde beni ne bekliyor olacak bilmiyorum.

Hanipeks nasıl oldun bugün? Daha iyi mi bacakların? Çok geçmiş olsun..

Daha iyiyim canım teşekkür ederim. Akşam nasıl olacağım bilmiyorum. Ben joker in Adana Optimum mağazasından aldım canım, internet üzerinden değil.

hanipeks canım sana da mesaj attım ama uygun değilsin sanırım..
merak ettim seni.. nasıl oldun?

Canım mesaj attığını farketim evet, açıp göz attım ama yazmaya fırsatım olmadı. Daha iyiyim canım.

Geçmiş olsun canım.

Kelin ilacı olsa başına sürermiş canım ama yine de söyleyeyim, taze sıkma havuç suyu da hergün bir bardak içilirse iyi geliyormuş. Hiç denemedim ama. Geçmiş olsun cnm.

Hanipeks cok sagol kelebeğim ,Rabbim seni de bir solukta sagliklica kurtarsın insallah...

Amin canım.

aaaaa sallanıyoruz kızlar deprem olup şu an burada

​Ay kızlar hisseden herkese geçmiş olsun. Allah korusun herkesi.

güle güle kullan canım, ferah bir takıma benziyor.
benim salonum küçük gidip kocaman koltuk takımı aldım şimdi masa sandalye koyacak yer yok. köşe takım almadığıma çok pişman oldum.

6.2ymis depremin buyuklugu, Allah korusun ya baya fazla insallah kimseye bisey olmamistir

Son düzenleme:

bence güzel ama bu tarz büyük köşe takımı kullanan biri olarak, köşe takımı görmek istemiyorum artık
odan nası bilmiyorum ama bizimkini koyduğumuz gibi kaldı, hiç odanın şeklini değiştiremiyoruz, kışın peteğin önünü açalım diyoruz olmuyo,
birde ne kadar tekli koltuk olursa olsun köşe koltuk bence oturmak için hiç fonksiyonel değil
bundan sora alırsam kesinlikle köşe almam

ama renklerini çok beğendim

walla hemde müdürle telefonda konuşuoduk aaa sallanıoz die bağırıp tel suratına kapattım

seninde hissiyatın kuvvettli mi, herkesmi hissetti, gerçi sende müdüre deprem gibi tepki vermişin, işyerindekiler seninkini hissetmiştir belkim:))

güle güle kullan canım, ferah bir takıma benziyor.
benim salonum küçük gidip kocaman koltuk takımı aldım şimdi masa sandalye koyacak yer yok. köşe takım almadığıma çok pişman oldum.

teşekkür ederim canım
benimde oturma odam küçük ve oturma grubu var orda ama güzel durmuyor hemde 6 sene oldu sıkıldık
oturma odama köşe takımının daha uygun olacağını düşündük o yüzden değiştirme kararı verdik

Yüksek Voltaj, ben anlattığını bir eyrden alınmış bir hikaye sandım. senin başına geldiğini daha ileri sayfalardan anladım.
Allah 3 yavrunada sağlık versin. Bizide böyle şeylerle sınamasın.
ben tüp bebek tedavisi ile 5 sene sonra hamile kaldım. en büyük korkum yanlış birşey yapıp bebeğime zarar vermek. çok stresli bir dönem geçiriyorum ve dünden beri pek hareket hissedemiyorum. eğer akşamada durum değişmezse sabah erkenden doktora gideceğim.
dua edin bebişime

oy icim bi fena oldu sabah sabah anlattiklarinizdan Allah hepimizin bebeklerini korusun, hayirlisiyla kucagimaza almayi nasip etsin insallah

Voltajcim kizinin dogum gunu kutlu olsun, Allah hayirli uzun omurler versin ona insallah, hikayeniz cok etkiledi beni de ama ne guzel saglikli bi kizin var simdi cok sukur...

Bizimki de abisininkini kullanır ama çocuğun çoğu şeyi ikinci el zaten,biraz da ona öznemk istiyorum,haksızlık olmasın diye..ne bileyimm..:)
Boşver canım yerine başka birsey al.
Kim diyor girmedik diye be
girdim ben notları.. artık not değişmez ama siz yapın yine de büyüklük sizde kalsın
Neye hemen girdin hıh yaptırmam iste
:))) cek unutma.odev vermiş not girmiş ileri görüşüne gormeyisineeee
Kiz ben garibim
Benim sağlam eşyada yok nere kacak.kac kisi
Güle güle kullan tatlım koltukların sahane bence fiyatı ne.
Altıda kolayca silinir benimkiler ölü gibi her hafta cek sil belim hasat.

yok baya herkes hissetti ya ben zaten çok panik olurum öle bi durumda

benim oturma odam küçük kare şekilde canım ve malesef şekilde değiştirme şansımda olmuyor zaten her şekilde peteğin önü kapalıydı yine kapalı olacak artık kışın fatura biraz daha yüksek gelecek oğlum üşümesin diye ama sağlık olsun zaten benim eşim de sıcağı çok sevdiği için binada evde olmayan tek daire bizim ki gündüz ikimizde işteyiz en küçük daire de bizim ki ama en yüksek fatura yine bizim kieşim sağolsun bana ateş basarken adam üşüyorum diyor ya
artık o düşünsün benim iş hayatım şubat itibariyle bitiyor

​Voltaj canım bu arada miniğimizin doğum günü kutlu olsun. Laternem deyince farkettim, konuya odaklanmıştım tarihe dikkat etmemişim cnm.

Âmin canım .allah bağışlasin kuzunu.hareket etmemesi normal yerleri azaldı benimde cok fazla hareketli ama dün hareketsizdi .cikolata yedim soluma yattım midemi bulandirsada denedim patir patir hareketlendi sonra yine dinlendi.
İçin rahat etsin istersen git bir kez.birde cok evham yapmamaya çalış .allahim korur insallah.

çok teşekkür ederim canım
istikbalden aldım koltuklarımı bonus karta indrim vardı 2,470 tl şimdi alıyorsun temmuzda ödemeye başlıyorsun 12 taksit
benimde şuanki koltuklarım çok ağır ve bende ençok bunu sevdim çekme derdi yok viledayla silmeyi pek sevmiyorum ben eski usul eğilerek silince daha çok hoşuma gidiyor ama en azından koltuk altı için kullanabilirim viledayı

Hanipeks cok sagol kusumm masam da geldi az evvel onun ustunde üfleyelim mumları ama maytap yok sıçrar masamda iz kalır

amin, sağol canım. eve gider gitmez deneyeceğim

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Ben eskiden hiç sevmezdim Köse'yi ama artık favorim oldu bunlar güzel valla. benimkiler hem oturma minderli hem yastıklar offff
Kiz bende vileda kullanamıyorum kardesim hep sırtıma çıkar koca dana hep yere dizlerimi vuraaa vuraa vileda kose silmiyor birde.pedalli çıkmış esim alayım yuvarlanma artık diyor onu alsa sadece kovası isime yarar:))
İstikbal ne has boyle fiyat vermiş kiz ben bulamadım hiç.hep 3,5 4.
Ama beğendim almak istesem alır mı acep almam derse arabayı ver ama deyim :))))

Hanipeks cok sagol kusumm masam da geldi az evvel onun ustunde üfleyelim mumları ama maytap yok sıçrar masamda iz kalır

hayırlı olsun, resim isterim:)
güçlü yavrumuzun doğumgünü kutlu olsun, Allah nice sağlıklı yaşlar yaşamayı nasip etsin inşallah

bu arada anlamama konusu vardı ya, B12 düşük çıkmış bende, haftada bi iğne olcakmışım, artık leb demeden leblebiyi anlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…