hanipeks tatlım akşam yazmadıngitmedin mi dr a? şimdi nasılsın?geçti mi morlukların?
Hanipeks nasıl oldun bugün? Daha iyi mi bacakların? Çok geçmiş olsun..
Hanipeks sana bişi sormak istiyorum. Dün sen yazmıştın di mi joker web sitesinden alışveriş yaptım sobe ürünlerinde indirim vardı diye? Ben de alışveriş yapmaya çalışıyorum ama sepete ekle dediğimde ekran hata veriyor dünden beri. Müş. hiz. aradım ama yardımcı olamadılar. Sen de böyle bir sorun olmuş muydu dün?
hanipeks canım sana da mesaj attım ama uygun değilsin sanırım..
merak ettim seni.. nasıl oldun?
kızlar nasılsınız; ben berbat haldeyim delircem artık bel ağrım tuttu öğleden önce öğle yemeğine eve gittik kıvrandım durdum sancıdan. sonra birden tık dedi kesildi.
iş yerinde de yarım kalmış işim vardı elektriklerin kesilmesi yüzünden. işe geldim işleri hallettim ağrı tekrar başladı. nefes alamıyorum sanki ter boşanıyor gibi oluyorum sancı girdikçe.
iğne yaptırmaya gidiyorum şimdi daha 2 hafta beklemem lazımmış aslında ama dayanamadığım için iğne yapacak doktor. offf off nedir bu bel ağrısından çektiğim anlamadım gitti(
benim başımın ağrısı geçmedi gitti,daha da şiddetleniyor sanki,yok mu bunun doğal bir çözümü..ilaçsız çok zor yaa..kahve içtim bana mısın demedi daha..offf..
Daha evvel de sormuştum,bebeklerin banyo havlularını hangi marka aldınız? ben beğenemedim bir kaç mağzada..gerçi çoık da ayrıntılı gezemedim ama..size sorayım dedim,fikir olur bana da..Oğluşumdan kalan bir havlu var ama ,yeni olsun istiyorum bir tane de..
Hanipeks cok sagol kelebeğim ,Rabbim seni de bir solukta sagliklica kurtarsın insallah...
aaaaa sallanıyoruz kızlar deprem olup şu an burada
bayağı sallandım,
evde de yalnızım korktum valla, hemen buzdolabının yanına koştum, öle diyolar ya en sağlam beyaz eşylar onların yanında durun die, kasığım ağrıdı, 17 Ağustosu Avcılar'da yaşamış biri olarak korktum tabi, ay kar deprem, anneme gidebileydim bari,10 dk mesafede ama kayarım diye çıkmıyorum da valla
kızlar oturma odamı yeniliyorum bende bunları seçtim oturma odam için nasıl sizceEki Görüntüle 599072 Eki Görüntüle 599073 Eki Görüntüle 599074 koltuklarımın kenarları tam beyaz değil kırık beyaz olacak kreme yakınnn
oğluma oda yapamadığım için kendimize yeni oturma odası yapalım dedik
kızlar oturma odamı yeniliyorum bende bunları seçtim oturma odam için nasıl sizceEki Görüntüle 599072 Eki Görüntüle 599073 Eki Görüntüle 599074 koltuklarımın kenarları tam beyaz değil kırık beyaz olacak kreme yakınnn
walla hemde müdürle telefonda konuşuoduk aaa sallanıoz die bağırıp tel suratına kapattım
güle güle kullan canım, ferah bir takıma benziyor.
benim salonum küçük gidip kocaman koltuk takımı aldım şimdi masa sandalye koyacak yer yok. köşe takım almadığıma çok pişman oldum.
Boşver canım yerine başka birsey al.Bizimki de abisininkini kullanır ama çocuğun çoğu şeyi ikinci el zaten,biraz da ona öznemk istiyorum,haksızlık olmasın diye..ne bileyimm..:)
Neye hemen girdin hıh yaptırmam isteKim diyor girmedik diye be
girdim ben notları.. artık not değişmez ama siz yapın yine de büyüklük sizde kalsın
:))) cek unutma.odev vermiş not girmiş ileri görüşüne gormeyisineeeeresmini de çekemmi bebemin
ben branşçıyım walla erken girsem o çocukları kimse tutamaz sınıfta nası olsa notlar girildi die
bide konular anca bitiyo, sizin örtmen ileri görüşlüymüş, bilmiş tatil olacağını:))
kıs sen eskişehirde değilmisin, benide ablam aradı, alo der demez sallanıyoz dedi, ben mutfaktayım ayakta, hissetmedim hiç
sora aradı saros daymış galiba, sen nası hissettin??
Kiz ben garibimbayağı sallandım,
evde de yalnızım korktum valla, hemen buzdolabının yanına koştum, öle diyolar ya en sağlam beyaz eşylar onların yanında durun die, kasığım ağrıdı, 17 Ağustosu Avcılar'da yaşamış biri olarak korktum tabi, ay kar deprem, anneme gidebileydim bari,10 dk mesafede ama kayarım diye çıkmıyorum da valla
Güle güle kullan tatlım koltukların sahane bence fiyatı ne.kızlar oturma odamı yeniliyorum bende bunları seçtim oturma odam için nasıl sizceEki Görüntüle 599072 Eki Görüntüle 599073 Eki Görüntüle 599074 koltuklarımın kenarları tam beyaz değil kırık beyaz olacak kreme yakınnn
bence güzel ama bu tarz büyük köşe takımı kullanan biri olarak, köşe takımı görmek istemiyorum artık
odan nası bilmiyorum ama bizimkini koyduğumuz gibi kaldı, hiç odanın şeklini değiştiremiyoruz, kışın peteğin önünü açalım diyoruz olmuyo,
birde ne kadar tekli koltuk olursa olsun köşe koltuk bence oturmak için hiç fonksiyonel değil
bundan sora alırsam kesinlikle köşe almam
ama renklerini çok beğendim
seninde hissiyatın kuvvettli mi, herkesmi hissetti, gerçi sende müdüre deprem gibi tepki vermişin, işyerindekiler seninkini hissetmiştir belkim:))
bence güzel ama bu tarz büyük köşe takımı kullanan biri olarak, köşe takımı görmek istemiyorum artık
odan nası bilmiyorum ama bizimkini koyduğumuz gibi kaldı, hiç odanın şeklini değiştiremiyoruz, kışın peteğin önünü açalım diyoruz olmuyo,
birde ne kadar tekli koltuk olursa olsun köşe koltuk bence oturmak için hiç fonksiyonel değil
bundan sora alırsam kesinlikle köşe almam
ama renklerini çok beğendim
seninde hissiyatın kuvvettli mi, herkesmi hissetti, gerçi sende müdüre deprem gibi tepki vermişin, işyerindekiler seninkini hissetmiştir belkim:))
Yüksek Voltaj, ben anlattığını bir eyrden alınmış bir hikaye sandım. senin başına geldiğini daha ileri sayfalardan anladım.
Allah 3 yavrunada sağlık versin. Bizide böyle şeylerle sınamasın.
ben tüp bebek tedavisi ile 5 sene sonra hamile kaldım. en büyük korkum yanlış birşey yapıp bebeğime zarar vermek. çok stresli bir dönem geçiriyorum ve dünden beri pek hareket hissedemiyorum. eğer akşamada durum değişmezse sabah erkenden doktora gideceğim.
dua edin bebişime
Boşver canım yerine başka birsey al.
Neye hemen girdin hıh yaptırmam iste
:))) cek unutma.odev vermiş not girmiş ileri görüşüne gormeyisineeee
Kiz ben garibim
Benim sağlam eşyada yok nere kacak.kac kisi
Güle güle kullan tatlım koltukların sahane bence fiyatı ne.
Altıda kolayca silinir benimkiler ölü gibi her hafta cek sil belim hasat.
Hanipeks cok sagol kusumm masam da geldi az evvelonun ustunde üfleyelim mumları ama maytap yok sıçrar masamda iz kalır
Âmin canım .allah bağışlasin kuzunu.hareket etmemesi normal yerleri azaldı benimde cok fazla hareketli ama dün hareketsizdi .cikolata yedim soluma yattım midemi bulandirsada denedim patir patir hareketlendi sonra yine dinlendi.
İçin rahat etsin istersen git bir kez.birde cok evham yapmamaya çalış .allahim korur insallah.
çok teşekkür ederim canım
istikbalden aldım koltuklarımı bonus karta indrim vardı 2,470 tl şimdi alıyorsun temmuzda ödemeye başlıyorsun 12 taksit
benimde şuanki koltuklarım çok ağır ve bende ençok bunu sevdim çekme derdi yok viledayla silmeyi pek sevmiyorum ben eski usul eğilerek silince daha çok hoşuma gidiyor ama en azından koltuk altı için kullanabilirim viledayı
Hanipeks cok sagol kusumm masam da geldi az evvelonun ustunde üfleyelim mumları ama maytap yok sıçrar masamda iz kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?