Boşver canım yerine başka birsey al.
Neye hemen girdin hıh yaptırmam iste
:))) cek unutma.odev vermiş not girmiş ileri görüşüne gormeyisineeee
Kiz ben garibim
Benim sağlam eşyada yok nere kacak.kac kisi
Güle güle kullan tatlım koltukların sahane bence fiyatı ne.
Altıda kolayca silinir benimkiler ölü gibi her hafta cek sil belim hasat.
alsancakta çalışıyorum kordonda limana bakıyor bina ve feci sallandık dua okuyup hatip ettim resmenbana da sandalyem sallandı gibi gelmişti..izmir de oturanlar hissetiniz mi??
Yüksek Voltaj, ben anlattığını bir eyrden alınmış bir hikaye sandım. senin başına geldiğini daha ileri sayfalardan anladım.
Allah 3 yavrunada sağlık versin. Bizide böyle şeylerle sınamasın.
ben tüp bebek tedavisi ile 5 sene sonra hamile kaldım. en büyük korkum yanlış birşey yapıp bebeğime zarar vermek. çok stresli bir dönem geçiriyorum ve dünden beri pek hareket hissedemiyorum. eğer akşamada durum değişmezse sabah erkenden doktora gideceğim.
dua edin bebişime
hayırlı olsun, resim isterim:)
güçlü yavrumuzun doğumgünü kutlu olsun, Allah nice sağlıklı yaşlar yaşamayı nasip etsin inşallah
bu arada anlamama konusu vardı ya, B12 düşük çıkmış bende, haftada bi iğne olcakmışım, artık leb demeden leblebiyi anlıcam
hayırlı olsun, resim isterim:)
güçlü yavrumuzun doğumgünü kutlu olsun, Allah nice sağlıklı yaşlar yaşamayı nasip etsin inşallah
bu arada anlamama konusu vardı ya, B12 düşük çıkmış bende, haftada bi iğne olcakmışım, artık leb demeden leblebiyi anlıcam
çok teşekkür ederim canım
istikbalden aldım koltuklarımı bonus karta indrim vardı 2,470 tl şimdi alıyorsun temmuzda ödemeye başlıyorsun 12 taksit
benimde şuanki koltuklarım çok ağır ve bende ençok bunu sevdim çekme derdi yok viledayla silmeyi pek sevmiyorum ben eski usul eğilerek silince daha çok hoşuma gidiyor ama en azından koltuk altı için kullanabilirim viledayı
Güle güle,iyi günlerde kullan hayatımHanipeks cok sagol kusumm masam da geldi az evvelonun ustunde üfleyelim mumları ama maytap yok sıçrar masamda iz kalır
kızlar safer ayının etkilerimi bunlar..Allahım korktugumuz yerlere uğratmasın bu soğuklarda..
eşimde bende sevmiyoruz eti, otçuluz biz:)ay o benim de hep düşüktür, doktora hamileliğim başında sölemiştim benim hep düşük çıkar bebeğe bi zararı olurmu diye yok ama sen kötü olursun sana takviye yaziyim dedi, benexol içiyorum bende ama pek bi faydası olduğunu sölyemiycem:)üstüne afiyet salak gi,biyim:):)
et yemiyo musun yavrum sende?
Allahım güldürdün yine beni, Allah da seni çocuklarını aileni güldürsün inş., zehramızın doğum günüsü kutlu mutlu olsun
kız bu benim de bozulup da tamirden yeni gelen buzdolabı, sonradan aklıma geldi benim de neyine güveniyosam dedim:)
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Ben eskiden hiç sevmezdim Köse'yi ama artık favorim oldu bunlar güzel valla. benimkiler hem oturma minderli hem yastıklar offff
Kiz bende vileda kullanamıyorum kardesim hep sırtıma çıkar koca dana hep yere dizlerimi vuraaa vuraavileda kose silmiyor birde.pedalli çıkmış esim alayım yuvarlanma artık diyor onu alsa sadece kovası isime yarar:))
İstikbal ne has boyle fiyat vermiş kiz ben bulamadım hiç.hep 3,5 4.
Ama beğendim almak istesem alır mı acepalmam derse arabayı ver ama deyim :))))
Kiz benim bu ayfon bir onu birde yemeği yapamıyorama denerim belki esiminkinden yüklenir .onun ivir ziviri daha iyiymis.
O acaba dodex iğnemi ben ondan 6ay gün asiri oldum.bu olmuş HALIM
eşimde bende sevmiyoruz eti, otçuluz biz:)
bi tek köfte, sabaha kadar yeriz, onuda o derece seviyoz:)
sendemi yemiyon?
işte ondan ben de yemezdim eskiden hele evlenene kadar, ama eşim çok et sever, o yüzden alıştım şimdi,özellikle dana, kuzu ciğeri, dalak , böbrek çok faydalı, ilk 3 ay yasaktı bunlar ama ben doktora sordum şimdi çok sık olmasa da yiyebilirsin dedi, ben özellikle arnavut ciğerini çok sevdiğim için sormuştum,
b12yi de işte kırmızı et harici pek alamıyosun ya, biraz yemeye çalış cnm, çünkü depolar da hemen tükeniyo demişlerdi bana
Sagol hayatım.
Ben seninkini okuyunca güldüm iste dedim ne garibim bu habere güldüm.
Benim buzdolabının kapağını 90 dereceden fazla acarsan kapak çıkıyorbilmeyen açınca paldir kuldur:))
Hele sevdiğim biriyse ilk kez olmuş gibi ne oldu neyse Can'ın sagolsun falan diyorum
Eğleniyoruz boyle iste:))))))))
aa sakatatı etten çok severim, ama yememeye çalışıyom bide,yiyebiliyomuşuz demek
biliyorum kaynağı et ama işte bakalım bundan sora zorlucam biraz
Hiç sağlıklı bir hamile değilim silerimamin canım inşallah
bende aslında minderli aradım çok bıktım koltuk silmekten eşim diyo rki oturarak değil silerek eskittin koltukları
ama şimdi eğilerek silmiyorsun dimi canımben hamile kaldığımdan beri eşim süpürüp siliyor evi oda viledayla tabi hoşuma gitmiyor ama hiç yapılmamasından iyidir
bak istersen internet sitesine canım istikbalin orda da yazıyor fiyatları
Sus kiz dalga geçme yanar ayfonumbaktım şimdi dodex miş
ama ama B12den değilmiymiş kuzum(
ben hep bölemi kalacam(
ayfonunun mumu warsa orda üflet bari garibana, mum masaya damlar şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?