2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ah canım benim
Artık ağırlaşma evresi birde acaba soğuktan mı agriyorki?
Mesela ben fıtık varken cok çektim diz kapağıma ince ince limon kesip sarardim.sabaha pamuk

Ah canım benim
Artık ağırlaşma evresi birde acaba soğuktan mı agriyorki?
Mesela ben fıtık varken cok çektim diz kapağıma ince ince limon kesip sarardim.sabaha pamuk

Uzun yün çoraplar giyiyorum hayatım ama...

Acaba kilonunda etkisi varmıdır ki :26:

İlk kez duydum limonu,deneyeceğim,teşekkürler kuşum

canim benim gecmis olsun, sen bizden iki kat fazla yuk tasiyosun Allah yardimcin olsun:26:

ama olmaz canım yapma sakın bak bugün neler duyduk lütfen artık dikkat et kendine:26::26:
boşver pis kalsın senin ve bebeğinin sağlığı daha önemli
benimkide normalde yapmazdı ama bebek biraz zor gelince bana hiçbir iş yaptırmadı sağolsun
inşallah böyle birşeye vesile oolursam ne mutlu bana canım

bende bi ara ikiye çıkarmıştım iyi gelmişti ama sonra bıraktım daha doğrusu unutuyorum içmeyi
kramplar için iyi gelmişti bana bu ara yine her gece kramp giriyo bacaklarıma

canim benim gecmis olsun, sen bizden iki kat fazla yuk tasiyosun Allah yardimcin olsun:26:

Teşekkür ederim canım Kurban olurum ben böyle yüke,sonsuz şükürler olsun Bir sorun çıkacak,kuzucuklarım rahatsız olacak diye korkuyorum...

slm kızlar bugün neler yaşadınız geçmişi okuyamadım.bugün ben mesaideyken kızımızın dolabı gelmiş kurmuşlar.birazdan silip eşyalarını yerleştireceğim.çok heycanlı yaaabu hafta sonuda sabun tozu ile tüm kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim inşş.artık yavas yavas hazırlanalım dimiii.bizden haberler böyle

vallahi kızlar helal olsun size kimisi çantasını bile hazılamış ben de hala yerimde sayıyorum hepsini izne çıkınca yaparım diyee

vallahi kızlar helal olsun size kimisi çantasını bile hazılamış ben de hala yerimde sayıyorum hepsini izne çıkınca yaparım diyee

bebişin çantası hazır sayılır kendiminki bu hafta sonlanır büyük ihtimal bitti saylır.sende yavas yavas başla canım

bikaç kitap bi arada okuyorum ben, evliyalar ansiklopedisi 2. cilt bitmek üzere,
şah - mat ı da yarıladım, merakla katilin cinayet sebebini açıklamasını bekliyorum.

offff mezoş mahvettin beni yaaa, ağır kaldırdı diye mi olmuş cidden, budünyada rızkı yoksa illaki bi sebep veriyoRabbim:2:
Allah sabır versin kıza yaaa, bi daha yaşatmasın inşallah

bence ayşe rana süper olur kızım olaydı bende koyabilirdim
evet benimde hoşuma gitti

İyi akşamlar canlarım

Allah'a emanet olun...

Öpüldünüz.

iyiki doğdun zehraaaaaaaaaaaa
ayyyy bugün hep üst üste mahvoldum ben önce mezosun komşusu şimdi senin kızın doğum hikayesi
yiyip bitirdiniz beni, :18:
bana dua edin yalnızım dediğin yerde bittim ben kuzum yaaaa, tarifsiz duygular içindeyim şuan
Rabbim sana bağışlasın kızınıda oğlunu da 3. bebişide inşallah

voltajım bacım demek zehranın bugün doğum günü rabbim nice güzel yaşlarına erdirsin iiyiki doğdun zehraa benim yerime öp kocaman

en güzelini yapmışsın.ben de artık bu konular aklıma geldikçe başka şeyler düşünmeye çalışıyorum.güzel şeyler.
maalesef eşine ve ailesine karşı ezikleşiyo insan.ama olsun öldürmeyen şey güçlendirir demişler ya bizimki de öyle bence.

Dr kontrole çağırmıştı geldim sıra bekliyorum.. Bakalım ne diyecek?inşallah vardır duzelme :-(
Kocişim de kendini iyi hissediyormus yolda gelmek üzere
Bakalım burda kaçta bitecek işim kaçta evime ve askima kavusabilecegim ♥♥

heh bu iğne konusunu iyi ettin açtın, ben çok tırsarım,gençkene babam acile götürdü beni rahatsızım diye, yalvardım hemşireye seruma karıştırın die, karıştırmadı cadı
babamda ordan "şunlara bak,nası çocuk doğurcaklar" dediydi
bide rahim filmi çekilince ağrı için vurduydular,ama canımın acısına hiç hissetmedim onu
demek bu anlaşılmıyo,iyiii sevindim bak buna,kaygısı çöktüydü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…