Nst ye aldı beni dr :-(
Canım ben Pijama (polar alabilirsin benim gibi üşüyorsan) 1 takım da penye olsun
Hastane terliği
Emzirme sütyeni+atleti+ 3 adet iç çamaşırı
çorap ,2 paket ped (sezeryanda şart)
havlu+diş fırçası,saç fırçası
göğüs pedleri
bebek bezi
bebek hastane çıkışı+ 2 takım zıbın takımı
battaniye penye,örgü battaniye
ıslak mendil,pişik kremi +havlu
koydum şimdilik
aklıma geldikçe ekliyorum daha...:)
valla canım nesen sor nede ben söyleyim 11 kilo aldım malesef dr deyilde sağlıkocağındaki ebe yavaşla biraz dedi nasıl yavaşlıcam ben sürekli acıkıyorum sanki yediklerim bana yarıyor bebeğim kaç oldu bilmem haftaya öğrenicez artıkselamlar,
bugün doktora gittim 10 kilo almışım doktorum çok fazla dedio kadarda dikkat ediyorum
decavit kullanıyordum sanırım onunda etkisi oldu
sizler kaç kilo aldınız?
canım ben da 1 çorap bile almadımcanım teşekkür ederim:) bekliyorum önerilerinizi kızlar.. Annemin tek kız çocuğu olarak akrabalrdan uzak bir yerde büyüdüm..Düğünümde bana yardımcı olacak deneyimli kimse yoktu etrafımda insan bir kez evleniyor her şey güzel olsun ister ama olmadı..Neyse bu ilk bebişim ve herhangi bir yanlışlık yapmak istemiyorum,mükemmel olsun demiyorum ama güzel olsun:) Odasını falan nasıl hazırlıyorsunuz bebişlerinizin?? kız anneleri odasını hazırlayan varsa resimlerini ekleseler keşke:) 3
hoşgelmiş masan, tam kızının doğum gününde, pastayı ordan kesersiniz artıkHanipeks cok sagol kusumm masam da geldi az evvelonun ustunde üfleyelim mumları ama maytap yok sıçrar masamda iz kalır
canım nasıl oldun, bu mesajdan sonra bu saate kadar yazmamışsın inşallah bi sıkıntı yoktur,Dr kontrole çağırmıştı geldim sıra bekliyorum.. Bakalım ne diyecek?inşallah vardır duzelme :-(
Kocişim de kendini iyi hissediyormus yolda gelmek üzere
Bakalım burda kaçta bitecek işim kaçta evime ve askima kavusabilecegim ♥♥
iyiki doğdun zehraaaaaaaaaaaa
ayyyy bugün hep üst üste mahvoldum ben önce mezosun komşusu şimdi senin kızın doğum hikayesi
yiyip bitirdiniz beni, :18:
bana dua edin yalnızım dediğin yerde bittim ben kuzum yaaaa, tarifsiz duygular içindeyim şuan
Rabbim sana bağışlasın kızınıda oğlunu da 3. bebişide inşallah
Doğum günün kutlu olsun Zehra
Allah hepimizebebişlerimizin doğum gününü kutlamak nasip etsin
voltajım bacım demek zehranın bugün doğum günü rabbim nice güzel yaşlarına erdirsin iiyiki doğdun zehraabenim yerime öp kocaman
en güzelini yapmışsın.ben de artık bu konular aklıma geldikçe başka şeyler düşünmeye çalışıyorum.güzel şeyler.
maalesef eşine ve ailesine karşı ezikleşiyo insan.ama olsun öldürmeyen şey güçlendirir demişler ya bizimki de öyle bence.
Dr kontrole çağırmıştı geldim sıra bekliyorum.. Bakalım ne diyecek?inşallah vardır duzelme :-(
Kocişim de kendini iyi hissediyormus yolda gelmek üzere
Bakalım burda kaçta bitecek işim kaçta evime ve askima kavusabilecegim ♥♥
heh bu iğne konusunu iyi ettin açtın, ben çok tırsarım,gençkene babam acile götürdü beni rahatsızım diye, yalvardım hemşireye seruma karıştırın die, karıştırmadı cadı
babamda ordan "şunlara bak,nası çocuk doğurcaklar" dediydi
bide rahim filmi çekilince ağrı için vurduydular,ama canımın acısına hiç hissetmedim onu
demek bu anlaşılmıyo,iyiii sevindim bak buna,kaygısı çöktüydü:))
sagol canım benim Rabbim sanada yaşatsın sağlıklı bir sekilde...Voltajcim kizinin dogum gunu kutlu olsun, Allah hayirli uzun omurler versin ona insallah, hikayeniz cok etkiledi beni de ama ne guzel saglikli bi kizin var simdi cok sukur...
selamlar,
bugün doktora gittim 10 kilo almışım doktorum çok fazla dedio kadarda dikkat ediyorum
decavit kullanıyordum sanırım onunda etkisi oldu
sizler kaç kilo aldınız?
Tedbir amaçlı almış dr.. Şimdilik bir sıkıntı yok,şikayetlerin bir kaç güne geçer;bol su iç dinlen haftaya gel dedi..
Ben dr 'dayken eşim geldi eve.. İyice zayıflamış..
Yazarım yine :-(
Tedbir amaçlı almış dr.. Şimdilik bir sıkıntı yok,şikayetlerin bir kaç güne geçer;bol su iç dinlen haftaya gel dedi..
Ben dr 'dayken eşim geldi eve.. İyice zayıflamış..
Yazarım yine :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?