2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
evett burda kar tatili olduu yarın iş yerine hastaneye gidip endokronolojiye tahlil falan yaptırcam gene bişi yemedim akşam yarın sabaha aç gideyim diye inşallahh kötü şeyler duymam doktordannn

selamlar,
bugün doktora gittim 10 kilo almışım doktorum çok fazla dedi o kadarda dikkat ediyorum
decavit kullanıyordum sanırım onunda etkisi oldu
sizler kaç kilo aldınız?

canım teşekkür ederim:) bekliyorum önerilerinizi kızlar.. Annemin tek kız çocuğu olarak akrabalrdan uzak bir yerde büyüdüm..Düğünümde bana yardımcı olacak deneyimli kimse yoktu etrafımda insan bir kez evleniyor her şey güzel olsun ister ama olmadı..Neyse bu ilk bebişim ve herhangi bir yanlışlık yapmak istemiyorum,mükemmel olsun demiyorum ama güzel olsun:) Odasını falan nasıl hazırlıyorsunuz bebişlerinizin?? kız anneleri odasını hazırlayan varsa resimlerini ekleseler keşke:) 3

selamlar,
bugün doktora gittim 10 kilo almışım doktorum çok fazla dedi o kadarda dikkat ediyorum
sizler kaç kilo aldınız?
valla canım nesen sor nede ben söyleyim 11 kilo aldım malesef dr deyilde sağlıkocağındaki ebe yavaşla biraz dedi nasıl yavaşlıcam ben sürekli acıkıyorum sanki yediklerim bana yarıyor bebeğim kaç oldu bilmem haftaya öğrenicez artık

canım ben da 1 çorap bile almadım ama etrafımdan hediye yağıyor şimdiden çanta manta hazırlamadım erken diye benimde ilk bebeğim ama ama oda hazırlamayı düşünüyorum odası hazır olunca paylaşıcam bakalım

valla ben bu odadaki uyum konusunda çok beceriksizim hiç anlamam daha salonumuza eşya alacağız oturma grubu yemek odası fln onları nasıl alacağım bakalım bayaaa bi inceledim netten pek fikir edinemedim sitelere gidip bi yerden alacağım hepsini artık

Selam kızlar nasılsınız? Herşey yolundadır inşallah
Biz minik prensesin adını Mira düşünüyorz sizce nasıl?

Hanipeks cok sagol kusumm masam da geldi az evvel onun ustunde üfleyelim mumları ama maytap yok sıçrar masamda iz kalır
hoşgelmiş masan, tam kızının doğum gününde, pastayı ordan kesersiniz artık
yarın foto isteriz zehra-masa ve pasta 3 lüsünden
canım nasıl oldun, bu mesajdan sonra bu saate kadar yazmamışsın inşallah bi sıkıntı yoktur,
eşine kavuşursun inşallah bir an önce canım

Doğum günün kutlu olsun Zehra
Allah hepimize bebişlerimizin doğum gününü kutlamak nasip etsin

voltajım bacım demek zehranın bugün doğum günü rabbim nice güzel yaşlarına erdirsin iiyiki doğdun zehraa benim yerime öp kocaman

Rabbim sizlerde sagliklica yaşatsın bu günleri insallah...
Vitamin öptüm aha sak diye geldi mı sesi :))

Yok canım ben esimin ailesine karsı asla ezilmedim.aile konusunda esimin ailesi sıfır .
Eşimde bende sevmem bu tabiri ama tek tabanca.sadece ailemin ben herseylerine koşarım yardım ederim devamlı görüşürüm hani zor anımda olmadıkları için eziklik abartı belki ama yokluk ,yalnızlık ,SAhipsizlik hissettim.
Ailenin hareketlerinden ne sen nede esın sorumlu.o onların eksisi artısı.Herkes yerinde sağlıklı huzurlu olsun...

Nst ye aldı beni dr :-(

Allah kavuştursun canım insallah.
Galiba kontrol amaçlı aldı nst ye.iyi haberlerini bekliyorum canım...

Kiz hakikaten bende vurun adik iğne vurulmadık yer kalmadı. Bu bildigin cerez vurununca diyeceksin haklı diye bak sana tuyo vereyim iğne soğukta olursa donar acitir o kırmızı ampulü elinde tut sıcak vursunlar,unutma.
Sen yine vurduruyormussun.
Benim arkadasta hastalıktan yerlere yatar birde mizmiz iğne kalıyor bunda bildigin kalçası beton ben vurmam öylesine iğne valla aaa .
En uyuzu pamuk koluna Yada popisine sürülüyor bir iki saniye o an varya

Voltajcim kizinin dogum gunu kutlu olsun, Allah hayirli uzun omurler versin ona insallah, hikayeniz cok etkiledi beni de ama ne guzel saglikli bi kizin var simdi cok sukur...
sagol canım benim Rabbim sanada yaşatsın sağlıklı bir sekilde...

Tedbir amaçlı almış dr.. Şimdilik bir sıkıntı yok,şikayetlerin bir kaç güne geçer;bol su iç dinlen haftaya gel dedi..
Ben dr 'dayken eşim geldi eve.. İyice zayıflamış..
Yazarım yine :-(

selamlar,
sizler kaç kilo aldınız?

10 kiloda ben aldım :) ama son kontrolden sonra dikkat etmeye başladım yani hamurişini çok azalttım diğer şeyleri yiyorum.

Tedbir amaçlı almış dr.. Şimdilik bir sıkıntı yok,şikayetlerin bir kaç güne geçer;bol su iç dinlen haftaya gel dedi..

Senin bu Dr vururum ben ,ikide bir insanı germesi neymiş dogurtana kadar çabalayacak.Su ic'mis.
Hani tedbir amaçlı yapilirda zirt pirt dogum havasına sokuyor.hayir o değilde dogum vakti heyecan kalmayacak:))

Neyse canım iyisin kuzun iyi esinide kısa bir zamanda topac gibi edersin sen.Rabbim yardımcınız olsun.

iyi hadi canim bisey cikmamasina sevindim

esine uzulme toparlayacaktir ameliyattan sonra, 2 ay oldu benim esim ameliyat olali, 4 kilo aldi masallah ameliyattan sonra benimle yarisacak nerdeyse cok sukur istediklerini agiz tadiyla yesinlerde aman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…