Yemeğimi yiyeli yarım saat olmadı yine acıktım, haftasonu da öyle oldu hep
cnm bu hamile pantolonu için terzi arıyorum öyle çevirecek varmı senin bildiğin bir yer
Ben bir kişiye alttan bakıldığını okudum, hatta şaşırdım. Arada kaçırdığım olmuştur belki.
Benim doktorum karından bakıyor. Alttan bakıldığını da ilk defa burdan okudum zaten.
canım doktorlar cd mc donalds yanında ki pasajın içinde ebru terzi var,ben oraya yaptıracağım.. pek çok ünlü firmanın anlaşmalı terzisi,güvenebilirsin yani
walla cnm aynı dert bendede ben şimdiddn 2.7 kg aldım daha 10 haftalık
tmm cnm sağol fiyat olarak sordunmu sen hiç gittiğinde pazarlık yap uygun yapın arkadaşlarımda buraya gelir falan diye
ay canım çok doğru söylemişsin;oğlum doğduğunda onu seyretmeye doyamıyordum gerçek mi inanamıyordum :) onunla uyuyup dinlemek yerine o uyanana kadar onu seyrediyordum :) allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah,tarifi mümkün değil
evet canım benim doktorum da 9-10. haftadan sonra mecbur kalmadığımız sürece ve doğuma 2 hafta kala dışından alttan muayene etmiycem artık gb bişey dedi.. bende sevmiyorum alttan bakmasını sanki bebeğime zarar verecek gibi geliyor tedirgin oluyorum
Selam Kızlar ,
Bende Nisan 2013 annesiyim,henüz hiç kilo almadım benimle aynı durumda olan varmı ?
bir-iki gün içinde gideceğim tatlım,önce ben yaptırırım sana güzel olup olmadığını kaç lira tuttuğunu bildiririm hafta sonuna kadar :)
garip olan daha hiç kusmadığım halde kilo veriyor olmam.
Hoşgeldin :) bebişin hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün göbüşünde :)
Bende henüz hiç kilo almadım ama belim dolmaya başladı :)
tamam canım sağol ben yeni kot almayı düşünmüyorum evde kotum çok acaba onlarımı verip yaptırsam olurmu ki
Eşim göbüşümün birazcık büyüdüğünü söylüyor ama bana hep aynıymışım gibi geliyor :)
ya bi benmiyim kilo alan bu kadar kafayı yicem 10 haftada 2.7 kg
aman kuzum ikiniz de sağlıklı olun da kilo al biraz bişey olmaz :) benim doktorum ilk üç ay kilo almayacaksın demişti. Zaten bir çok şeyi canım istemediği için normalden az yiyorum ve kilo almıyorum. Yakın zamanda açığı kapatıp sana yetişirim merak etme :)))
tabi tek sağlıklı olsunda ne yapalım veririz artık ama benim boyum kısa o yüzden çok kilo alıp bebeğide kendimide tehlikeye atmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?