2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ben bir kişiye alttan bakıldığını okudum, hatta şaşırdım. Arada kaçırdığım olmuştur belki.
Benim doktorum karından bakıyor. Alttan bakıldığını da ilk defa burdan okudum zaten.

evet canım benim doktorum da 9-10. haftadan sonra mecbur kalmadığımız sürece ve doğuma 2 hafta kala dışından alttan muayene etmiycem artık gb bişey dedi.. bende sevmiyorum alttan bakmasını sanki bebeğime zarar verecek gibi geliyor tedirgin oluyorum

canım doktorlar cd mc donalds yanında ki pasajın içinde ebru terzi var,ben oraya yaptıracağım.. pek çok ünlü firmanın anlaşmalı terzisi,güvenebilirsin yani

tmm cnm sağol fiyat olarak sordunmu sen hiç gittiğinde pazarlık yap uygun yapın arkadaşlarımda buraya gelir falan diye

Bende bebiş uyurken uyuyup dinlenirim diyordum ama senin gibi olacağım sanırım :)) hayırlısıyla o günler geldin de bi ben uykusuz kalmaya razıyım :)

Bebeğe zarar verecek olsa doktor alttan bakmaz, öyle büşünüp moralini bozma hiç canım. İllaki bildiği bir şey vardır doktorun ama yine de sorunsuz gebeliklerde karından bakılması varken alttan bakılması hamiş için rahatsız edici bir durumdur.

tamam canım sağol ben yeni kot almayı düşünmüyorum evde kotum çok acaba onlarımı verip yaptırsam olurmu ki

benim kotlarım çok dar tatlım,en fazla bir ay daha giyebilirim eğer elinde çok dar olmayan pantolonların varsa onlardan yaptırabilirsin;bacaklar 1 beden kalınlaşabiliyor hamilelikte

ya bi benmiyim kilo alan bu kadar kafayı yicem 10 haftada 2.7 kg

Aman kuzum ikiniz de sağlıklı olun da kilo al biraz bişey olmaz :) benim doktorum ilk üç ay kilo almayacaksın demişti. Zaten bir çok şeyi canım istemediği için normalden az yiyorum ve kilo almıyorum. Yakın zamanda açığı kapatıp sana yetişirim merak etme :)))

tabi tek sağlıklı olsunda ne yapalım veririz artık ama benim boyum kısa o yüzden çok kilo alıp bebeğide kendimide tehlikeye atmak istemem

tabi tek sağlıklı olsunda ne yapalım veririz artık ama benim boyum kısa o yüzden çok kilo alıp bebeğide kendimide tehlikeye atmak istemem

Öyle bir durumda doktorun seni uyaracaktır zaten. Mesela benim doktorum kilolu olduğum için ilk üç ay almayacaksın dedi. Seninkide aynı şekilde uyarır bence. Uyarmasa da sen kendini bilip frenlersin :) şimdiden canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…