2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
cnm hafta sonu kıyafet baktım biraz sabah yazmıştım ama okudunmu?

okudum tatlım ama ona cevap yazamadım halaaa on sayfa gerideyim
ben ilk hamileliğimde hiç hamile kıyafeti almadım,çok büyük geliyorlardı ve şimdiki gibi modern şeyler yoktu bir-iki beden büyük düşük bel pantolon alıp onlarla idare ettim.. şimdi de beğendiğim pantolonların bir bedeb büyüğünü alıp terziye vericem hamile pantolonuna çevirmeleri için.. ankara yada istanbul'a gittiğimde de hamile cicişleri alıcam kendime :)

allahım bizlerede o günleri görmeyi nasip etsinn.maaşallahhh

Eklentiler

• $yenidoðan.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 23
Allah razı olsun canım çok sağol işte sorma dönem dönem böyle oluyoruz. İnşallah hepbirlikte hayırlı haberler alalım canım. Mesajlarınız için sağolun eksik olmayın artık kötü şeyler düşünmüyorum.

naz korkma arkadaşım,aklına öyle kötü düşünceler getirme aslaaa allahın izni ile yarın sende bebeciğini doya doya görüp hayırlı haberlerini getireceksin bize

maşallah canım darısı gideceklerin/korkanların başına inşallah..çarşamba'ya güzel haberlerini bekliyoruz allah'ın izni ile inşallah.

Allah Allah ne güzel haberler bunlar maşallahhhhhh Allah herzaman böyle güle oynaya doktordan çıkmayı nasip etsin. Çok sevindim. böyle güzel haberler aldıkça moralim yerine geliyor.

Düşünme tabi nazcım :) yarın güzel haberlerle gelip bizi de mutlu edeceksin. Herşey çok güzel olacak :)

Sedagg cım aynen :) nasıl ôzledim nasıl merak ediyorum tahmin ediyorsundur :) yahu biz doğduklarında uyurken bile özlicez miniklerimizi :)))

ay canım çok doğru söylemişsin;oğlum doğduğunda onu seyretmeye doyamıyordum gerçek mi inanamıyordum :) onunla uyuyup dinlemek yerine o uyanana kadar onu seyrediyordum :) allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah,tarifi mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…