arkadaşlar bende koçum banada kanınız ısınsın
şişşşt bende koçum,ben de istiyorum
şişşşt bende koçum,ben de istiyorum
bizimde 2 li test sonucumuz yarın çıkıcak hayırlısı inşallah.
cnm hafta sonu kıyafet baktım biraz sabah yazmıştım ama okudunmu?
naz korkma arkadaşım,aklına öyle kötü düşünceler getirme aslaaaallahın izni ile yarın sende bebeciğini doya doya görüp hayırlı haberlerini getireceksin bize
günaydın herkese az önce doktordan geldim bebeğimi gördüm eli ayağı kafası poposu kalp atışlarını gördüm baya herşey ayırt edilebiliyordu sanki bu duyguyu ilk defa yaşıyormuş gibiyim demekki her hamileliğin tadı farklı oluyormuş neyse çarşamba gününede ikili test için gideceğiz allah nasip ederse
allahım bizlerede o günleri görmeyi nasip etsinn.maaşallahhh
cnm sorma ya benimde bir hafta var dayanamıorum özledim ya resmen keşke karnımız şeffaf olsa hep görsek
yok alttan bakmıyor..normal muayene ediyor..bana yapılanlar şöyle oldu kalp atışlarını midesini burnunu bacaklarını kollarını kalbini ve kafatasının ölçülerine baktı..her birinin fotosunu çekti..yani usgden :) herşey normal gözüktü şükür..usg kağıdını elime verdiler.. kan verdim sonucu cumartesi alıcam nasipse..böyle oldu kızlar..alttan bakılmıyo yani..
anammm çok tatlı ya nasıl da sırıtmış yavrum benim ayy acaba benim yavrum nasıl bişeye benzeyecek
tatlım ben koçum yükselenim de aslan :)ooo ne çok koç anne varmış benim aslan bakalım bizim bebiş ne olcek :)
ooo ne çok koç anne varmış benim aslan bakalım bizim bebiş ne olcek :)
ne çok ortak noktamız var eskişehirli koç burcu hamile az daha kurcalasak akraba çıkıcaz galiba
Allah razı olsun canım çok sağol işte sorma dönem dönem böyle oluyoruz. İnşallah hepbirlikte hayırlı haberler alalım canım. Mesajlarınız için sağolun eksik olmayın artık kötü şeyler düşünmüyorum.
tatlım ben koçum yükselenim de aslan :)
Bende aslanım, yalnız değilsin :)
inan bende çok merak ediyorum nasıl bişey olcakönce çirkin ördek yavrusu gibi olcaklar günden güne güzelleşecekler inşallah
ayy evet ne güzel ama
Sedagg cım aynen :) nasıl ôzledim nasıl merak ediyorum tahmin ediyorsundur :) yahu biz doğduklarında uyurken bile özlicez miniklerimizi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?