2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Selam kızlar,
Haftasonum çok güzeldi ablam geldi bende ne mide bulantisi kaldı ne yorgunluk, fildir fildir gezdik valla , teyzesini çok sevecek herhalde :)
Ama bugün çıkarttım ac karnına, sanırım kahvaltıyı geciktirmemeli ama hiç üzülmedim 2 gündür bulanmadı diye korktum bile
Çıkartirken ben bebisime tehtidler savuruyorum sen bir dog o küçük popunu ısirmazsam diye :))) çok özledim onu ama ikili teste daha var sanırım 8 Ekim'e randevu alıcam inşallah alttan bakmazlar ya da bakarsa baksın ya inşallah güzel haberler alırım ve hareketlerini görürüm görünce de ne yaparım ağlarım herhalde ya :))))

Bu arada benim burcum boğa :))) ama daha önemli birşey var ki benim annem koç :) 3 cocuğuna nasıl anne ben bilirim biz annemle hep arkadas gibi olduk öyle iyi ayak uyduruyor ki bize sohbetlerde kahkahalarimizin ana sebebi onun esprileridir :)) çok iyi bir babane de oldu çocuklarla cocuk olup gençlerle genc olan bir kadın benim annem ve siz koç burcu bayanlar eminim çok güzel anneler olacaksınız :)))

canlarım kiloyu şimdiden takmayın kafanıza doğumdan sonra en az 8-10 kg otomatik gidio zaten emzirincede veriyoruz 40 mız çıktığında yavaş yavaş eski kilolara döneriz allahın izniyle biz anne olacağız o kadarcık kilodan bişi olmaz

Selam Kızlar ,

Bende Nisan 2013 annesiyim,henüz hiç kilo almadım benimle aynı durumda olan varmı ?

Ben demek isterdim ama bu sabah 50 kilo olmusum onu farkettim 49dum hatta tartı 48.7 diyordu hep ben 49 diyordum ama bu sabah 50,1 yazıyordu moralim bozuldu göbeğim gündüz yok ama gece böyle 5-6 aylıkmış gibi şişiyor =))tek sorunum pantolonlarım 36 bedenden daraltılmalar 35 gibi bişi =) oda tam oturuyor otururken bebeğimi skıyormuş gibi hissediyorum ama çok çok pahalı sürekli giyemeyeceğimiz pantollar için 100 lira en dandik bulduklarım oda moralim bozuluyor

Akşamları bendede şişkinlik oluyor ama sabaha hiçbişeyciiim kalmıyor.Pantolon problemi kilo almamış olmama rağmen bendede var
ilk giydiğimde sıkıyor gibi ama sonrasında açılıyor herhalde ben hamile pantolonlarından Ekim ayında almayı planlıyorum bakalım :)

walla ya hamileyiz mecbur alacağız diye fiyatlar uçmuş bi badi 70 tl o yüzden ben almamaya karar verdim normal tişörtlerin falan hep 2 beden büyüğünü alacağım

Canım benim o kadar gururlandım ki okurken gerçekten annene benzetmen çok hoşuma gitti annelerimiz gözümüzde kutsal ben kolay kolay kimseye annem gibisin yada aa annemde öyledir demem annem gözümde kutsal ayrı bambaşka yazdığına göre senin annende öyle senin için inan çok mutlu oldum annem gibi olacaksınız yazdığında çok teşekkür ederim umarım annenin tek bir gülüşü olabilsek annenin binde biri olabilsek ne mutlu sende annen gibi bir anne olacaksın eminim kalbinin güzelliği alçak gönüllülüğün burdan belli harika bi annenin harika evladı =)

kız bak zaten duygusalız walla ağlayacağım şimdi anne dedimmi akan sular durur gerçekten anne olmak çok büyük bi şans keşke hepimiz annelerimiz gibi olabilsek

Akşamları bendede şişkinlik oluyor ama sabaha hiçbişeyciiim kalmıyor.Pantolon problemi kilo almamış olmama rağmen bendede var
ilk giydiğimde sıkıyor gibi ama sonrasında açılıyor herhalde ben hamile pantolonlarından Ekim ayında almayı planlıyorum bakalım :)

walla ya hamileyiz mecbur alacağız diye fiyatlar uçmuş bi badi 70 tl o yüzden ben almamaya karar verdim normal tişörtlerin falan hep 2 beden büyüğünü alacağım

bende valla ama iki tane indirimde falan bulursam pantol alacağım bide bahçevan çok istiyorum O başka bişi istemiyorum lcw de falan var ucuz tshirtler falan anca onlar zaten acıksan çok zorlanmazsın =)

kız bak zaten duygusalız walla ağlayacağım şimdi anne dedimmi akan sular durur gerçekten anne olmak çok büyük bi şans keşke hepimiz annelerimiz gibi olabilsek

hakikaten ha cidden duygusala bağlıyormusuz ama gerçekten okurken o kadar gururum okşandı ki gözlerim doldu desem yalan değil çünkü gerçekten bak eş falan hep yanında tamam ama anne ayrı ya bak ben kusarken eşim kapıda bekliyor bakamıyor dün mutfağı temizlemeye gelmişti annem ben kokudan giremiyorum diye yanına gittim midem bulandı elini tuttu hemen kusuyorum diye enseme su tuttu yuzumu yıkadı yere sıcrayanları temizledi hiç tiksinmedi hep annem yanımda olsun istiyorum kendimi bildim bileli her anımda annem yanımdadır hakkını nasıl öderim bilmiyorum bir dediğimi 2 etmedi çok sinirlendirdim ben ona bağırdım o sesini yükseltmedi ne büyükken ne cocukken tokat bile atmadı ben üzüldüğümde o benden önce ağladı annem çok yumusaktır birtek bana biri birsey yaptıgında tanıyamam ama yine karsı tarafada bişi yapamaz aslında kendi kendini yer iki kardesimde yani ablam ve abim zihinsel engelli onları birgün olsun incitmemiştir peygamber sabrı var annem de canım annem hayatından vazgecti bizler için her seferinde helallik isterim yaptıklarım için çok üzdüm onu ama her seferinde aldıgım cevap ''yavrum ben sana kırılmadım ki hiç bir zaman helal hakkım sana her zaman'' hep bunu söyler melek annem seni çok seviyorummmm hakikatten duygusala geçtik ha =)arayasım geldi ama telefonum bozuk çalışmıyorrr

Eyvah eyvah durun ben ağlayacağım valla nasıl güzel yazmışsın ya harika evlat olmak mümkün değil bence elinden geleni yapsan da yetmiyor annenin yaptıklarına karsı , ası gecen lise yıllarımı hatırlıyorum da nasıl pişmanlık anlatamam az bes bes cevap vermedim anneciğime ( şimdi ona göre bunların hepsi güzel bir ani o kadar büyük anneler iste yaptığın herseyi hoşgörüyle karşılıyorlar ne tuhaf şimdi bizler de Allah nasip ederse anne olacağız, evcilik oynadık oyuncak bebeklere annelik yaptık ufacık hallerimizle şimdi sıra gercek bebeklerimizde inşallah hepimiz anneliğin hakkini en güzel sekilde veririz

Çalışan arkadaşlar kolay gelsin.
Doğumdan sonra çalışmayı düşünen varmı? Neler düşünüyorsunuz bebeğinize kim bakacak?

Helal olsun eli öpulesi bas tacı yapılası anneye gercekten kutsal bir annen var ne şanslı evlatsin bak hep yanında, kocalarımızı Allah basımızdan eksin etmesin ama annenin yerini tutmaları imkansız, ben onun eliyle yaptıgı bir kase sıcak çorbasına kurban olurum ben annemi hergün arıyorum, elimden geleni bu, bayramdan sonra gelecekler inşallah bırakmayacağım onları :)))

Ben geldim kızlar.
Yemekden sonra işlerimi toparladım birazcık.
Şuan belim inanılmaz ağrıyor biran önce eve gidip uzanmak istiyorum.
Eşim dün saolsun mutfagı toparladı,bugunde çamaşırları katlasa ne iyi olur:)

valla ya anlayamıyorsun da ne zaman ne kadar büyüyeceği belli olmuyormuş benim bi akrabam var diyorki 3 aydan sonra azar azar çıktı bi anda kocaman oldu dedi sonra bi ara küçüldü geri büyüdü bi durdu geri çıktı simdi 8 aylık hamile çok güzel ama karnı var kilosu çok değil bide otururken bebek hareket ediyordu dışarıdan belli oluyordu ya çok güzel göbeğim büyüsün istiyorum ama sadece göbeğim ben zayıf kalayım =)

Çalışan arkadaşlar kolay gelsin.
Doğumdan sonra çalışmayı düşünen varmı? Neler düşünüyorsunuz bebeğinize kim bakacak?

Ben çalışmaya devam edicem canım.
Bebişimede eşimin teyzesi bakıcak gibi duruyor.
Bende çok severim teyzesini eşimede banada eşimin annesinden daha yakın her konuda.
Annemde bakabilir ama o zaman evi taşımamız gerekir,oda şuan için mümkün görünmüyor eşimin işinden dolayı.
Eşimin işinide riske atıcak lüksümüz olmadığı için şimdilik durum bu.

Ben aslında kayınvalidemede söylettim eşime,hanii dubleks tutalım diye.
Annesinin verdiği cevap ben iş buldum çalışabilirim,gelince konuşuruz kendisi şuan memleketinde.
Eşim daha hayatta istemez.

aynı problem bizdede var annem mutfağı temizledi (burda kaldım çay bardağı döküldü allahtan üzerime dökülmedi =) sinek geldi yüzüme doğru tiksinirim elimi sallayınca bardağa çarptı =)) neyse annem mutfağı temizledi çamasırları serdi toplanıp katlanması lazım ama eşim yapmaz biliyorum benim düşük riskim vardı o zaman bile umursamadı beni alıştım ama =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…