- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #9.221
ben gece korkunç bi baldırda krampla çığlıkla uyandım. kendimi kasınca kasıklarımda ağrıdı kramplar son ayda olur diye biliyorum neden böyle erken oldu yıllardırda olmazdı hiç bunu yaşayan oldu mu aranızda ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum olabilirHmm. İç karnınız geniş olabilir mi![]()
Benim değişiyor ama bu ara yeni yeni sardım çikolatalı şeylereBen de çikolatalı bi şey yediğim an ağzımın tadı bozuluyor. Sadece tuzlu ve baharatlılar cazip geliyor![]()
Onu denedim de daha çok sancı yapti. Afedersiniz ayıp olacak belki ama gaz çıkaramıyorum neden bilmiyorum. Onu içince onun gazı da midemde extra sismeye devam ediyorMaden suyu midenin şişliğini alır belki doktoruna danışıp dene istersen
Benim de içinde vardı ama bebek sömürmüş resmen vücudumda ne varsaKendimi okudum resmen.. Halsizlik saç dökülmesi cilt kuruluğu olduğu için ekstra demir istedim dr dan. Multivitaminin içinde vardı ama yetmedi kesinlikle.![]()
I ıh. En iyi kv hiç olmayandırAmin canımAma cidden Kv takma, ülkede bir Kv sorunu var genel anlamda. En iyi Kv uzakta olandır
![]()
Ayy bunu yaşadım geçen yıl çok fena oluyor biliyorumben gece korkunç bi baldırda krampla çığlıkla uyandım. kendimi kasınca kasıklarımda ağrıdı kramplar son ayda olur diye biliyorum neden böyle erken oldu yıllardırda olmazdı hiç bunu yaşayan oldu mu aranızda ?
Canim d vitamini eksiktir illaki son 1 ay diye bisey yokben gece korkunç bi baldırda krampla çığlıkla uyandım. kendimi kasınca kasıklarımda ağrıdı kramplar son ayda olur diye biliyorum neden böyle erken oldu yıllardırda olmazdı hiç bunu yaşayan oldu mu aranızda ?
Ya o basen üst bacak ağrısı beni mahvetti. Çözümünü buldum ama pofuduk bi battaniyeyi dörde katladım gece yatarken onun üstünde yatıyorrum baya minimize olduuKızlar günaydın herkese nasılsınız bende durumlar aynı çok şükür ikimizde iyiyiz ağrı olayı bende de var özellikle geçen gün bel ağrısı ve basen üst bacak ağrısı çok çektim sanki spor yapmışımda kaslarım yırtılmışnamaz kılarken oturmakta çok zorlandım ama 2 gün sonra geçti hafif bir sızı var bel ağrısı da hafifledi kalkarken biraz zorlanıyorum bu durum bana yürüyüş egzersiz yapma ihtiyacı hissettirdi youtubeda hamileyiz yürüyoruz başlıklı videolar var evde yürüyüş yaptıran bir hoca var 15-20-45-1 saat gibi hangisini isterseniz açıp yapıyorum çok güzel terletiyor kendimi iyi hissettiriyor tavsiye ederim
Sizin göbüşler ne durumda belli olmaya başladı mı? Benimki bir anda çıktı sanki minik bir kavun giibi
![]()
AY deme oyle su gibi gecsonBenim de içinde vardı ama bebek sömürmüş resmen vücudumda ne varsabakalım ne diyecek. Demir hapı asla içemiyorum mide kramlari mahvediyor beni. Hep serum takılırdım o yüzden. Şimdi serum da riskli olabilir bilmiyorum napcam artık kontrolde soracağım ama Bi çözüm bulmamız lazım daha yolu anca yarıladık coook var doğuma
Ben 2 haftadır falan öyleyim aşko. Henüz doktora gitmedim ama normaldir inşallahben gece korkunç bi baldırda krampla çığlıkla uyandım. kendimi kasınca kasıklarımda ağrıdı kramplar son ayda olur diye biliyorum neden böyle erken oldu yıllardırda olmazdı hiç bunu yaşayan oldu mu aranızda ?
Ben 17 haftalık oldum bu gün, eğer ileri tarihlere verecekse bu hafta falan kadın doğumdan randevu bulmam lazım o yüzden sordum bu arada kızlar . Baktım 1 doktor var çünkü perinatolojide o da birkaç hafta ileriye veriyordur mutlakaKızlar bu perinatoloji konusu açılmışken sorayım şimdi aile hekimleri de devlet hastanelerinden bizim adımıza randevu alabiliyor ya acaba perinatolojiden de alabiliyor mu? Biz doğrudan mhrs den alamıyoruz diye biliyorum. Yani illa kadın doğumcuyla görüşcez o mu yönlendirecek ?
Perinatoloji için bildiğim kadarıyla önce kadın doğuma gidip yeşil alan açtırmak gerekiyor ,çünkü geçenlerde bana bir perinatoloji de görsün ben burdan yeşil alanını açıyorum randevu alabilirsin dediBen 17 haftalık oldum bu gün, eğer ileri tarihlere verecekse bu hafta falan kadın doğumdan randevu bulmam lazım o yüzden sordum bu arada kızlar . Baktım 1 doktor var çünkü perinatolojide o da birkaç hafta ileriye veriyordur mutlaka
Hee anladım tamamdırPerinatoloji için bildiğim kadarıyla önce kadın doğuma gidip yeşil alan açtırmak gerekiyor ,çünkü geçenlerde bana bir perinatoloji de görsün ben burdan yeşil alanını açıyorum randevu alabilirsin dedi
aklıma magnezyum geldi 1 haftaya doktora gidicem danışıcam bunu ama çok can acıtıydı umarım olmaz bir dahaAyy bunu yaşadım geçen yıl çok fena oluyor biliyorumbol su için Bi de magnezyum falan düşmüş olabilir mi Dr unuzla bi konuşun. İnşallah tekrar olmaz
aslında düzenli D vitaminine başlatmıştı doktorum 1 ay önce belki haftaya kan tahlili ister belki anlıktır. olmamasını dilerim bir dahaCanim d vitamini eksiktir illaki son 1 ay diye bisey yok
Kendini oyle sartlama
inşallah diyelim. bende 1 hafta sonra gidicem sorucam bunu düzenli olursa sıkıntı diye düşünüyorum bugün gün içinde hala oram taş gibiBen 2 haftadır falan öyleyim aşko. Henüz doktora gitmedim ama normaldir inşallah
Geçmiş olsun çok canım. Umarım yaşamazsın tekraraslında düzenli D vitaminine başlatmıştı doktorum 1 ay önce belki haftaya kan tahlili ister belki anlıktır. olmamasını dilerim bir daha
öyle umalım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimGeçmiş olsun çok canım. Umarım yaşamazsın tekrar![]()