kızlar durun ya ne doğurması
korkup daha çok strese girmeyin kendi kendinize yapıyorsunuz bak ne yapıyorsanız şikayetlerini hafife almayın tabi ama bu kadar kötü düşünceler getirmeyin aklınıza
benimde akıntım var dr olabileceğini söylemişti
bazen genital bölgem o kadar çok ağrıyor ki sankim çıkmaya çalışıyormuş gibi oğlum..ama aklıma yine getirmiyorum böyle şeyler bu sabah yine o ağrıyla ve oğlumun tekmeleriyle uyandım
kasık ağrım sancım bel ağrım yok ama genital bölgemin ağrısı çok kötü olduğu halde aklıma erken doğum ihtimalini bile getirmiyorumsizde getirmeyinnn lütfennnn
cnm yaa,bende vainismus vardı.ilk doğum sezeryan da olunca 2si de otomatikman sezeryan luyor. Ayrıca bende yaş39,bir de plasenta previa drumu var. Yani çocuğun eşi aşağıda.risklerim biraz fazla.bende özelde olacaım hayırlısı ile.
Yasa gereği bir de normal doğuma teşvik olduğundan bir de devlet hastahaneleri bence de normali tavsiye edeceklerdir.
Bendeki fobi ,korku vs.çok olduğundan sezeryan tercih etmek durumundayım.
Senin iilk hamilelik mi?doğum şekline (aksi bir durum söz konusu olmadıkça)karar verirsen psikolojik olarak da kendini buna hazırlamış olursun.
Duyduğum değişik doğum tecrübeleri de insanı etkiliyor hali ile.
hadi hayırlısı bakalım.inşallah güzelliklerle çarçabuk atlatırsın herşeyi......
çatlak kremi kullanıyormusunuz.ben mustela bir de bebek yağını dönüşümlü olarak sürüyorum. çatlaklar doğumda sonra belli olacak tabi.ama karnım fena kaşınıyor da.
Doktor sırtüstü yatmayı yasaklıyor. Bende sürekli sol ve sağ tarafa yatmaktan gına geldi. Sırtım yer döşek görmediğinden sürekli ağrıyor.eşime masaj yaptırıyorum.
Gece bende kabuslarla uyanıyorum. Sağ veya sol yanıma dönerken önce doğruluyor ondan sonra pozisyon değiştiriyorum.
Bazen de reflü sorunu oluyor midemde.gece uykuları doyurucu olmuyor .
ya genital bölgedeki ağrı bende de bir kaç gündür var. özellikle sabah yataktan kalktığımda yada bir süre oturup kalktıktan sonra.ağrı kas ağrısı mı yoksa kemik ağrısı mı bilemiyorum ben de.
kaç kilo aldınız kızlar bu zamana kadar?ben 13 kilo almışım.daha 3 ay var. sanırım 20 kilo olur.
travel olduktan sonra bende aramam çift yönükumaşı çok kaliteli,onlardan çok daha uç fiyata satılan markalara 10 basar hatta..sırtı tam yatıyor,çift yönlü olması benim için önemli değil çünkü oğluşumun arabası çift yönlü değildi,hiç eksiklik hissetmedim..hem zaten ana kucağı ile kullanılacağı için ilk zmanlar,çift yön gereksiz kalacak bana göre..
kız biz yokuşta oturuyoz, bi yokuş incem de, sağlık ocağı için bi yokuş daha çıkmam lazım,nerde bende o ....:) anladın sen onuChosy sen daha burda misin
Koş vurdur kiz.
Bak mezosa krem içn yollarda hiç Er'inmez
Kop kop kiz sende.
ben artık kiloya bakmıyom, zaten bu ara durdu sanki birazya genital bölgedeki ağrı bende de bir kaç gündür var. özellikle sabah yataktan kalktığımda yada bir süre oturup kalktıktan sonra.ağrı kas ağrısı mı yoksa kemik ağrısı mı bilemiyorum ben de.
kaç kilo aldınız kızlar bu zamana kadar?ben 13 kilo almışım.daha 3 ay var. sanırım 20 kilo olur.
:18: ya ben hiç çatlak kremi filan kullanmıyorum,hatta hiç bir şey kullanmıyorum..ama bakıyorum yok bişey..ilkinde olmamıştı ama o zmanlar badem yağı flan sürmüştüm gene aklıma geldikçe..şimdi nerdee,yemekten sonra yatağı atıyorum kendimi anca..sürsem mi ki yaa:44:
canım benim incelediğim modeli buydu..fiyatı da uygun geldi bana 380 tl. Eki Görüntüle 600850
Eki Görüntüle 600851
reklerini siz kendinize göre seçebilirsinizç
hangi sitede bu modeller?canım benim incelediğim modeli buydu..fiyatı da uygun geldi bana 380 tl. Eki Görüntüle 600850
Eki Görüntüle 600851
reklerini siz kendinize göre seçebilirsinizç
geçmiş olsun canım... benim de var bu sırt ağrisı ya özellikle yemek esnasında ve sonrasında nedendir anlamadım???günaydın kızlar,
ben hiç uyumadım doğru dürüst 3 gündür sırtım belim fena ağrıyodu, dün gece artık tavan yaptı
canım canını sıkma biraz dikkat edersen düşer inş... 3 ay kaldı şunun şurasında...günaydın kızlar hepinize dün doktora gittik ama kendi doktorumuza değil başka bir doktora gittik şekerim sınırdaymış ileride potansiyel şeker hastası adayısın dedi yediklerine dikkat et dedi pilav ekmek hamur işi kesinlikle yasak dedi ağrılarım iltahaplanma varmış ondan mış yawrumu göremedim bakmadı ultrasonda haftayada kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek
geçmiş olsun canım havalar heryerde çok fena... evler bile ısınmıyor biz de evin içinde hastalanabiliriz...günaydın herkese bende sizler gibi hastalandım..gribim ve boğazlaım şişmiş.
Allah hepimize şifa versin..böyleyken işe gelip çalışmak çok gıcık
bende tefriciyelerimi okumadım kızlar..şimdi çıkıyorum öğlene kadr yetiştireyim..öptüm herkesi
aklına getirmemeye çalış canım... psikolojin de çok etkiler bebişini... bişey olmaz inşallah...günaydın kızlar nasılsınız?
ben çok fenayım yaaa erken doğum korkusu sardı beni ve psikolojim alt üst oldu karnım daha çok sertleşmeye başladı dün gece karın ağrısı ile uyandım çok korktum pazartesi muayenemiz var doktor herşey yolunda diyene kadar bu psikoloji devam edecek sanırım
ben ilk hamileliğimde çalışmadığımdan evde yağlı güreşciler gibi vıcık vıcık yağ içinde oluyordum. aklıma geldikçe sürüyordum badem yağıvs.çok az çatlağım kalmıştı. karın gergin haldeyken belli olmuyor zaten çatlaklar. doğumdan sonra karnımız sününce ortaya çıkıyorlar. ben yinede bir sabah bir akşam sürüyorum.:18: ya ben hiç çatlak kremi filan kullanmıyorum,hatta hiç bir şey kullanmıyorum..ama bakıyorum yok bişey..ilkinde olmamıştı ama o zmanlar badem yağı flan sürmüştüm gene aklıma geldikçe..şimdi nerdee,yemekten sonra yatağı atıyorum kendimi anca..sürsem mi ki yaa:44:
ben ilk hamileliğimde çalışmadığımdan evde yağlı güreşciler gibi vıcık vıcık yağ içinde oluyordum. aklıma geldikçe sürüyordum badem yağıvs.çok az çatlağım kalmıştı. karın gergin haldeyken belli olmuyor zaten çatlaklar. doğumdan sonra karnımız sününce ortaya çıkıyorlar. ben yinede bir sabah bir akşam sürüyorum.
ama genetik yapı da çok önemli. e su içmek de çok önemli koruyucuymuş. zararın neresinden dönersek kar.
hadi ya ben şimdi bakıorum yok die seviniodum demek doğumdan sonramı belli olacak ama olsa şimdide belli olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?