50 ve 75lik tarama, 100lük teşhismiş
arkadaşıma 75lik yapıldı yüksek çıktı, 100lük yapıldı normal çıktı, dr sadece dikkat et demiş
benim 50likte yüksek,100lükte normal çıktı, dr diyet yapmana gerek yok dedi
sana yapılıcakmı 100lük
inşallah öledir, son günler yaklaştıkça iice gerilmeye başladım ben, hele böle evdeyken insan daha çok takılıyo..
referans aralığı yazmıyomuKızlar OGTT 50 gr 1 Saat 144 mg çıktı bu ne demek
ben iğnelere başlamadım daha:26:
geçmiş olsun, ama 100lükte çıkmaz inşallah, hep 50 ve 75te çıkıyo, 100lükte genelde çıkmıyo, bende korkmuştum ama çıkmadı
ben bebişimize kıyafet dışında hiç bişe almadım daha
yarı yıl tatilinde alıcaz bu gidişle odasını filan
bebek arabasına hiç karar veremiyorum bu gidişle kucakta taşıcaz
travel istiyorum ama baston olsun diyorum
burda da görerek alacağım yer yok walla
ben iğnelere başlamadım daha:26:
geçmiş olsun, ama 100lükte çıkmaz inşallah, hep 50 ve 75te çıkıyo, 100lükte genelde çıkmıyo, bende korkmuştum ama çıkmadı
ben bebişimize kıyafet dışında hiç bişe almadım daha
yarı yıl tatilinde alıcaz bu gidişle odasını filan
bebek arabasına hiç karar veremiyorum bu gidişle kucakta taşıcaz
travel istiyorum ama baston olsun diyorum
burda da görerek alacağım yer yok walla
iğneleri paylaşmayı teklif ediyorum:)
kıs sana vurdururum, akşam eşim ben vurıym dedi,duyar duymaz popom uyuştu,beceriksiz iğne yapıcakmış,peh
Bizde almadık canım daha yatağını filan,park yatak alacağız biz..sonrrası için yatağı var zaten..Baston ve travel sistem düşünüyorsan cybex markasını düşünebilirsin.Ben inceledim çok sağlam ve güvenilir bir marka.anakucağı monte ediliyor,biz ondan alacağız sana da tavsiye ederim.
BENİM 100LÜKTE DE ÇIKTI canım
endokrinolojye yönlendirdi doktor
orda da açlık tokluk şekeri için yeniden kan verdim
yarın sonuçlar üzerinden konuşacağız
her halükarda tatlı yasağı başladı bende
olsun
çatlaklarıma alıştı isem buna da alışırım; başa gelince çekiliyor
oğluşum zıp zıp zıplamaya devam etsin de
ben de çok kararsızım
dün hastane çıkışı biberon alayım dedim
karar veremedim cam mı olacak ebatı ne olcam 30 ml mama yiyordu yeni doğan di mi
ama ben emzircem onu
hem sütü çay kaşığı ile verin demiyorlarmı biberona alışmasın diye
kafamda bin türlü şey bir birberon alamadım
bebek bezi alıp çıktım
araba konusunda kararsızlığım iyice arttı
baston puset olmak zorunda ama hafiflik kolay kapanma en temel özellik aradığım
ama travel olsa
ılık nisan günlerinde ben onu arabaya koysam dolaşsak
gerçi son kararım ev işi falan da yapacağım ya kanguru veya siling gibi bişey alıp geçsem mi hep koyun koyuna oluruz hem
yaz sıcağında nasıl olcekse
amaaaaan
şu son hastane çıkışı eldiven bere işini halletsem yeterli
takım giydirmeyi sevmiyorum diye hastane çıkışı almadım ben
parça parça alıp kombinliyorum
tabi hayatımın hatası farkındayım
martta havalar ısınınca bir hastane çıkışı alcam
gerçi hastane 24-28 derece arası oluyormuş
buna rağmen
yedek eldiven bere getirin dedi hemşire
chosy hayırdır ne iğnesidir bunlar
ben kaçırmışım
Kızlar o kadar dogum muhabbeti yaptınız ki gittim bebek deterjani aldım geldim kızımın eşyalarını attım makinaya. Cumartesi de utulemesine gecerim artık :))
Voltaj kız bir cesaret gelmiş ki üstüme sorma. Bugun sancım olsa gidip kendi basıma hastaneye doğururum gibi geldi. Hayir olsun inşallah :)
Bir dE BI şey soracağım sana sutyenim sarı sarı Minik leke olmuş baktım göğüs ucumda da aynı kalıntılar var. Süt mu geldi kizzzz :26:
cnm yaa,bende vainismus vardı.ilk doğum sezeryan da olunca 2si de otomatikman sezeryan luyor. ayrıca bende yaş39,bir de plasenta previa drumu var. yani çocuğun eşi aşağıda.risklerim biraz fazla.bende özelde olacaım hayırlısı ile.cnm benim allah evlatlarını sana bağışlasın iki tane paşamız gelio benim hamileliğim ilk başlarda sıkıntılı olduğu için biz fakülteye gidioruz oda 3 haftada bir çağırıor doğum şeklini hiç konuşmadık daha erken die düşünüorum konuşsammı acaba tıp fskültesi olduğu için büyük ihtimal normal diyecek bana bende normal istemiorum çünkü ultrasona bile girdiğimizde odada en az10 kişi oluo ki doğumda artı ebeler stajiyerler tahmin edersin bilmiorum doğumu özelde yapacağım o yüzden ama senin doğum şeklini doktor mu söledi senmi sordun cnm
cybex mi bi arkadaş daha sölemişti, gidip bakıcaktı hatta,sölicekti nası olduğunu, sen gördünmü yakından, izmitte bulamam sanırım,netten almam lazım, ama yakından görmeden de güvenemiyorum
üzüldüm şekere, tatlı yiyiyomuydun bari, normalde hiç tatlı yemeyen ben hamilelikte düşkün oldum,100lükten önce yemiym dikkat ediym dedim, yiyenleri gördükçe gücüme gitmişti çok
hastane çıkışı bende almadım, erken doğum muhabbetleri döndünçe çıkıp alasım war,
eldiven bere derken hani penye olanlardan demi??
travel sistemlerin bebek arabaları çok büyük, çevremde kimse bu tip kullanamıyo, bebek oturmaya başlayınca hemen baston puset alıyolar, 1 yaz içinde o kadar para vermek istemiyorum
biberon aldım ben cam almadım, çok ağır geldiler, bide ilk etapta lazım olucakmı olmıcakmı bilemedim, biberon kulanancağı kesinleşirse cam alırım, bunu idareten gibi aldım
bide emzik aldım, alıştırmak istiyorum emziğe
cybex mi bi arkadaş daha sölemişti, gidip bakıcaktı hatta,sölicekti nası olduğunu, sen gördünmü yakından, izmitte bulamam sanırım,netten almam lazım, ama yakından görmeden de güvenemiyorum
üzüldüm şekere, tatlı yiyiyomuydun bari, normalde hiç tatlı yemeyen ben hamilelikte düşkün oldum,100lükten önce yemiym dikkat ediym dedim, yiyenleri gördükçe gücüme gitmişti çok
hastane çıkışı bende almadım, erken doğum muhabbetleri döndünçe çıkıp alasım war,
eldiven bere derken hani penye olanlardan demi??
travel sistemlerin bebek arabaları çok büyük, çevremde kimse bu tip kullanamıyo, bebek oturmaya başlayınca hemen baston puset alıyolar, 1 yaz içinde o kadar para vermek istemiyorum
biberon aldım ben cam almadım, çok ağır geldiler, bide ilk etapta lazım olucakmı olmıcakmı bilemedim, biberon kulanancağı kesinleşirse cam alırım, bunu idareten gibi aldım
bide emzik aldım, alıştırmak istiyorum emziğe
B12 azmış bende, onun için iğne verdi, haftada 1, 10 adet
o da kansızlık yapıyomuş sanırım, kanım biraz düşük çıkmıştı..
O zaman gelince hele zaten bir an evvel istiyorsun merak etme
Kiz süt o amaaaa
Duygulandim bak yarenin mamasında hazır :)))
Sıkma sakın göğsünü ama ılık suyla yikada yumuşatsın .
tatlısız hayat düşünemiyorum ama katlanacağız artık hem zaten 10 kilo almıştım. iyi de oldu belki ailemde şeker hastası çok var ayağımı denk alırım.
emzik ben de düşünüyorum; emzik konusunda daha deneyimliyim; yok kauçuk uçlu yok ortopedik damak yapısına uygun falan diye aramicam; kuzenime 5 farklı emzik almıştık biz. en son marketten aldığımız 2,5 liralık dandik emziği aldı
baston pusetin yatma kısmı tam yatanı; çift yönlü olanı bulursam affetmem alırım hemen
şu şifonyeri alabilirsek ben de çamaşırların etiketlerini kesmeye başlicam
şimdilik hepsi kryolanın üzerinde
beşik de hala yeni mobilya kokusu var ya da boya kokusu. neyse 2 aya geçer herhalde
kumaşı nasılki?Canım Cybex in baston arabası çok sağlam,en yüksek kilo taşıma garantisini bir tek onlar veriyor..ben yakından inceledim ve çok beğendim,bir aparatla anakucağını da ekliyorsun üstine belli bir süre o şekilde kullanabiliyorsun,sonra normal puste olarak kullan.sırtı tam yatıyor.emniyet kemerleri kendinden ayarlamalı,sıkıştırılanlardan değil..en önemlisi de kapanınca az yer kaplıyor.bizim gibi ufak bagajlılar için süper.bebek arabamız var ama o bagajı kapladığı için bunu düşünüyorum.
geçmiş olsun canım
bence eşini hiç bulaştırma bu işe
nerde su koyuverecekleri hiç belli olmuyor
asm yakınsa tecrübeli birinin güvenli kollarına bırak kendini
ben 100 lük şeker yüklemesinde fenalaştım
eşime hemşireyi çağırmasını söyledim
hemşire gelinceye kadar kustum, allahtan hemşire gelince kendimden geçtim de eşimin insafına ve telaşına kalsaydım
yine de allah razı olsun ya, allah başımdan eksik etmesin
oğlumuz için bir gıdım kan dökmemiş olsa da
Canım Cybex in baston arabası çok sağlam,en yüksek kilo taşıma garantisini bir tek onlar veriyor..ben yakından inceledim ve çok beğendim,bir aparatla anakucağını da ekliyorsun üstine belli bir süre o şekilde kullanabiliyorsun,sonra normal puste olarak kullan.sırtı tam yatıyor.emniyet kemerleri kendinden ayarlamalı,sıkıştırılanlardan değil..en önemlisi de kapanınca az yer kaplıyor.bizim gibi ufak bagajlılar için süper.bebek arabamız var ama o bagajı kapladığı için bunu düşünüyorum.
bide nu koku olayı war demi, elimi çabuk tutmam lazım
ben ilk etapta sadece beşik ve şifonyer almayı düşünüyorum
erkek olunca pek asmaya kıyafeti olmıcak, artık 1-2 seneye ev alırsak dolapta eklerim
beşiğide ikeaden almayı düşündüm ama hiç mobilyacı gezmiş değilim, bu hafta sonu bunlara bi bakıym bakalım
kumaşı nasılki?
gerçi nasıl olursa olsun altına bişe seriliyo demi bebeğin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?