2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hadi ya ben şimdi bakıorum yok die seviniodum demek doğumdan sonramı belli olacak ama olsa şimdide belli olmazmı

çatlak miktarına göre şimdide belli olabilir.çok keskin bir göz lazım.karnım gergin durumdayken yani şimdilerde eski doğum çatlaklarını görebiliyorum mesela. ama inşallah fazla olmaz.işk hamileliğimde bende hiç çatlak yok diyordum kendi kendime de. görümcem demişti doğumdan sonra ,gerginlik geçine belli olur diye. öyle de oldu.çok şükür o zaman için fazla olmadı.

kıs nası demem, hem dik yokuş, hem dik 5 kat merdiven
asansör yok bisde abla
insan gelmiyo bize artık(

o vakit hemen bir badem yağı yada bebe yağı edinip sürmeye başlayayım bende..sabahları süremem de akşamları sürsem kardır..

sabah niye süremiyorsun,anlayamadım.ben sabah mustela kremi akşam da bebeyağı sürüyorum.kokuları sürekli burnuma geliyor.buram buram kokmaktan kendimden iğrenir oldum.

hangi sitede bu modeller?

Canım Cybex Topaz ya da Cybex Onyx baston bebek arabası yaz karşına çıkar..en uygun fiyat veren siteleri Akakçe.com ve Ucuzu.com.da buluyorum ben..

Cybex GRo+ Aton Basic oto koltuğu yazınca da oto koltuğu sitelerini bulabilirsin..Yine en uygun fiyatlar dediğim sitelerde.

sağol pembecim..nerelerdesin gözükmüyodun :26:

canım aslında hergün bakmaya çalışıyorum topiğe ama bizim bilgisayar masaüstü olunca sandalyede otururken karnım sıkışıyo sırtım ağrıyo fazla kalamıyorum net başında ama genelde hergün az da olsa bakıyorum... ama topik maşallah çok hızlı ilerliyor...

sabah niye süremiyorsun,anlayamadım.ben sabah mustela kremi akşam da bebeyağı sürüyorum.kokuları sürekli burnuma geliyor.buram buram kokmaktan kendimden iğrenir oldum.

Çünkü sabah hem kendim hazırlanıyorum hem oğlanı hazırlıyorum anca geliyorum işe..zamanım olmaz onu sürmeye..ee daha erken de kalkamam yaaa onun için,uyku kıymetliiimiiisssssss..

o vakit hemen bir badem yağı yada bebe yağı edinip sürmeye başlayayım bende..sabahları süremem de akşamları sürsem kardır..

Kiz Tuna ışıkta göbeğini açıp yan dur hemen sezaryen kesisinin olacağı yere bak genelde orda baslar.
Benim uç bes oldu ama vahim degildi ilk kırmızı oluyor sanki lastik izi gibi sonra değişiyor bende benim yok diye yengeme kubabarak gösterirken sobelendim.
Şimdi hiç yok neden çünkü yay kimin gergin.kizimda olmadı bundada olan kısımdan faydalanıyor.
Arkadasın dediği gibi doğumdan sonra net belli.dogum sonrasi zaten gobek yasli insan yuzu gibi.
laternemle bahsetmiştik hatta kendileri yok su anda:))
Kiz o göbek görüntüsü ne yahu :))) limbir limbir.

yaa ama şu an ben doğumdan acayip soğudum doberman köpek suratı gibimi olacak

bir doktora gidip kızımı göreyim, bir daha böyle çok dinlemiycem kendimi

Ohoo bugünden boyleysek ben 30. Haftaları düşünemiyorum
Az evvel nickimi yuksek_dogum diye girdim

el birliği ile pisikolojini bozduk desene

dememkki çatlak olsa görünecek ama ben göremiorum o zaman yok demi bende yuppi

Hee aynen boyle dedim az daha aşağı ac dedi nereme acacağım diye nazlanirken kuğu edasıyla sura dedi
Sabah aksam baktım saydım
Hep göbekte bekledim belki ondan

yokkkk kii....yyyooooohh kiii ellleriiin var da benim yokk kiiiiii...

vallaha da yok kızz,ama belki ben göremiyor olabilirim,bir tepe aşıyorum çünkü bakarken..ama akşama kocişe baktıryım bakalım iyice..büyüteçle filan baksın gerekirse..

yaa ama şu an ben doğumdan acayip soğudum doberman köpek suratı gibimi olacak

Bak bir ornek vereyim yıldızlı evet ver
Hani süt isitirsin kaynamadan önce yüzü incecik tutuyor heh öyle.

Utusuz ipek eşarp gider boyle:))

Cok baktirma da
Sura mı bura mı derken başka yerlerde bulmayın kendinizi
Cok edepsiz gördüm kendimi

Bak bir ornek vereyim yıldızlı evet ver
Hani süt isitirsin kaynamadan önce yüzü incecik tutuyor heh öyle.

Utusuz ipek eşarp gider boyle:))

Benim göbek toparlamıştı kendini ama göğüslerde yaşadım en büyük şoku..emzirmeyi bırakıp ta sütler çekilince..o görüntü var yaaa...korku filmi gibiydiii,yatınca biri bi tarafa,idğeri bir tarafa gidiyordu..tam toparlamıştı ki yıllar sonra...şimdi aynı durumla karşı karşıyayım yine,yeni,yenidenn..silikon yaptırıvercez garrriii...

kızlar ya bişey soracam dün dr gittim bebeğin kasıklara kadar indiğini söyledi ve gebelik korsesini önerdi kullan bebek yukarı çıkar dedi acaba kullan var mı aranızda biraz ereddütlüyüm almak konusunda sonuçta korse bebeğin hareketleri kısıtlamaz mı şimdiden teşekkürler..

Hey gidi voltaj heyyyy..harbi bende öle gördüm kız seni..ama o tehlike benim de aklıma gelmedi değil hani..çatlak bakalım derken,gümbürtüye gitmeyek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…