hadi ya ben şimdi bakıorum yok die seviniodum demek doğumdan sonramı belli olacak ama olsa şimdide belli olmazmı
Chosyyyy yokuş deme banaaa((
Benimkide tam yokuş dibi okula markete eczaneye genellerden sehre ordan çıkıyorum ama ne çıkış(
Bebek arabasiyla zor yuruterek zor hamileyken Hele kızım sunerse çıkmamak için kabus(
İnerken amahele hızlı giriş yaptıysa kızım anne beni tut diye ağlıyor
o vakit hemen bir badem yağı yada bebe yağı edinip sürmeye başlayayım bende..sabahları süremem de akşamları sürsem kardır..
hangi sitede bu modeller?
sağol pembecim..nerelerdesin gözükmüyodun :26:
sabah niye süremiyorsun,anlayamadım.ben sabah mustela kremi akşam da bebeyağı sürüyorum.kokuları sürekli burnuma geliyor.buram buram kokmaktan kendimden iğrenir oldum.
benimkiler gayet belli; hele banyodan sonra en inceleri bile belli oluyor
her hafta bir başka alan ekleniyor
yağ krem su hiçbiri fayda etmiyor
yana yana acıya acıya çatlıyoooooooooo
o vakit hemen bir badem yağı yada bebe yağı edinip sürmeye başlayayım bende..sabahları süremem de akşamları sürsem kardır..
Kiz Tuna ışıkta göbeğini açıp yan dur hemen sezaryen kesisinin olacağı yere bak genelde orda baslar.
Benim uç bes oldu ama vahim degildi ilk kırmızı oluyor sanki lastik izi gibi sonra değişiyor bende benim yok diye yengeme kubabarak gösterirken sobelendim.
Şimdi hiç yok neden çünkü yay kimin gergin.kizimda olmadı bundada olan kısımdan faydalanıyor.
Arkadasın dediği gibi doğumdan sonra net belli.dogum sonrasi zaten gobek yasli insan yuzu gibi.
laternemle bahsetmiştik hattakendileri yok su anda:))
Kiz o göbek görüntüsü ne yahu :))) limbir limbir.
Canım inşallah korktuğun gibi değildir..evham yapıyoruz biz ama işte naapalım..hele ki hikayeler duydukça..ben bile daha evvel doğum yapmış biri olarak panikledim.Tabbii bu hamileliğim daha zor geçiyor,daha ağrılı..o yüzden korkuyorum bende ara ara..
Ohoo bugünden boyleysek ben 30. Haftaları düşünemiyorum
Az evvel nickimi yuksek_dogum diye girdim
dememkki çatlak olsa görünecek ama ben göremiorum o zaman yok demi bende yuppi
yaa ama şu an ben doğumdan acayip soğudum doberman köpek suratı gibimi olacak
yokkkk kii....yyyooooohh kiii ellleriiin var da benim yokk kiiiiii...
vallaha da yok kızz,ama belki ben göremiyor olabilirim,bir tepe aşıyorum çünkü bakarken..ama akşama kocişe baktıryım bakalım iyice..büyüteçle filan baksın gerekirse..
Hee aynen boyle dedim az daha aşağı ac dedi nereme acacağım diye nazlanirken kuğu edasıyla sura dedi
Sabah aksam baktım saydım
Hep göbekte bekledim belki ondan
Bak bir ornek vereyim yıldızlı evet ver
Hani süt isitirsin kaynamadan önce yüzü incecik tutuyor heh öyle.
Utusuz ipek eşarpgider boyle:))
Cok baktirma da
Sura mı bura mı derken başka yerlerde bulmayın kendinizi
Cok edepsiz gördüm kendimi
Bak bir ornek vereyim yıldızlı evet ver
Hani süt isitirsin kaynamadan önce yüzü incecik tutuyor heh öyle.
Utusuz ipek eşarpgider boyle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?