2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ask olsun ya evet aynılar anlamıyorum ki dertleri ne ama ben demiştim ki senin de kızın var ne yaptılarsa analı kızlı bin misli çıktı ama hala uslanıyorlar mı hiç ders çıkarıyorlar mı benimde migrenim var seni çok iyi anlıyorum biz ilk evlenince 5 ay kadar beraber oturduk odamdan çıkmak istemiyordum günlük ilaç alıyorum migren bu tuttumu hangi ilaç hangi doktor fayda eder ki acillerde geçiyordu günlük tutuyordu istifar ediyorum ve demezmi amann çürüğüm ben deseydin alırmıydım hiç bide ben rahatsızlanırım ablası baygınlıklar geçirir sırf benle değil onunla ilgilensin diye benim migrenim tutuyor inadıma yüksek ses müzik açıyorlardı kapıları çarpa çarpa dolasıyorlardı sebebini söylememe gerek yok migrenin var ses ne demek ışık ne demek koku ne demek bilirsin =)allahım gösterir sana yaptıklarını inan sen bişi deme allaha havale et yeter unutma iyi insanlar ağlar

Olumlu düşünelim canım.
Yinede varlar çok şükür.Ya evde kalmak zorunda olsanda maddi sıkıntıya girseniz.
O zaman evin huzuruda kalmaz,sende sitrese girersin.
Bebişlerimizin ihtiyacı olacak birçok masraf çıkacak.
Eğer bebişlerimizi bırakıyorsak onların geleceği içindir.

Zenginlik bugun var yarın yok kuzu önemli olan huzur.
Sen hiç sıkıntıya sokma kendini.Bak bebişin sağlıkla dünyaya gelsin kokusunu çek içine dert tasa kalmıcak.

Sağol canım öyle yaa kötü düşünmemeye çalışıyorum inşallah dediğin gibi sağlıklı olsun bebiş hallederiz hayırlısıyla.
Zenginlikte gözüm yok kimseye muhtaç olmayalım Allahın izniyle herşey yoluna girer.

Bak işde en güzeli olumlu düşünmek.
Yerine gelemiyecek tek şey sağlık.
Sağlığımız oldukdan sonra evelallah bebişlerimiz için biz herşeyi başarırız.

Hakkı ödenmez insanlardan olmuş annen,cennet annenin ayakları altında diye bosuna dememişler kadın neler yasamış basına gelenleri suçlayıp kötü olmayı hak bilenlerden olmamış herseyden önce hep kendinden vermiş annelikten öte insanlığın hakkını vermiş , ne şanslı bir bebek karnındaki , düşünsene ona nasıl bakar kim bilir ananesi , dediğin gibi annen kazanıyor kaynana kaybediyor bebis anane diye deli olurken babaanneyi zorla öperse şaşırma

Selam Kızlar ,

Bende Nisan 2013 annesiyim,henüz hiç kilo almadım benimle aynı durumda olan varmı ?

Tebrikler, hoşgeldiniz aramıza..

tamam canım sağol ben yeni kot almayı düşünmüyorum evde kotum çok acaba onlarımı verip yaptırsam olurmu ki

Hamile kotlarının bel kemer kısmı da likralı, düğmesini açmadaan giyebiliyorsunuz, fermuarı da yok benimkinin. Terzi de evdeki mevcut kotun kemer kısmını aynı şekilde yapabiliyor mu?

Bizim de oğlumuz olursa Çınarın yanısıra bir de Güngör'ü olacak.

Çalışan arkadaşlar kolay gelsin.
Doğumdan sonra çalışmayı düşünen varmı? Neler düşünüyorsunuz bebeğinize kim bakacak?

Ben de çalışacağım. Çalışmasam da geçinebiliriz ama çok sınırlı koşullarda. Bebeğimize daha iyi bir gelecek sağlamak amacıyla Eylül'de iş başı yapacağım. Eğitim sektöründe çalıştığım için Doğumun nisana iznin de yaz aylarına gelmesi çok iyi oldu. Bebeğe de 1 hafta annem bir hafta kayınvalidem bakacak. Annem şehir dışından gelecek ve geldiği haftalarda yatılı kalacak mecburen. Her nekadar kendi annem de olsa aynı evde kalmanın zorluklarını muhakkak yaşayacağız. Aslında çok sakin etliye sütlüye karışmaz annem. Ama o da kendine sıkıntı yapacak, şimdiden stresini yaşıyor. Bebek bakımı konusunda ise kayınvalideme annemden daha çok güveniyorum. 4 çocuğunu artı bir tane de torun büyütmüş iş bitirici biri. Ben tek çocuk olduğum için annem bir tek benimle muhattap olmuş :) Bir de çok evhamlı. Bakalım nasıl olacak?

inşallah çabuk geçer zaman
ben normalde kış aylarını,soğuğu sevmem ama şimdi bir an önce kış gelse diyorum:)

Âmin Canım inşallah
Çok teşekkür ederim, gururlanmayı hepimiz hak ediyoruz bu aralar,karnımızda digerleri gibi gaz değil canlı taşıyoruz herhalde değil mı:) gerçi ben fazla fazla gaz tasir da oldum :)))

Ay bir de kış gelince palto ihtiyacı doğacak. Geçen kış da 1 trençkot 1 kaşe 1 de deri mont almıştım, hepsi yalan oldu bu kış. Napcaz?

ayy canım ya çok sağol sende helal et hakkını valla başını şişirdim seninde derdimi dinledin çok sağol valla ki annemler hala benim düğünüm için çektikleri krediyi ödüyorlar birtek babamın maası var bide 3 ayda bir ablamın engelli maası var babamın maası 700 lerde falan kalıyor 4 kişiler ama hala benim isteklerime yetişiyorlar babam mesela uzaktaydı hep bizden o yüzden çok sıcak olamadık onunla hiç ama oda çok iyidir sonucta bizim için yabancı memleketlerde onca yıl çalıştı çabaladı oda çok fedakardır bana markadan aşağı giydirmemek için giymedi giydirdi tabiri resmen kendi bir tane iyi ayakkabı alırdı hatta küçükken küserdim bana niye almadın bak pahalı almış diye sonra anladım ki uzun süre giyebilmek için iyisini almış bana araba almak istiyordu ama yiğeni ev aldı ona kredi çekti alamadı ama canları sağolsun başını şişirdim senin de ama benim etrafımda eşim hiç arkadas bırakmadı birileriyle böyle oturup konuşmaya o kadar hasretim ki kusura bakma valla hakkını helal et ya tabi hormonlarda bu noktaya getiriyor

Ay bir de kış gelince palto ihtiyacı doğacak. Geçen kış da 1 trençkot 1 kaşe 1 de deri mont almıştım, hepsi yalan oldu bu kış. Napcaz?

Ya gercekten pantolonlara bile o kadar parayı vermeye kiyamiyorum ben palto fiyatlarını düşünemiyorum öyle birşeyi olsa ki kullandıktan sonra yüksek derecede yıkanınca çekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…