Ben çalışmaya devam edicem canım.
Bebişimede eşimin teyzesi bakıcak gibi duruyor.
Bende çok severim teyzesini eşimede banada eşimin annesinden daha yakın her konuda.
Annemde bakabilir ama o zaman evi taşımamız gerekir,oda şuan için mümkün görünmüyor eşimin işinden dolayı.
Eşimin işinide riske atıcak lüksümüz olmadığı için şimdilik durum bu.
Ben aslında kayınvalidemede söylettim eşime,hanii dubleks tutalım diye.
Annesinin verdiği cevap ben iş buldum çalışabilirim,gelince konuşuruz kendisi şuan memleketinde.
Eşim daha hayatta istemez.
aynı problem bizdede var annem mutfağı temizledi (burda kaldım çay bardağı döküldü allahtan üzerime dökülmedi =) sinek geldi yüzüme doğru tiksinirim elimi sallayınca bardağa çarptı =)) neyse annem mutfağı temizledi çamasırları serdi toplanıp katlanması lazım ama eşim yapmaz biliyorum benim düşük riskim vardı o zaman bile umursamadı beni alıştım ama =)
Ben aslında çalışmak istemiyordum. Bebeğime benden daha iyi kimse bakamaz falan diyordum ama maddi durumlar kötüye gidiyor. Kayınvalidem memleketten gelir bakarım demiş oğluna ama kayınpederim de var. Evim küçük zaten bide yaşlılar güvenebilirmiyim bilmiyorum. Çok sıkılgan biriyimdir kalabalıkta bunalırım falan ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Selam kızlar,
Haftasonum çok güzeldi ablam geldi bende ne mide bulantisi kaldı ne yorgunluk, fildir fildir gezdik valla , teyzesini çok sevecek herhalde :)
Ama bugün çıkarttım ac karnına, sanırım kahvaltıyı geciktirmemeliama hiç üzülmedim 2 gündür bulanmadı diye korktum bile
Çıkartirken ben bebisime tehtidler savuruyorum sen bir dog o küçük popunu ısirmazsam diye :))) çok özledim onu ama ikili teste daha var sanırım 8 Ekim'e randevu alıcam inşallah alttan bakmazlar ya da bakarsa baksın ya inşallah güzel haberler alırım ve hareketlerini görürüm görünce de ne yaparım ağlarım herhalde ya :))))
Bu arada benim burcum boğa :))) ama daha önemli birşey var ki benim annem koç :) 3 cocuğuna nasıl anne ben bilirim biz annemle hep arkadas gibi olduk öyle iyi ayak uyduruyor ki bize sohbetlerde kahkahalarimizin ana sebebi onun esprileridir :)) çok iyi bir babane de oldu çocuklarla cocuk olup gençlerle genc olan bir kadın benim annem ve siz koç burcu bayanlar eminim çok güzel anneler olacaksınız :)))
hakikaten ha cidden duygusala bağlıyormusuz ama gerçekten okurken o kadar gururum okşandı ki gözlerim doldu desem yalan değil çünkü gerçekten bak eş falan hep yanında tamam ama anne ayrı ya bak ben kusarken eşim kapıda bekliyor bakamıyor dün mutfağı temizlemeye gelmişti annem ben kokudan giremiyorum diye yanına gittim midem bulandı elini tuttu hemen kusuyorum diye enseme su tuttu yuzumu yıkadı yere sıcrayanları temizledi hiç tiksinmedi hep annem yanımda olsun istiyorum kendimi bildim bileli her anımda annem yanımdadır hakkını nasıl öderim bilmiyorum bir dediğimi 2 etmedi çok sinirlendirdim ben ona bağırdım o sesini yükseltmedi ne büyükken ne cocukken tokat bile atmadı ben üzüldüğümde o benden önce ağladı annem çok yumusaktır birtek bana biri birsey yaptıgında tanıyamam ama yine karsı tarafada bişi yapamaz aslında kendi kendini yer iki kardesimde yani ablam ve abim zihinsel engelli onları birgün olsun incitmemiştir peygamber sabrı var annem de canım annem hayatından vazgecti bizler için her seferinde helallik isterim yaptıklarım için çok üzdüm onu ama her seferinde aldıgım cevap ''yavrum ben sana kırılmadım ki hiç bir zaman helal hakkım sana her zaman'' hep bunu söyler melek annem seni çok seviyorummmm hakikatten duygusala geçtik ha =)arayasım geldi ama telefonum bozuk çalışmıyorrr
Ben aslında çalışmak istemiyordum. Bebeğime benden daha iyi kimse bakamaz falan diyordum ama maddi durumlar kötüye gidiyor. Kayınvalidem memleketten gelir bakarım demiş oğluna ama kayınpederim de var. Evim küçük zaten bide yaşlılar güvenebilirmiyim bilmiyorum. Çok sıkılgan biriyimdir kalabalıkta bunalırım falan ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
aynı dert bendede var annemden başkasına güvenemem zaten nazımızda bi analarımız çeker kayınvalidem belinden ameliyat oldu zaten kadının kendine hayrı yok ağır kaldıramıyor
ikili teste giren arkadaşlar hepinize alttan mı baktı doktorunuz yahu
Oy oy kıyamam sana.Geçmiş olsun kuzucum.
Eşin koç kızını tanımıyor heralde.Haspamm yapsa eline mi yapışır.
Benim eşim saolsun yapar.Tam bir yengeç erkeği kıyamaz bana.
Arada onunda damarı tutar.Mesela annem bizde bana yemek yapıyor canım çekmişdi.
Neyse bende eşime yemek koyuyorum hayatım halıya dökersin dedi.Mutfak da yer yok ama mecbur öyle koycam.(Annem çok dağınık çalışır da:)
Halıya iki damla damladı.Bak gördün mü dedi eşim.Bende suyu ısıttım deterjan döktüm.
Annem ben silicem sandı.Diyorki kızım sen eğilme ben yaparım.
Yok anne sen ugraşma dedim.Eşimi çağırdım fırçayı verdim eline,hayatım siler misin ben eğilemiyorum biliyorsun dedim paşalar gibi sildi :):)
Laf ettiğiylede kaldı :):)
Helal olsun eli öpulesi bas tacı yapılası anneye gercekten kutsal bir annen var ne şanslı evlatsin bak hep yanında, kocalarımızı Allah basımızdan eksin etmesin ama annenin yerini tutmaları imkansız, ben onun eliyle yaptıgı bir kase sıcak çorbasına kurban olurum ben annemi hergün arıyorum, elimden geleni bu, bayramdan sonra gelecekler inşallah bırakmayacağım onları :)))
hayırlı olsun,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oy canım kıyamam ya.
Eğer kayınvaliden bakarsa sizdemi kalcaklar yani.
Yani sürekli mi sizde kalcaklar?Öyle olursa işin zor olur.
Ama bakım konusunda büyüklere güvenmek lazım.Tecrübeliler sonuçda.
Tabiyki hepimiz isteriz bebişlerimizin yanında olalım.Ama bence yanında olmak kadar gelecek sağlamakda önemli.
Eğitim şartları her geçen gün değişiyor biliyorsunuz ne olacağı belli değil.
En iyi eğitim için hazırlıklı olmak lazım.
Ben en kötü ihtimal evi taşıcam annemin oraya ve eşim gidip gelicek.
Eşiminde işi çok rahat.Benim gibi pc başında primide var.Galeride çalışıyor.
Hem bilgi işleme bakıyor hem satış yapıyor.Onlarda hep işe yakın çevreden istiyorlar elemanı.
Uzaklaşırsak sıkıntı olabilir.Birde eşim eve geç gelir.Bende onu istemiyorum.
Şimdi aramızda en fazla yarım saat oynuyor önce ben gidiyorum eve.
Bazen aynı anda gidiyoruz eve kocişimle.Herşeyi eşimle yaptığım için o geç gelirse bende sitrese girerim.
Artık hakkımızda hayırlısı.
Ya malesef öyle olur bize yerleşirler ben kıştan kışa geliyorlar dayanamıyorum. Ayrı ev tutsalar onun masrafını karşılayamayız. Bide görümce seçeneği var o zamanda evi taşımam gerek yaklaşmak için. Görümceme de çocuk bakımında güvenmiyorum doğrusu.
Off.. Zamanında zengin koca bulmazsan böyle olur... :)
Keşke annem baksa ama çalışıyor. Gerçekten anneden başkasına güvemiyorsun. Bide kayınvalideler hep daha yaşlı oluyor. Çocuk bakımında eski moda yöntemler kullanıyorlar falan.
İşimde rahat aslında evime de yakın bir güvenebilsem de gözüm arkada kalmasa.
Benim annemde çalışıyor canım.İşden çıkarım diyor ama çıkarsada ailem zor duruma düşücek.
Bizim ailenin erkekleri babam ve kardeşim yani.Maddi açıdan pek dikkatli değiller hep annem toparlar.
Annem benim 43 yaşında bende 23.Eşimin teyzeside yanılmıyorsam 50 ye yakın ama annem gibi genç gösteriyor.
Birde namazında niyazında kadın kalbi çok temiz.6 tane torun büyütmüş.Eşimi oğlu yerine koyduğu için huzurunuz bozulmasın ben ömrüm olduğu sürece bakarım dedi.Allah razı olsun.
Benim annemde çalışıyor canım.İşden çıkarım diyor ama çıkarsada ailem zor duruma düşücek.
Bizim ailenin erkekleri babam ve kardeşim yani.Maddi açıdan pek dikkatli değiller hep annem toparlar.
Annem benim 43 yaşında bende 23.Eşimin teyzeside yanılmıyorsam 50 ye yakın ama annem gibi genç gösteriyor.
Birde namazında niyazında kadın kalbi çok temiz.6 tane torun büyütmüş.Eşimi oğlu yerine koyduğu için huzurunuz bozulmasın ben ömrüm olduğu sürece bakarım dedi.Allah razı olsun.
helal sana en güzelini yapmışsın yapsınlar benimkinin huysuzluğu tutuyor sen bişey yapmıyorsun hep ben çalışıyorum neden taşımıyorsun sen de yap falan demeye başladı bende yapmıcam işte sen çalışacaksın baba sensin diyorum iyiy bakalım dedi 3 ay evde olacaksın 3 ay sultan olcam elimi sürmem dedi çok komik ya
walla kızlar benim annemde çalışıyor ama işten çıkacak ben annemden başkasına güvenmem o yüzden annemin emekli olmasına 1 sene kaldı bende onun sigortasını yatıracağım dışardan daha kendisi bilmior ama ben öle düşündüm çünkü kadın benim için işten çıkacak emeklilikden vazgeçecek ben bu kadar yapmışım çokmu
walla kızlar benim annemde çalışıyor ama işten çıkacak ben annemden başkasına güvenmem o yüzden annemin emekli olmasına 1 sene kaldı bende onun sigortasını yatıracağım dışardan daha kendisi bilmior ama ben öle düşündüm çünkü kadın benim için işten çıkacak emeklilikden vazgeçecek ben bu kadar yapmışım çokmu
Ne güzel içine sinmiş güvenebileceğin birini bulmuşsun. İnşallah sorunsuz büyür bebeğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?