2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ALLAHIM YA BU ADAM ÖNCEKİ HAYATINDA KADINMIYDI ACABA:d

Birde bu vadi ne zaman bitecek bilmiyorum.
Ama oğluş doğana kadar bitse iyi olur.

Yahu dün numaradan başım yana kaymış gibi yapıyorum kocişim gözünü kırpmadan vadi izliyor.
Başka zaman olsa hemen yamacına çekerdi.

Bende dedim ki kociş başım kaydı hiç görmüyorsun.
Gülüyor olur mu fıstığım ben özellikle yaptın sanıyorum diyor.
Tabi dedim gördün de sanki..

sonra dedim ki kociş ben yatağımıza geçeyim yatayım.
Tamam hatunum reklam arasında ısıtmaya gelirim diyor

Vay bee dedim.Vadi bizim önümüze geçti.
Tek başıma göndericeksin beni yani.
Yok hatunum yok gel sen burda yanımda yat diyor.
Dedim heralde burda yatıcam sensiz uyuyamam ayrıca yatak çok soğuk.

Bu sefer diyorki hatun yazın beni kenara kenara itiyordun sarılma bunalıyorum diye şimdi ne oldu dedi
Ben şok tabi.Kalk oğlum gidiyoruz dedim,hemen konuyu geçiştirdim sarıldım kocişime ohhhhh

Ben hala muhabbete odaklanamiyorum

dön aramıza Voltajımmmm

esprilerini patlat.. ne muhabbetler kaçırdın kız sabahtan beri.. sütlerden girdik kilolardan çıktık.. ersnill hanımın çok çok saygıya değer müdürünü bilem çekiştirdik.. adamın kulakları çınlamıştır artık

benden hala süt geliyo yani sarımsı bi sıvı işte.. paniğim geçti ama rahatsız edici göğsüm acıyo

ALLAHIM YA BU ADAM ÖNCEKİ HAYATINDA KADINMIYDI ACABA:d

Hatunu çok anlayışlı.
Birde müdürümü her seminere her doktor görüşmesine götürmüş.
Çokda sıkıntılı süreç yaşamışlar, yaşlarıda var baya.
Müdürüm 2 yaş daha büyük olsa annemle yaşıt o derece.
O yüzden şanslıyım.Tahminen eşide tembihliyordur.

Benimde patlaması yakıntır kuzucum.
Zaten çok küçüktüler iyice küçüldüler
Üzme sen kendini sitresde yapma ağrında geçer en kısa zamanda inşallah.
Mucize gibi bir şey onuda ilk yaşıyan sensin aramızda şekerim...

doktorunla konuşaildin mi? süt gelmeye devam ediyor mu canım

ben doktora gittiğimde çok kilo aldım, etrafımdakiler hep çok kilo aldın diyorlar bana diet verin dedim.
bir daha sana çok kilo aldın diyen olursa onlara siz kendinize bakın dersin, diet falan yok diye kızdı bana. herkeze söylüyorum,, kusura bakma doktor tavsiyesi sen kendine bakacakmışsın diyorum.

en güzeli böylelerini ne göreceksin ne duyacaksın.

eşimde vitamin olsun diye haftada bir kocaman bir bardak nar sıkıyor, içmem bende bir daha

Son düzenleme:

kiz araya verme sütleri
Sıvı o,süt bir defa gelir sıvıyı ilk bende görünce korkmuştum doğuracağım sanmıştım tabi fi tarihinde bu olay
Gecer bugun ,kanal açıldı artık yaren sultanı bekliyorlar
Bak o sizlama seyde de olur bebek ilk emmeye baslar sonra göğüs bir sızlar fossss emmeden bebeğin ağzına fiskiye gibi akar.
Ben bir defa komşuda emzirirken anam birde kalabalık yan dondüm birden oğlum ağzından çıkardı yoruldu süt fışkırdı karsı kanepeye, altımı islatsam o kadar utanmazdimNeye utandiysam iste çocukluk :))

dün dmt mi yazmıştı süt çekilince porsuyo gibi oluyo diye yeni endişeler listeme onu da ekledım :))

doktorunla konuşaildin mi? süt gelmeye devam ediyor mu canım

evet devam ediyor.. doktorun kendi değil hemşiresi açtı isterseniz gelin akşam iş çıkışı dedi..
gerçi kızlar sayesinde yatıştım biraz aslında. korkuyorum yerler kar buz hastaneye giderken düşersem bu sefer başka korkular saracak dört bir yanımı.. bilemedim işte..

Bende şekerpare tarifini istiyorum , hangi sayfadaydı ki acaba ?

hadiiiiiiiiiiii
amanınnnn.. aka aka bitmesinde.. kızım içsin döksün ne yapayım canı sağolsun

Bende şekerpare tarifini istiyorum , hangi sayfadaydı ki acaba ?

İRMİK HELVASI ( Isparta’nın meşhur düğün helvası)

(ben bunu da yarım ölçü yapıyorum 2 kişi için çok fazla. Ama fazla yaptığınızda dondurucuda da saklayabilirsiniz. Dondurucudan çıkarınca ısıtıyorum yeni yapılmış gibi oluyor. )

1 Paket margarin
2 su bardağı irmik
3su bardağı şeker
4 su bardağı su

Şeker ve suyu ayrı bir kapta kaynat. Şeker eriyince kapat.
Margarin ve irmiği iyice kavur irmik kahverengi gibi olana kadar. içine dolmalık fıstıklardan da koyabilirsin.

benimde rüyamda göğüslerimden bir süt akıyordu..bardak koyuyordum altına,bardak dolup taşıyordu açık kalmış çeşme gibiydi...

Ama ama ben şekerpare isiyorumm Bunuda not ettim tabisii :))

Ne diyeceğimi unutturdular yaa(

Kızlar makinem de yapıldı
Geçtim karşısına gözünü yirim yıka sen ben seni silerim vs gibi yağ yüz yaktım.
Ahanda şimdi eşek gibi yıkıyor.200-300liralik tamir masrafını orijinal servis 23 tl ye yaptı .meger alt pervanesi çatlamış ,o yüzden su akitiyormus...
Artık rahatım keske bu servisi ilk arasaydık her servise güven olmuyormuş.

Ama ama ben şekerpare isiyorumm Bunuda not ettim tabisii :))

ayyy cherryfe özür dilerim nasıl görüyorsam artıkkkk yazıları :26:

hemen telafi ediyorum :

ŞEKERPARE

2 Yumurta
Yarım sana yağ
2 kahve fincanı pudra şekeri
7 fincan un
1 paket kabartma tozu

Hamuru yaptıktan sonra ceviz büyüklüğünde parçalar kopar üzerine de birer tane fındık batır.

Şerbeti:
3,5 su bardağı tozşeker
4 su bardağı su

Şerbeti önceden yap soğusun, şekerpareler sıcakken üzerine dök.

FROMERTSİZ

Valla bu doğum iznini 4 gözle bekliyordum,ona göre 15 tatilde senelik iznimden alacaktım,oğluşumla birlikte olabilmek için..alamıycak galiba bu gidişle..

canım kalp kalbe karşı derler bugün canım irmik helvası çekmişti senin tarif cuk oturdu çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…