2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Amin inşallah tatlım;Rabbim tüm şifa dileyenlere şifa versin inşallah..

canım benim eksiğim kusurum olursa diye asıl siz hakkınızı helal edin (

Kıyamammm bilinç altına yerleşmişdi demek ki canım.
Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

fıstıklar hepiniz iyisinizdir inşallah

sabah selam vermeden girdim çıktım kusura bakmayın

Hoş gelmişsinnn

Çok mu fenaydı kızz?
Erkekler kuzucum çok görmemek lazımmm

canım yapabilirsin sen de.
hatta ölçülerini yarım koy. ben hep öyle yapıyorum hem çok yemiş olmuyorum.

kızlar bu tarif aşçıdan alınmıştır.
düğünlerde falan yapılır.

fıstıklar hepiniz iyisinizdir inşallah

sabah selam vermeden girdim çıktım kusura bakmayın

iyiyiz sen nasılsın ? eşin nasıl canım ?

izlemeeeeee !!! ben filmlerdeki doğum sahnelerine bile bakamıyorum nerde kaldı özellikle açıp izlemek.. zaten bi arkadaş anlatmıştı bana doğumunu.. o da ben gibi tırsak neyine normal doğum.. artık ne kadar iki büklüm olduysa diyor ki doktor oraya kesik attı ben o manzarayı gördüm dedim kızım başka şansın kalmadı artık bu masadan kalkma şansın yok doğur şu çocuğu artık.. ıkınmaya doğru düzgün o an başlamış :)) öncesi hep bu umut sezeryana alır diye bekledim diyo

doğum arifesinde öyle hastane ,ameliyat,doğum,sezeryan türü şeyler izlemeyin kızlar bence. yani benim içim kaldırmaz mesela.zaten hamilelik bizim için yeteri kadar duygusal bir süreç...bilgilenmek güzel bir şey de. benne zaman bu tarz bilgiler okursam tansiyonum düşer gibi oluyor.

Offfff yaaaaaaa inşallah karara bizim istediğimiz gibi bağlanırda bizde yararlanırız.
Gerçekden can sıkıcı.Eğer dayanamazsam da erken çıkarsam izne oğluşumun yanında 2 ay mı olacağım.
Ücretsiz izni düşünmeye başladım iyice

Amin inşallah tatlım;Rabbim tüm şifa dileyenlere şifa versin inşallah..

canım benim eksiğim kusurum olursa diye asıl siz hakkınızı helal edin (
ne eksiği ne kusuru canım benim. o kadar derdin içinde bizi yine de unutmuyorsun.
eşin nasıl tatlım?

bu arada şafak topiğinde yeni gördüm; ben de birden kanım kaynadı neden acaba diyordum meğersem doğumgünlerimiz aynı günmüş :) kendimiz gibi birer koç burcu doğuracağız sanırım.

ersnilllllllll :18: mutlaka yapan bi yer bulunur ya .. bulursun ya.. bulursun di miiii ? kız yap evde iki dk da. çabucak oluyo zaten... ayyyy dimez olaydım kızlar tarif istedi ben ondan şey ettim yaaa bende dertsizden alıp yaptıydım

canım yapabilirsin sen de.
hatta ölçülerini yarım koy. ben hep öyle yapıyorum hem çok yemiş olmuyorum.

kızlar bu tarif aşçıdan alınmıştır.
düğünlerde falan yapılır.

Dene diyorsun yani hemi şekerim..
Tarifi aldım zaten akşam çıktı alayımda deniyeyim.
İnşallah becerebilirim.Olmadı artık kocişim arayıp bulur yapcak bişi yok.
Cidden canım çok istedi.

Çok mu fenaydı kızz?
Erkekler kuzucum çok görmemek lazımmm

benim bir komşum var bu normal doğum yapamaz diyor yanındaki bayana.
sen nerden biliyorsun dedim. müneccim misin dedim
herşey normal doğum için uygun olursa yaparım dedim
o yüzden izledim yaaaa...
ama sezeryandan daha çok korkuyorum.

yaaa ben de çok ümitlenmiştim 6 ay doğum izni + 2 ay da toplu süt izni; 8 ay olacaktı .

inşallah karara bağlanır; Allah korusun bir aksilik çıksa ve erken izne ayrılmak zorunda kalsak; dediğin gibi bebişler ufacıkken işemi döneceğiz?

Kız mezoş yok valla yazıyı görmeden önce aklıma geldi kız...
Söylesem bir yerden de yesem diye.Sonra netten tarife bakayım dediydim masama geçtim.
Bir bakdım ki sen paylaşmışsın.Ya yapıcam ya kocişe aldırıcam bulurum kız sorun olmaz.
Bu akşam bu tatlı yenecekkk

Dene diyorsun yani hemi şekerim..
Tarifi aldım zaten akşam çıktı alayımda deniyeyim.
İnşallah becerebilirim.Olmadı artık kocişim arayıp bulur yapcak bişi yok.
Cidden canım çok istedi.
canım gerçekten yapabilirsin.
ama zor gelirse de dr otkerin puding paketi gibi irmik helvası ondan da yapabilirsin.
en azından nefsin körelmiş olur.

şu doğum izni için bizi ümitlendiriyorlar,ondan sonra da geri çekiyorlar.doğum yaklaştıkça bir de izin alma sürecine girdiğimiz bu dönemde bizleri de çok ilgilendiryory.özellikle mart -nisan da doğum yapacaklar için.öyle değil mi. inşallah bizim ve bebeklerimiz için güzel bir sonuca bağlarlar.

Çok minik olacaklar kuzum ya nasıl kıyıp bırakacağız bilmiyorum.
Hani umudum şeydi yine dayanır giderim diyordum.
1 ay öncesi 5 ay sonrası.Eh oğluş 5 aylık oluncada gözüm o kadar arkada kalmazdı.
Ele avuca gelirdi iyice.Ama 2 aylıkken zor.Hiç olmadı en son çare ücretsiz izin kullanıcam.

benim de iştahım 6 aydan sonra açıldı. aslında aş erme yok. yani belli bir şeyi canım istemiyor. sadece sık sık acıkıyorum. ve ağzımda kötü bir tatsızlık var. sürekli su içsem de geçmiyor. sizde yemek durumu nasıl?

ersnilll buldum buldummmmmm

müdürün kapısının önünden geçerken ellerini göbeeeeğine sürterek de kiiiii :

Bİ İRMİK TATLISI OLAYDI DA YİYEYDİK

ayyy bence hemen buldurur adam melek gibin zaten :)))

yap yap nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…