afiyet olsun canım.Kaydettim irmik tatlısını..en kısa sürede denenecektir...Saol mezoş..Dertsizin de elleri dert görmesin,bizimle paylaştığı için tariflerini..
dua okuyan, okuyamayan, duamıza AMİN diyen herkesten Allah razı olsun.
LATERNAM hakkını helal et bitanem. bizlere çok emeğin geçiyor.
ne kadar sıkıntınız varsa rabbim bir an önce sizden uzaklaştırsın eşine ve sana şifa versin.
Bu arada kaçtır yazıcam,şalterler atıyor bizim burda,yağmurlu ya hava....
Kızımı gördüm rüyamda,erken doğum yapmışım..bir üzgünüm erken doğurdum yavrum küçük kaldı diye..Hatta bana vermiyolar küveze koyuyolar,beni de sokmuyolar yanına..cep telefonuyla 2 fotoğrafını gösteriyolar..ufacıkkkk..
(Voltajım senin hikayeyi kaydetmiş benim beyin)
Sonra bir bakıyorum emekliyor kızım ama omurgaları apaçık ortada sırtında,bir de öünün dönüyor dünyaynın en güzel kızı..simsiyah saçlar bembeyaz ve yuvarlak surat,ufacık düzgün dudaklar,minicik gözler..oğlumun bebekliğine benziyordu azıcık..bayılddım bayıldım ona...
Erken doğum muhabbetleri çok etkilemiş belli ki beni,sabahtan beri dua ediyorum vaktiyle doğum yapayım,kızım sağlıklı olsun diye..
fıstıklar hepiniz iyisinizdir inşallah
sabah selam vermeden girdim çıktım kusura bakmayın
off kızlar akşam normal doğum vidosu izledim. izlemez olaydım
bugünde eşime şaka maka az kaldı nasıl doğurcam ben dedim.
eee zamanında cem uzana oy verseydin şimdi hamilelik 6 aya inmişti diyor.
ben ne diyorum o ne diyor yaa...
canım yapabilirsin sen de.Kız içine mi doğdu nedir?
Yemekden sonra geldim şirkete irmik tatlısı çekti canım birden bire.
Daha burayı okumadan he.Nerden sipariş versem diye bakınacakdım.
Masama oturdum bu yazını okudum.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Kocişe sölim canım çok çekti diye akşam bulsun bir yerlerden yaaa
Ben becerebilir miyim hiç bilmiyorum
fıstıklar hepiniz iyisinizdir inşallah
sabah selam vermeden girdim çıktım kusura bakmayın
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, doğum izninin artırılması konusunda çalışma tarafının ''kadın istihdamını azaltacağı'' endişesinin olduğunu söyledi.
SÜRE KONUŞULDU AMA KARAR BAĞLANMADI
Akdağ, yaptığı açıklamada, doğum izninin artırılmasıyla ilgili çalışmaların Bakanlar Kurulu'nda ele alındığını belirterek, ''Bakanlar Kurulu'nda süreler konuşuldu. Ama karara bağlanmadı'' dedi.
Doğum izninin artırılması konusunda ''çalışma tarafının'' kadın istihdamını azaltacağı endişesini ifade ettiğini anlatan Akdağ, bunun dengesini iyi kurmak gerektiğini söyledi. Akdağ, ''6 aya karar verilmedi. Sadece Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı değil, çalışma tarafı 'bu çok iyi düşünülmeli, kadın ve çocuk için bunu yapacağız, ama kadın istihdamına olumsuz etki etmesin' dedi. Konu üzerinde çalışmalar sürecek'' diye konuştu.
Akdağ, doğum izninin kendi iktidarları döneminde artırıldığını ifade ederek, ''Şu anda 4 ayı buluyor. Süreleri biz artırdık zaten. Süt izinlerini artırdık, süt izinlerine verilen süreyi artırdık'' diye konuştu.
Kızlar doğum izni ile ilgili son haber bu...Yan çizecekler galiba,o kadar da ümitlendik yaa...
ne eksiği ne kusuru canım benim. o kadar derdin içinde bizi yine de unutmuyorsun.Amin inşallah tatlım;Rabbim tüm şifa dileyenlere şifa versin inşallah..
canım benim eksiğim kusurum olursa diye asıl siz hakkınızı helal edin(
canım nasıl laf öyle aşkolsun(
kaç zamandır merak ediyordum seni;özel msj da yollamıştım(
bende sms'e verdiğin cevabı telaştan kızlarla paylaşamadım diye hayıflandım,onlarda sormuştu seni merak etmişti çünkü(
Kız içine mi doğdu nedir?
Yemekden sonra geldim şirkete irmik tatlısı çekti canım birden bire.
Daha burayı okumadan he.Nerden sipariş versem diye bakınacakdım.
Masama oturdum bu yazını okudum.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Kocişe sölim canım çok çekti diye akşam bulsun bir yerlerden yaaa
Ben becerebilir miyim hiç bilmiyorum
canım yapabilirsin sen de.
hatta ölçülerini yarım koy. ben hep öyle yapıyorum hem çok yemiş olmuyorum.
kızlar bu tarif aşçıdan alınmıştır.
düğünlerde falan yapılır.
Çok mu fenaydı kızz?
Erkekler kuzucum çok görmemek lazımmm
izlemeeeeee !!! ben filmlerdeki doğum sahnelerine bile bakamıyorum nerde kaldı özellikle açıp izlemek.. zaten bi arkadaş anlatmıştı bana doğumunu.. o da ben gibi tırsak neyine normal doğum.. artık ne kadar iki büklüm olduysa diyor ki doktor oraya kesik attı ben o manzarayı gördüm dedim kızım başka şansın kalmadı artık bu masadan kalkma şansın yok doğur şu çocuğu artık.. ıkınmaya doğru düzgün o an başlamış :)) öncesi hep bu umut sezeryana alır diye bekledim diyo
doğum arifesinde öyle hastane ,ameliyat,doğum,sezeryan türü şeyler izlemeyin kızlar bence. yani benim içim kaldırmaz mesela.zaten hamilelik bizim için yeteri kadar duygusal bir süreç...bilgilenmek güzel bir şey de. benne zaman bu tarz bilgiler okursam tansiyonum düşer gibi oluyor.
Offfff yaaaaaaa inşallah karara bizim istediğimiz gibi bağlanırda bizde yararlanırız.
Gerçekden can sıkıcı.Eğer dayanamazsam da erken çıkarsam izne oğluşumun yanında 2 ay mı olacağım.
Ücretsiz izni düşünmeye başladım iyice
ersnilllllllll :18: mutlaka yapan bi yer bulunur ya .. bulursun ya.. bulursun di miiii ? kız yap evde iki dk da. çabucak oluyo zaten... ayyyy dimez olaydım kızlar tarif istedi ben ondan şey ettim yaaabende dertsizden alıp yaptıydım
canım gerçekten yapabilirsin.Dene diyorsun yani hemi şekerim..
Tarifi aldım zaten akşam çıktı alayımda deniyeyim.
İnşallah becerebilirim.Olmadı artık kocişim arayıp bulur yapcak bişi yok.
Cidden canım çok istedi.
yaaa ben de çok ümitlenmiştim6 ay doğum izni + 2 ay da toplu süt izni; 8 ay olacaktı .
inşallah karara bağlanır; Allah korusun bir aksilik çıksa ve erken izne ayrılmak zorunda kalsak; dediğin gibi bebişler ufacıkken işemi döneceğiz?
canım gerçekten yapabilirsin.
ama zor gelirse de dr otkerin puding paketi gibi irmik helvası ondan da yapabilirsin.
en azından nefsin körelmiş olur.
Kız mezoş yok valla yazıyı görmeden önce aklıma geldi kız...
Söylesem bir yerden de yesem diye.Sonra netten tarife bakayım dediydim masama geçtim.
Bir bakdım ki sen paylaşmışsın.Ya yapıcam ya kocişe aldırıcam bulurum kız sorun olmaz.
Bu akşam bu tatlı yenecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?