2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
egomego tatlım geçmiş olsun bebeğim benim ( dr seni çok korkutmuş anladığım kadarıyla,çok üzüldüm tatlım benim (
bugünlerde geçmişi okuyamıyorum görmedim derdini (

tit ne tatlım idrar tahlili mi ? idrar tahlili yaptırıcam baksınlar bişey mi var yoksa gaz sancısı mı bu bulsunlar 3 gündür eve gidip yatıyorum eşim yediriyor içiriyor hafta sonuda öyle devam eder kalkmam hiç yatar dinlenirim haber veririm size çok sağolun

bizimki tüp bebek, eşim sıkışınca ben birşey yapmadım diyor

canım benim babam şeker hastası ve düzenli olarak o makinelerle evde kendi ölçüyor. değerler doğru çıkıyor, için rahat etsin.

Kızlar bugun şımardım cok mutlu oldum yani ne desem bu duygunun tarifi bilmem nesi yok.
Ne bilem:))
Hala icim ılık ılık ...

allah bozmasın neşeni, böyle şeyler duymak bile yüzümüzü güldürmeye yetiyor.

yolda çok dikkat et kendina ama bir görünsen için daha çok rahat eder. belki ağrını hafifletecek brişey verir doktor.

çok geçmiş olsun canım. temiz haberine çok sevindim.
allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. baksana rahat etmemiş kadıncağız gitmiş konuşmuş. gelde kayınvaldeyle bir tut, mümkün mü?

merhaba güzel anne adayları inşallah hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşursunuz ben sizlerden bebek isteyen biri olarak tavsiyeler bekliyorum bebek isteyen birine neler önerirsiniz adetten sonra hemen hamile kalanlarınız oldumu bide:)

Son düzenleme:

bebek isteme cnm sana tek tavsiyem olsun dedikçe olmuo çünkü olmasın dediğim ay hamile kaldım bide ilişkiden sonra belinin altına yastık koy bbiraz öle yat hemen kalkma

benim bi arkadaşım adetten sora hemen kamıştı, ama o bi ay dra gittinde o ay 2 defa yumurtladığını tesadüfen öğrenmişti
başka bi arkadaş da bir sonraki adetinden hemen önce hamile kalmıştı

benim tavsiyem ; ya ateş ölçme yöntemiyle yada ovulasyon testleriyle yumurtlama zamanını öğrenmeye çalışıp ona göre çalışma yapman
gerçi ben hepsini denedim, aşılama ile oldu, rahim filmi çektirdikten 2 ay sora:)

kızlar merhaba
tam işten çıkarken size sormak istiyorum,
iki gündür afedersiniz kabızlık olayım tavan yapmış durumda çok fenayım, bu bebeği etkiler mi yani wc de zorlanma filan...

dünden beri gözüm kulağım elim bebeğimde, sanki hareketleri azalmış gibi ama kuruntu yapıyor da olabilirim.

varmı benim gibi zor durumda olan

kuru kayısı ye bol bol, yada eczaneden wc ye rahat çıkmanı sağlayacak şurup alabilrisin. ben almıştım ama hiç kullanmadım. akşama evde bakar adını yazarım

hareketlerin azalması bir kaç gündür bendede var. yarın kontrole gideceğim. bize yakın gebelik haftasında olup aynı sıkıntısı olan bir kaç kişi daha okudum. bukadar çok denk gelince normal birşeydir diye düşünmeye başladım. sende sıkma canını, stres yapma

ben varya onun bacaklarını poposunu ısırık ısırık yaparım

katinam, tek kapılı bölümü zaten raf, ama ben üst rafı çıkarıp askılık koyduracağım, aaltları komple raf olacak. asılacak yer de çok lazım oluyor.

canım aynı durumu ben de yaşıyorum hatta dünden beri kondurmak istemiyorum ben de ama hareketleri azmış gibi benimkinin de ama ben şunu farkettim kabızlık ve gaz olunca zaten hareketlerini daha az hissediyorum , belki sende de böle bişe olabilir , çünkü karnım o kadar şiş ve gergin oluyoki belki oynudyodur ama ben anlayamıyorum ki, eve geldim direk çikolatalı kurabiye falan yedim sırt üstü yattım baktım 4-5 kez oynadı içim rahat etti, sen de dene istersen

sernilcim sürgülü kapı çocuk için tehlikeli, önlem de alamazsın kilit gibi. kapaklıyı tercih edebilirsin.

mezocumm bak senin için paylaşıyorummmm canımın içiiiiiiiiiiiiiiiii

29. hafta ile birlikte bebeğinizde büyüme gelişmeleri devam ediyor bebeğiniz artık 1200 gr ulaştı ve 38 cm civarında oldu. Sizdeki değişiklikler ise göğüslerde devam etmektedir. Özellikle artık bebeğinizin odasını ve eşyalarını almanız ve hazırlamanız gerekmektedir. Bu haftalarda erken doğum riski ile karşılaştığınızda mutlaka doktorunuzla irtibata geçmeniz gerekmektedir. Karnınız iyice büyümeye başladı ve sıkı kıyafetler hiçbir şekilde giymemeniz gerekmektedir. Sıkı kıyafetler bebeğe zarar verir ve rahat edemezsiniz.
Yatış pozisyonlarınızda özellikle sol yana yatış pozisyonu en sağlıklı yatış pozisyonu olmakla birlikte bebeğe daha fazla oksijen gönderimi sağlanır bu hafta artık 8. Aya girdiniz. Ve 8. Ayda sizi yine büyük değişimler beklemektedir. Göğüslerinizden özellikle kolostrum denilen bir sıvı gelebilir endişelenmeyin bu gayet normaldir.
Süt bezleri çalışmaya başlamakta olduğu dönemdesiniz çünkü. Sizde bebeğinizin gelişimi merak ettiğinizde doktorunuzla irtibata geçerek ultrason kontrolünden geçmeniz gerekmektedir.

kabızlık çeken annişler..
geçen bir anne adayı da yazmıstı..
o her sabah ılık suya bal karıstırıp içmiş..böylelikle çok rahatladıgını söylemişti..
kayısıyı sabah bol su ile tüketin en fazla 2 saat veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…