ay canım düzelmedinmi sen hiç..
benimde burnum gözlerim hep yaşlı ama düne ragmen şükürler olsun daha iyiyim..
sık sık wc ye gitme zamanlarımız başladıgı için bu kadar sık gidiyoruz..aklına başka bişi getirme..
doktora söylersen zaten tit isticektir senden..benim şikayetim varsa önce tit yaptırıyorum ondan sonra doktorun yanına çıkıyorum..tit yaptır gel deyince yaptırdım geldim diyorum..zaman kaybetmemiş oluyorum..
rapo al madem canım..benim son zamanalrım diye geldim yoksa bende gelmicektim bugun..ALlahtan tatile girdik..2 gün şifa olur inşallah sana..bu hafta yorma kendini bol bol battaniye altında dinlen..habersiz bırakma..Acil şifalar canım..:2:
bi kere kızdırmıştı ilk aylarda o zaman demiştim kız ona 'çeyizimle mi getirdim ben bunu diye' :)) sonra çok garip hissettim kendimi.. anneannemden kalma laflarla konusmaya basladım dedım :)))
ha bi de diyor ki karnımı severken.. ''kızım akşamları işten geldiğimde çok net 3 dakikan var seninle ilgilenmem için , iyi değerlendir o dakikaları'':))
o yol yapsın böyle göstercem ben ona 3 dk 5 dk :))
Herkese merhaba,
Bu arada bişi sormak istiyorum kızlar..Ben haftasonu ailemi ziyarete gidicem şehir dışına. Gitmişken de babamın çalıştığı devlet hastanesinde şeker yüklememi yapacaktı babam. Ama şimdi ani bir gelişme oldu ve babamlar istanbula gitmek zorundalar. Babamın önerisi şu: bugün gelirken şeker ölçüm cihazını ve 50 mg. glikoz getirecekmiş. Yarın sabah aç karnıma sonra glikoz içtikten sonra şekerimi bu aletle ölçelim diyor. Günde bir kaç kez şekeri ölçülmesi gereken hastalarımız var, hep bu aletle ölçüp yönlendiriyoruz dedi. Ama benim içime sinmedi. Sizce bu alete güveneyim mi yoksa labratuar tahlili daha mı doğru? Evde babamın eşliğinde ölçülmesi işime geliyor tabii ama böyle de olur mu? ne dersiniz?
Herkese çook öpüyorum, çok güzel bir haftasonu geçirin:))))
Sevgiler..
Kızlar bugun şımardım cok mutlu oldum yani ne desem bu duygunun tarifi bilmem nesi yok.
Ne bilem:))
Hala icim ılık ılık ...
dün dmt mi yazmıştı süt çekilince porsuyo gibi oluyo diye yeni endişeler listeme onu da ekledım :))
evet devam ediyor.. doktorun kendi değil hemşiresi açtı isterseniz gelin akşam iş çıkışı dedi..
gerçi kızlar sayesinde yatıştım biraz aslında. korkuyorum yerler kar buz hastaneye giderken düşersem bu sefer başka korkular saracak dört bir yanımı.. bilemedim işte..
kızlarrrrrrrr
doktorumu arıyordum açmıyordu ya benim canım annişkom dayanamamış kalkmışş teee hastaneye gitmiş doktoruma gitmiş sonucumu almış şekerim dayet iyiymiş sonra annem suyu fazla dediniz bi anomali olabilir demiştiniz peki suyu fazla nolacak demiş daktırcığım da o ihtimal sadece dikkat etmesi için söyledim bi problem olsa üniversitede ayrıntılı çekinince farkederlerdi ama tabi ki %100 de yok diyemem ama suan bebek gayet sağlıklı kilosu falan iyi sadece tatlıyı az yesin demiş ki tatlıdan hiç hoşlaşmam yemem eğğ annemcim de o tatlı yemez demiş daktır da çikilatayı her kadın sever demiş annemde no no noo benim kızımcığım yemes sevmiyor eksi ve tuzlu seviyor demiş tuz zaten yasak demiş annemde atıyor valla diye ispitlemiş beni daktır da atar 13 kiloları görür işte demiş =) reflüm için şurup yazdırmış annişkomm yarın sabah bana gelicek getircekmiş ımmm bişi daha demişti yaa haaa netten falan suyun fazlalığını arastırmasın oralar insanı intihara sürükler demiş bebeği gayet iyi şekerisi de yok yemesine dikkat etsin düzelir demiş yok buda normal muhabbetti neydiii yaaa haaaa tamam tamam akıntım oluyor dedim ya idrar yolu enfeksiyonu yada bende mantar olmuştu geçmişti fitil vermişti fitili kullanmadığım için tekrar nüksetmiş o sebeplede suyum çok olmuş olabilirmiş yani tüm problemo bende oğlum misss =)
merhaba güzel anne adayları inşallah hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşursunuz ben sizlerden bebek isteyen biri olarak tavsiyeler bekliyorum bebek isteyen birine neler önerirsiniz adetten sonra hemen hamile kalanlarınız oldumu bide:)
merhaba güzel anne adayları inşallah hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşursunuz ben sizlerden bebek isteyen biri olarak tavsiyeler bekliyorum bebek isteyen birine neler önerirsiniz adetten sonra hemen hamile kalanlarınız oldumu bide:)
kızlar merhaba
tam işten çıkarken size sormak istiyorum,
iki gündür afedersiniz kabızlık olayım tavan yapmış durumda çok fenayım, bu bebeği etkiler mi yani wc de zorlanma filan...
dünden beri gözüm kulağım elim bebeğimde, sanki hareketleri azalmış gibi ama kuruntu yapıyor da olabilirim.
varmı benim gibi zor durumda olan
Heeee kızımın (1numaralinin) çamaşırları tam olduhemen soyunmuş giyinmiş :))
Gorupte alınsa ancak bu kadar olurdu
Şimdilik atlet kulot geziyor havalandi arro kedilim arro kedilim(hello kity diyecek yakında daha guccuk kuşum)
kızlar merhaba
tam işten çıkarken size sormak istiyorum,
iki gündür afedersiniz kabızlık olayım tavan yapmış durumda çok fenayım, bu bebeği etkiler mi yani wc de zorlanma filan...
dünden beri gözüm kulağım elim bebeğimde, sanki hareketleri azalmış gibi ama kuruntu yapıyor da olabilirim.
varmı benim gibi zor durumda olan
katinam, tek kapılı bölümü zaten raf, ama ben üst rafı çıkarıp askılık koyduracağım, aaltları komple raf olacak. asılacak yer de çok lazım oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?